Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 763|Reply: 25
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

醉酒二、三事(三)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 8-4-2013 11:03:15 | Show all posts Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

某夜大約兩點,收到一女參加者來電,她是會內的一個高佻柔美的嬌嬌女,是經會員介紹,經過一輪工夫後,來過幾次活動,

電話中的她,哭喪著的聲音嚇了我一跳:「Chris~Chris~妳響邊啊?你快D黎帶我走…」聽得出是醉了,
不是真的被挾持的那種,猜想是被男士賴著不讓她離開,甚至被隊酒(勸酒)那時我在街外,正要回家途中,
試著安撫她情緒和了解她的情況,
Chris~佢地衰人黎嫁!你響邊呀?唔比我走…」…
「妳係咪同朋友一齊?做乜飲咁多?係咪有事唔開心?」…
Chris你響邊啊?快d過黎喇,帶我走…」…
「妳響邊度?有無朋友照顧妳?」
「我響阿士厘道道XX中心Xxx,妳快d過黎呀…」
我心中嘀咕,真要過去嗎?說實在,當天全日也在外跑,累得很,打算回家早點休息,
加上聽上去似是酒後胡言亂語,發酒瘋那類,問題不大,
但上次的那位b女士的情況,讓我覺得我應該出去,也許她真的被人困住,
雖未至於可以做些什麼,總算可以照顧一下,就算到時用不上我,也叫做得個安心,
如果真的因為我沒有出去而出了事,那不是一句"sorry",可以補償得來。

還未來得及換衫,電話又來催促了,匆匆趕著出門去解救這嬌嬌女。
今次可幸她能說出所在地,相比上次翻轉整個銅鑼灣去尋找B女,真的輕鬆得太多了。

去到了酒吧門外,打電話給她,接聽變成了是另一位語調清醒的女子,相信嬌嬌女已經不醒人事了,
該女子(稱為A女)出來門口相迎,尾隨一位矮小滿身酒氣的TB(稱為T女)神態不甚友善的,
走過呼喝住拍我手臂:「咩野呀?你邊位呀?」
「我係Cindy(化名)朋友,佢打比我叫我黎接佢走,妳係邊位?」
A女知道T女有點失態,隔開T女,問我:「妳係Cindy邊位朋友?妳識左佢好耐?」
「我係Chris,Cindy打左幾次比我叫我黎接佢走」(我也不想回答她我認識了Cindy多久)
「你係咪就係佢同學介紹你識佢果位?」(似乎Cindy有向她提過我)
「我估都應該係…」(介紹Cindy加入的那位男會員也曾向我提過他們過去的認識情況)
A女若有所悟:「啊,原來係你…」我有點不詳預感,
A女向著T女「啊,無事,無事」
轉頭向我:「佢(Cindy)響房,醉得好緊要」我跟住佢向VIP房行去,
入到房,有十數人,並不如我想像,因為清一色是女人,只是當中夾雜住幾位中性打扮的女孩,
她們射向我的目光感覺怪異,比對全間房都係男士要來得不自在,
門口左邊梳化斜斜躺著的便是Cindy了,我彎身輕拍她臉:「喂喂,我係Chris呀, 我黎左勒,妳見點,做乜飲咁多呀?」
她兩眼睜開,也不知是認得還是不認得我,彈起身,一把便把我連拉帶推出門外,扯著我衣領,
帶點揭斯底里的哭叫:「Chris正一仆街,佢唔比我同女仔玩,要我同男仔玩,佢正仆街,要我幫佢同男仔玩,唔比我同女仔玩…」

我有點不相信自己的耳朵,她罵的那個Chris是我嗎?....
平日她對我的尊重和信服去了哪裡?

每次活動除了個別特別要求,例如一女要求對多男之類,男女也會控制在1.5 : 1之內,
男士不能多出此比例(偶有女士還比男士多的情況出現)
Cindy 最初參予的時候性取向是偏向女性,加入S&B是希望學習去享受和男士歡愉的感受,期間也出席過數次活動,

我從來也沒有要求參予的女士一定要和男士玩樂,一切也是各自的意願,
而情況特別如Cindy,我更會在和男士獨立簡報(稱為「細briefing)時提點眾男士要加倍細心溫柔,不要把她嚇怕了。
而對上一次活動,男士剛達到1.5的緊張比例,怎料到Cindy見獵心起,嚷著要和某女士玩,
由於男女比例緊張,如再有兩位女士走在一旁自顧自溫存,男士便會出現被冷落的情況,因此便被我勸阻了,
但她還是按捺不住偷偷拉了該女孩入了房間,給我發現了只好棒打鴛鴦,要求先讓該女士和男士有了第一輪接觸後,才再作親近,
也好維持兩位女士參加我們的本意。及後Cindy和男士玩得嬌聲連連,不亦樂乎,我就不去注意她有沒有和女孩子玩了。

想不到這件事會鬱結在心頭,種下這次酒後吐惡言的因。

給罵了個夠,想走,她又像清醒一下(還是認得我,所以忍口了),要把我留住,要我帶她走,
有點不知所措,旁邊的人竊竊私語,說到她是因為失戀所以才會飲醉,
但我心底卻又想,失戀就失啊,不知為何會想起我,要叫我出去受這樣的惡氣,
弄清楚了現場的女孩都比我要熟悉Cindy,理應安全,況且要我帶也不知帶她去何處,
加上給她這樣數落和誤解,心中真的不好受,要安撫也安撫不了什麼,好不容易才掙脫了拉扯,離開酒吧。

在離開後真正要安撫的反而是我,和會員提起,也覺得無辜之餘也有危險性存在,如果現場是對方的另一半也在場,問題便可大可少了。
因此,往後也不想再理會這些醉酒事,要理也至少帶同多一位女士出去處理,就如第一篇醉酒事那樣。

First
 Author| Post time 8-4-2013 11:29:25 | Show all posts
3Floor
 Author| Post time 10-4-2013 02:14:53 | Show all posts
原帖由 Auntie 於 8-4-2013 11:36 發表
竟然會係咁……………

真係好無奈

我都唔知講咩野好。
4Floor
 Author| Post time 10-4-2013 02:15:28 | Show all posts
原帖由 Tony 於 8-4-2013 11:45 發表
隨時on call, 時刻關心會員,會長辛苦哂:00010

好在你唔飲酒,少個人要煩。
5Floor
 Author| Post time 10-4-2013 02:17:21 | Show all posts
原帖由
Dino
於 8-4-2013 12:25 發表

會長又因為太愛錫參加者再一次"賴"野,呢次還要好人當賊辦...我第一次聽你口述嘅時候直頭覺得係一個局,呢類事情真係分分鐘俾人爆樽呢...日後如果加多個女士一齊可能仲危險,所以好人真難做呢~!:00010 ...

我又唔覺得係一個局,只係覺得出去又難,唔出去又難,所以如果你醉左call我,我唔出,唔好怪我。
6Floor
 Author| Post time 10-4-2013 02:19:06 | Show all posts
原帖由 小虎 於 8-4-2013 13:20 發表
故事內容似曾相識,但此女子究竟想點呢,的確耐人尋味,辛苦的只有會長!

事後我有問佢記唔記得,佢都無正面回應我了,其實答案不重要,重要係儘左力,對方又無事就好了。
7Floor
 Author| Post time 10-4-2013 02:20:59 | Show all posts
原帖由 達達 於 9-4-2013 02:59 發表
果句「要我幫佢同男仔玩,唔比我同女仔玩…」有點令人聽了不太舒服! ...

呢句我已經修飾過,原本果句係更難聽,更傷我心,仲要不停咁鬧,我都講唔番出黎。
8Floor
 Author| Post time 10-4-2013 02:24:34 | Show all posts
原帖由 Hitomi 於 10-4-2013 01:01 發表
會長真係把會員都當成朋友, 對女參加者更加緊張, 保護....
被這樣罵, 一定很難受了....真係要好好安撫下至得....
好彩touch wood, 我仲未試過醉酒"鬧"chris...haha
不過, 我知道...如果有其他問題, 會長仍然會願意關 ...

妳最乖,有咩野事都係要抱抱就可以了,不過如果,妳真係鬧我時,妳個情況都可能更嚴重啊。。
9Floor
 Author| Post time 11-4-2013 07:05:28 | Show all posts
原帖由 Dino 於 10-4-2013 10:54 發表

當時我覺得係一個局,係因為在場人士好似知道該女參加或跟你嘅關係同不愉快事件,想睇下你係邊個咁...呢個處景是但一個飲大左搞事都麻煩呢~

如果我醉左call你,你唔出,我點會怪你呢,要怪都怪自己,因為係自己攞來啊~! ...

其實我知道佢有同一個非常要好的女仔講過她參加了會,認識了我,就是A小姐,其他人都是不知道的,奇怪的目光是因為她們全女班,突然有個男人入了去,

加上TB們大都對男士有戒心,也許會覺得是競爭對手吧。
10Floor
 Author| Post time 11-4-2013 07:11:59 | Show all posts
原帖由 Nobita 於 11-4-2013 02:31 發表
CHRIS, 你好心擔心會員有事出去了解你出於好心.
但你要知道, 這裡會員很多, 一個月一次有上述情況就夠你煩啦.
我唔係叫你唔去幫人, 但你幫人時都要顧下自己.
(1)其實你唔知在場情況如何? 有咩人, 有咩事發生過?
(2) ...

我是絕對認同妳講法的,我亦了解其危險性,但當時就會覺得,如果不走一回,總是不安心。

現在改變了,明白到人的資源有限,要人人也照顧到根本沒可能,要幫應該幫值得幫的,

冥頑不靈、不知量度、不知要為自己行為負責的人,要幫也幫不了。
11Floor
 Author| Post time 11-4-2013 07:13:16 | Show all posts
原帖由 Miyako 於 10-4-2013 16:34 發表
酒後吐真言嘛 …… 好在我係活動內外都好少飲啫 ~ :L :P

妳也有醉過呢,要小心呢。
12Floor
 Author| Post time 12-4-2013 04:24:30 | Show all posts
原帖由 Nobita 於 12-4-2013 00:09 發表
:o

對, 大家都是成年人, 不可以用甚唔開心, 煩...去放縱自己. 應有分寸知自己做緊咩, 唔好要其他人擔心, 更不應以為朋友實救到你幫到你. 救得一次救唔到第二, 三次.

會長, 我只怕又再有同一事情發生, 你又心軟 ...

謝謝大雄.........

我要硬其實都可以好硬的!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

6-5-2024 03:40 GMT+8 , Processed in 0.113074 second(s), 22 queries .