Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2276|Reply: 28
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

***九月之星夜***(盈盈第一次)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 15-9-2013 19:49:46 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
miyoko & sumi 生日快樂!
祝你地一年靚過一年,身材一年正過一年

第一 次正式參加活動,當晚出席除左生日之星,仲有
男士:big C;haze;deep;小武;會長
女士:Vicky ;Betty ;Thousand ;Auntie ;巧兒

首先要同auntie講聲對唔住
對唔住呀,將你拉左比haze就逃跑左,嚇親你真係好對唔住
我下次會直接"no"佢
對唔住呀,auntie
請原諒我

講返當晚,話說熊貓係橙帶灰姑娘
其實都有諗過唔驗身,唔玩,加上會長話男少女多,我心諗我今日嘅狀態,都係唔好分薄個戰鬥力,睇下電視,識下朋友仔,等自已之後參加活動都唔會咁緊張,坐一陣就走,所以一路拖拖拖,拖到最尾一個入沖涼房,最尾一個驗身,自己坐埋一邊安靜睇world war Z

雖然套片之前已經睇過,再睇仲係會驚,依啲片真係唔多啱我,當我縮埋一舊驚緊嘅時候,多謝Big C過黎關心我,傾傾下就比佢抱左入房,入房我第一句就好殺風景咁話"我橙帶咼",點知佢話唔介意,咁講真就算係介意,都唔會依個時候走返出房咁無風度嘅

攬下,抱下,鍚下,serve下小Big C,今晚同Big C 雖然係第一次見,都講左好多野,我本來以為係嚴格嘅會規下會搵唔到話題,同你傾計好舒服....今晚遺憾橙帶,都係唔好霸住你,其他野下次見面還返比你

沖完涼,換好衫準備走人,居然見到Haze來索抱,點知一抱出事
今晚真係唔得呀,今晚要做灰姑娘,加上是日橙帶,捉到熊貓都未必係國寶,期間係房門口見到Auntie,拉佢入房同Haze送作堆,趁機衝返出廳,但係Haze堅持要我今晚還,襟住搶,由廳搶到入房,中途好似有人入過房,背光睇唔到係邊個,不過好彩佢入黎,令Haze分左神,點知我眼快唔夠佢手快,我開左度門,腳尖未點地已經比佢拉返上床,再搶,放過我啦主人....好唔容易係主人努力解決我件衫嘅時候,比我拎返個主導權,偷到個位跑返出廳,即刻抱住Big C唔放,當成棵樹咁攬實先,抖順條氣,期間Big C提我可以講NO,真係完全唔記得左,乖啦,Haze,我下次一定還

最後同在場的各位抱抱後就返動物園

PS Vicky你著得件衫真係好好睇,我好開心佢搵到個啱身嘅主人

PSS Deep 你好有風度呀,係我苦惱緊個開門制嘅時候,主動幫我開門。致於你著住條CK褲仔企係燈光下都太誘人左少少咼,仲有一個臨走嘅熱吻,犯規......

總括,我恨死今晚橙帶嘅自已
& happy birthday to all September Stars
First
Post time 15-9-2013 20:49:19 | Show the author posts only
我恨死今晚橙帶嘅自已

cannot agree more
3Floor
Post time 15-9-2013 21:34:08 | Show the author posts only
如果我整到你唔舒服GE 話就即管SAY NO 啦~啍!
4Floor
 Author| Post time 15-9-2013 22:19:16 | Show the author posts only
5Floor
 Author| Post time 15-9-2013 22:21:51 | Show the author posts only
原帖由 Sumi 於 15-9-2013 09:07 PM 發表 你好好傾丫。。。祝你下次可以真正落場一齐玩!

其實我覺得你好可愛架,見到你坐係到,眼仔碌碌望住我講野,真係勁可愛
希望快啲再見到你啦,我地再傾過
6Floor
Post time 15-9-2013 22:24:38 | Show the author posts only
:icon36盈盈!!   下次一定要再同妳下半場呀!! Pretty:icon36
7Floor
 Author| Post time 15-9-2013 22:40:16 | Show the author posts only
原帖由 Haze 於 15-9-2013 09:37 PM 發表
如果我整到你唔舒服GE 話就即管SAY NO 啦~啍!

我唔係覺得唔舒服呀,只係是日橙帶灰姑娘
比你點著晒啲火,又唔可以做最後,亦都唔夠時間做到最後
你殺左我啦
8Floor
 Author| Post time 15-9-2013 22:52:51 | Show the author posts only
原帖由 Big C 於 15-9-2013 10:27 PM 發表
:icon36盈盈!!   下次一定要再同妳下半場呀!! Pretty:icon36

咁你要多啲同早啲出席活動喇
動物園好早關門架,捉熊貓要趁早
我期待你嘅下半場架
9Floor
Post time 15-9-2013 23:42:14 | Show the author posts only
Hello..盈盈...歡迎你加入...送你:030&:kiss:..希望有緣相見
10Floor
Post time 15-9-2013 23:42:16 | Show the author posts only
原帖由 盈盈15-9-2013 22:55 發表 咁你要多啲同早啲出席活動喇動物園好早關門架,捉熊貓要趁早我期待你嘅下半場架

我捉熊貓係專家!!:D 一定唔會比你走甩!!:lol
11Floor
Post time 16-9-2013 00:15:06 | Show the author posts only
:icon38 :icon28 傻既.....做咩講SORRY呀!!!!!無事喎!!!!

我同HAZE都係熟人啦~~~~~~~~~~~~~~~:icon27 無事無事~!!!傻豬黎既~~~~~~:kiss:

btw, 我覺得你好nice, 又靚女.....我最鐘意同靚女"傾計";P
12Floor
Post time 16-9-2013 02:09:11 | Show the author posts only
支持國寶盈盈出走起勢比人捉嘅特別的第一次……:lol
13Floor
Post time 16-9-2013 03:01:22 | Show the author posts only
其實呢、我發現會內啲動物呢、好受歡迎呢。
小心捉完又捉、食完又食
14Floor
 Author| Post time 16-9-2013 08:31:49 | Show the author posts only
原帖由 Auntie16-9-2013 12:18 AM 發表 :icon38 :icon28 傻既.....做咩講SORRY呀!!!!!無事喎!!!!我同HAZE都係熟人啦~~~~~~~~~~~~~~~:icon27 無事無事~!!!傻豬黎既~~~~~~:kiss: btw, 我覺得你好nice, 又靚女.....我最鐘意同靚女"傾計";P ...

唔係架,諗起你當時個樣,設身處地我都會呆一呆,嚇一嚇。。。
所以真係唔好意思,好抱歉
我下次會做好啲
當晚辛苦你喇
下次幫你按摩補番數
15Floor
 Author| Post time 16-9-2013 08:48:35 | Show the author posts only
Tony:  會見面嘅,多啲來活動啦,一定會見到嘅:kiss:

Big C: 錫住抱走得唔得呀

Dino: 其實我要多謝我件衫,如果唔係唔會有時間走,更加唔好話走得甩

Miyako: 陪唔到你地食餅,遺憾。下次我地慢慢傾過,希望快啲再見啦:loveliness:

Vicky: 叫會長安排下,搞返個動物園之夜
我驚到時要排隊入場先見到你
16Floor
Post time 16-9-2013 10:42:20 | Show the author posts only
:icon36
熊貓盈盈出現了
有機會要當面會一會先 :hug: :kiss: :hug:
17Floor
 Author| Post time 16-9-2013 12:30:18 | Show the author posts only
原帖由 熊叔叔 於 16-9-2013 10:45 AM 發表
:icon36
熊貓盈盈出現了
有機會要當面會一會先 :hug: :kiss: :hug:

就啱時間我一定會出席
18Floor
Post time 17-9-2013 00:05:15 | Show the author posts only
態貓真係人見人愛!期待去S&B動物園見識下先!support :victory:
19Floor
 Author| Post time 17-9-2013 18:53:10 | Show the author posts only
原帖由 Forza17-9-2013 12:08 AM 發表 態貓真係人見人愛!期待去S&B動物園見識下先!support :victory:

歡迎來到S&B熊貓館:icon36
20Floor
 Author| Post time 17-9-2013 18:54:55 | Show the author posts only
原帖由 小虎17-9-2013 06:50 PM 發表 支持一下盈盈先

多謝支持!!!
期望快啲同大家見面啦
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 09:11 GMT+8 , Processed in 0.081957 second(s), 18 queries .