Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 1574|Reply: 14
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

DaisyB綜合類型動後感~

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 22-1-2014 17:25:14 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
由於小妹時間難以配合,只能一直麻煩會長,參加多次後,會長表示為免我淡忘了其心情,特批小妹撰寫多個綜合的動後感。

咳咳…正經嘅就講完啦!開始!

其實因為參加時候遇到嘅人都好多,咁小妹就冇辦法全部男女都講啦!加上本人吾擅長記人名,我就只講幾次印象特別深刻嫁啦!

首先啦,係我入會以尼進行嘅第一次對戰,對手係葉安大哥,記得葉安好鍾意錫人呢!我都係鍾意比人到處錫嘅,所以真係好舒服同享受,多謝葉安比左我入會後嘅一個美好開端!要保持日日搽潤唇膏哦!~

其次要多謝LALA肯比我嘗試第一次向女仔發動攻擊,多謝你比80分我,哈哈~尼個係我對女仔嘅第一次哦!感覺有趣又剌激,仲有要多謝在場提供教學及補助嘅三位男士!多謝你地嘅細心教導同令我心情保持輕鬆~

然後多謝親切嘅蕃茄做我嘅人肉暖包,手凍腳凍嗰陣伸落你度你都豪無怨言,仲主動幫我抱住佢尼暖,雖然你鍾意唧人但都係好人一個!哈哈~

最後!會中我最感激嘅人就係Hunter!由於你嘅氣場同外表都好似我心中排名第四嘅英雄:相葉弘樹(侍戰隊 真劍藍)所以係同你對戰中將你想像成係佢,你都吾介意,反而好溫柔咁配合我,可能因為同你嘅戰鬥時間充足啦!小Daisy身心都絕對滿足!多謝你滿足我變態嘅性幻想,陪我玩角色扮演,仲要話M就M,話S就S(你S有趣啲),咁強大嘅遷就,我除左感激都吾知點形容好,同流之介君(Hunter)嘅一次,係我最回味無窮嘅一次!真係真係好多謝你!

呀!最後要多謝嘅當然係會長啦,萬分耐性咁養住我尼隻狗狗,為左方便我時間,大清早就忍住攰,起身準備一切,只為左令我有多啲快樂回憶,多謝會長!
First
Post time 22-1-2014 20:41:36 | Show the author posts only
DaisyB 玩得開心緊係要支持啦,希望今年越來越好玩。
3Floor
Post time 22-1-2014 21:44:45 | Show the author posts only
DaisyB B. 支持支持! 甘開心甘好的活動不要停呀!期侍再次相逄
4Floor
Post time 23-1-2014 00:11:03 | Show the author posts only
咁你真係要多啲嚟, 唔好白廢咗會長嘅心機啦!
期待在活動中跟你見面~
5Floor
Post time 23-1-2014 01:31:42 | Show the author posts only
可愛精靈的小妮子,妳是第一位知道在下潤唇膏的秘密!

不用客氣,那一次還爏爏在目,雖然時間有點趕,但非常愉快,深刻難忘,希望有綠再聚!
6Floor
Post time 23-1-2014 18:49:39 | Show the author posts only
Jackie 發表於 23-1-2014 00:14
咁你真係要多啲嚟, 唔好白廢咗會長嘅心機啦!
期待在活動中跟你見面~ ...

講得好! 甘你也要做到不要白廢咗會長嘅心機! 你有甘好本錢要在會中發光發熱呀!
7Floor
Post time 27-1-2014 21:56:34 | Show the author posts only
估唔到我都被點名
8Floor
Post time 27-1-2014 23:53:34 | Show the author posts only
果時係可能睇唔出... 其實我怕羞得很~
9Floor
Post time 27-1-2014 23:53:37 | Show the author posts only
10Floor
Post time 27-1-2014 23:53:41 | Show the author posts only
11Floor
Post time 28-1-2014 12:40:34 | Show the author posts only
LaLa 發表於 27-1-2014 23:56

回3次...而家睇得出了
12Floor
 Author| Post time 30-1-2014 00:09:41 | Show the author posts only
蕃茄 發表於 27-1-2014 21\"\"
估唔到我都被點名

蕃茄,這是一定要的啦!(男人既尊嚴,我明白)
13Floor
 Author| Post time 30-1-2014 00:13:51 | Show the author posts only
LaLa 發表於 27-1-2014 23:56

LaLa,果時係可能睇唔出... 其實我好興奮~

補充內容 (30-1-2014 00:17):
你*
14Floor
 Author| Post time 30-1-2014 00:17:30 | Show the author posts only
葉安 發表於 23-1-2014 01:34
可愛精靈的小妮子,妳是第一位知道在下潤唇膏的秘密!

不用客氣,那一次還爏爏在目,雖然時間有點趕,但非 ...

有「綠」再聚...葉安師兄你確定?XD
不過,後面聽住葉安師兄你呻吟都幾滿足,哈哈
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 09:11 GMT+8 , Processed in 0.076844 second(s), 17 queries .