Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 364|Reply: 5
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

愛惜S&B的羽毛<附和DJ_MeiLing對話(上)>

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 16-8-2012 16:16:43 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
近半年,唔少久未露面既舊人想回流,都因為現今外型或過去表現問題而被拒於門外,對於佢地,無論男女,我係唔能夠唔狠心,

我個人好願意同參加者建立朋友關係,但要將友誼同會務混為一談,則絕不可能。

另一方面,對於新人既加入,比對於電台接受訪問既時期提高左,因為我發覺外形唔太理想,而其他表現會出人意表既情況,真係少之又少。

加上嚴謹程度高左,考慮既時間亦長左,能夠加入既新人,尤其是男士,大幅減少

所以能夠獲批既人士,應儘快安排血檢同埋出席活動。

響呢頭扣減果頭又唔太增長既情況下,活動既舉辦,倍覺困難,要有理想人數或舉辦一些較特別既活動都好吃力,好似進入左初冬既情景,

為左避免出現更艱難既情況必須細心去提高S & B 吸納新人既網絡,唔可以只局限於過去既渠道。

近期有參予活動或有聽我講近況既人都知道,我正計畫同實行高S & B在地下世界既

有人會擔心,知名度高後,,這個我明白,在進行任何對外的行動時,我首要重視的就是私隱和人身的安全,

有看過我在 [傳媒訪問S&B連結]內和壹週刊記者訪問事宜那個帖為左宣傳,而會在安全條件方面有所退讓

唔單止咁,最近同LeeDee Radio(之前被訪問的其中一個媒體)DJ Mei Ling

提到應該乜野主題,提出既都似乎唔太適合佢現時主持 [盛女打到o黎] 既型格,反而會適合另一個專講性事既目 [上床落床]

後來講到某些參加者有另一半既問題,佢她非常感興趣,就叫我準備做一集叫[偷食男女],我思前想後,覺得不妥當,

甚至[上床落床]呢個節目,既係以下呢集,並且我回應左Mei Ling ,係我同佢既對話....。

First
Post time 16-8-2012 17:30:43 | Show the author posts only
聽緊(半個鐘到)上床落床你講嗰集,先唔評論style,真係幾悶@@

講來講去都係用幾個以為好得意嘅terms(有啲野講得多會爛呢!睇下小弟就係人版啦...hahaha)...亦唔見得係sex上面有咩得著,可能佢地本身都無乜knowledge或經驗 , 雖然小弟都無乜,但佢地都幾小學雞扮大人嘅感覺!

有無market? 一定有...相信會吸引14 至廿幾歲嘅聽眾.
3Floor
Post time 17-8-2012 16:05:48 | Show the author posts only
節目就未聽, 無咩意見...
不過, 作為會員, 個人其實唔擔心增加知名度會影響安全呢個問題。
因為信任!一直以來, 其實會長比我地呢D參加者一定係更加細心, 更注重安全的。亦都會聽取大家既意見, 所以我絕對支持的。
而且, 眼見參加者的質素也真係越來越高呢~反觀, 我覺得自己需要改善添~ 所有, 能獲批的人士, 真的要珍惜喇!
4Floor
Post time 17-8-2012 19:57:58 | Show the author posts only
原帖由 Dino 於 16-8-2012 17:45 發表 聽緊(半個鐘到)上床落床你講嗰集,先唔評論style,真係幾悶@@講來講去都係用幾個以為好得意嘅terms(有啲野講得多會爛呢!睇下小弟就係人版啦...hahaha)...亦唔見得係sex上面有咩得著,可能佢地本身都無乜knowledge或經驗 , ...

唔好意思...又係小弟....呢幾日太得閒,岩岩聽曬!

再諗深一層,其實講sex都幾難,就例如呢集講潮吹,講真有幾多人了解?小弟都係入左會先知同證實真有其事,平常男女可以試嘅機會相信唔多,就算可以試亦唔係每位女士接受到...如果請個醫生來講頂多比到理論嘅資料,而坊間有幾多實用嘅資料就不得而知了(因為小弟從未搵過)!

就好似成日睇/聽啲靈異或外星人嘅節目,有幾多真係講到入肉?

所以呢類比較另類嘅節目仍然對譜羅大眾有其吸引力呢...

而網上電台既然包容性咁高,內容應該可以再爆啲,而唔係靠講下粗口東南西北中發百互小一輪柴娃娃就算呢!

小弟又發完噏風了...
5Floor
Post time 17-8-2012 20:46:59 | Show the author posts only
我真的聽不下去,這個什麼[上床落床],我只聽了五分鐘左右,聽到的只是幾個無聊人嘈喧巴閉,唔知講乜,最重要係不斷講粗口,不論他們對性有多了解有多専業,但以這種方式表達給聽眾知,我眞的接受不了,聽覺汚染!!
SnB網上的資訊,會長大人的訪問,實在好太多太多太多了,支持會長的做法!!

:00010 Dino師兄竟然聽曬,佩服〜佩服〜!!
6Floor
Post time 18-8-2012 00:10:58 | Show the author posts only
其實呢個節目同 陰道宣言最大的分別,就是陰道宣言 只得女主持。

你可以話佢地講野遊花園,講完一大論都點唔到題,不過老熊覺得這只是一般非專業 DJ 的問題。陰道宣言的主持同樣有咁既問題,像在訪問會長大人的節目裡,不時要會長大人帶返佢地返回要討論的話題。
至於粗鄙語言,可能是男性作主導的主持特色,如果講到成個 吳敏倫 咁,咁就搵鬼聽了。
這種風格可行嗎? 不知到,不過佢都做到有成三十幾集,應該有一定的支持的。
不過,如果要會長接受與他們一同水平的對話,老熊就不能想象了。所以會長大人決定不上此節目,是明智的。

所以老熊都話男女大不同,同一樣野,男人講同女人講,個感覺就完全不同。
睇港男,伍姑娘可以狂呼尖叫,睇港姐,男嘉賓個個只得正衿危坐。班 OL 可以係中環排晒隊同班肉男影相 鬥快 post 上 facebook,如果變做 靚模買寫真,跟住一大班男人黎排晒隊同佢翹晒手影相,咁就肯定會俾全城插爆。

不過,在節目中,佢地講到有一點,就是說 男生在射精後,應該要小個便,用以沖走尿道中的殘留物,否則就很容易受到感染。這個老熊之前真是無聽過無諗過,都唔知真唔真?
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 06:24 GMT+8 , Processed in 0.086926 second(s), 23 queries .