Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4687|Reply: 94
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

*小古.\_/.第一次之...驚嚇神秘之夜*

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 31-1-2015 06:32:59 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係打第一次之前先向大家講聲sorry, 因為本身心情唔好而好沉默, 好唔出聲, 又唔笑...總之唔好意思呀!!!俾咁多負能量出黎~請睇以下既小古第一次+++++返正能量啦~!!

首先呢我好遲先到, 所以就"被"加入為神秘之夜既主角之一...
去程途中一早已收到通知有3位男士會幫我做成人禮, 而呢3位男士都有個共通點,
由於小古係路痴, 用GPS都行錯路, 臨上目的地時先諗究竟有咩共通點咁特別...
上到去一樣都係戴個暖暖眼罩~其實我唔係真係咁緊張--->(只係呢一刻)
我既mentor係Panerai(Pan), 佢好細心咁帶我去沖涼--->呢一刻有少少緊張喇--順便一提Pan攬左攬我,佢個身好香
沖完涼就body check, 結果係要再沖過, 唔係Pan唔好, 我自己都有責任要沖乾淨d架~Pan其實佢好細心咁去幫我沖身架!!!俾個Pan~~Thanks!!!!
跟住就入左房, 已經有3位男士準備同我行新人禮喇~
佢地分別係Dick, 阿牛, Lawrence...第一件事佢地問我除唔除眼罩,
我好猶豫, 跟住問左句: 你地3個呢...有咩共通點呀?
佢地3個都互問自己一句: 地3個有咩共通點呀?
[size=14.3999996185303px]跟住唔知邊個答: 我地3個都係男人
ok...咁我唯有除眼罩自己望下有咩特別啦既時候....
我見到既唔止3個男士囉係有6個定7個男士係度,
我個下好驚好緊張喇~說好的3p呢......
但好快手地唔關事既大家行完入黎又好乖咁走返出房...
我因為突如其來的場面變得好緊張, 要求戴返眼罩調整返心情先
但原來最驚喜既事發生左係12點正, 當天3位男士原來都係1月之星, 係玩到最高潮個刻全部人拎住蛋糕同開哂燈唱生日歌入左房...
到係混亂中吹完生日蛋糕後, 又得返我地4個人, [size=14.3999996185303px]Dick, 阿牛, Lawrence 就互問大家既生日...
由於太驚訝的關係...最後得返Lawence陪我完成新人禮說好的3p呢...

完成呢個咁嚇人既新人禮, 我就去沖涼先~
沖完涼有蛋糕食~~yummy~~同我好拍擋Rainbow相認攬攬,
仲有細細粒抱得起重左好多既我~粒粒好man呀~~
之後因為心情唔好一個人呆企呆坐同呆望天空...
Pan有黎邀請我, 但我因為心情差到不行係佢面前喊, 令到大家以為佢整喊我~I am so sorry about that
跟住我繼續企係窗邊發呆, 好似有種負到不行的能量,無人敢行埋我度, 最後副會長大人出馬, 去哄我呢個小朋友...之後我沖完涼後同大家講: 小古復活左架喇~~!!!!
之後同左ar sam, surf 同一位我忘記左係邊個係度傾計*sorry,,,,,未認得哂大家個樣,,,
Kody呢個時候就黎邀請我, 激戰完一番後傾下計,
當時小古既心情其實已經好左好多~就一齊吹下水,
無水吹時我就俾香港既夜景吸引住, 跟住無啦啦好多人陪我入房睇景,再由講香港歷史->黎緊上晝既電影,到關於中國人創作史都講埋,
吹完水之後我就挨近Pan身邊,帶左我入房
完事後傾左陣計計就一齊沖涼~
發現時間原來已經好早, 又係時候講拜拜~
幫手執下野個d同大家道別後就走了~
其實大部份人名同樣我都未分清...請見諒
但大家知我唔開心,都會細心地問我: 心情有無好返d呀?
不分男女大家都好Nice, 好照顧小古, 感激萬分!!!!
小古喊完就會復活~大家唔駛擔心我~!小古有無限既復活能力~只要大家攬下我關心下我就乜事都無架喇~
同埋小古最叻係用講野吹水帶歡樂俾大家,
唔好怪我太多野講就得~我把口一講開唔識停~
謝謝出席的所有人, 小古好開心識到大家, 不過呢個神秘之夜真係太神秘
小古太多缺點, 但係你地都講哂成優點,,,哈哈哈~
我唔再逐一打名多謝了, 因為已6點半喇, 我要訓喇~

感激睇哂我呢篇第一次~中間情報可能有漏,但還望見諒~

~~~~~Love S&B all members~~~~~

First
Post time 31-1-2015 08:15:37 | Show the author posts only
Bruce第一個支持小古!咁依家妳心情有冇好返D呢?

3Floor
Post time 31-1-2015 08:43:33 | Show the author posts only
Hi 小古, I was there too but I think I was in room A when you arrived. Hope you enjoyed your first time (of many more to come!) Don't worry, as you know everyone is so nice here, you will have your chance to 'repay' them
4Floor
Post time 31-1-2015 09:56:21 | Show the author posts only
十卜,快活,定係復活,我有D餃不情楚
5Floor
Post time 31-1-2015 10:04:41 | Show the author posts only
支持小古~~
6Floor
Post time 31-1-2015 10:16:42 | Show the author posts only
支持小古,神秘之夜又幾驚嚇,其實我之前見過這樣興生的

可惜的是當晚有野做,參加唔到
,冇得同妳做全人安撫

希望可以快D見到妳,錫錫先
7Floor
Post time 31-1-2015 10:22:55 | Show the author posts only
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:19

可惜的是當晚有野做,參加唔到:PlsDontG ...

我都話我會記得抱起你架啦
8Floor
Post time 31-1-2015 10:27:29 | Show the author posts only
細細粒 replied at 31-1-2015 10:25

Wah...... 妳咁勁,連我都抱得起,我其實好重架。
9Floor
Post time 31-1-2015 10:30:15 | Show the author posts only
恭喜小古成功行完新人禮。祝你繼續發掘突破
10Floor
Post time 31-1-2015 10:37:08 | Show the author posts only
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:30

眼花reply錯姐
不過我唔介意挑戰下抱起鹿叔叔既
11Floor
Post time 31-1-2015 10:39:14 | Show the author posts only
頭先reply錯左,而家同小古講多次
12Floor
Post time 31-1-2015 10:43:32 | Show the author posts only
Hey 小古,nice meeting u!  Welcome to S&B ^^
Have a nice weekend. Chill. 希你心情將會好快再好d  
Cheeeeeeeeeeeessssssseeeeee!
13Floor
 Author| Post time 31-1-2015 11:19:04 | Show the author posts only
Bruce replied at 31-1-2015 08:18
Bruce第一個支持小古!咁依家妳心情有冇好返D呢?

大家的熱情同關心,令我開心返哂
14Floor
 Author| Post time 31-1-2015 11:20:38 | Show the author posts only
NaKata replied at 31-1-2015 08\"\"
Hi 小古, I was there too but I think I was in room A when you arrived. Hope you enjoyed your first t ...

哈哈…一定會再機會俾我玩返大家
小古最多就係鬼主意
15Floor
Post time 31-1-2015 11:22:05 | Show the author posts only
支持小古~歡迎小古既第一次~
阿pan 佢個身真係好香架~我都好鐘意個味
希望復活後既小古會每日都好開心~
16Floor
 Author| Post time 31-1-2015 11:22:10 | Show the author posts only

多謝KT
下次再見時要好好同你攬攬
17Floor
Post time 31-1-2015 11:22:28 | Show the author posts only
Support 小古 ~ 當晚我 miss 左唱生日歌果 part 添…
同埋都無咩機會抱抱你,呢度抱過!
18Floor
 Author| Post time 31-1-2015 11:22:52 | Show the author posts only
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:19

可惜的是當晚有野做,參加唔到:PlsDontG ...

鹿叔叔我等你架
19Floor
 Author| Post time 31-1-2015 11:24:11 | Show the author posts only
細細粒 replied at 31-1-2015 10:42
頭先reply錯左,而家同小古講多次
...

我嚇到完全忘記了
20Floor
 Author| Post time 31-1-2015 11:25:02 | Show the author posts only
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:30

粒粒一定會挑戰架
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 23:38 GMT+8 , Processed in 0.125180 second(s), 18 queries .