Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2105|Reply: 28
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Alma橙色風暴來襲~ 不插也能爽YY(三男誘惑,醉生夢死)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 25-3-2022 14:57:44 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
SAD 竟然在發佈後個網先有問題><珍貴既留言飛走了~  
謝謝大佬花精神時間修復

好啦PO番之前珍貴既回憶啦~多謝朋友係咁提點我

======================================

故事要遠少少開始講...
感謝一位識左十年的好友,雖然不是頻密見面,
但每次見面交心之餘,佢還講解S&B,久而久之慢慢了解會既規則和理念,
小妹對性都無咁抗拒...

不過有男友既時候根本唔會理你講咩... sorrrrrrry 哈~

也許真的如好友說:「一切也是最好的安排」,
某日在街上撞番佢(戴口罩都認到真係至叻係你),
這也是挑起性慾嘅開始...

咁耐無見當然吹水,剛好我放假諗住吹耐D,
傾傾下又講番S&B,見你十年來咁堅持說服我,
好吧入會吧~
(諗住入左會都可以唔駛參加活動姐~體檢拖拖下就唔記得嫁啦哈)
做好哂程序之後諗住番得屋企,
點知你即刻車我去體檢(果然了解我會走數

========================================

好啦知道左活動日期,當下無想太多就答應gogogo~
距離活動日子愈來愈近,我愈來愈淆底...
結果在活動3日前,
我覆:「親... 諗諗吓都係比我自己玩多排先啦~ 我淆底」
(太前衛了我個道德細胞出來阻止我)

而且我心裡有個「他」...
明知短期無咩可能,不過就是他能讓我笑,陪我哭...

點知你個追擊手whats app 來料,句句到肉反擊我...

我:「比多一兩年我先啦」
朋:「咁幾時係?」
朋:「有想交往既目標?」
朋:「定等有仔有女老夫老妻無性生活先?」
朋:「我覺得好神奇,果日點解會撞到呢?唔通妳既下一段緣,會因為加入而成就?」
我:「我totally 信任你,係唔相信自己」
朋:「成長都需要歷練,無猛火,點煉出鋼…」

⋯⋯不同意因為太多枷鎖,
但大佬你仲有好多句句到肉,把事實赤裸裸搬了我眼前...
搞到我成晚都訓唔到

第二日一朝早藉著自己失眠無得亂諗,死就死啦!

我:「早呀親... 我成晚訓唔著就係諗你講既野
...好吧比自己長大下,請問幾點邊到等...」

===========================================

之後後悔試過刪message都無用,已經過左時限刪唔番...

活動當日你仲一早message 問我幾點來幾點來
(其實我lunch剛好與「他」在吃飯)

又話Mentor已經等緊
(吓...我咁頹都有mentor... 我以為自己來坐炸喔)

唔洗擔心啦~食完即刻趕來唔會食言

地點好神秘,都唔知自己有冇去錯路,
好彩大佬及時出現即刻比個眼罩我
踏進房門那刻,便打開了那潘朵拉的盒子...

三份溫柔  
三份體貼  
三份啟發
三份享受
回想起來
便濕透了

===============================

傳說中的Mentor:Real - 聲音導航  貼心引導
失去了視覺好無安全感,聽到大佬介紹Mentor Real 出來,
用溫暖的雙手指引著我去沖涼~
除衫時我自己除左條褲,佢話:「E~你唔驚嫁」
因為係朋友請你成為mentor,代表朋友信任你,
而我信任我的朋友,所以真的沒有半點害怕
而且我有既野,mentor 一定見過好多人有,咁仲有咩驚~
Real 繼續用溫暖既手幫我沖涼,之後帶我去床邊坐底
傾左一陣,Real 既上唇慢慢接近我既下唇
我心諗:「正!老娘好耐無打車輪!」
鍾意脷疊脷嘅我,
當然即刻伸條脷入去對方個口到打個圈再纏綿一番
佢停一停話:「你都錫得幾好嫁喔」
開心仔~ 無咩比人讚過~

錫左一陣,
開始伸手落去Alma妹妹度,可能有D緊張無咩feel,
也感覺REAL在不能插入的情況下又要令我high,有點不知所措
所以我開始摸對方既身體,都發現幾多野哈哈~
無幾耐,我擔心mentor 唔high,
所以提議調轉角色,佢蒙眼
我坐喺佢上面又係咁咀佢,
咀咀下脫左佢個眼罩,
發現原來佢對眼都幾靚~
互相對望係好feel D~
在不插入的情況下佢都叫左幾聲,我聽到都幾爽哈
話咁快到8點briefing~
多謝你讓我安心脫了第一次

==================================

Briefing

好多對眼,我有點緊張不自然
旁邊的新人Puiching, Mia好靚又可愛身材好好
羨慕眼光出哂來~

我係長期橙帶唔想比人插入,
擔心比唔到大家想要既野大家,有點唔好意思
聽會友在外地的分享都有點心不在焉

Briefing完後我問...「跟住做咩?」
原來係自由happy時間
我心諗...咁我做咩好哈哈
Mentor Real就介紹Edmund比我
第一位睜開眼一齊入房既男生
如此溫柔
如此溫暖

==========================================

Edmund - 滋養心靈   撫慰不安  快要哭了
入場前我問:「我唔插得喔你介唔介意?」
Edmund:「我唔緊要嫁」
之後就拉左我入房...
點都緊張既
話哂傾偈都無幾句就入房
有D尷尬唔知點做
你感受到我的僵硬
輕輕將我的手放在他的身體上
細細聲說:「感受我感受緊你」
wow u know that feel Edmund!!!!!!!
我都好鍾意撫摸對方既身體,感受他的氣息!
但之前的男人都不懂,
我只好用不同方法取悅對方,讓對方獲得快感...
但你一開始就刺穿了我的包袱,
叫我放鬆交比佢就得唔洗諗咁多...
好感動呀認真有D想喊!

在Edmund的帶領下我慢慢放鬆,
坐在床上錫到訓底
知道我凍就係咁用張被包住我
真暖男!
一路錫有D擔心滿足唔到對方,
我問:「洗唔洗幫你high?」
Edmund:
「唔一定要射先high,咁樣都好enjoy! 」
「唔好再講唔好意思,對唔住個D,好好享受~」
喂呀點解你咁warm嫁!你又知我諗緊咩而不安!
有soulmate既感覺呀好感動!
溝通過程夾著交心與脷戰,身心都好舒服
不過成日有人入嚟廁所,我唔係幾focus到
感覺很快便走咗了...

訓多陣傾偈,你不斷鼓勵我
沖涼時你講左句又係令我好感動既說話:
「如果你堅持不插係有你既理由,記得要堅持落去」
呀!!!真係想我喊出來咩!!!!
點解你咁supportive嫁!

成日比朋友笑我既堅持好無謂,
不過我覺得我既堅持存在著價值...
只係將第一次當做禮物,送比一個對於我來講係重要既人><
也許他會離開,
不過他就是那個
就算會離開,
但我依然選擇送給他,
因為他值得...
(可能遲啲就解放嫁唔知呀,起碼而家係咁諗先,明天點諗再算)

多謝暖男Edmund 讓我知道
原來我不用刻意取悅對方
原來我不用勉強自己
原來男人不一定射都可以high
希望下次再見~ 與你再交心交身~

=================================

送完Edmund走,一個人坐係度唔係幾識諗野,
與旁邊的同志談天都唔係幾記得
(因為未敢相信自己剛剛係到做左D咩)
跟住有位耀眼男士坐過嚟我哋張台 - Day
傾傾下突然望住我問:「你而家累唔累?」
我諗都無諗:「還好啦~」
估唔到再問:「不如同我呀?」
我伸一伸懶腰:「好!去個廁所先!」
心裡面有點少興奮
去完小解我特登用水清潔小Alma,又用嗽口水浪口哈哈

=================================

Day - 發現秘密敏感帶   未嘗過的身心滿足
一入房你即刻攬住我來錫
一個公主抱抱我上床(咁man犯規呀)
由臉錫到下面,
一路錫你一路講:「你好香呀」
我心諗「你都好香呀~」

到除bra時你個嘴撲埋來某個位
我忍唔住呻吟:「呀~~」
跟住你係咁用脷係咁針住個位,
再加下面係咁頂
我濕晒喇Day哥哥!!!
慾罷不能help!!!!!!!!
哎呀比你發現我既秘密><
我都無諗過自己咁大反應(羞羞臉)
連我以前既男人都唔知
你係第一個發現,好野!!
好爽呀~~~~~~~~~~~

咁搞法好快high過頭唔掂
立即轉姿勢先~

四目交投
法式濕吻
我們自然地笑了
真甜

你幫我用口搞到我腳都震哂
技巧高招爽YY
雖然想噴,
不過我想望住你多啲
就拉番你上來

脷疊脷期間你話:「由你入來個刻開始我就想同你了」
我問:「點解呀你都見唔到我個樣」
你:「打招呼個刻已經吸引左我」
我黑人問號???
你就將我隻手放到小Day上,
又話:「你真係好正呀,feel下佢幾有反應」
我就來噴鼻血喇
救命!你知唔知...
你既笑眼和笑臉真係好吸引,
其實由Briefing開始見到你,
我就唔敢長時間望你,驚比你電暈唔識反應
你好Claim 呀知唔知呀~!!!

你又話:「坐咗成晚就係想等你,一聽到大佬話村上等緊你,我覺得唔可以再坐係到」
GG 我心跳加速呀做咩勾引我!
其實我見到你已經比你吸引左
不過唔知點開聲><
多謝你最後勇敢踏出一步
才讓我們擁有美好嘅時刻~

我想幫你high
你想幫我high
我哋就來個69式~
搞搞下你突然起番身
我以為搞到你累><
點知你話:「驚你累」
why so warm!!!

搞左一輪感覺你好high
我見到你個樣都覺得爽~
你細細聲問:「可唔可以口爆?」
當然可以啦Day哥哥~
你既話爆幾多次都得~
(你嘅精精味道幾好~ 出奇地不反感喔)

爽完攬住傾偈好溫暖~
也感覺到你不同嘅部分
真美好~

快活不知時日過~
原來搞到凌晨一點幾~
沖完涼都差唔多散場~

你走之前深深攬住我話:「下次見~」
我都希望下次見到你
繼續讓我心跳加速呻吟再高潮吧Day哥哥!

================================

月黑風高咸濕夜
半夢半醒快活些

感謝當日在場的村上、onon、Mia、puiching、Rio、Boudica、喬、Jax、Daryl、Kobi^^ 你地好nice^^
好欣大家既自信,對自己坦白~
又同我談談心中的「他」
使我說出對「他」的心意

特別多謝大佬、Real、Edmund、Day
讓我知道原來我有我的魅力
原來愛自己,有自信,其他人都會感受到~

最後想多謝我的好朋友Chris
多謝你十五年來對S&B的堅持
多謝你無放棄我
多謝你對大家既尊重
多謝你值得被信任
多謝你讓我不一樣

「他」佔領我內心整整一年,
不知還要繼續等待到何時...
打開潘朵拉的盒子後,
頓時覺得這段沒有結果的感情是時候放下,
然後好好擁抱自己,愛自己
希望大家都好好享受這裡的食色性也
好好享受自己嘅一切~

(講就容易,然後他剛剛message我,我又開心左一陣...唉...)

Recommend
 Author| Post time 26-3-2022 06:46:03 | Show the author posts only
Puiching replied at 25-3-2022 21:52
Nice to meet you

感謝你橙帶的分享,激發到我下次都想體驗一下橙帶嘅精彩

hello puiching^^
我想多謝你在briefing時照顧我

好記得聽外地分享時坐在你旁邊...個陣我幾緊張唔知比咩反應,又擔心走光..

係你比個cushion我,又同我談天令我融入到...

多謝你喔靚靚puiching u are so sweet!!!!!!!!

希望下次見到你
Recommend
 Author| Post time 28-3-2022 22:42:57 | Show the author posts only
Mustard replied at 28-3-2022 18:04
Welcome Alma 好的開始! 會走得更長遠
你用佢過名,係咪都係想好似佢咁 chasing highs ,到時話我知點:74a6 ...

我去serach Alma 的chasing highs ... 又幾好聽喔

歌詞好貼題呀大師Mustard!!!!!!!!!!!! 簡直形容緊呢個世界!!!!
Recommend
 Author| Post time 26-3-2022 06:48:16 | Show the author posts only
Daryl replied at 25-3-2022 15:41
歡迎妳呀,Alma, briefing時妳分享sex不淨止抽插,我都同意呀,
我較為喜歡浪漫下發展的sex,淨係氣氛已經係 ...

都開心和suprise 原來男士不只是爽射個下....

希望下次見啦Daryl^^ 到時講多啲感受比我哋知^^

Recommend
Post time 26-3-2022 12:30:27 | Show the author posts only
Alma replied at 26-3-2022 06:52
hello Jovi^^

我反而羨慕你地可以放得開無咩限制,好好享受sex 帶來的樂趣><

隨心以行吧~~~最重要係知道自己想要D咩
我之前都好Lost嫁,但係而家諗通左~~就更享受了
Recommend
Post time 27-3-2022 16:01:20 | Show the author posts only
Alma replied at 26-3-2022 22:43
多謝 Jovi 多謝呢句咁舒服既「最重要係知道自己想要D咩」...

依句好重要架~~~有時好lost既時候就會問自己「其實你最想要d咩?」
當你好想要既時候,無論結果點樣,都無憾
Recommend
 Author| Post time 26-3-2022 22:43:56 | Show the author posts only
Jovi replied at 26-3-2022 12:30
隨心以行吧~~~最重要係知道自己想要D咩
我之前都好Lost嫁,但係而家諗通左~~就更享受了 ...

多謝 Jovi 多謝呢句咁舒服既「最重要係知道自己想要D咩」...

Recommend
 Author| Post time 26-3-2022 06:49:31 | Show the author posts only
Leo replied at 25-3-2022 15:49
有時我都喜歡 Unplugged 的,簡簡單單幾件樂器,唔需要太花巧,感覺清新又舒服  {:lovelines ...

Jam 歌這形容幾貼切好搞笑

有機會見啦Leo^^
Recommend
Post time 27-3-2022 18:06:55 | Show the author posts only
MomoKo replied at 27-3-2022 17\"\"
大佬,成日都比人讚把聲好聽同身材好嘎啦。

暫時未有幸看到大佬的真面目,但看到各位女士對他的贊償,應該非同凡響!
非望有緣可和大家見下面!
Recommend
 Author| Post time 28-3-2022 22:37:19 | Show the author posts only
阿草 replied at 28-3-2022 12\"\"
其實有時女士橙帶, 會令男士覺得壓力大減, 反而發揮得更好呢
橙帶有橙帶嘅玩法, 都可以好好玩~!
嚟多啲, 浸 ...

小女子經濟尚淺...要慢慢研究下橙帶的神奇領域~

Recommend
 Author| Post time 26-3-2022 06:52:26 | Show the author posts only
Jovi replied at 25-3-2022 15:53
歡迎你呀Alma!!
睇黎我都要學習下你既橙帶之路~~

hello Jovi^^

我反而羨慕你地可以放得開無咩限制,好好享受sex 帶來的樂趣><
Recommend
Post time 25-3-2022 15:41:01 | Show the author posts only
歡迎妳呀,Alma, briefing時妳分享sex不淨止抽插,我都同意呀,
我較為喜歡浪漫下發展的sex,淨係氣氛已經係一個好大既範疇,希望有機會一齊發掘

Recommend
 Author| Post time 28-3-2022 22:29:44 | Show the author posts only
Jet replied at 28-3-2022 02:31
歡迎你呀
自己認為岩既一定要堅持!
Btw 睇你動後,原來無插都可以好精彩

相信自己 有時對方見到你享受,佢都會享受
Recommend
Post time 28-3-2022 12:59:04 | Show the author posts only
其實有時女士橙帶, 會令男士覺得壓力大減, 反而發揮得更好呢
橙帶有橙帶嘅玩法, 都可以好好玩~!
嚟多啲, 浸淫喺充滿愛嘅環境, 係最好滋潤自己嘅方法呀
Recommend
Post time 30-3-2022 19:11:14 | Show the author posts only
Alma replied at 28-3-2022 22:37
小女子經濟尚淺...要慢慢研究下橙帶的神奇領域~

能夠令三位男神都咁鍾意妳
橙帶玩法嚟講,我先唔信妳經驗淺呀
Recommend
Post time 27-3-2022 07:30:04 | Show the author posts only
MomoKo replied at 27-3-2022 05:47
哈,大佬把聲曉催眠嘎,所以比佢水你入會係正常的。

我最近己經追返曬過去的訪問,大佬把聲同身型都唔錯
Recommend
 Author| Post time 28-3-2022 22:26:53 | Show the author posts only
MomoKo replied at 27-3-2022 05:47

大佬人又好聲又靚仲要咁靚仔...簡直男神!!!
Recommend
Post time 27-3-2022 17:46:33 | Show the author posts only
Sam replied at 27-3-2022 07:30
我最近己經追返曬過去的訪問,大佬把聲同身型都唔錯

大佬,成日都比人讚把聲好聽同身材好嘎啦。
Recommend
Post time 28-3-2022 02:31:07 | Show the author posts only
歡迎你呀
自己認為岩既一定要堅持!
Btw 睇你動後,原來無插都可以好精彩
我仲成日擔心自己狀態唔好會令女士唔能夠盡興
Recommend
Post time 25-3-2022 15:49:40 | Show the author posts only
有時我都喜歡 Unplugged 的,簡簡單單幾件樂器,唔需要太花巧,感覺清新又舒服  
希望可以快啲同你Jam歌
Recommend
Post time 29-3-2022 03:59:44 | Show the author posts only
Alma replied at 28-3-2022 22:26
大佬人又好聲又靚仲要咁靚仔...簡直男神!!!

你靜靜雞話我知,係米真係甘靚仔先?
Recommend
 Author| Post time 26-3-2022 22:41:40 | Show the author posts only
edmund replied at 25-3-2022 16:29
珍貴的留言飛走了不要緊
人仍在就好了

see you Edmund期待下次既用心分享^^
Recommend
Post time 28-3-2022 18:04:51 | Show the author posts only
Welcome Alma 好的開始! 會走得更長遠
你用佢過名,係咪都係想好似佢咁 chasing highs ,到時話我知點
Recommend
Post time 25-3-2022 21:52:07 | Show the author posts only
Nice to meet you

感謝你橙帶的分享,激發到我下次都想體驗一下橙帶嘅精彩
Recommend
Post time 25-3-2022 16:27:32 | Show the author posts only
會長大人堅持十五年的成果,SnB人人濟濟,讀你的文字已經夠爽了!
Recommend
Post time 27-3-2022 05:47:11 | Show the author posts only
Recommend
Post time 25-3-2022 15:53:31 | Show the author posts only
歡迎你呀Alma!!
睇黎我都要學習下你既橙帶之路~~
Recommend
Post time 26-3-2022 02:43:13 | Show the author posts only
聽到個心係咁跳,開心就是咁簡單,期待下次分享
Recommend
Post time 25-3-2022 16:29:09 | Show the author posts only
珍貴的留言飛走了不要緊
人仍在就好了
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 00:24 GMT+8 , Processed in 0.146076 second(s), 25 queries .