Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 579|Reply: 17
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

我看喪屍片

[Copy link]
Theme
Post time 1-6-2017 21:18:45 | Show all posts
咁多年黎,有好多以喪屍為主題既電影,我係一名喪屍迷,近代拍既都應該睇過哂。我覺得Warm Bodies 係當中最有新意既喪屍片。
雖然唔能夠同製作成本較高resident evil系列嗰類比較,但勝在有創意。除了黎部之外,真係唔係太諗到邊部題材比較特別既喪屍戲。而近年,
唔知製作單位係咪已經寫到冇野寫,慢慢就開始將喪屍片或劇既主題放左喺人性上。去到嗰個人類近乎滅絕既時候,剩餘人類所要面對既,已經唔再係點樣打喪屍,而係點樣去抵抗其他剩下既人類,人同人之間已沒有任何信任可言,而對住同生共死過既人,都唔知聽日仲會否繼續喺身邊。。。
太負面了,睇得唔太過癮,但要秉承喪屍迷應該做的,就是悶都繼續睇。。。
First
Post time 8-6-2017 21:10:26 | Show all posts
nick replied at 8-6-2017 17:22
有冇追美劇walking dead?

有!由第一季到而家,你呢?
3Floor
Post time 9-6-2017 13:58:59 | Show all posts
nick replied at 9-6-2017 10:25
啱啱睇緊第一季, 真係幾正你去邊個站睇? 我睇百度, 成日斷

我成日轉網站咖喎,喺香港,好多大陸網都睇唔到
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

4-5-2024 00:00 GMT+8 , Processed in 0.078796 second(s), 30 queries .