Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2307|Reply: 76
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 青雲的新人禮及第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 16-2-2017 16:34:27 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
早段同會長兩個幾月whatsapp間斷的溝通不多講了,在某天突然約了見面後,會長話立即進入面試程序,我就同會長講傾咗咁耐只為見下面,可以的話做個朋友,只係機緣巧合下知道有呢個會及只係想閑時上網八卦下,並沒有認真諗過入會,(基於我胖胖的身型及並未覺得有很大性需要),最後都在傾談間到了面試會場,面試通過後,會長講了一句'歡迎加入我地S&B大家庭',之後好快已收到驗身通知。我沒有即時去驗身因為真係無膽入會,唔想入咗會但因身型問題無人撩我玩,其間有諗過做咗咁多年人亦有過不太少的男朋友及性伴,都係去驗一驗,有咩事都可及早發現同唔好害人,好在會長收報告後話我可正式參加活動,咁俾咗錢驗身,諗住去到無得玩都去觀摩下啦。

當日到了活動地點附近,會長落嚟接我上去時問我緊唔緊張,我話唔知點解一d都唔緊張,係驚蒙眼後撞親仆親多d!

新人禮/第一次:
蒙眼後一開門,好多男聲女聲,勁熱鬧!會長就將我雙手交俾我嘅Mentor, 登登登櫈.....就係傳說中嘅男神Lawrence!!! 期間彷佛聽到有d朋友仔話Lawrence好好、好勁、有佢做Mentor好幸運,而我就好似個儍婆咁係咁笑唔知做咩,但真係一d都唔緊張。講返Mentor Lawrence, 佢一路有同我傾計講下現場情況及期間答咀嘅係邊個,期間佢多次話佢自己係大叔,而我又不斷問佢問題, 可能我係佢咁多個Mentee中最煩又最身型龐大嘅一個。

等沖涼前我發覺Lawrence有d緊張,有時捉下我隻手、有時掂下我膊頭,有意無意的身體接觸令我覺得佢唔知係咪想縮沙,只想負責帶新人(我)沖涼但並唔想同我完成新人禮,所以我都有禮地問佢會唔會想reject我、會唔會想彈我鐘,我係唔會介意的,Lawrence亦好大方叫我唔使覺得自己唔ok, 佢好ok我,唔會reject我,嗰一刻如果我唔係蒙住眼,我一定會攬住佢咀佢一啖。

沖涼時Lawrence 好細心地續步講解頭先做過咩,陣間會做咩,由於此時已互相赤裸,我就再問佢見到我真身仲俾唔俾我埋身,有冇諗住彈我鐘,我不會介意的,點知佢話'你覺得我會reject你咩?我好ok喎',可能佢餓得太耐,唯有俾我頂住檔先,再想讚下佢真厚道!哈哈![

坐下等briefing時,會長突然爆出一句話我Mentor Lawrence本來趕住走,但會長叫佢留低做我Mentor, 我即刻話'吓?你特別留彽serve 我㗎?' 眾人大笑咗一陣,我之後亦有say sorry話我唔應該用個serve字,感覺不太禮貌,唔好意思,之後又隱約聽到有人話Lawrence係我嗰組嘅大佬佢好有經驗,叫我放心。講到呢度,由蒙眼入門口到briefing完個心情都未緊張過,因為Lawrence一路令我好安心,佢又無偷偷摸我,我又覺得佢把聲好得意又有d緊張feel, 佢又話自己係大叔,好似我係Mentor多過佢係Mentor咁,種種感覺加埋係好奇妙好開心。

入房新人禮:
Mentor Lawrence 好細心指引我瞓落床,之後嘅嘢唔作太多深入描述啦,話哂我唔太習慣又唔太識形容呢d事(如果Lawrence 唔介意share就由佢嚟分享俾大家知啦)。

全個過程簡述如下:
Lawrence其間好細心不斷問我舒唔舒服、有冇整痛我、緊唔緊張、使唔使大力d,我就好怕醜咁話好ok、唔痛、可以大力d、唔緊張,佢亦有問我鍾意同埋想佢做d咩可以令我開心d high d,我覺得太尷尬唔識點講,只係話唔想口爆因為連樣都未見過。過程好high好愉快好舒服,中間佢問我幾次想唔想除眼罩,我有時答唔知有時答唔想,佢問我係咪擔心佢大叔嘅樣嚇親我,我更加唔識答,總之最後唔知咩情況下我除咗眼罩,在暗暗的燈光中四目交投時,佢又用佢得意嘅聲音話,我其實有戴眼鏡嘅,係大叔嚟嘅,而我第一句就話,你其實都好靚仔呀!我要同大家講呢句唔係客套說話,唔靚仔我一定講唔出!我講完呢句大家又好sweet咁又咀過,當然Lawrence下身亦無停過!我有問點解佢成個背脊濕哂,唔記得佢答我咩,我諗可能對付我係要多d體力!搞搞下有一pair人入來share bed, 好尷尬,我已經從未試過同未見過嘅人做,仲要多一pair唔識嘅人喺隔離做,土地問題無辦法,但呢種感覺好奇怪,我有少少想快d完事離開現場,而Lawrence亦感覺房間有點侷促,佢就瞓落嚟話想抖下,咁呢個時候都應該輪到我serve下佢,好在佢都有反應、亦都話好爽,話我做得幾好,咁我都好安慰,希望唔係客套說話。最尾Lawrence好似係用doggy收服咗我,我亦嗌到無氣,只係好享受俾佢猛力插爆同就嚟俾佢吉死嘅情況下完事,出房門口一刻我就同Lawrence講咗聲thank you.

出返大廳等一齊沖涼時,Lawrence亦好照顧我繼續講解會嘅嘢,我亦倒咗杯水俾佢順返條氣,嗰一刻傾計我望住燈光下嘅佢,唔知點解好鬼尷尬,可能唔想佢覺得我之前表現太差嘥咗佢時間,話哂佢真係趕住走。沖完涼佢果然急急腳走,而好多女仔都好唔捨得佢,好在我係佢當日嘅入室弟子,有幸俾佢寵幸咗,如果唔係排到下年唔知輪到我未。Lawrence臨走時專登走返過嚟攬咗我一攬,錫咗我一啖,o my god 點解佢咁sweet咁warm㗎,係Lawrence本身係咁定大佬教得好?將來等我觀察下其他男仔喺咪咁先。

今次我在S&B的新人禮及第一次嘅體驗,只可以用三個字嚟形容,就係'正到爆'!有呢種感覺梗係要十分感謝已做咗我男神嘅Mentor Lawrence啦,佢嘅體貼、體力、耐力同衝力令我沒法擋, 如果佢有睇我呢篇感想,我想同佢講,佢第時唔使咁緊張啦,已經做得好好,我好滿足亦experience咗一個好刺激好開心嘅晚上,多謝你!唯希望你亦可提點我一些我要改進的地方,第時有機會我都好想再同你交手,如果你唔嫌棄,再一齊切磋下武功!

以上只係我個人感受,並不代表我Mentor Lawrence嘅立場,當中有d事可能次序掉亂、又寫到一舊舊,因為幾十年無寫過咁長篇嘅文啦,雖則做不到我手寫我心(詞窮),但全部係我真心寫,當晚我同Lawrence嘅經歷會留喺我心中同腦海中,多謝所有付出時間睇我感想嘅朋友仔,寫得唔好敬希見諒。

特別鳴謝會長Chris俾我入會,又安排男神Lawrence做我Mentor, 好幸運好幸福呀!多謝你!

各位以後請多多指教!

First
 Author| Post time 16-2-2017 16:36:50 | Show the author posts only
點解出唔哂我寫嘅嘢,等我再試過先
3Floor
Post time 16-2-2017 16:41:58 | Show the author posts only
青雲 replied at 16-2-2017 16:39

妳試下用add 加係下面。
再麻煩 大佬合返篇文。
4Floor
Post time 16-2-2017 17:01:15 | Show the author posts only
青雲 replied at 16-2-2017 16:39

好多會友都試過里種情況嘅,她們都會先用Word打好哂再Copy & Paste上會網上出PO. 我也覺得這種方法較好呢!(其間注意吓日期的問題,這都會有影響文字掉失情況)慢慢再試吓啦!
5Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:16:52 | Show the author posts only
Fido replied at 16-2-2017 17:04
好多會友都試過里種情況嘅,她們都會先用Word打好哂再Copy & Paste上會網上出PO. 我也覺得這種方法較好呢 ...

Thanks Fido, 我係之前睇咗你咁教suzie,已經跟住做㗎啦,now problem seem fixed, thank you so much.
6Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:17:49 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 16:49
慢慢寫, 大家明白的.

Thanks KB, 我已經搞掂咗了,thank you.
7Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:19:57 | Show the author posts only
Alex replied at 16-2-2017 16:44
妳試下用add 加係下面。
再麻煩 大佬合返篇文。

我已經成日俾麻煩大佬,再煩佢佢好快踢我出會㗎啦,我好驚佢㗎
8Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:31:40 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 17:27
好啦, 大家都不是新人, 到時可以直接入房了.

好呀,多謝俾面,到時你無真係排,以後都唔俾你排
9Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:39:07 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 17:40
好呀, 你不給我第一, 我就以後不排

咁呀,咁等我諗諗仲使唔使你排先
10Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:49:42 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 17:44
你諗下好啦,  

哈哈!你有無留意我寫全部係自己感想,唔包lawrence嘅意見,所以排咗未必係好嘢呢㗎
11Floor
Post time 16-2-2017 17:53:08 | Show the author posts only
真係淡淡定就過了新人禮嘅一幕,仲好享受Tim喎!祝妳之後玩得更精彩呢!
12Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:56:44 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 17:51
放心, 到時我不會share bed

我上次都好似有講過話唔想share bed, 但唔知係佢地唔記得定我地玩得太耐,土地問題咪照入埋房囉,but ok ls...大把人喺廳度等緊
13Floor
 Author| Post time 16-2-2017 17:58:52 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 17:56
我的強項就是: 只顧別人感受, 不理自己感受 , 不信你可以問呀秋.

等我自己搵答案啦
14Floor
 Author| Post time 16-2-2017 18:00:28 | Show the author posts only
Fido replied at 16-2-2017 17:56
真係淡淡定就過了新人禮嘅一幕,仲好享受Tim喎!祝妳之後玩得更精彩呢! ...

Lawrence係真係正到爆
15Floor
 Author| Post time 16-2-2017 18:02:05 | Show the author posts only
KB replied at 16-2-2017 18:01
我應該不用別人等我太久....

哈哈,咁....我真係要再睇睇仲使唔使你排先
16Floor
Post time 16-2-2017 18:04:42 | Show the author posts only
青雲 replied at 16-2-2017 18:03
Lawrence係真係正到爆

男神一定堅啦!流哂口水哩!hehe
17Floor
 Author| Post time 16-2-2017 18:06:23 | Show the author posts only
Fido replied at 16-2-2017 18:07
男神一定堅啦!流哂口水哩!hehe

如果你都留口水,咁你試下撩下佢啦,但係咁d女仔排得重耐呀!
18Floor
 Author| Post time 16-2-2017 18:17:00 | Show the author posts only

見到先知唔傾住,夜d遇到先再傾,bye bye
19Floor
 Author| Post time 16-2-2017 19:02:12 | Show the author posts only
Ar sam replied at 16-2-2017 18:34
溫馨提示雖然大家知你好想同青小姐入房,但應該係聊天室傾

完全明白,sorry 唔好意思
20Floor
Post time 16-2-2017 19:11:06 | Show the author posts only
歡迎青雲
唔知你仲記唔記得我呢~有機會再見呀
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

4-5-2024 13:26 GMT+8 , Processed in 0.083152 second(s), 18 queries .