Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3381|Reply: 49
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

2011年四月嘉許帖

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 27-4-2011 03:56:59 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
2011年首度獲得嘉許的人士如下:讚
賞榜:
BigC      每次有關服裝的活動,都悉心打扮,投入度高,為大家帶來歡樂,對新人亦有提點,身懷令女士心動之利器;

獲頒 [開心大使] [樂助][重炮俠] 。加 5 + 4 共 9 分。

Annabelle 思想奇特,冷面笑匠, 戰鬥力深不見底,口技無論男女皆讚不絕口;獲頒 [豐乳][口交大將][長跑手] 勳章。

Ethan      耐力過人,各方面技術表現平均,受多位女士欣賞;獲 [長跑手][性技高手] 勳章,加 4 X 4 共16 分。

Meko      天真爛漫,直腸直肚,猶如一個麻甩佬靈魂上了一個美少女身上,令人無所適從,對男對女、對前對後都想插入的咸濕小妹;
              獲頒 [開心大使] [全方位] 勳章,加 7 分。

家明       溫婉乖巧,順得人士,豐滿動人,初來報到,旋即成為小戰神和集郵女王;
               獲頒 [溫文有禮] [豐乳]  和 [長跑手]  勳章。

Lego        溫柔細心,受數位女士讚賞;獲頒 [溫文有禮]  勳章,加 3 X 4 共 12 分

Wendy     文筆流麗,描述仔細,引人入性;獲頒 [ 文釆風流] 勳章。

史力奇    虛心求技,對女士體貼入微,任勞任怨;獲 [重炮俠] [溫文有禮] 勳章。

Cookies   愛跳舞少女,品性善良,是活動靚餅與曲奇餅的贊助商;獲 [建樹][開心大使] 。加 8 分。

Auntie       外剛內柔,低調中藏曲線,對男對女也能樂在其中;獲 [豐乳] 、  [全方位] 勳章。

Tina          加入S&B短短三個月,人氣急升,吹水帖過萬,戰鬥力強橫,不但可以承受比常人超標百多倍的高潮讀數,而面不改容,
                排水量更加達到航空母艦級別。活動中零食贊助商之一;獲頒 [長跑手] [建樹] [吹水班霸] 勳章。加 8分。

Hitomi      精通音律,具外族血統,毛髮肌膚均具洋人之優點,尚有不少有待開發的快感地方,極具潛質的一位女士;
                獲頒 [溫文有禮][豐乳] 勳章。

以下人士獲頒 [型男熟女] 動章  

Cupid豬    嬌滴滴女孩化身成熟女人的成功例子,女人味爆燈,意想不到、喜出望外的身體結構。

Sherry       聲音甜美,笑容可躬,擁有一切成熟女人吸引人的要素。

以下人士獲頒 [美妙身段] 勳章

polarbear     Erica     藍天

以下人士獲頒 [肌肉男] 勳章

Zeus    熊叔叔    Topman

以下人士獲頒 [全方位] 勳章

Leo    藍天    Kohlan   小丸子   小栗女皇   家明   Wendy     Purple  Annabelle

以下男士入會超過一年,過去參加活動十二次以上,行為良好,獲得 [免購套金牌] 一年,(至2012年五月前止)

往後一年無需購買避孕套出席活動 (惟仍須遵照規定,使用避孕套) ,要保有這金牌,須往後一年至少參加八次活動以上。

史力奇

Bobo007274

Freebemanny

Kohlan

另有注意事項數則:
1. 活動現場,如對手表現優秀,想給予表揚,不要吝嗇或害羞,請直接向會長提出,所有分數會儘快加上有關人士的 HP 值上,
    而每次嘉許帖上的分數為會方另外的附加獎賞評分。
2. 新人若於被批核日期後至出席活動日期,如不超過一個月,可獲加分,請有關人士,注意其 HP 值有否被加分,
    如發現一個星期內,未有加分,請通知會長。

3.所有評分結果,最終由大會決定,不得異議。

Recommend
Post time 7-9-2014 11:28:49 | Show the author posts only
好鐘意呢個帖!好正面, 好開心, 好搞笑!

睇左D 嘉許原因, 一個人0係房都笑到停唔到!

希望多D 正能量, 開心既帖!!
3Floor
Post time 27-4-2011 04:37:04 | Show the author posts only
恭喜大家~~~:icon36 個個都實至名歸,
[麻甩佬] 形容meko真係好正
4Floor
Post time 27-4-2011 04:53:12 | Show the author posts only
會長大人捱更抵夜完成既嘉許帖....

形容每個人既特點都好岩~

辛苦晒
5Floor
Post time 27-4-2011 04:58:35 | Show the author posts only
嘩... 會長形容各位都形容得好貼切呀~~~ 勁呀~ 恭喜晒咁多位~~:icon36

hee...小妹都有份, 真係開心..:loveliness:

無錯, hitomi 仲有好多地方有待各位開發...hee:P
6Floor
Post time 27-4-2011 07:08:39 | Show the author posts only

每個人既形容都係一聽就知正野,但我竟然係「思想奇特,冷面笑匠」呢D可圈可點亦同豐乳或長跑冇任何關係既形容...
你叫我情何以憾...
Leo This user has been deleted
7Floor
Post time 27-4-2011 09:11:36 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
8Floor
 Author| Post time 27-4-2011 12:58:49 | Show the author posts only
原帖由 Annabelle 於 27-4-2011 07:08 發表

每個人既形容都係一聽就知正野,但我竟然係「思想奇特,冷面笑匠」呢D可圈可點亦同豐乳或長跑冇任何關係既形容...
你叫我情何以憾...

咁至證明妳夠奇特嗎。
9Floor
 Author| Post time 27-4-2011 13:00:36 | Show the author posts only
btw 唔知有幾多人會睇得明幅圖而識笑既呢?
10Floor
Post time 27-4-2011 13:28:59 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 27-4-2011 13:00 發表
btw 唔知有幾多人會睇得明幅圖而識笑既呢?

你唔講唔覺,講咗之後就睇得明了。:P
(太跨張了:funk::funk::funk:)

PS 多謝會長大人獎勵,同時亦恭喜其他獲加許人士。我地大家繼續努力啊~~~:victory:
11Floor
Post time 27-4-2011 13:42:06 | Show the author posts only
嘩!! 希望各位師兄&妹妹多些提點及指教!!!:)  成日都麻煩會長更"不好意思"  :)
12Floor
Post time 27-4-2011 17:40:13 | Show the author posts only
個個都好勁呀.....GOOD GOOD GOOD:icon36 :icon36 :icon36
13Floor
Post time 27-4-2011 18:31:34 | Show the author posts only
原帖由 藍天 於 27-4-2011 04:37 發表
恭喜大家~~~:icon36 個個都實至名歸,
[麻甩佬] 形容meko真係好正

MEKO 係麻甩佬 但我未試過咁愛一個麻甩佬
14Floor
Post time 27-4-2011 18:36:51 | Show the author posts only
家明喜愛集郵,我就喜愛集不同的勳章,謝謝會長及大家支持 ,我未來的日子會再不斷努力,爭取更多勳章!
15Floor
Post time 27-4-2011 18:53:44 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 27-4-2011 13:00 發表 btw 唔知有幾多人會睇得明幅圖而識笑既呢?

>

原帖由 Chris 於 27-4-2011 12:58 發表 咁至證明妳夠奇特嗎。

我唯有安慰自己,其他人既形容都太過流於表面,只要唔係盲既又玩左幾次都會知道...

但思想奇特冷面笑匠呢D就真係要深入了解至得...

所以大家唔好俾個形容呃到,Annabelle唔係冇優點架,我D優點係好似寶藏咁要慢慢發掘架...
16Floor
Post time 27-4-2011 19:51:47 | Show the author posts only
恭喜:lol ~恭喜:lol ~再恭喜~!:lol
17Floor
Post time 27-4-2011 22:02:20 | Show the author posts only
Congratulation to everyone.
18Floor
 Author| Post time 28-4-2011 03:20:10 | Show the author posts only
原帖由 史力奇 於 27-4-2011 18:36 發表
家明喜愛集郵,我就喜愛集不同的勳章,謝謝會長及大家支持 ,我未來的日子會再不斷努力,爭取更多勳章!

原本你仲有一個勳章,實至名歸,不過收到風你唔想要之嗎:icon25 ,如果諗過度過,想要既,我咪[追封]番比你囉~~;P
19Floor
 Author| Post time 28-4-2011 03:30:43 | Show the author posts only
原帖由 cupid豬 於 28-4-2011 03:24 發表
大家&校長繼續+oil la:030 :P :( :loveliness: :loveliness: 十卜十卜;P ;P ;P互勉之 hehehe:( ...

妳就應該得閒上多些黎喇!
20Floor
Post time 28-4-2011 05:03:39 | Show the author posts only
好野好野,我係麻甩佬.........又係美少女:icon27
21Floor
Post time 28-4-2011 09:25:19 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 28-4-2011 03:20 發表
原本你仲有一個勳章,實至名歸,不過收到風你唔想要之嗎:icon25 ,如果諗過度過,想要既,我咪[追封]番比你囉~~;P

係喎~係喎,點解會無呢個勳章既。
奇哥咁鐘意集勳章,一定唔介意收集埋呢個的。
奇哥「各方面」都表現咁出色,真係實至名歸 :victory:
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

1-5-2024 04:34 GMT+8 , Processed in 0.106723 second(s), 24 queries .