Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2612|Reply: 15
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

年尾新手夜之蕃茄篇

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 30-12-2009 10:59:09 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
行前準備
        出門前仔細double check佐要帶即野,毛巾,condom*12, 乙肝報告,入數紙,身份證,以防漏佐導致遲到可能被懲罰爆菊花;仲有兩張Code Geass既碟,winter, 我應承過你,每次參加活動我都會帶,直接見到你為止架。

初見校長
        來到chris指定既地點,見到幾位仁兄都系附近徘徊,即刻打電話給chris,突然發覺好似有陣風飄過,chris就出現系我眼前,我既第一感覺竟然系覺得好似三國第一武將——呂布(哈哈,不過呂布唔帶眼鏡喔),再加埋之后親身chris既大戰場面,似乎第一感覺都幾準喔。

未完待續
        入到場,已經到佐唔少人,同系壇既感覺都幾一致,大家都好nice,同幾位傳說中既人物打完招呼自我介紹仲,“哦,原來你系蕃薯”,新人多到吹水區真系好重要,起碼見面時都多點親切感。
        沖完涼未有一陣,就見chris點指兵兵佐包括我即三位新人抱住Miss T,其實心情有少少忐忑不安,仲未聽Briefing,好擔心自己做錯,唯有聽chris指揮啦。
        Miss T,sorry,衷心講聲對唔住。下次我會好gentle好gentle。可惜你岩岩開始就要走,之后見番你好想同你道歉,然后補番飛,但好似大家都甘好feel既,情況下提呢個唔好識趣,唯有下次見面好好同你講聲對唔住,有機會再續前緣啦。

我被集豬
        系我心目中,系S&B有一樣好神聖既事——就是新人應該被[集豬女王] - Cool去集豬。
        結果一熄燈,chris一聲令下“大家自己執生”,我發覺企系我身邊既就系cool cool啦,沉默佐一陣(其實系我好鬼緊張,度緊點開口),之后就好自然去佐無敵海景房張床度,無耐發覺photoman哥哥都系旁邊,結果就完成佐系S&B既第一次love love同埋3P,但系真系好鬼緊張,估計心跳兩百幾,表現可能不夠好,cool cool見諒啊,下次我再加油啦。

魔幻之手
        被集豬之后呢,就行行企企,傾下計,食下野,發覺Yumi企系浴室邊,就過去傾兩句,好犀利,廣東話普通話都OK喔,似乎普通話仲好少少添,仲以為被集完豬未有半個鐘,未有甘快恢復到,結果被Yumi即魔幻之手搞佐幾下,又可以提槍上馬啦,而呢個都可以話系當晚10P大混戰即開始。

龍戰于野
        同Yumi訓落床沒耐,cool cool同師兄加入戰團,之后更有燒賣,芝士同另外幾位兄弟組成10P大混戰。一開始yumi嫌凍,就關佐個冷氣,我又好怕熱,結果沒一陣就成身汗,多謝小雨提點“去沖個涼番來繼續咯”,(其實真系幾多人系門口睇混戰喔)。沖完涼番來沒幾耐繼續加入戰團,但終于都系被yumi收拾佐,我都已經身水身汗,但個團依然有人不斷加入,我就唯有一條友去沖涼先。

洗朱古力
        沖緊涼,朱古力都入埋來沖涼,一起沖既感覺真系好過一條友好多,多謝你,朱古力,錫番啖先。

紫色眼鏡
        之前見到MM同PP妹一起想加入,但系發覺好似蓋住張被,苦沒機會。
        等我再次見到既時候,PP妹正同緊另一位眼鏡哥哥一起,突然醒起,我都系眼鏡哥哥喔,一于加埋入去,三位眼鏡即熱烈碰撞唔知系唔系都系S&B既某個第一次,PP妹,放心啦,一點都沒被冷落既感覺,而且真系好舒服,同你一起沖涼亦都真系好warm既感覺。

腳指神功
        大家坐埋系大廳張被度,第一次試到燒賣既腳指神功,親身驗證,此腳指神功天下無雙。

天使之翼
        以后仲有大家坐埋一齊研究掌紋,攬住wings既感覺好鬼死正,身材好到沒得彈,仲有最后既good bye kiss都好正,可惜呢次沒機會同wings一起love love,唯有等下次啦。

下次再會
        多謝chris,YY,小雨等等工作人員,多謝你地熱情招呼先有我哋甘好即一晚。
       番到屋企訓低落床,念緊應該點寫篇動后感,結果個細佬再次堅挺,好似要同我講“大佬,未夠皮喔,快點去睇下有咩活動岩時間快點報名喔”。
First
 Author| Post time 30-12-2009 11:03:05 | Show the author posts only

呵呵,你動作真系快,我寫完即刻去下噓噓,結果番來就見到你留言啦,希望下次見到你啦。
3Floor
 Author| Post time 30-12-2009 11:09:35 | Show the author posts only
原帖由 Siu My 於 30-12-2009 11:07 發表
腳子神功
        大家坐埋系大廳張被度,第一次試到燒賣即腳子神功,親身驗證,此腳子神功天下無雙。

都話我既絕招好得喇....KAKA

話說我腳毛算多,兼且唔系太怕痛,但都系敵唔過腳子神功啊。
4Floor
 Author| Post time 30-12-2009 12:57:17 | Show the author posts only
原帖由 winter 於 30-12-2009 12:54 發表
-0-:L  真係對你唔住啦

呃,唔使甘講個喔,不過真系好想我下次參加活動可以見到你
5Floor
 Author| Post time 30-12-2009 15:53:40 | Show the author posts only
原帖由 JackieMartin 於 30-12-2009 15:47 發表
support support...加油番薯師兄...:lol

呃,我第一次參加,幾時輪得到做師兄啊
6Floor
 Author| Post time 31-12-2009 00:29:04 | Show the author posts only
原帖由 COOL 於 30-12-2009 23:43 發表

無啦啦變咗集豬天后;P  

呵呵,下次我仲要揾你喔
7Floor
Post time 31-12-2009 01:41:36 | Show the author posts only
原帖由 蕃茄 於 30-12-2009 10 發表
行前準備
        出門前仔細double check佐要帶即野,毛巾,condom*12, 乙肝報告,入數紙,身份證,以防漏佐導致遲到可能被懲罰爆菊花;仲有兩張Code Geass既碟,winter, 我應承過你,每次參加活動我都會帶,直接見到你為止架。

初見 ...

唔怪得你一黎就問Winter有無黎喇,哈。
幫你改左好多錯字,仲有一樣,BoBo唔係我地工作人員,只係參加者,做工作人員唔係咁易嫁。;P

http://swingandbangclub.com/viewthread.php?tid=2312&extra=page%3D1

但你想話自己係[蕃茄]定[蕃薯]?唔想改左你原意。

至於Gentle既問題,希望你留意一月尾既活動,應該會幫到你呢。我點指兵兵你,係因為你外型討好,所以唔好晒左佢嗎。

努力呀,蕃茄!前面仲有好多女士等住你去照顧呀!(勁似日本特攝超人片既爛口號.......;P )
8Floor
 Author| Post time 31-12-2009 02:03:04 | Show the author posts only
原帖由 Purple 於 31-12-2009 01:23 發表
嘻嘻,...支持支持...快d再見到你...:kiss: :kiss:

嘻嘻,我都好想快點見到你啊,想揾齊曬你身上點開關,呵呵。
9Floor
 Author| Post time 31-12-2009 02:28:55 | Show the author posts only
原帖由 Purple 於 31-12-2009 02:08 發表

哈..你已經搵到幾個啦....仲要多幾個...想我HIGH死呀??;P ;P

哎呀,再揾多幾個開關點,手啊腳啊唔夠用來開開關啊。
10Floor
 Author| Post time 31-12-2009 09:52:44 | Show the author posts only
原帖由 grey 於 31-12-2009 05:26 發表
支持蕃薯兄~~;P ;P
好生動, 好似親歷其境咁
唯一睇唔明就係.....   邊個係朱古力呀?

朱古力系某位靚女啊,可能你未見過呱
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-4-2024 07:53 GMT+8 , Processed in 0.068096 second(s), 18 queries .