Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3026|Reply: 18
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

禮頓的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 8-4-2012 19:16:42 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
睇左咁多篇動後感, 終於到我獻出既第一次

一切都發生得好快

有一日, 係屋企上上下網, 唔知點解clickclick下就去到一個網上電台, 聽完會長既被訪內容, 個心十五十六。幾經爭扎之下, 幾日後我終於下定決心影相交form (其實凍冰冰自己一個人一手拎住部iphone, 另一手拎住張紙, 跟住又要擺pose, 又要顧住自己既狀況, 都幾有難度, 建議大家用相機加腳架)

諗住最少要等番三五七日先有回覆, 點知一日後就收到會長既短訊, 仲要係凌晨兩三點。結果, 係半夢半醒既情況之下回答會長既提問, 好彩有熟讀會規, 順利過關。完成會面後會長隨即短訊我驗身既地址, 好有效率。

第二朝起身, 番睇通話紀錄, 先確定唔係發夢。受會長感染, 我拿拿聲打電話去診所預約, 地點係港島一間診所, 等左一陣就入去見醫生, 好快手, 全程30mins唔駛 (個醫生好吹得, 係吹水個種~~), 三日後就知結果。就係咁, 由影相交form, 電話會面, 驗身同知結果係一星期內完成。

到左參加活動既日子, 一路上心情忐忑, 見到身邊經過既女仕, 禁不住幻想佢地係咪同我去同一地方呢? 入到會場, 見到好多靚仔靚女好友善咁同我打招呼, 男既有Chris, 九火, Adam, 熊叔叔, 科斯, Dino, 雪人, 樂樂, 仲有下午場既Tony, 女既有C, Yellow, 朱古力, mimi, Kuma, 嘉嘉, Miyako, Tina, 家明, 仲有探班既Ali (會唔會遺漏呢??)

一開始就俾朱古力捉左入浴室, 小弟第一次待浴就俾左妳。洗完白白乾淨哂, 無幾耐就係上堂既時間, 今次既主題係聞名已久既二指襌, 由九火主講。聽過九火生動分享, 簡直係聽君一夕話, 勝讀十年書。再加上科斯, Kuma, Dino, 朱古力, C妹親身示範, 潮吹依兩個字, 又真係好似唔係好難既事。

上完堂就係驗身既時間, 咁大個仔都未試過俾另一個男人咁近距離, 好似驗屍咁驗, 不安梗有少少啦, 但反過來亦覺安心, 會長咁小心驗都係保障大家, 辛苦哂你。係依個環節有幸仲有C妹在場, 緩和左我緊張既情緒, 期間更因會長突然爆出一句說話, 我同C妹都忍唔住笑左。

出番Hea, 見大家係戰區同Hea區之間出出入入, 作為新人既我真係有d無從入手, 不過係Hea區同大家吹下水都幾好丫。大家同壇上面一樣咁吹得, 天南地北乜都吹得, 期間多得師兄們既經驗分享, 增強我既自信心不少。

小弟不才, 隨住時間一分一秒咁過去, 我仍然滯留係Hea係依個時候見Yellow換好衫但又未走, 係會長既鼓勵之下, 我終於鼓勇氣邀請Yellow唔好走住, 好彩Yellow答應~~ 入到戰區, 見到都幾full, 好彩仲有個廁所。

入到廁所熄埋燈真係幾好feel, 為免擔誤Yellow太多時間, 我選擇左激情少少既手法, 希望Yellow無嚇親啦。係激情當中都有笑料發生, 就係間中有人出入借用廁所, 阻到大家唔好意思。最後我地入左格廁格完成埋我地喜愛夜蒲式既歡愉, 辛苦哂, Yellow

Yellow沖過涼之後無幾耐, 雖然不捨, 但都係要離開既時間。係同大家抱抱既時候, 小弟有眼不識泰山, 居然叫唔出Hitomi大名,罪過罪過, 希望Mimi妹唔好嬲, 我番到屋企已經罰抄Hitomi萬次。

最後梗係要多謝會長, 你真係好有心
Yellow: 多謝妳, 俾我有個難忘既第一次
Mimi: Hitomi, Hitomi, Hitomi, Hitomi, 以後我唔會再錯架喇
C: 成日唔見妳, 好彩最後都可以抱抱同錫錫, 下次希望可以抱耐D
Ali: 妳好靚呀
仲有係我到場無耐就走個位女仕, 你都好靚呀
First
Post time 8-4-2012 19:24:21 | Show the author posts only
咦~~點解你仲未變遊客既?hahahaha.....
下次比我睇下你既罸抄先計數, copy & paste唔計架~~~呵呵~~問你怕未?
3Floor
Post time 8-4-2012 19:27:21 | Show the author posts only
歡迎您呀,,支持你既第一次分享
今次同您緣慳一面添!我七點就閃左囉!希望有機會見到你 ……
4Floor
Post time 8-4-2012 19:27:23 | Show the author posts only
支持你呀!點會成曰唔見我,成個人棟左係到
5Floor
 Author| Post time 8-4-2012 20:09:34 | Show the author posts only
怕怕喇, 抄唔哂肉償得嘛??
6Floor
 Author| Post time 8-4-2012 20:10:44 | Show the author posts only
原帖由 Princess 於 8-4-2012 19:42 發表 歡迎您呀,,支持你既第一次分享 今次同您緣慳一面添!我七點就閃左囉!希望有機會見到你 ……
好可惜呀
7Floor
 Author| Post time 8-4-2012 20:11:44 | Show the author posts only
原帖由 Constance 於 8-4-2012 19:42 發表 支持你呀!點會成曰唔見我,成個人棟左係到
支持就錫多幾啖丫
8Floor
Post time 8-4-2012 22:20:24 | Show the author posts only
支持"廁"激之初體驗!:victory:
9Floor
Post time 9-4-2012 00:37:10 | Show the author posts only
原帖由 Deep 於 9-4-2012 00:07 發表 支持你有一難忘經歷。:handshake

支持支持..
10Floor
Post time 9-4-2012 00:52:07 | Show the author posts only
多些出席,制造多多些既難忘又意想不到的經歴與回憶
禮頓,支持你呀〜
11Floor
Post time 10-4-2012 21:44:26 | Show the author posts only
支持禮頓的第一篇動後感!!

我第一次o黎活動,都係得會長指引先得到初體驗,所以你唔需要担心,好快就可以溶入到 S & B o既大家庭
12Floor
Post time 17-4-2012 14:44:01 | Show the author posts only
支持禮頓兄。:handshake
老熊都唔知原來發生過d咁激既事添,不錯啊~ :victory:
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-4-2024 01:57 GMT+8 , Processed in 0.090330 second(s), 18 queries .