Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 881|Reply: 28
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

舊日的色彩

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 23-10-2014 15:52:57 | Show all posts Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
以前會網係黑底紅框綠字,給人不一樣的神秘感覺,有氣勢,好襯個會,後來要轉版本用英文,用不了舊日的彩色配搭,轉了淺色,有如一個神秘莫測,目空一切的草莽梟雄,變成了娘娘腔的書生,好不自在,
但慣用了,稍為想回到過去的貌樣,便劣評如潮,有幾個人電話訊息投訴,
原來,好多事,都係番唔到轉頭的。

舊人,有幾多個仲記得過去的色彩?

First
 Author| Post time 23-10-2014 19:57:50 | Show all posts
熊叔叔 replied at 23-10-2014 16:04
唔好意思, 因為舊有版面的風格, 實在太獨特, 太有性格了, 老熊成日覺得, 其他人(office 或 家裡) 只要遠遠 ...

呢個我當然知喇,都記得你有反映過,所以當時霸氣歸霸氣,還是有得自選其他風格,以適合各人的口味,也更加安全;今次只不過乘住萬聖節黎個借屍還魂,懷舊一下吧。

如果以現在的知名度,更加久不久就要轉下樣。
3Floor
 Author| Post time 23-10-2014 20:00:29 | Show all posts
Haru replied at 23-10-2014 16:17
這個真個矛盾的決定。
作為一個新人,沒有經歴會的成立的苦,只是享受綻發的甜,真是不能了解會長你此刻的 ...

在保護各參加者私隱的前提下,其他事項都要讓路。
4Floor
 Author| Post time 23-10-2014 20:02:41 | Show all posts
Tony replied at 23-10-2014 16:27
我都會響公司上會網, 如果版面太"搶"真係唔太方便, 或者回復以前有得揀不同風格就最好.... ...

可惜新版本已經不設些功能,惟有得閒就轉下,家下呢個咪幾襯你。
5Floor
 Author| Post time 23-10-2014 20:11:41 | Show all posts
Hazel replied at 23-10-2014 16:39
其實我一開始以為係想配合halloween LOL
我覺得每個人/每件事喺唔同階段都有唔同代表性, 唔需要太強求回到 ...

千祈唔好誤會,我係一個活在當下的人,唔會覺的以前幾好幾好,現在又點樣大不如前,現在就是最好,未來必定更好。
只係因為見到同舊日會網既配色版面好似既萬聖節theme,諗住用佢一、兩個星期,點知劣評得很,諗番以前長期咁用都係咁,有感而發者,絕不是念舊厭新。
6Floor
 Author| Post time 23-10-2014 20:13:25 | Show all posts
Dino replied at 23-10-2014 19:02
今日是小弟在會網註冊六週年的日子,見到令人懷念的色彩,以為會為小弟而切的呢....hahaha!

咁樣就六年了,小學都畢業左,黎緊就升中,努力呀!個會好需要你呢類實力派撐住!
7Floor
 Author| Post time 23-10-2014 20:15:35 | Show all posts
Bella replied at 23-10-2014 19:32
沒有好定唔好~都係咁睇姐,
總之個會個壇仲係度就得喇!
會在壇在人在!

妳講嫁,一日個會響度,妳都要響度嫁
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

15-5-2024 01:52 GMT+8 , Processed in 0.074395 second(s), 23 queries .