Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 7449|Reply: 81
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 副會長禁不住的活動感想----James

[Copy link]
Theme
Post time 13-12-2014 10:22:10 | Show all posts
小碗 replied at 13-12-2014 01:27
樹樹
我不知道你實際遇上了怎樣的事,但我猜,我大概也能明白你的感受。類似的情況我也曾遇過。具 ...

其實小碗同樹樹講既我明,不過可能小妹係個臉皮厚的貓,每次我都問:介唔介意一齊傾OR我可唔可以一齊玩?(其他會時,不是S&B活動中)

我其後被告知有人話我煩,但我就跟主辦人說,
那為何不說句:「我哋想獨處下」何其簡單,
須知道參加這種活動的都係成年人,唔會介懷,
唔講跟住又去投訴既先令大家難落台吧.
而且問唔係問一個,係問晒兩個人,
如果一個話好,一個話唔好,
自然就知咩事,亦唔會再有甩唔到身既程況吧.
最重要都係好有禮貌且面帶笑容地問
不過依D都係小妹個人行為,有不足請指教
First
Post time 13-12-2014 10:28:27 | Show all posts
小妹明白作為主辦單位既難處,多謝副會長既提醒及各工作人員作為新人,小妹會多觀察舊人的言行,多多學習.
3Floor
Post time 15-12-2014 13:10:49 | Show all posts
Uni-corn replied at 13-12-2014 11:08
我又覺得妳這樣問很得體呢!

坦坦白白, 又不是只問一個。相比起我自已, 男人老狗, 反而不敢插咀, 我 ...

可能係因為男女之別,所以冇咁反感啦,不過出席得活動既,太被動也不太好吧。
大家一齊努力吧
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

14-5-2024 10:53 GMT+8 , Processed in 0.104321 second(s), 20 queries .