Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 638|Reply: 24
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Leah - 緊張到胃痛頭暈傻笑的第一次 (前傳)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 14-10-2023 16:48:44 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
前傳

S&B不是第一個Leah知道的Sex Party Club
不過其他從來都唔會有興趣想參與

但話說Leah發現咗S&B之後無幾耐就註冊咗
原因有好多,S&B的吸引力是如此特別~
見微知著…淨係聽會長對會員改名的要求,都知這裏是非一般有質素的地方
(Leah 好俾心機改呢個名!hahaha)

不過當然啦,Leah 完全無呢方面嘅經驗,都唔肯定自己有無勇氣
心想開個Account參與下討論先,又唔係一定要參加活動嘅~

點知!會長光速同Leah聯絡!嚇親了

會長同Leah 溝通咗一段時間, 好有耐性咁解釋好多嘢,某個moment,Leah回應左一句,然後:

會長(突然爆血):吓!你仲諗緊嘅咩!!
Leah —> 開啟尷尬笑模式,會長,俾我諗多一陣先!!!!!!!

(skip少少先)

然後某一天,會長突然叫Leah去面試!
咩呀~~~ 都話諗多一陣(雖然Leah係根本無諗過嘢)

會長好犀利,好明顯知道佢閱人無數,
知道應該用咩手段處理新人 (丫~我意思係*方法*照顧*新人~),

總之結果就係Leah 去咗面見會長…. 仲要當日個造型完全慘不忍睹, 出面同入面都零準備… sad (會長奸笑, 佢就係要呢啲…)

Leah喺現實生活都係一個極少講嘢表達的人,awwwww,
所以要面對面回應會長啲問題令Leah hang晒機… [你有咩喜好呀][咁玩得唔得?][有無試過呢啲?]

然後… 會長話問完了… 叫Leah去沖涼…. Errrr 會長不如你再問多陣嘢先 XDD

沖完涼… 影相又是超尷尬的…awwwwwwwww

然後是… 驗身…(Leah的腦要爆炸了)

會長好好, 唔judgy, 好鼓勵,好體貼,
見到會長認真的樣子,Leah開始覺得有安全感~
(雖然嗰個畫面應該係好奇異的!!!! hahahaa!!)

唯一會長皺眉頭的時候係佢問我有冇玩震震,我話有,仲要係佢最唔鍾意嗰種~

做咗某幾個驗身步驟,會長施施然除低咗某一樣工具跟住好似覆緊message咁
(Leah 俾眼前的平靜放低咗戒心),點知!!!!!

一秒間,幾樣嘢同步發生,殺Leah一個措手不及;
- 會長輕輕地講咗一句說話、
- 成個空間突然間氣氛改變、
- Leah的__已經被會長的舌頭__了

(Leah 真係未寫過呢啲嘢,我搵唔到words to describe yet,
都未諗到Leah的私密地帶叫咩名好所以暫時留空)

會長簡直係master 呢一個moment (Leah totally amazed 再次真心admire)

Leah 係即時… 開始發出無對陌生人發生過的聲音… (非常害羞)

會長舌頭遊走的方法同埋力度清晰又充滿目的性而且一擊即中,
係Leah未試過而且唔理解的感覺… Leah 的身體忍不住扭動回應,
會長的手同時游走Leah身體的其他地方,很有力,好有權威… Leah伸手按住會長希望會長放過Leah,
會長一手捉住咗Leah雙手(好man…),仲要再加強測試強度,
awwwww Leah只可以…繼續… 享受被會長測試…同埋…濕晒…

(Leah係喺呢個moment confirm自己鍾意被捉住手)

Ahhh~ 會長放過Leah了! 之後會長攬住Leah傾偈,問吓Leah感覺,
會長又俾吓建議、做吓心理輔導,一切恰到好處沒有令Leah 有任何discomfort(係專業!)

之後時間差唔多,會長就放走Leah了~Leah雖然未消化完發生咩事,但見完會長係總算跨出一大步!

(下集再講新人禮~)

First
Post time 14-10-2023 22:44:32 | Show the author posts only
謝謝妳的細心和用心改一個咁好聽的名字……thanks Leah!

也謝謝妳的細心留意這裡,才有信心行出第一步!

期待妳下一個新人禮的分享,也希望有緣可以好快再見呀!
3Floor
 Author| Post time 14-10-2023 23:18:59 | Show the author posts only
Dino replied at 14-10-2023 22:44
謝謝妳的細心和用心改一個咁好聽的名字……thanks Leah!

也謝謝妳的細心留意這裡,才有信心行出第一步!

都有睇Dino嘅動後,你share 果3篇舊文超.級.精.彩!!!!!!!!!!!!!!!
Leah keep住俾 S&B 震撼到
4Floor
Post time 14-10-2023 23:28:43 | Show the author posts only
恭喜你啊
見你第一晚已經好放鬆喇,希望越玩越暢順
5Floor
 Author| Post time 15-10-2023 00:40:45 | Show the author posts only
CoCo replied at 14-10-2023 23:28
恭喜你啊
見你第一晚已經好放鬆喇,希望越玩越暢順

Coco~好彩你喺度~Leah 的緊張搞到個briefing 氣氛好似學術討論咁
你嚟咗之後即刻輕鬆返晒~
喜歡你! heeheeeeee
包括你的IQ題同魔術~
6Floor
Post time 15-10-2023 02:03:46 | Show the author posts only
S&B上上下下既會員的確好有質素
7Floor
Post time 15-10-2023 03:32:17 | Show the author posts only
謝謝妳細心留意我們對每一部份的執著。

沒有好壞、對錯、高低…
我只認為怎樣架構的會,便吸引怎樣的人,
是各取所需,也慶幸能吸引了妳到來,
未來希望妳每次活動,都可以樂在其中,
大開眼界。

8Floor
Post time 15-10-2023 09:40:06 | Show the author posts only
驚喜一浪接一浪! get ready!
9Floor
 Author| Post time 15-10-2023 10:23:18 | Show the author posts only
Simpson replied at 15-10-2023 02:03
S&B上上下下既會員的確好有質素

開眼後見到女會員的high quality又再嚇親我!(下part講~)
果吓即刻想收自己皮返屋企
10Floor
 Author| Post time 15-10-2023 10:33:00 | Show the author posts only
Chris replied at 15-10-2023 03:32
謝謝妳細心留意我們對每一部份的執著。

沒有好壞、對錯、高低…

滿滿的管理學心理學同埋counselling 的技巧
仲有有好多精密設計細節Leah都留意到的,
所以會長叫Leah做咩就做咩啦~(好聽話的說)

11Floor
 Author| Post time 15-10-2023 10:36:28 | Show the author posts only
max replied at 15-10-2023 09:40
驚喜一浪接一浪! get ready!

Max, 係,真, 驚喜一浪接一浪,請密切留意part 2....你都加油啊~~

12Floor
Post time 15-10-2023 10:42:25 | Show the author posts only
恭喜你嘅第一次 Leah!

「知道應該用咩手段處理新人」 好同意! 接近將你打包送入會咁滯....

祝你喺度試到你想試嘅嘢

13Floor
 Author| Post time 15-10-2023 12:12:34 | Show the author posts only
Stephanie replied at 15-10-2023 10:42
恭喜你嘅第一次 Leah!

「知道應該用咩手段處理新人」 好同意! 接近將你打包送入會咁滯....

hahaha 多謝你嘅認同!
會長都有同Leah提起Kate的~ 應該說我們是batchmate~(同期新人)
期待見到你!
見面時互相hug 一個
吐糟被會長打包的經過
hahhahaha

Add post (15-10-2023 12:14):
咦唔係wo, 你係Stephanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sorrrrr 我連喺壇上都面盲
高興認識你Stephnieeeee
14Floor
Post time 15-10-2023 12:35:26 | Show the author posts only
Leah replied at 15-10-2023 12:12
會長都有同Leah提起Kate的~ 應該說我們是batchmate~(同期新人)
期 ...

Congratulations Leah
15Floor
 Author| Post time 15-10-2023 13:28:09 | Show the author posts only

咦係真Kate
你係唔係俾我認錯人召喚咗出嚟~
Thank youuuu Kateeee!!!
16Floor
Post time 15-10-2023 14:56:32 | Show the author posts only
Hello Leah

大家黎S&B,都係希望得到更多,搵到出面唔係咁易搵到既…經歷
恭喜你衝過重重心理關口黎到,開展新一頁。 我都努力跟隨上步伐,期待有人見面,多多指教
17Floor
Post time 15-10-2023 15:09:55 | Show the author posts only
Leah replied at 15-10-2023 10:23
開眼後見到女會員的high quality又再嚇親我!(下part講~)
果吓即刻想收自己皮返屋企
...

一定會追下part,期待睇你分享高質素女會員。 我本身已預設一定既幻想,睇吓會唔會更立體

18Floor
Post time 15-10-2023 16:14:29 | Show the author posts only
Leah replied at 15-10-2023 12:12
期 ...

Congratulations! Leah!Sindy 同係同期呀!
19Floor
 Author| Post time 16-10-2023 00:56:58 | Show the author posts only
Sindy replied at 15-10-2023 16:14
Congratulations! Leah!Sindy 同係同期呀!

我知道呀~ Sindy喺壇度應該好出名了~
And thank youuu
有緣相見~
20Floor
Post time 16-10-2023 10:41:12 | Show the author posts only
Hi Leah, 妳的名字很很特別,很好聽。我是第一次知道原來有「Leah」一個這麼美麗的名字。

我非常認同妳所說S&B的高質是「見微知著」!
嚴謹的會規,是會長由十多年實踐的經驗,慢慢逐條逐條地加建上去。要知道每增加一條會規(e.g. 登入名、男士入會先修身、半年驗身、12小時前不可吸煙…),都可能過濾/流失一批會員…

我最初都吾明白 - 搞會唔係應該要盡可能吸收多新會員,才可以做強做大咩?在這差不多一年的時間裏,我漸漸明白會長想招收的是價值觀相近,對自己有要求的人 - 我想這正正是吸引到妳和我來S&B的原因!
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-4-2024 14:26 GMT+8 , Processed in 0.092931 second(s), 22 queries .