Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 530|Reply: 13
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

2014年4月隨便嗡

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 14-4-2014 23:41:22 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
-新呢個論壇風格叫 [土豪金],都唔係好金丫。

-貼youtube或貼連結出黎開帖既朋友,可唔可以唔好齋標題加Link,有埋自己既見解、提示笑位同亮點會唔會更加好呢?

-尋晚上磅....十幾年重量不變既我,竟然重左九磅....OMG,簡直係歷史性新高,係時候要戒宵夜、糖水、甜食,再加大運動量,一於同肥腰誓不兩立!

-做乜呢排咁多人鐘意個登入名後要加個姓?就算係假既,都會易比人誤會,做成壞榜樣,如果係真既,我會建議不如用全真名,加埋用自己樣做頭像,S&B好需要有人肯企出黎做代言人。

-會網轉左英文界面,有幾個問題我發現左既:標題有怪字、回覆帖既選項無顯示、註冊時既登入問題同真正登入時要答既有出入...如果發現仲有其他,請提出。

-我在S&B以外既工作量增加了,活動既次數會相對上減少,暫時會減至多元和基本分別每個月兩次,和少數的EDF,希望大家好好把握每次活動的機會。

-會網上尚有不少部份需要雙語化,如果願意為會付出一分力去做翻譯的,請主動聯絡本人。

-有時候新人想融入,想攪下氣氛,想比人留有印象,我好明白,不過小心自己既態度,唔好以輕挑、吋嘴、以話裡有骨去建立自己形象,咁樣黎比人記得又有乜好處呢,懂得互相尊重去到邊都有著數?

-舊人(相對壇上見習生而言較高級別的就已經算係舊人了)也有責任讓新人知道這裡既文化。新人係需要提點,需要引導,需要照顧之餘,亦需要包容,至能夠了S&B,從而獲得融入既機會。

-好想快尐到六月七週年活動,不過,諗到有尐事我仲未做好,又好頭痛。

First
Post time 15-4-2014 00:00:58 | Show the author posts only
@@,一個月兩次
我反黎既時候,真係要好好把握時機了
3Floor
Post time 15-4-2014 00:09:25 | Show the author posts only
"尋晚上磅....十幾年重量不變既我,竟然重左九磅....OMG,簡直係歷史性新高" ← 話說我喺入會前睇某女參加者於2011年嘅第一次動後感,有一句我好記得 "第一眼見到會長;P ...WA,好得喎", 最後入會了, 得出的結論係"麻甩"兩個字, 心諗,呃人嘅!
但係睇番2012年會長自拍照, 個身形同宜家…好有距離喎~ 結論係: 應該2012年同宜家嘅會長係兩個人嚟嘅。 你呀!A貨! 搵番"WA,好得喎" & 2012年自拍照果個真嘅會長出來呀! XP
4Floor
Post time 15-4-2014 00:15:31 | Show the author posts only
有用得著嘅地方(菊花除外),請隨便差遣....

工作、修身、七週年都要加油呀!!!
5Floor
Post time 15-4-2014 01:03:21 | Show the author posts only
Jackie posted on 15-4-2014 00:12
"尋晚上磅....十幾年重量不變既我,竟然重左九磅....OMG,簡直係歷史性新高" ← 話說我喺入會前睇某女參加 ...

睇完你個reply立即去搵.......令人聲沙的會長......

6Floor
 Author| Post time 15-4-2014 01:05:32 | Show the author posts only
Jackie posted on 15-4-2014 00:09
"尋晚上磅....十幾年重量不變既我,竟然重左九磅....OMG,簡直係歷史性新高" ← 話說我喺入會前睇某女參加 ...

除左你對愛不擇手zone之外,我真係愛死你既直言

放心,真正既會長chris只係做緊負重訓練,好快佢就會霸王卸甲咁番黎同大家見面。
7Floor
Post time 15-4-2014 09:25:45 | Show the author posts only
-發現問題:
轉了英文界面後,我發覺回帖時啲 expression icons 隱藏左。

8Floor
Post time 15-4-2014 10:17:07 | Show the author posts only
為7週年加油負重有氧呀~~ 要影輯靚相~~
繼續撐你的豬~
9Floor
Post time 15-4-2014 20:17:41 | Show the author posts only
Chris posted on 15-4-2014 01:08
除左你對愛不擇手zone之外,我真係愛死你既直言,

放心,真正既會長chris只係做緊負重訓練,好快佢 ...

chris, 你霸王便足夠,不用缷甲:p
10Floor
Post time 25-4-2014 01:22:00 | Show the author posts only
我實支持你的
11Floor
 Author| Post time 25-4-2014 03:39:58 | Show the author posts only

妳去邊度搵幅咁似妳既圖啊?

唔係話個樣似,係個感覺好似。
12Floor
Post time 25-4-2014 13:49:47 | Show the author posts only
Chris posted on 25-4-2014 03:42
妳去邊度搵幅咁似妳既圖啊?

唔係話個樣似,係個感覺好似。

係味好正先xd...我最喜歡童顏巨乳嘛
咁我洗吾洗轉相?
13Floor
 Author| Post time 25-4-2014 16:49:31 | Show the author posts only
HoneyBaBy posted on 25-4-2014 13:49
係味好正先xd...我最喜歡童顏巨乳嘛
咁我洗吾洗轉相?

唔駛既咁又…如果要仲唔即刻打電話比妳!仲響度同你吹水呀!?
14Floor
Post time 29-4-2014 13:52:49 | Show the author posts only
重9磅者, 我重左唔止9磅WO
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

5-5-2024 22:58 GMT+8 , Processed in 0.073584 second(s), 19 queries .