Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1123|Reply: 39
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

峰迴路轉,多變中秋夜

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 18-9-2016 11:27:43 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
響會入面跟得我耐既男女,都知道我係唔會輕易放棄既人,無論對人對事都係(曾經自覺自己好煩人、好鵪鶉,而又現今玩得好開心果乍女士應該明我講乜野),見到33人報名既活動,有中午有晚上,有新人有舊人,熱鬧非常,相信大家都硬既就硬,濕既就濕咁等活動日子到,但竟然[取消]!係,係[取消],我要宣報「取消」我都係一千個「唔想」,而大家既失望都幾超越左我想像,原來有唔少人係餓得交關(仲有人知道取消即時打番 J 黎排洪),咁就更加唔放棄得!

原本想要在場地上有驚喜,尋尋覓覓,希望搵到個可以比大家賞月既地方,既有得爽又有得應節,點知到頭來就真係弄巧反拙,低估左連續假期既威力,所有近年有用過既場地都試下聯絡,但都滿左,連好多年無租用既酒店(無房間間隔)都唔放過,但諗諗家下既參加者九成都慣左有房至玩得到,有啲女仔唔好話Share bed,連share room都話唔得(當然有啲就響地鐵車廂(特別場地活動一景)都玩到嘭嘭聲),所以呢類型房間已經唔打算考慮,點知活動當晚briefing提到有查探過呢類,班友竟然教番我轉頭:「嗱,你話取消,除非唔介意無間隔啦,制唔制先?啲人實話好格…」…頂!我又低估左大家餓既程度…

響以為度唔掂房既情況下取消,但又唔甘心乜都無,就諗下燒野食,BBQ下等大家都可以聚一聚,又擔心打風天雨之類,又唔想大家太舟車喇,就搵下市區加埋
有遮蔽既,跟手話原來仲有間遊戲房可以租用,一聽到房呢,班人就兩眼發光(隔住個電話都feel到),[有無得沖涼?]、[咁有無得做架?]、[有無床或梳化之類丫拿....你估?]比我還要不放過,當然大家都諗多左,果類地方分分鐘有cam,所以我都無得閒回應呢類問題。

決定左地方燒野食,比埋訂金都未忙完,要度度邊啲人可以參予,因為除左BBQ外,我心入面仲未放棄,希望有後著,但未成就唔公佈,費事雙重失望。戶外活動,新人一定唔可以參加,篩走幾個,遲入數既篩走,無回應無交帶既篩走,太過揀擇既更要篩走,七除八扣下, 33人變成14人,總算救部份慾民於水深火熱之中。

隨後終於勉強搵到比較似樣既場地(其實人少少就比較易安排),先至夠膽通知大家當晚有場地,有人開心到傻左,有人可能因為失望過度,病情加劇黎唔到而咬爛床單(唔係抓爛),有人J J下見到手機訊息中途急煞留精...以應付晚間需要,總之失而復得就令人開心喇。
再加埋要夜啲敏先到既男女,人腳爆滿,開心準備。

最後,有報全日既女仔,預左中午就要出街,為左安置,就拉隊去左玩card board game,[避殭屍]都幾好玩,都唔駛罰唔駛盛都可以玩到驚叫,好神。

黎緊100次Ocean男士已經差不多爆滿,女士就仲有位,地點已經book左個新地方,要黎就寫下文諗下帶乜野食同大家分享,我努力時,大家都努力下喇

Recommend
 Author| Post time 29-5-2017 10:44:21 | Show the author posts only
loki replied at 21-9-2016 20:45
占士會用煩人及鵪鶉黎形容自己,我實在感到驚訝
應該是耐心盡責有交帶才對吧

今 日睇番篇文,又見到你呢個回應(其實果時都有見到,唔記得自己有無回覆過你,面談或whatsapp),知道自己果句寫到令人誤會,我係講緊我無放棄某一類型女士(即係自覺自己煩人同埋鵪鶉唔敢參加既女士),致使佢地現在順利踏足活動,甚至樂在S&B.
Recommend
Post time 18-9-2016 15:23:57 | Show the author posts only
識你咁耐 知你點㑹咁容易放棄吖! 不過知道嗰一刻心
Recommend
 Author| Post time 29-5-2017 10:49:06 | Show the author posts only
Willand replied at 28-5-2017 13:17
佩服你嘅堅持,佩服你嘅付出。可以仲言之尚早,但係將來如果有野係我幫倒手嘅,希望我都可以分擔下。 ...

係,你好幾個在其他帖的回應都帶住「言之尚早」呢個感覺,感性左少少,諗大左少少,話唔埋你黎到睇到既,完全唔係通過文字感受到既咁樣,到時你連「第一次」都無寫就閃左,咁就唔好睇喇
Recommend
Post time 29-5-2017 12:32:00 | Show the author posts only
James replied at 29-5-2017 10:52
係,你好幾個在其他帖的回應都帶住「言之尚早」呢個感覺,感性左少少,諗大左少少,話唔埋你黎到睇到既, ...

係呀,因為我仲未參加第一次活動, 講得太肯定驚比大家覺得我假. 不過通過同大家傾計同埋睇倒大家喺網上嘅分享,我對個會好有信心 你放心丫,我唔係一個冇交帶嘅人,我一定唔會突然失蹤嘅.
Recommend
Post time 18-9-2016 14:30:43 | Show the author posts only
真係好在James的堅持、努力同忍耐(係。。。嗰晚去到第二朝成四、五點,佢已經攰到瞓住等我哋玩完),我先可以玩得咁盡興、試咗咁多個第一次同埋突破。亦都好在活動變咗由傍晚開始(bbq),我先可以抖夠兼shopping買埋件玩衫咋

James,呢次我開心到活動前後都msg多謝你,喺呢度我多謝埋呢一次:

Thanks
Recommend
Post time 18-9-2016 15:31:19 | Show the author posts only
不過知道個一刻!真系爆粗"唔X係掛" 我為左出席活動 要用一星期運動斷食保持最佳狀態㗎!當時即刻想沖去 KF斯 食九件炸雞減壓大佬!不過我冷靜下來!知道你唔會咁輕易放棄嘅! 終於有信念的人係會成功嘅! 我繼續保持狀態! 終於等到這一刻! 多謝大佬!
Recommend
Post time 21-9-2016 20:45:43 | Show the author posts only
占士會用煩人及鵪鶉黎形容自己,我實在感到驚訝
應該是耐心盡責有交帶才對吧

場地問題其實與人無尤 但你依然不放棄去繼續嘗試
多謝你救萬民於火海,令我懸崖勒J

再一次勾起我的警剔要鞭策自己的奉獻精神
以及在會內盡責,莫辜負James的負出
Recommend
Post time 7-10-2016 21:58:38 | Show the author posts only
搞活動要顧及很多細節,要有詳細的計劃,很高難度。看到JAMES的文章,了解到您的專注和堅持,為大家付出很多。在之前的電郵中,多謝您的提點,我會加倍用心學習會規,與其他會員建立好關係,希望有一日可以參與您舉辦的活動﹗
Recommend
Post time 18-9-2016 14:16:19 | Show the author posts only
你前一日話取消但轉左去做BBQ其實都好滿足,
大家一齊慶中秋賞月都好開心~
之後再話有房仲話唔係人人都去到,仲唔狗衝報左先!
又有board game玩,真係重獲童真~
你為左準備咁多野實搞到無教好瞓,
辛苦你啦!多謝你呀大佬~!
Recommend
Post time 18-9-2016 17:04:37 | Show the author posts only
大佬~~~~
真係有你先有我地~~
每次活動都有你係背後籌備好多嘢
勞心又勞力咁去做消防隊目去撲一眾嘅慾火
多謝你咁多年黎嘅堅持同唔放棄~~
我們感謝你~~~
Recommend
Post time 19-9-2016 22:35:10 | Show the author posts only
多謝你呀, 大佬 James...
辛辛苦苦周圍撲幫我地攪一個咁美滿的中秋活動!!!!
果晚仲見你縮埋一角訓覺休息, 你太偉大啦~~~~~~~

所以講多所謂, 寫動後最實際~~~
Recommend
Post time 19-9-2016 01:32:58 | Show the author posts only
雖然未參與過活動,但好想講我已感受到james鍥而不捨嘅精神! Lol (正正係我需要嘅動力)
多謝你永不放棄,期待將來可以參加活動
Recommend
Post time 28-5-2017 13:17:38 | Show the author posts only
佩服你嘅堅持,佩服你嘅付出。可以仲言之尚早,但係將來如果有野係我幫倒手嘅,希望我都可以分擔下。
Recommend
Post time 18-9-2016 22:29:44 | Show the author posts only
哈哈哈,我地真係成班餓鬼上身。

又咁好彩比我地遇到個為咗我地性福會仆心仆命去到盡既大佬。
Recommend
Post time 18-9-2016 22:52:42 | Show the author posts only
多謝大佬唔放棄ge神精,解決左飢餓呢個咁嚴峻ge問題!!!
Love you sososo much
Recommend
Post time 19-9-2016 00:00:37 | Show the author posts only
有你的堅持造就眾人快樂,取消活動也要花腦筋找其他娛樂,辛苦你也喜歡你
Recommend
Post time 15-12-2016 16:00:37 | Show the author posts only
為大鵬求開心而出發,堅持不放棄嘅精神,真令人佩服呀!眾人嘅榜樣呢!
Recommend
Post time 20-9-2016 22:16:18 | Show the author posts only
我當曰真係咬爛床單⋯⋯見到大家有得去!可惜不是我,但都登大家開心
Recommend
Post time 18-9-2016 21:31:34 | Show the author posts only
真係高潮迭起,峰迴路轉既一次活動
搞得成真係辛苦哂啦,可識去唔到
Recommend
Post time 18-9-2016 18:27:13 | Show the author posts only
大佬真的是.....「為了XX, 可以去到幾盡」果渣黎!

真心好想錫啖你
Recommend
Post time 18-9-2016 23:31:27 | Show the author posts only
佩服永不放棄既精神!造福大家既性福,功德無量。
Recommend
Post time 19-9-2016 03:31:51 | Show the author posts only
我相信一切是最好的安排, 更深信S&B的安排!
Recommend
Post time 18-9-2016 22:02:57 | Show the author posts only
睇完之後,有種莫名的感動!。辛苦你了!
JacK This user has been deleted
Recommend
Post time 19-9-2016 00:52:21 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
Recommend
Post time 18-9-2016 22:52:33 | Show the author posts only
被救的旱災難民表示:感謝~請受小弟一拜
Recommend
Post time 22-9-2016 14:27:08 | Show the author posts only
盡心盡力既程度 , 真係令人好佩服
JohnnyW This user has been deleted
Recommend
Post time 13-10-2016 12:09:26 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
Recommend
Post time 20-4-2018 16:10:14 | Show the author posts only
認識深左,多謝分享!
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

1-5-2024 12:43 GMT+8 , Processed in 0.174265 second(s), 24 queries .