Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 4301|Reply: 20
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

女僕夜之DEBBY在擂台上

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 6-10-2012 23:37:19 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
鳴鳴~~鳴鳴~~成身瘀傷。左手一個指甲痕+一個瘀痕。雙腳內側都係瘀傷,剛剛沖涼時捽落去都痛,一痛就諗起當日慘痛既經歷,多得會長大佬介紹左個咁強勁既打手俾我,史力奇!!!嗚嗚~

果日,狀態真係唔係咁好,返左一日工,做到差唔多8點,都重有D手尾未做完,但為左趕去第一次既活動,唯有同老細講話要早走啦,重應承佢第二朝一早9:00AM先交工課俾佢  ,然後執埋包袱趕去會場。

趕呀,趕呀,到達會場都差唔多9點,打開門,一個二個型男美女已經換好晒衫排排坐係SOFABRIEFING,果時,我先突然間緊張起黎,著起女僕服靚女真係好鬼SEXY,好鬼KAWAII,我都話左我民初人黎架啦,雖然係女人,見到咁既情況都有D頭暈暈 。於是,會長大佬介紹靚仔靚女,記唔到;會長大佬叫除頸鏈,除唔到;坐埋一齊BREFING,聽唔到。魂魄都唔知去左邊。

然後沖完涼,換完衫出黎,見到其他人已經玩得好開心,我都係坐埋一二邊睇電視,意思係眼晴焦點放係電視螢幕上,但實際上完全唔知套戲講乜,眼角就稍到藍天跳躍時可愛既屁股,暈~  重有公主 豬豬甜美既笑容,暈~  跟住TONYKUMA走過煙韌纏綿,搞到我心情更加緊張,兩隻野重要一邊纏綿,一邊撩我傾偈。暈~ Ali走過黎真誠咁分享化妝心得時先鎮定返少少。

之後,食完會長大佬買返黎既魚蛋米,我又繼續坐返係SOFA「睇電視」。耳邊就傳黎「呀~~~」既叫聲:icon28 。好似係HITOMI,男既唔知係邊個。係呢個時後小虎走過黎學我「睇電視」,:icon36 又傾下偈,傾下傾下,打手史力奇就出現。

史力奇到步時,我完全感覺唔到佢既殺氣,佢笑臉迎人,充滿陽光氣息,世估唔到…..。佢沖完涼,會長大佬就叫我幫手同史力奇驗身。心諗:「搞錯!我明明同小虎傾緊偈。」,好!會長大佬既話又豈敢不從? 就係咁就上左擂台。

在擂台上,替史力奇驗身後,會長大佬突然使出龍爪手偷襲:034 ,如此快、狠、準的突襲,立即使我上身動彈不得,繼而氣如牛喘,史力奇侍機加入戰團,集中火力攻我下盤,二打一,我根本無力招架,快要戰敗之際,我立即唸出咒語「NO!」,希望湊效,二人就應聲停止攻勢,我要求會長大佬離場。心想,我一個人應付史力奇未必有勝算,但至少可以留一條全屍。

但原來史力奇也不可小覷,我和史力奇,足足苦戰了七七四十九個回合,我使出過奪命較剪腳、天殘腳、千手觀音、八臂羅漢、九音白骨爪、金蟬脫殼、泥鰍功和縮骨功,期間又使用武器-大攬枕,仍然不能將史力奇擺脫或制服,大家鬥得難分難解,越戰越起勁,爽呀~我禁不住仰天大笑。 擂台上都是我們的汗水。

真係不得不佩服史大俠鍥而不捨既精神,係咁激烈既戰況下小弟弟依然可以精神奕奕 。亦都要多謝史大俠手下留情:00010 。佢重話下次要搵埋熊叔叔同埋DINO一切夾攻。重有無人咁好心情陪我癲呀?

後來又再戰幾個回合,終於筋疲力盡,玩到3:00,頂唔順,好攰! 重諗住7:30AM返到公司做埋D手尾......
First
Post time 7-10-2012 02:27:21 | Show the author posts only
支持 Debby 嘅第一次動後感先...:icon36

一路睇感覺好正,好似有個麻甩老死喺酒吧同我講緊自己艷遇一樣呢...:lol

我成日都心情好架,重有...有名妳叫,我...我係癲架〜:icon27

Hope to see u soon!:loveliness:
3Floor
Post time 7-10-2012 02:58:50 | Show the author posts only
典解我淨係睇到公仔only
4Floor
Post time 7-10-2012 03:17:31 | Show the author posts only
原帖由 Debby 於 6-10-2012 23:52 發表
鳴鳴~~鳴鳴~~成身瘀傷。左手一個指甲痕+一個瘀痕。雙腳內側都係瘀傷,剛剛沖涼時捽落去都痛,一痛就諗起當日慘痛既經歷,多得會長大佬介紹左個咁強勁既打手俾我,史力奇!!!嗚嗚~

果日,狀態真係唔係咁好,返左一日工,做到差唔多8點,都重 ...

個會又多一個攪笑寫手,睇妳呆下呆下,內心原來咁多鬼馬野,真係估妳唔到呀,哈哈哈。
5Floor
 Author| Post time 7-10-2012 05:13:40 | Show the author posts only

回復 5^V^ 的帖子

傻豬。打手唔易做呀。:icon25
6Floor
 Author| Post time 7-10-2012 05:50:14 | Show the author posts only
原帖由 Dino 於 7-10-2012 02:42 發表
支持 Debby 嘅第一次動後感先...:icon36

一路睇感覺好正,好似有個麻甩老死喺酒吧同我講緊自己艷遇一樣呢...:lol

我成日都心情好架,重有...有名妳叫,我...我係癲架〜:icon27

Hope to see u soon!:loveliness: ...

希望你真係癲架啦,最少要有史力奇咁癲,如果唔係你會死得好慘。。
KenKen This user has been deleted
7Floor
Post time 7-10-2012 07:05:17 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
8Floor
 Author| Post time 7-10-2012 11:10:36 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 7-10-2012 03:32 發表

個會又多一個攪笑寫手,睇妳呆下呆下,內心原來咁多鬼馬野,真係估妳唔到呀,哈哈哈。

哼!:icon25 咁易俾你估到!
9Floor
Post time 7-10-2012 11:57:48 | Show the author posts only
原帖由 Debby 於 7-10-2012 06:05 發表

希望你真係癲架啦,最少要有史力奇咁癲,如果唔係你會死得好慘。。

奇哥架車尾燈我要好俾心機追先可以睇到呢~

呢排身心都要train多啲先得...我指 "din"o 指數~!
10Floor
Post time 7-10-2012 12:02:29 | Show the author posts only
hello!! Debby.
其實我同史力奇合作都ok夾架...
11Floor
Post time 7-10-2012 14:00:02 | Show the author posts only
Haha,支持debby bb〜
我係公主啊,希望你記得我囉

果晚大戰史大俠,一聽呻吟聲不斷,就已經令人想入非非
12Floor
 Author| Post time 7-10-2012 14:10:53 | Show the author posts only
原帖由 Princess 於 7-10-2012 14:15 發表
Haha,支持debby bb〜
我係公主啊,希望你記得我囉

果晚大戰史大俠,一聽呻吟聲不斷,就已經令人想入非非

:L 你真係聽到呻吟聲??
13Floor
 Author| Post time 7-10-2012 20:09:38 | Show the author posts only
原帖由 Tony 於 7-10-2012 12:17 發表
hello!! Debby.
其實我同史力奇合作都ok夾架...

你諗清楚先好講!
14Floor
Post time 7-10-2012 22:28:53 | Show the author posts only
it's very fun to read your post!
hope to meet u soon debby!
15Floor
Post time 7-10-2012 23:44:09 | Show the author posts only
哼哼~:icon34
會中高手如雲,會長坐下,一奇一深兩大高手,高糖二使,還有一班猛獸兵團,龍、虎、熊、貓、狼、豬、驢、魚…
最不成材的算是我老熊了,妳慢慢打出去啦 :lol
16Floor
 Author| Post time 8-10-2012 09:19:32 | Show the author posts only
原帖由 熊叔叔 於 7-10-2012 23 發表
哼哼~:icon34
會中高手如雲,會長坐下,一奇一深兩大高手,高糖二使,還有一班猛獸兵團,龍、虎、熊、貓、狼、豬、驢、魚…
最不成材的算是我老熊了,妳慢慢打出去啦 :lol ...

熊兄點會不成材呢? 係你唔賞面者...
17Floor
 Author| Post time 8-10-2012 09:34:15 | Show the author posts only
原帖由 Deep 於 8-10-2012 08:51 發表
支持靚女Debby:icon36
原來妳識咁多武功架,睇黎會內型男又一番惡鬥喇;P
樓上位熊兄,你係咪想笑死我!!!

咁就要睇下大家賞唔賞面啦!
18Floor
Post time 10-10-2012 10:05:09 | Show the author posts only
原來而家S&B已經去到連武林高手都慕名而來既地步
S&B越趨強大啦
19Floor
 Author| Post time 10-10-2012 10:25:54 | Show the author posts only
原帖由 Nascar 於 10-10-2012 10:20 發表
原來而家S&B已經去到連武林高手都慕名而來既地步
S&B越趨強大啦

我見小龍女黎過, 我先跟住行入黎
20Floor
Post time 16-10-2012 15:49:54 | Show the author posts only
支持你的動後感,個晚之後發覺自己大隻左,你確實係一個好對手
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-5-2024 19:09 GMT+8 , Processed in 0.090461 second(s), 18 queries .