Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2426|Reply: 41
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

美酒佳餚迎新夜 Thousand體驗新人禮

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 17-9-2013 01:41:07 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
八月盤古初開有依食新人禮,我來也!
至於今次的新人主角是……我啦!

當日跟平常一樣,我已經就位在辦公室電腦的螢光幕前,全神貫注地在面書進行著重要的資料搜集,包括:世界奇人"Law"事行為分析、煌蟲掃貨種類數據統計、香港主婦每週被cool魔電暈危機指數評估等等,可謂好不忙碌。

努力完一個早上,我肚子裡的腰果形鬧鐘準時響起,提醒我是時候準備下一個lunchmeeting,我伸個懶腰起身拍拍雙甲組腳,再眼尾哨住發著光的愛瘋電話螢光幕,原來是會長傳來的活動資料,為了好好品嘗是晚的美酒餚,我決定這個lunch唔好食咁飽。

時鐘滴答一萬八千秒後,我一個轉身射個三分波,連同事們的歡送聲都無理就衝了去乘搭公共交通工具,為環保出一分力,往活動地點進發!

由於你有你嘅生活,我有我嘅忙碌,又加上真係有少少關節痛,所以我是有預先通知地遲到的,所謂五時恭候八時入席,我神機妙算過到達後剛好大家夠鐘起筷,時間岩岩好的;但千算萬算,人算不如天算,我竟然算漏了我是今晚的新人。食指大動之前是要接受新人禮儀式的……

當我醒過成龍地狂咪門口鐘,而頭淡通慢慢地把天堂之門打開後,我一個箭步就衝了入屋,咦……?新人禮呢?

是咁的,新人禮最終由熊叔叔帶領完成,可惜,起初的緊張和興奮由見到頭淡通時飛走曬了,請問黑超特警隊的清洗記憶棒何時推出市面,我想洗去這個蝦碌情節,然後再好好感受一下新人禮只此一次的經歷……

洗完白白正式開飯……之前的人物介紹,我用盡了2GB的快閃記憶體來記住了十五、六個名字跟長相,拜託,三分鐘後不要給我來個突擊測驗,擁有金魚記憶特質的我只記得肚餓去吃飯,嘩!竟然是住家紅米飯,還有乳豬助慶,紅白果酒調情,這種場面,面對著數分鐘前還是陌生人的全圍枱人,人生來到今天總算沒有白過,注定要在這一天為自己的人生來個癲覆轉變,好好享受在會內的每一個接觸!

始於都是第一次出席大場面,多少都有點緊張,導致腸胃收縮,逐粒紅米放入口,半碗飯就已經飽了,幸而大家都非常體貼有善,我接過寫上了自己名字的杯,喝了點水、再喝了點果酒……再喝多了點紅酒,好讓心情續漸放鬆下來。

坐在大廳沙發上,眼睛盯著放映中的電影,靈魂卻遲遲還未歸位,此時會長竟然當真突擊測驗,我只記得在升降機裡率先遇見的巧兒、印象深刻的頭淡通Tony、資深會員Hitomi、個人認為名字跟外形好相襯的Rocky,還有我的教父熊叔叔,當時當刻我用盡了2GB RAM run到燶燶地才記得這幾個人,但日後相見已記得八成了,嗯,其實唔難

排名不分男女:熊叔叔、巧兒、TonyRockyKyleUFOVickyBettyHitomiAuntieMiyakoBig CSumi、會長、小狗與主人

我的眼睛看著電影時,會長走過來啪了我一下,是把橙帶啪了過來,身體欠佳但心靈卻渴望著,頭淡通是否收到信息,把我帶到廚房一起扮演接吻魚……然後入房,幽暗的房間裡懚約見到熊叔叔正在親吻著Hitomi……mi,雖然旁邊正在精彩著,但我們已經急不及代要進入主跑道了,享受正深的時候,我的身體再三給我警告,不能跟Tony完成到最後而又害你犯了規,我還是乖乖帶回橙帶做個安份的接吻魚吧。

接吻魚游了去跟Rocky Kiss Kiss,而又有幸地享受到孖八的按摩服務,Very Nice! 跟靚仔又可愛而可能再見要等出年的KyleKiss Kiss Kiss,期待下次相見;最後由非常紳士的Big C 一邊品酒一邊陪著我更衣,為這夜難望的新人禮劃上句號。

請密切期待下N次的動後感,由Thousand親自送上!
First
Post time 17-9-2013 03:59:24 | Show the author posts only
寫得短小精悍而有趣,記得我等緊你果N次既動後感,你有好多數未找。

另外,我強烈提醒,高度關注,熱切敦促你唔好再用一個同你無論樣貌、眼神、嘴臉、動靜和身形都咁似既女仔做icon,實在太似,咁樣好易比你身邊既人認到邊個係你,實在危險到極點。
3Floor
Post time 17-9-2013 04:08:04 | Show the author posts only
不能跟Tony完成到最後而又害你犯了規,我還是乖乖帶回橙帶做個安份的接吻魚吧。

絕對唔係你既鍺....傻妹
反而未能完成, 就覺得美中不足...
4Floor
Post time 17-9-2013 04:24:14 | Show the author posts only
oh? 點解和半夜紮醒左手指紫篤在幾下見到有個—千零一次睇完又係手寫板潦左幾隻字示支持?keep move and shake your body baby!:kiss:
5Floor
Post time 17-9-2013 09:26:48 | Show the author posts only
Well, 估唔到第一次見已經係比你資深會員既印象...
不過都開心,至少都對我有印象
6Floor
Post time 17-9-2013 10:42:48 | Show the author posts only

聰明既你,我咪就係話緊家下果張癲婆icon似佢囉……你都係唔明我講乜嫁勒,…唔好打比我。
7Floor
Post time 17-9-2013 21:13:23 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 17-9-2013 10:45 AM 發表

聰明既你,我咪就係話緊家下果張癲婆icon似佢囉……你都係唔明我講乜嫁勒,…唔好打比我。

似咩?
8Floor
Post time 17-9-2013 22:23:09 | Show the author posts only
原帖由 Thousand 於 17-9-2013 01:44 發表
請密切期待下N次的動後感,由Thousand親自送上!

雖然橙帶但睇來好開心的第一次:icon36

期待你的《一千零一夜》動後感全集啊~
9Floor
Post time 18-9-2013 09:45:10 | Show the author posts only
welcome to our big big family~
10Floor
Post time 18-9-2013 11:53:05 | Show the author posts only
估唔到會仲有呢篇動後應, 咁熊都要努力下先我 :icon25
有幸同妳行新人禮, 可惜時間太趕急了
有機會要慢慢游入了解 :loveliness:
11Floor
 Author| Post time 18-9-2013 14:36:04 | Show the author posts only
原帖由 JcJc17-9-2013 01:54 發表 u??? i thought u r not newbies already!

am I act like a old member? Low seafood?
12Floor
Post time 18-9-2013 14:41:10 | Show the author posts only
Thousand..你點樣整gif圖做icon架
13Floor
Post time 18-9-2013 20:41:47 | Show the author posts only
原帖由 熊叔叔 於 18-9-2013 11:53 發表
估唔到會仲有呢篇動後應, 咁熊都要努力下先我 :icon25
有幸同妳行新人禮, 可惜時間太趕急了
有機會要慢慢游入了解 :loveliness:

你直頭開始債台高築喇。
14Floor
 Author| Post time 18-9-2013 21:57:42 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 17-9-2013 04:02 發表
寫得短小精悍而有趣,記得我等緊你果N次既動後感,你有好多數未找。

另外,我強烈提醒,高度關注,熱切敦促你唔好再用一個同你無論樣貌、眼神、嘴臉、動靜和身形都咁似既女仔做icon,實在太似,咁樣好易比你身邊既人認到邊個係你, ...

N=1, 好少數找姐,呵呵呵

我依家連所有人嘅icon 都見唔到,你係咪忍唔住索性全部鏟曬 XDDD

好彩我save 落好多更極品啜核嘅icons 姐
15Floor
 Author| Post time 18-9-2013 22:00:33 | Show the author posts only
原帖由 Tony 於 17-9-2013 04:11 發表

絕對唔係你既鍺....傻妹
反而未能完成, 就覺得美中不足...

缺憾美.......都唔錯呀 :)
之後心思思左我一段日子呀
16Floor
 Author| Post time 18-9-2013 22:02:53 | Show the author posts only
原帖由 Dino 於 17-9-2013 04:27 發表
oh? 點解和半夜紮醒左手指紫篤在幾下見到有個—千零一次睇完又係手寫板潦左幾隻字示支持?keep move and shake your body baby!:kiss:

Dinooooo, 睇到你嘅留言就令到我忍唔住全身係咁shake 啦~ shake it shake it move it move it
17Floor
 Author| Post time 18-9-2013 22:09:56 | Show the author posts only
原帖由 Sumi 於 17-9-2013 08:11 發表
支持Thousand BB丫!!
初頭以為你好cool,原來你都可以幾多野講咖啵!
勁like你丫!

我我...初初.......係會怕醜同慢熱(應該係)

我都勁鍾意你~好可愛 <3
18Floor
 Author| Post time 18-9-2013 22:15:58 | Show the author posts only
原帖由 Hitomi 於 17-9-2013 09:29 發表
Well, 估唔到第一次見已經係比你資深會員既印象...
不過都開心,至少都對我有印象

係呢度成日見到你既post ,或有人提起你個名,
所以一早打好左資深嘅印象,有幸第一次就見到真人
19Floor
 Author| Post time 18-9-2013 22:23:32 | Show the author posts only
原帖由 Miyako 於 17-9-2013 14:32 發表
Support Thousand ~~~ :loveliness:

多謝~Miyako 我見到一個同你差D同名嘅人有一個令人會不自覺停止呼吸嗁表演
睇下: http://www.youtube.com/watch?v=9kSiDfRromA
20Floor
 Author| Post time 18-9-2013 22:25:54 | Show the author posts only
原帖由 Sumi 於 17-9-2013 22:00 發表

好明顯。。Thousand仲有不為人知既一面,呢一面只有會長見過。。。所以我地吾會睇得未!

你唔知咩, 我有一千個面具架麻~

Login/Register to enlarge
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 07:41 GMT+8 , Processed in 0.071029 second(s), 17 queries .