Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 6215|Reply: 146
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Nina 的又驚又喜第一次(上半部)

[Copy link]
Jump to specified page
Floor
Post time 13-12-2016 02:55:07 | Show the author posts only Reply Awards |Ascending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係一個少少凍,最適合bbq同訓晏覺嘅下午⋯突然收到會長Chris嘅whatsapp問我"你有無寫下感受?"

令我又回想起幾日前副會長比我嘅驚喜!和副會長初次見面+半個新人禮~
本來好眼訓要午睡的我⋯醒晒!雖然過咗幾日,但心情仲未平服,當晚嘅事仲歷歷在目!

我本身係好三分鐘熱度嘅人,對好多野都有興趣,但總係唔會的起心肝去開始 ,就算肯的起心肝去做都會攤長去做~睇資料要幾星期,填個表又一星期,預備好所有野去實行可能都要搞幾個月⋯
但今次搞入會手續,我反常地快手快腳(自己認為)咁去註冊,填表,影相,寫自我介紹⋯比預期的有效率去完成!咁反常嘅表現,係因為S&B好吸引我,有心思嘅活動,完善嘅會規,會員相處融洽,會長嘅無敵細心⋯整個會的氣氛都好好!最令我想加入嘅原因係比到安全感我,覺得會長好保護每一位會員!嚴格得來又非常有人情味~
講到自己懶有幹勁,其實係因為有會長係背後一直推動我先完成到,由其係影祼照呢部份⋯我係想過一個月後先影的⋯剛去完旅行,食到腩突突,無咗條腰⋯但會長一句"要影好快"精而簡嘅說話,令我lunch都唔食,去咗揾fitting room影相,順便買埋衫⋯女人啊⋯

我成日覺得有被會長睇穿嘅感覺⋯
佢講完我就會自動跟住做,老細叫我做野都無咁聽話順攤!

交完相,表格第二日就見面了,一見面副會長就話"原來你咁矮架~睇相唔覺喎" ,我心諗⋯我係咪可以直接返屋企了? 但副會長叫我上車,仲請我食雞旦仔,又開心返~諗住今次係面試吓,對吓考題,心情尚算輕鬆~點知副會長開車後話 [今 晚有活動,帶我去感受吓先!]媽呀~劇情太快啦~我好驚呀!
副會長話,我未驗身,所以會帶橙帶,但去到都會有檢身,mentor帶我沖涼!鳴呀~我M到喎,點好意思呀⋯⋯會長叫我唔駛擔心,男會員們咩情況都遇過,叫我放心!

今 晚縮,唔知自己仲有無勇氣了,難得人家不介意,我又何必擔心咁多⋯蒙住眼入去後,會長就介紹mentor Jack我識,Jack小心亦亦咁帶我坐低,介紹在場人士我認識,有Gina, felicity...dick, CK, Dylan....記唔到全部名,好對唔住,之後有好滑的手握住我手,對不起,忘了你叫咩名,唔好意思,我對手好鞋!又有位好親切嘅小姐抱抱我,叫我估吓你係邊個?係bikini 嗎?謝謝你嘅抱抱,令我無咁緊張!

介紹完畢後,Mentor就帶我去沖涼,由於我睇唔到野,行到阿婆咁慢,要你扶住唔好意思,入到去好尷尬咁要jack幫我除衫,除晒後我反而無咁驚了,就由得Jack幫我沖身,沖得好仔細,由其是洗胸部時,好舒服! 得自己比人服務唔係咁好,所以幫返mentor洗一洗,嘩~好滑啊,肌肉又結實!沖涼時mentor盡責地同我講解會規
沖涼完,Mentor 幫我穿上副會長借比我嘅裙仔,件裙仔好鬼馬,好似包晒成個身,但又露出整個背部,唔算好低胸,但左右兩側又會露"波邊"。。。其實應該係我胸唔夠大撐唔起。。。sosad~

出返廳坐低,副會長就問我點解仲著住bra? 女仔沖完涼要真空唔帶bra的!我不斷問身邊嘅Mentor"真的嗎?" 心諗。。。副會長真係機心好重,每個過程都有精心計算過。。。咁沖完涼副會長就帶我去檢查吓,副會長好專業,工具好齊備,進行時會解釋吓佢做緊咩,用緊咩!突然副會長手指係我入面撩住某個位,問我舒服定痛。。。答案係舒服的~以前唔會覺得有感覺,仲會好唔自在!這是傳說中的G點嗎?
當我以為搞掂出得去,會長又熄咗燈。。突然覺得比人放咗震旦係妹妹到咁,即時無晒力。。原來舌頭可以咁有力的,未試過。。。多謝副會長比機會我開眼界

出返去 Mentor問我入唔入房?我梗係話入啦~ 我地傾吓計,用吓身體語言溝通吓。。。係過程中感覺到你應該會好受女會員歡迎的,你除咗外型好,仲好溫柔細心,好識照顧人,有Jack做我Mentor,我覺得自己好幸運~  希望有機會可以繼續我地未完成嘅事。

開心時光特別快,出返去無耐,副會長就送我走lu......臨走時遇上JollyB,同佢握吓手,JollyB手好滑好軟啊~ 落樓時遇到coco, 會長叫我抱吓佢,OH~感覺好正,好想將塊面埋落佢胸口haha~
好開心出席呢次活動,大家都好友善,CK你好有趣。。。成晚都變住聲同我講野。。多謝副會長比咗個咁寶貴嘅經驗我,我會盡我責任完成驗身手續,希望好快可以正式同大家見面,謝謝大家~

146Floor
Post time 1-9-2019 19:43:08 | Show the author posts only
原來舌頭可以咁有力,
簡直男人聽到都想試呀
145Floor
 Author| Post time 8-7-2019 21:52:59 | Show the author posts only
Vermis replied at 8-7-2019 21:50
真係推動得好快入會 哈哈
完全感受到果種好快見識新世界既感覺, 果種驚喜與刺激十分吸引
我要再操一下先交 ...

我支持你呀! 期待你快d加入呀~~~~~~
有無胸肌呀?有都好吸引架!
144Floor
Post time 9-4-2019 00:09:59 | Show the author posts only
Nina, 多謝你嘅分享
(件裙仔好鬼馬,好似包晒成個身,但又露出整個背部,唔算好低胸,但左右兩側又會露"波邊)

呢條裙仔都幾sexy

完全感受到又驚到喜的過程

143Floor
Post time 12-1-2019 03:38:27 | Show the author posts only
了解一下剛聊過天的妳,順便了解—下活動内容。謝谢分享。
142Floor
 Author| Post time 3-1-2017 00:30:25 | Show the author posts only
Rdprhp replied at 3-1-2017 00:08
有時都想同女仔聊天!
但我見唔到 chat room 有女仔 online !

咁同男仔傾住先啦
141Floor
 Author| Post time 3-1-2017 00:01:57 | Show the author posts only
Rdprhp replied at 3-1-2017 00:00
Hi Nina ,
我剛剛才交咗申請表,唔知要等幾耐呢?哈哈

真係預計唔到,等待期間去聊天室同人傾吓計吧
140Floor
 Author| Post time 2-1-2017 23:42:35 | Show the author posts only
Rdprhp replied at 1-1-2017 04:18
多謝分享! 好期待有機會見面!

Hi Rdprhp~ 謝謝你, 希望有緣見面
139Floor
 Author| Post time 2-1-2017 23:41:28 | Show the author posts only
Keithricky replied at 21-12-2016 15:13
第一次已有如此服務..........又能好好享受............正

Hi Keithricky~ 新人禮先會有的,係難忘嘅回憶
138Floor
 Author| Post time 21-12-2016 01:37:41 | Show the author posts only
Tofu_Tofu replied at 21-12-2016 01:35
多謝分享, 我都好期待我的第一次啊

你好呀Tofu_Tofu
你應該好快會行新人禮啦,期待你分享第一次嘅感想呀
137Floor
Post time 21-12-2016 01:32:49 | Show the author posts only
多謝分享, 我都好期待我的第一次啊
136Floor
Post time 20-12-2016 23:06:30 | Show the author posts only
James replied at 20-12-2016 05:23
知唔知點解要有文字filter?
就係要將活動,要將大家既私人行動日期含糊,
刻意避開,照樣暴露自己行縱, ...

明既!

一切都係等個會可以順利安全咁運作
SAMuel This user has been deleted
135Floor
Post time 20-12-2016 13:14:13 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
134Floor
 Author| Post time 20-12-2016 12:02:28 | Show the author posts only

又不是每樣野都白紙黑字寫明嘅
133Floor
Post time 20-12-2016 09:55:41 | Show the author posts only
James replied at 20-12-2016 05:23
刻意避開,照樣暴露自己行縱, ...

thanks James~
明白會長既用心, 將不會刻意避開filter
亦會謹記隱藏所有行動及活動資訊
132Floor
Post time 20-12-2016 05:20:48 | Show the author posts only
Snake replied at 13-12-2016 16:55
多謝你既分享! 好詳盡~~
除左學識打"今 晚"係要咁打, 佩服你既勇氣!!!!
nice to meet you nina ...

刻意避開,照樣暴露自己行縱,以為好醒,後果自負。
131Floor
Post time 20-12-2016 05:12:01 | Show the author posts only
SAMuel replied at 16-12-2016 00:26
其實有個疑問係未完成驗身都可以參加活動?

男士一定無可能,因為男士無面見環節,亦無女士般多心理阻礙(如果有,我會叫佢「算把喇!」),所以只有女士有呢個情況出現,不過就算係女士,都要睇情況,唔係人人可以,當日有同Nina講過,唔方便響度解釋。
130Floor
Post time 20-12-2016 03:04:08 | Show the author posts only
Nina replied at 17-12-2016 11:48
可能架,緊記會規啊!

!!

會規都冇寫
129Floor
Post time 17-12-2016 22:08:33 | Show the author posts only
Nina replied at 16-12-2016 13:29
Hi Jerrywolf~
希望將來有機會啦!

I m sure it will...
128Floor
 Author| Post time 17-12-2016 11:45:37 | Show the author posts only
sandman replied at 17-12-2016 08:47
即係摸著石頭過河,從錯誤中學習...
...瀨得多會唔會俾人踢出會架

可能架,緊記會規啊!
127Floor
Post time 17-12-2016 08:44:29 | Show the author posts only
Nina replied at 17-12-2016 02:30
無架,賴多幾次野就會知架啦haha

即係摸著石頭過河,從錯誤中學習...
...瀨得多會唔會俾人踢出會架
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

12-5-2024 01:36 GMT+8 , Processed in 0.097011 second(s), 19 queries .