Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4019|Reply: 97
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] suzie first time

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 15-2-2017 16:24:30 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
由細到大都對性好多興趣,自細已經偷睇成人台,上網睇av睇小說,但奈何始終都係女仔,唔係好夠膽討論同開口講,加上若干原因,有經驗都等於無經驗,唔叫得上係豐富。即使聽就聽得多高潮,g點潮吹,但真真正正未試過咩嚟咖?食得咖?
某日晚上打開viu tv,有個節目介紹呢個club,好奇之下問一問google大神,點知第一個就係,真出名

但小女竟然咁遲先知,實在慚愧。為表悔意,拿拿淋註冊,因為好似註冊左先有嘢睇,(應該係,除非唔係)定係我一心都諗住入會?咩都未睇就註冊?whatever,唔深究啦!
一睇d第一次同動後感,不得了驚為天人

濕豬豬左,j左幾次然後去訓

訓醒見到有個唔識既人whatsapp我,原來係大佬會長大人chris,問左我小小問題就叫我send相比佢,平時好小影相既我就揀左幾張照騙比大佬,希望呃到下人,因為我都好擔心唔批。
好快大佬就約我見面,約完我先嚟有d擔心會不會太衝動,不過唔擔心得太多,因為好快就到左同大佬見面既日子。
去到附近,等左一陣就有個高高大大既型男行過嚟,omg真的太高大有點驚驚,我就好似小紅帽咁跟住大灰狼去到案發現場,啊唔係,係面試現場。
去到真係好似做緊interview,有mc又有short question, 對唔住啊大佬,我自首我其實冇乜睇過會規,我返去會睇咖啦,好彩都冇錯好多。之後就bodycheck加下文就唔講啦,都係個d 啦!不過睇得出大佬真係好用心去maintains 呢個會,辛苦你大佬。
完左個interview後返到屋企仲覺得好似發左夢,好唔真實,咁大個女未做過咁大膽既嘢。不過既然有需要加上想改變自己,死就死啦!
雖然係咁諗,不過都拖左一陣先去體檢,不過更加有時間令我熟習下會規同會員熟絡d!其實都好事嚟,起碼識下d會員會冇咁緊張,同埋都可交流下了解下個會。

所以強烈建議,新會員要多d在會網上留言同去chatroom傾計,因為大家都好nice的。一段時間後就迎來左我既第一次。

第一次:
懷住緊張緊張又緊張心情嚟到會場,入去前大佬James比左個眼罩我,係蒸氣眼罩呢好舒服!矇住眼大佬將我交比我既mentor:loki 。大佬話比個靚仔我,下下下,我唔靚女既話,佢會唔會失望咖!?
loki用佢溫柔既聲線幫我拎住d嘢,同帶領我行埋去梳化坐底,loki沿路都好細心話我聽點行,小心撞親,真的好好呢!

坐底後其他會員過來同我打招呼,唔好意思呀,我記人加認人好差,如果我唔認得你地請原諒小妹,我只記得一隻好柔軟既小手,同一隻有好勁既手同我握手,你地好呀!
loki一路都有同我解釋現場情況同埋小小會既情況,令我開始冇咁緊張,但都係成個人硬哂。

大佬briefing 完loki就帶我去沖涼,發現我地既除衫既方式係一樣咖呢!沖涼真係沖涼,不過第一次除衫同著衫都交比男仔幫我做,真是好尷尬,再加上擔心我既胖身材嚇襯loki,所以loki問我係咩仲好緊張做咩翹住手,其實我係想遮擋下我的肥腩仔呢!

之後大佬幫我驗身,辛苦你了大佬!因為土地問題,大佬就問我介唔介意share bed,依依依,我睇d第一次大佬會問想唔想同mentor嚟一次咖喎,點解冇問我咖???
不過我其實當然想啦,可能大佬都睇穿我,所以問都唔問我。

loki就帶領我去到share bed房間,好細心咁同我傾左一陣計就將我訓平,慢慢錫我的嘴仔,再到妹妹,你技巧很好呢,不用擔心會整痛我,loki兩次問我要唔要除眼罩,我都說不用,其實帶住我感覺更好同覺得安心,又可能怕loki看到我樣子會失望,所以都説不用除。

後來loki說:我激烈d咖啦
我便準備好迎接他的進攻,真的覺得很舒服,loki不用擔心你的表現,唔好比太大壓力自己。

得知我是你的第二個mentee,亦得知你都比較喜歡sm。由於生性比較怕醜,加上長久以來都冇同人講過既原因,所以冇好明確告訴你我剛好是喜歡m的,只係有點隱悔跟你說可以接受小小痛,但我猜你的經驗讓你得知我接受到,後來的猛烈進攻,拉扯跟咬都讓我很興奮,終於我們在doggy式完結了。

張開眼看到loki,真的好靚仔呢!傾左一陣就帶領我出去,打開門個刻真的有點怯怯,幸好你們個個都好nice,而且
都是俊男美女,你地好呀!好高興認識大家,當晚都有點早走,希望有機會再同大家見面傾多d計。
當晚仲見到一直在壇上都好岩傾的美女,但我實在太怕醜冇主動同妳地講好多嘢,再見到我就唔會客氣咖啦hahaha
最後好多謝大佬chris&james,比左呢個機會我入會,感謝你勞苦功高。
多謝loki肯做我mentor,你是很好的,放心!
多謝當晚既一眾型男美女,你們都很nice,仲見識到真人脱毛haha。
多謝你地睇到最後,因為我真係好長氣,好耐冇試過打咁多感覺出來,第一次既經歷就完左啦,以下可以選擇性唔睇,多謝收看。

最後最後我都要同自己講返要學習下多d講自己既意願同需求出來,由細到大好多時我都係無所謂咁,又唔識拒絕人,好聽d講係隨和,難聽d講係冇主見,至令到好多事好多嘢唔係我真係意願去發生,希望我可以改善到呢樣嘢,成為更好的自己。

First
 Author| Post time 15-2-2017 16:34:51 | Show the author posts only
我未打好咖,暈
3Floor
Post time 15-2-2017 16:37:06 | Show the author posts only
no worries take your time to finish it
4Floor
Post time 15-2-2017 16:45:05 | Show the author posts only
哈,咁快d打完佢。
期待睇完成版。
5Floor
 Author| Post time 15-2-2017 17:41:29 | Show the author posts only
Ar sam replied at 15-2-2017 17:34
有時有d字會令來後來既字出唔到,試下改下某d字眼

唔係呀,係我真係未打好就就㩒錯制出左,暈
6Floor
Post time 15-2-2017 17:47:31 | Show the author posts only
SuZie replied at 15-2-2017 16:37
我未打好咖,暈

期待您的完整版
7Floor
Post time 15-2-2017 18:03:20 | Show the author posts only
等你,唔使急 !
8Floor
Post time 15-2-2017 18:06:45 | Show the author posts only
Haha...Suzie...XD...等睇動後
9Floor
Post time 15-2-2017 18:12:52 | Show the author posts only
SuZie replied at 15-2-2017 17:44

如果你諗住save as draft...
Save as draft好似等於publish無得自己改(唔知啱唔啱..)

用Note打好再copy and paste
我之前用word打d位會變

10Floor
Post time 15-2-2017 18:22:43 | Show the author posts only
SuZie replied at 15-2-2017 17:44

Haha wait for your "second" first time.
11Floor
 Author| Post time 15-2-2017 18:32:30 | Show the author posts only
Felicity replied at 15-2-2017 18:15
如果你諗住save as draft...
Save as draft好似等於publish無得自己改(唔知啱唔啱..)

我本身就係㩒左save as draft,跟住又唔小心㩒左publish,就搞成咁了
12Floor
 Author| Post time 15-2-2017 18:39:38 | Show the author posts only
Luigi replied at 15-2-2017 18:25
Haha wait for your "second" first time.

haha 打左啦係下面
13Floor
Post time 15-2-2017 19:00:46 | Show the author posts only
好高興終於見到妳出席活動並 post 出第一次,可惜我當日不在場未能見到妳。期待有機會見到已在壇上溝通一段時間的 SuZie!

妳的喜好,我是知道的。
14Floor
 Author| Post time 15-2-2017 19:17:49 | Show the author posts only
Waterman replied at 15-2-2017 19:03
好高興終於見到妳出席活動並 post 出第一次,可惜我當日不在場未能見到妳。期待有機會見到已在壇上溝通一段 ...

我都期待見到你呢水哥你知我呢
15Floor
Post time 15-2-2017 19:27:08 | Show the author posts only
佢係口交比賽冠軍呀!
16Floor
 Author| Post time 15-2-2017 19:29:30 | Show the author posts only
BMX replied at 15-2-2017 16:40
no worries take your time to finish it

thank you it's finish
17Floor
 Author| Post time 15-2-2017 19:36:52 | Show the author posts only
Annie replied at 15-2-2017 18:09
Haha...Suzie...XD...等睇動後

haha搞掂啦
18Floor
 Author| Post time 15-2-2017 19:37:52 | Show the author posts only
Abby replied at 15-2-2017 19:30
佢係口交比賽冠軍呀!

哇估唔到呢haha
19Floor
Post time 15-2-2017 19:52:54 | Show the author posts only
相信會內男士會繼續開發你的潛能,Enjoy
20Floor
Post time 15-2-2017 20:02:06 | Show the author posts only
終於見到你既第一次

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 12:52 GMT+8 , Processed in 0.093708 second(s), 18 queries .