Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 527|Reply: 11
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

我看[激戰]

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 11-9-2013 05:20:46 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
First
Post time 11-9-2013 08:35:10 | Show the author posts only
而未睇此戲的應該要留意一整桌的評述員,不是只留意馮志豐和胡櫻雯,會有意外驚喜呢。

又好似寒戰咁呀..?
3Floor
 Author| Post time 11-9-2013 10:08:04 | Show the author posts only
4Floor
Post time 11-9-2013 11:04:29 | Show the author posts only
呢套戲真係唔錯。。。
某啲位真係睇到有小小登佢想喊。肉緊。。。
5Floor
Post time 11-9-2013 12:56:52 | Show the author posts only
我睇到最後見佢要跟返個衰老豆,張家輝得返一個人,真係喊左

我好中意The sound of silence, 配得勁好呀!好配到男角果一刻個心情,由2個人訓練到得返一個,其中一幕仲跑到嘔,真係好佩服佢嘅堅持

好中意依套戲,有埋田彭于晏個感情線仲好 :P
6Floor
Post time 11-9-2013 14:24:16 | Show the author posts only
我都好鍾意套戲~~ 有幾個場面真係好深刻

“上到台,就唔好驚。驚,你就會輸足一世”
“要同自己講我得嘅!”
小女孩踩住張家輝轉圈,就眼濕濕~
佢地嘅師徒關係,睇到你又到會心微笑
睇到張家輝四張幾都可以操到咁,立刻堅有motivation操操佢!
7Floor
Post time 12-9-2013 10:29:35 | Show the author posts only
張家輝上身真的練得很驚人,好難得,只是下身就完全忽略了,幼幼的,看上去總覺得可以一腳掃斷佢。

事實我真係見過上身強橫而下身幼幼的教練,畢竟張是打西拳出身,不能與泰拳拳手比較, 張打的是步法輕巧,所以尚可接受(再者腳部肌肉較細,不是一年半載可練成...原諒他吧!)

反看彭於2個半月內由初哥到打蠃2場比賽實在有些那個(真正練過拳的會明白)
8Floor
 Author| Post time 12-9-2013 17:20:15 | Show the author posts only
原帖由 Toby 於 12-9-2013 10:32 發表
張家輝上身真的練得很驚人,好難得,只是下身就完全忽略了,幼幼的,看上去總覺得可以一腳掃斷佢。

事實我真係見過上身強橫而下身幼幼的教練,畢竟張是打西拳出身,不能與泰拳拳手比較, 張打的是步法輕巧,所以尚可接受(再者腳部肌 ...

對於張既努力,真係不容置疑,我估佢唔係準備左一年半載了,過去例如黑白道、証人,都已經營造佢係一個剛陽好打得既人,
如果果時開始注意呢部份,就唔同情況了,不過又有另一可能,佢唔夠高,如果腳粗,上鏡可能會更加矮左掛,我估。
9Floor
Post time 15-3-2016 17:18:58 | Show the author posts only
呢套戲影響我好深,可能我都係一個體能痴,所以好有共鳴
我前前後後應該loop左7次都有,入戲院都睇左兩次
到張憑呢套戲拎影帝贏梁果刻我直頭叫左岀唻(好彩響屋企)
激戰除左sell肌肉之名,仲有鋼鐵意志同迷途知返嘅反思
亦都因為佢我踏上左健身之路,我諗我有生之年應該都唔會睇厭呢套戲
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 09:08 GMT+8 , Processed in 0.080400 second(s), 22 queries .