Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3357|Reply: 58
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 小豆打開了通往禁忌世界的大門

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 18-2-2017 23:36:07 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係小豆嘅人生中, 小豆從來都唔係受歡迎嘅一批, 甚至係被嫌棄嘅首選, 所以小豆好早已經放棄主動爭取機會嘅念頭, 因為總覺得無論點做都只會白費心機, 與其浪費時間係徒勞無功嘅爭取上, 我寧願收起自己嘅欲望, 無希望就唔會有失望啦。縱使再如何心有不甘, 亦只能將心中嘅欲望埋葬於內心嘅深深處, 永遠封印。

小豆好細個已經好嚮往性方面嘅一切一切, 係小學雞嘅時候就已經愛幻想, 幻想成人電影橋段發生係自己身上, 幻想被人按於床上動彈不得,
幻想與不同嘅人瘋狂做愛等等等.....
小豆好清楚知道自己對欲望同禁忌渴求, 但係世界總係告訴我女孩子係唔能夠有過多呢方面嘅渴求, 如果一個女孩子變成如此這般就係淫蕩嘅變態嘅,
侮辱嘅說話要幾惡毒有幾惡毒, 所以小豆每每只能係獨自一人嘅時候才能做回自己, 做盡愛做的事。

然而長大了嘅小豆, 仍然過住沉悶而又乏味嘅日子, 就係咁日複日年複年, 人前規行矩步, 人後好色非常。
係一個偶然嘅機會下, 小豆發現原來有一個地方可以滿足自己一直以來封存以久嘅渴望同幻想, 讓人盡情地做盡愛做的事.....

不過我深明要加入呢個地方係要有好大程度嘅條件配合(例如標緻討好嘅外表、傲人曼妙嘅身材、溫柔吸引嘅性格、嫵媚迷人嘅味道等等等),
而小豆好清楚知道呢一些嘅條件都並無係我身上出現, 所以小豆一如以往早早就放棄加入嘅念頭, 轉化為"網上瀏覽"嘅心態去一探究竟。
當閱讀不同嘅故事, "瀏覽"不同嘅相片, 小豆心入面又開始形形色色嘅幻想, 將自己投入到別人嘅故事, 就當作已經參與其中。

我唔知道算唔算係個天眷顧小豆, 俾機會小豆一嘗心願呢, 就係註冊完成嘅當日, 小豆收到一封電郵恭喜小豆註冊成功,
咁小豆都好有禮貌地回覆咗對方(會長大人), 我以為這不過是一般確認註冊的自動電郵, 之後會就此完結,
誰不知第二日就收到一個我意想不到嘅信息: Hi~ , 我心諗: 邊個呀??新號碼?? 哦~又係"猜猜我是誰"之類嘅騙局,
咁我本著一試無妨"玩電話"嘅心態問: 你係.....
對方: 我係Chris。

小豆當時嚇了一跳, 心諗: 唔係一般確認已註冊嘅自動電郵咩?? 唔係已經完結架咩?? 千百萬樣嘅問題充斥住小豆嘅腦袋不停打轉。
反正都只是信息一則, 無需要大驚小怪, 所以小豆與之保持對話, 經過一輪寒暄介紹後, 終於切入問題嘅核心: 俾你嘅照片我呀。

小豆當下知道一切都將要完結, 因為我自問並無符合加入嘅條件, 但我都抱持"體育精神"去完成所有初步評估,
不過意想不到的是會長竟然安排我進行面試, 並要求我熟讀會規等相關細節..... 當下我只有一個感覺: 咁快?? 搞咩呀?? 咩玩法呀??
比我條件更好的女士大有人在, 小豆著實諗唔通猜唔透, 不過都係個句: 但試無妨。

面試當日, 小豆幾經辛苦先找到指定地點(太複雜嘅地理環境小豆係處理唔到架), 再行多唔知幾多層樓梯, 終於都到達目的地。
之後進行基本嘅考核, 就到小豆最緊張又期待嘅環節: 身體檢查, 不過我相信呢個部分收看其他女會員嘅分享會更為引人入勝,
所以小豆亦唔多加描述, 避免引起觀眾嘅不安, 敬希見諒 !  (再唔係大家可以自行想像大家喜歡情節架)

完成所有程序後, 會長就確認我能夠成為當中嘅一分子。
聽到確認後, 小豆真心認為難以相信, 再一次覺得: 咁快?? 搞咩呀?? 咩玩法呀??

之後就係最緊張未知嘅新.....人.....禮.....通往禁忌世界的大門

其實新人禮當日小豆有諗過: 不如甩底當無件事算啦, 反正多我一個唔多, 少我一個又唔少, 邊個會在乎呢~
更重要嘅係一切都來得太快太唔真實, 小豆開始感到不安同不知所措.....
未知嘅地方、未知嘅人物、未知嘅狀況、未知嘅一切一切, 除了會長係我唯一見過接觸過以外, 小豆一無所知, 當然會長亦唔會俾小豆知。

雖然口裡說不, 但身心都很誠實, 好奇心加上對未知嘅追求小豆最終都出現當日嘅新人禮。
小豆嘅Mentor係CK, 當日係第一次接觸。CK好好人好溫柔, 佢令當下緊張到硬哂呔嘅小豆輕鬆不少,
簡單嘅Briefing同唔知自己講緊乜嘅自我介紹之後, 就跟住Mentor去沖涼。

入到浴室小豆又係緊張到唔知自己做乜, 成個人九唔搭八, 不知所謂。我相信CK都好感覺到小豆嘅緊張, 所以同我不斷傾偈, 分散我嘅注意力。
沖完一個人生最緊張嘅涼之後, 就係身體檢查, 當然呢個部分都係同大家一樣。
之後就係同Mentor嘅第一次, 同之前一樣呢個部分收看其他女會員嘅分享會更為引人入勝,
所以小豆亦唔多加描述, 避免引起觀眾再一次嘅不安, 敬希見諒 !  (再唔係大家可以再一次自行想像大家喜歡情節架)
唯一可以講嘅係: 多謝CK嘅包容, 接受小豆毫無表現及技巧可言嘅一次交流, 辛苦你啦~

小豆好明白係禁忌嘅世界我只係拙劣而青澀嘅新手, 多得會長俾我嘅機會, 令我有幸踏進禁忌嘅領域, 學習如何成為更好嘅小豆。

以上就係小豆發自內心寫嘅第一次, 可能文筆同內容一啲都唔吸引, 俾唔到大家期待嘅娛樂性, 但咁係小豆最由心而發嘅感覺。..^3^..

Add post (20-2-2017 21:38):
希望大家會睇埋小豆打開了通往禁忌世界的大門 - 補充編啦..^3^..
First
Post time 18-2-2017 23:50:41 | Show the author posts only
寫個人感受就是最吸引的,支持一下
3Floor
Post time 19-2-2017 00:05:30 | Show the author posts only
Welcome 小豆豆!祝你旅途愉快係S&B...每個人都可以做自己⋯⋯不要小看自己!每個人互動方式都不一樣!
4Floor
Post time 19-2-2017 00:21:18 | Show the author posts only
你mentor不斷讚你仲話想ffm,你一定有potential。你知唔知佢好picky架。hope to see you soon
5Floor
Post time 19-2-2017 01:32:09 | Show the author posts only
開放自我,hope to see u soon!
6Floor
Post time 19-2-2017 05:58:02 | Show the author posts only
歡迎妳呀豆仔!

希望黎緊將來,妳除咗喺度得到身心滿足之外,仲可以進一步建立多 d 自信。會長選得每一個會員都有佢地優秀既地方,妳當然亦唔例外。
7Floor
Post time 19-2-2017 07:15:50 | Show the author posts only
好像䆁放另一個自己似的,希望妳能好好享受性的樂趣,有機會再交流吓呢!
8Floor
Post time 19-2-2017 10:57:09 | Show the author posts only
支持你小豆
寫第一次感覺,之後永遠都會記住呢個美好回憶呢
9Floor
 Author| Post time 19-2-2017 14:21:04 | Show the author posts only
SuZie replied at 18-2-2017 23:53
寫個人感受就是最吸引的,支持一下

SuZie多謝你嘅支持呀~
不過我寫嘅並未有好吸引同豐富嘅娛樂性
10Floor
Post time 19-2-2017 14:24:54 | Show the author posts only
小豆 replied at 19-2-2017 14:24
SuZie多謝你嘅支持呀~
不過我寫嘅並未有好吸引同豐富嘅娛樂性

慢慢嚟啦,始終第一次,你要比多d自信自己呀
11Floor
 Author| Post time 19-2-2017 14:36:58 | Show the author posts only
Mustard replied at 19-2-2017 00:08
Welcome 小豆豆!祝你旅途愉快係S&B...每個人都可以做自己⋯⋯不要小看自己!每個人互動方式都不一樣! ...

Hi Mustard~小豆有好多嘢都重有排學,
希望有一日能夠成長為合格嘅小豆
12Floor
Post time 19-2-2017 14:38:04 | Show the author posts only
好歡迎 好可愛既小豆
13Floor
 Author| Post time 19-2-2017 14:44:34 | Show the author posts only
Abby replied at 19-2-2017 00:24
你mentor不斷讚你仲話想ffm,你一定有potential。你知唔知佢好picky架。hope to see you soon ...

多謝Abby你支持~
係CK俾面錫住我嚟評語啫,
你哋都對小豆好好, 小豆會俾心機加油,
希望有朝一日能夠成為你哋口中有potential嘅小豆
小豆都好期待見到Abby你㗎
14Floor
Post time 19-2-2017 14:44:38 | Show the author posts only
Welcome to the club小豆!
我同你嘅心態都有d相似
我都係呢度慢慢學習緊建立更多自信
你都得架 CK係咁讚你添啦
相信你而家都玩得好開心 LOL

15Floor
 Author| Post time 19-2-2017 14:47:03 | Show the author posts only
Milan replied at 19-2-2017 01:35
開放自我,hope to see u soon!

Hi Milan~
小豆會嘗試學習㗎, 多謝你支持
Hope to see you soon too
16Floor
 Author| Post time 19-2-2017 14:54:22 | Show the author posts only
Waterman replied at 19-2-2017 06:01
歡迎妳呀豆仔!

希望黎緊將來,妳除咗喺度得到身心滿足之外,仲可以進一步建立多 d 自信。會長選得每一個會 ...

多謝水哥支持
豆仔會努力學習提升自信,
希望有朝一日可以成長為優秀嘅豆仔
17Floor
 Author| Post time 19-2-2017 15:00:01 | Show the author posts only
Fido replied at 19-2-2017 07:18
好像䆁放另一個自己似的,希望妳能好好享受性的樂趣,有機會再交流吓呢! ...

哈哈~或許吧
咁小豆要努力進步先得啦,
我都期待有機會同Fido你交流嘅時候
18Floor
 Author| Post time 19-2-2017 15:04:30 | Show the author posts only
Autumn replied at 19-2-2017 08:45
歡迎你阿可愛的小豆豆, 呢到真係會令人愈來愈好!
期待真正碰面, 我會帶定眼鏡, 哈哈 ...

多謝你支持呀~秋秋~
小豆都期待自己成長為更好嘅小豆,
亦十分期待同秋秋碰面㗎~小豆好期待呢
19Floor
 Author| Post time 19-2-2017 15:07:56 | Show the author posts only
Pecky replied at 19-2-2017 11:00
支持你小豆
寫第一次感覺,之後永遠都會記住呢個美好回憶呢

Pecky多謝你支持~
的而且確係寫嘅時候百感交集,
呢個會係小豆其中一個美好嘅回憶
20Floor
 Author| Post time 19-2-2017 15:10:16 | Show the author posts only
SuZie replied at 19-2-2017 14:27
慢慢嚟啦,始終第一次,你要比多d自信自己呀

哈哈~小豆而家都好努力咁學習當中

希望會變得更有自信啦
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

3-5-2024 13:00 GMT+8 , Processed in 0.090877 second(s), 18 queries .