Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 1276|Reply: 35
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

動後感今非昔比

[Copy link]
Theme
Post time 14-12-2015 07:21:49 | Show all posts
哦,知道了。以後會更加留意!
First
Post time 13-9-2016 09:15:01 | Show all posts
不知不覺呢個 post 已經出咗大半年。個人覺得現在的動後質素確實有所提升。無論係內容方面或係創意方面,都覺得大家比心機咗。

其實如果會長覺得重有什麼地方大家可以改善既話,都可以多 d 講吓。大家都幾聽教聽話 (一時時啦)
3Floor
Post time 13-9-2016 10:40:55 | Show all posts
Chris replied at 13-9-2016 10:18
都係,自出這個帖以來,[第一次]和[動後感]都可讀性高了很多,所以都應該執執這篇文,加上註腳,以作鼓勵 ...

點解會長d問題咁難答既? 難過當初既考題好多

我覺得最大鑊既情況就係自己唔覺得有問題,但你周邊既人都覺得你有問題而又費時話你。You don't know what you don't know. 我成日都驚會有咁既情況,所以如果會長或其他人察覺我有乜唔對勁既地方,就一棍摳埋黎得架啦

如果一定要將自己歸類,我估我屬於無乜大行差踏錯但同時又無乜大貢獻果批人喇
4Floor
Post time 13-9-2016 17:04:10 | Show all posts
James replied at 13-9-2016 15:49
點會難答呀?我見得你多,我代Chris答;你已經由當初既Waterman、阿水、水哥…變到今日既水爺勒,已經係師 ...

多謝 James 鼓勵喇。
水仔以後會繼續努力做好自己,亦展望日後對個會既貢獻有機會超越一把膠間呎既份量啦

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-5-2024 06:15 GMT+8 , Processed in 0.073425 second(s), 20 queries .