Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 16240|Reply: 65
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Annabelle的第一次 與 第一次活動

[Copy link]
Theme
Post time 30-1-2011 21:58:32 | Show all posts
點樣講呢....喺我哋日常的生活,我哋要返工返學,要搵食,有很多理想夢想,但日常嘅生活已將我們的菱角磨蝕得一乾二淨;對住老細對住客,我地只有做"應聲蟲",冇哂自己character, 返到屋企,就算你對住自己嘅伴侶,有很多時有很多嘢你係唔敢啟齒訴說,(比方來説大家會唔會對住自己伴侶話試GS......whatever.) 生活有點抖唔到氣,但我臼
覺得呢度,跟其他人一樣,都係想有一個被認同地方抖抖氣。 好多人覺得我喺party好玩得,好多嘢講,但之後......又要戴返個面具。
但呢度,只要你唔係verbally去hurt人,其本上u can say whatever u want. 我好鍾意S&B嘅另一個原因,就係可以hug hug,好warm架。 我雖然喺呢度已經頗耐,但仍然覺得呢度好新鮮,(Chris成日攪好多gimmicks架。)所以,喺呢度可以話大家相處得很開心,放心。點都好,好好enjoy啦!
First
Post time 31-1-2011 16:44:05 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 31-1-2011 16:03 發表
唔係講笑,睇完你篇野,我得四個字形容:"目定口呆"...

哈...你話阿會長大人唔後生都算喇,講佢唔型又唔靚仔都可以原諒,最爆嘅係你夠膽死話佢唔高大添喎...冇喇...冇架喇...呢舖你傑喇...冇人可救倒你喇呢劑...你下次黎活動之 ...

我 知                                      板 !                      仲要 4 塊 半 o添.    我等有人講你呢番說話等o左成朝喇......終於由你講o左.....:lol :lol :lol :lol :lol
3Floor
Post time 1-2-2011 10:34:10 | Show all posts
喂!Shooter,唔好掛住射呀!我哋"黃"咗啦,要著草啦。唉~~~講乜鬼"目定口呆"吖,攪到我衰多口又玩埋一份,家吓校長同belle belle搵人買起我地(條J)呀,你look就話輕便葵帶啫,我嗰look老鍊咁大,成look蘿蔔咁去著草,死得嘞今次......睇嚟呢4塊半都係留比我地倆個囉......嗚:funk:
:funk: :lol :lol
4Floor
Post time 1-2-2011 12:28:11 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 1-2-2011 12:03 發表 唔知點解我睇緊你篇野時個腦浮起左一段片,有冇睇過"大丈夫"?阿譚俊彥俾曾志偉佢地逼佢將"第一次"獻俾阿肥媽瑪利亞,佢揸住把刀行住自己條頸對佢地講:"你們不要逼我呀"...........即係咁,我目定口呆係因為我覺得你真係爆,一個 ...

大佬,走喇,殺到嚟喇,再唔走JJ不保嘞!:lol :lol

Shooter,其實我地又何嘗唔係一樣。我地send自己一d好privacy嘅嘢比校長,其實都要一份勇氣先做到。而且 I say而且,S&B並唔係一d可以廣為人接受嘅團體,但正正因為有我地呢班人需要,校長才創立呢個S&B。正如我成日諗"點解男人可以好鹹濕但woman就唔可以?點解sex一定要1 on 1而唔可以GS, 點解有啲會只係標榜性,而ignore love,passion, concern, or even friendship? 暫時喺香港我未搵到,除咗呢度(可能第二度都有但我地唔知。)

喂!Shooter,我發覺同你好似玩緊"楝督笑雙打"咁,正呀!!:lol :lol :lol
5Floor
Post time 1-2-2011 12:29:42 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 1-2-2011 12:20 發表 咁要幫條J立番份遺囑先,內容如下:"如我條J咁不幸被楂乾楂淨,我想選擇將佢長埋於黃土下,千其唔好火葬,因為.....火燒好痛架"

不如擠喺"寶貝房"處吖!:lol :lol :lol
6Floor
Post time 1-2-2011 12:30:05 | Show all posts
各位師兄師姐,我Bogyman先向大家拜個早年,我祝大家新嘅一年"底褲","抵富"。:lol :lol :victory: :victory:
7Floor
Post time 2-2-2011 10:15:16 | Show all posts
原帖由 Leo 於 1-2-2011 23:26 發表

Tom 爸爸你帶頭o係樹吹水...:funk: :@ :@ :@ (拿拿臨搵定把間尺打手板先~!!)
親愛的Annabelle, 妳千祈唔好比佢地帶壞ar~!!! 得閒就開返間屋企比我地坐下la~:kiss: ...

咁.......咁, 佢belle belle無家可歸嘛!! 咁不如幫belle belle 搭番間鋅鐵皮屋, 或 Belle Boy 屋o丫.........咦!  Belle Boy 都幾過癮woh!!  :lol :lol :lol :lol

Leo 祝心想事成, 身心"康泰"........:lol :lol :lol
8Floor
Post time 16-2-2011 22:22:37 | Show all posts
原帖由 Annabelle 於 16-2-2011 21:30 發表

但你又好似非常好奇咁喎~
其實你concern既係safety定係道德價值問題呢?如果係後者我覺得真係要靠你自己好好諗清楚,畢竟每個人既價值都唔一樣。
你有冇同會長傾過你D疑慮呀,佢可能幫到你呢。 ...

Well....maybe let me explain more, and the people here exactly aiming for sex.  This's a reason why we all being here.  Of course, respect is what we all concern about.  Sorry for I can't give you kinda completely advice, even though I'm a religion one like you.  But 性唔係一種施捨, 一種疑惑; 而係一種包含尊重的表現.  每一個人都有佢嘅 own story behind, 我地可能係異數的一群, but at least we hurt no one, and we paid respect for each other.  這是我欣賞 S & B 的原因.  至於道德方面, 日常工作我們遇到的 so call "仆街", 仲多過我地所想像. 如果將性, G S link up 埋道德問題討論, 咁我真係好難答你. 但可以答你嘅係.....喺S & B 嘅會友, 都己經衝開他們內心的枷鎖. Well.....this is actually I wanna say.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

11-5-2024 21:56 GMT+8 , Processed in 0.082673 second(s), 18 queries .