Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 4381|Reply: 48
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

YY..."初夜"

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 6-6-2009 03:50:12 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
哈佬....我係YY...= 徵..精精...LOL

我諗我應該係第一個交報告啦掛...

沖完涼訓唔著順手寫埋....唔係放底左多數就唔寫...:P

本來今日冇諗住出席...因為岩岩先交齊哂野...

不過"亞神"話要見下....咁咪出囉...

係去既途中一路都好緊張....行到門口....都HESITATE左一陣...諗...都到門口驚乜呀...就禁鐘入去...

5點幾去到....見到個場....心諗...個場都好得下喎...環境清幽...出面景色怡人...LOL (唔係講反話...唔好諗多:lol )

一路見住亞神整下呢樣又整下O個樣...好忙...剩係幫左少少手....

佢一路整就一路同我傾計....開始唔緊張....心諗...(係...我好鐘意內心對話.....LOL) 呢條友都幾NICE架喎....WAHAHA

跟住冇啦啦就黎左個"BODY CHECK"....:$

檢查中....有2位朋友到左...一個係AVA....一個係TOM...(又緊張返....)

CHECK完出去...多左個人....CY...

自己搵左個靚位坐....見到好耐冇掂過既大報紙呀!!! 即時立左黎睇...睇下睇....起勢睇....

其他朋友陸續黎到....SP...大T...大伯....波子...細T...欣欣...OTO....CAT....(希望冇MISSED其他人...)

人齊開飯~~~~~YEAH...有AVA煮既炒烏冬....YUMMY...(THX!!)

途中大家一齊係到睇老婆大人大結局.....(平時冇乜追...知D唔知D...)

睇到咁上下....係時候"幹活了"....有人起錨入房...

其他人仍然望住個電視....

本身亞神都介紹我係SPECIAL GUEST....黎"觀摩"下...加上唔係太方便...所以都係一路坐係到...

跟住熱情既OTO叫我去沖涼換衫.....我就答佢...我唔係架...唔洗啦....

跟住可愛既波子收到OTO求助....非常慷慨咁借左佢件"戰衣"俾我~~~~多謝你呀波子!!

坐左陣....又俾亞神捉左去做多次BODY CHECK....:loveliness:

幹完活出返去小休一下....仍然見到OTO係到發揮緊佢既拿手絕活係波子身上....

大家傾左陣計....被溫柔既CY邀請入CAMP....

我同CY都係第一次參加活動.....入到去都唔知點咁...

同CY傾左陣計放鬆左就開始.....好溫柔呀CY~~~ :$

最後...要同CY講唔好意思....:P :L  希望下次有機會同佢完成下半場...

好快就到左夜消時間~~~大家傾傾講講又飲飲食食...

外加一套爆笑3仔......

跟手再飲亞神既愛心老火湯.....一個字 - - - 正!!

再黎個LAST ROUND....仍然係亞神...:loveliness:  (辛苦哂!! :kiss: )

完事出黎D人已經走得7788...

再由亞神"護送"落去坐車返歸....

(打到黎呢到用左40分鐘....發覺自己好似剩係係到DESCRIPT返個活動....都唔係動後感...:P  唔理啦....冇理由DELETE佢再打架嘛...;P
悶親你地唔好意思...不過都睇到黎呢到....睇埋佢啦~~~~:lol )

個動後感係....QUOTE FR OTO "激....戰...." ...........完....多謝收看....下回再會~~~ LOL....

認真D先....:loveliness:  唔想俾人打....

我覺得成個FUNCTION好舒服....個個人都好NICE....感覺好WARM....

真係玩得幾安心....同開心....希望下次有機會再參加:loveliness:

尋晚寫完個報告....本來都諗住ok....
(多謝咁多人支持先!!:kiss: :kiss: )
不過自己睇返都係覺得冇乜feel....
決定整多個....重點d...到肉d既....
所以可能會睇到斷斷續續咁....

**注意!! 以下部份內容可能會令人不安, 請由有經驗人士陪同閱讀, 謝謝!!**;P

因為新既關係....特別受到亞神既照顧....:$ :loveliness:
之前未見面既時候...chris係msn講笑話佢係神級...
一試之後都真係不得不臣服於佢...所以叫佢做亞神...haha
本來出黎都係諗住俾佢見下真人拎多d資料睇下批唔批我出席活動咁...
點知係佢既熱情攬攬外加上下其手後....都係失守....
begin with a nice body massage in bath...
第一次發育完成後同其他人沖涼....又幾舒服喎...haha
俾人發現massage之際已經濕左添...:$
係床到神神溫柔咁錫由上而下....神神既口技真係好勁...攪到本來仲有d怕羞唔係好敢叫既我都....
耐何之前唔生性....同震蛋朋友玩太多....好難有高潮....
跟住試到神神既加鷹哥真傳....真係欲仙欲死...:$
到左神既傑作出場....嘩....痛呀!!....小神神慢慢咁進進出出...都係頂到我....
跟住佢話佢已經搵手頂住未入哂...:L
慢慢適應左之後....仍然係o係頂唔順但係又好enjoy唔想佢停既狀態下持續進行...
跟住試doggy....第一次成功呢個pose...(哈哈...因為太有質感...之前都唔成功)
e...好正呀...少左之前既頂唔順既感覺...取而代之既係酥酥麻麻既感覺...

再戰神神...
仍然俾佢攪到頂唔順.....

三戰神神....等到有吉位...haha
神神話要考驗下我強項....(自認為giving oral...)
對住個咁有經驗既人...唔係..係神...真係驚失禮人...
不過仍然放手去一親小神神....好彩....神神都覺得唔錯...:L :victory:
再黎一輪口舌玉門關....:$ 就再同小神神交流...
不過有d distracted....唯有先下戰書...下回分解....

同斯文有禮既cy入左去營....
好溫柔咁錫錫...咀咀...波波....好舒服...想要指數升級...
同時cy手指亦遊到小森林....不過剩係o係出面浮游....引死人咩...
慢慢手指去到第一個關卡...不徐不急....想要指數再升~~
去到第二關...cy手指入到深處...只係作輕微既抖動....
嘩....想要指數爆燈....
跟住因為我既關係....要去沖涼...:L
唔好意思呀cy...:(
希望下次有機會再遇啦~~ :$
First
 Author| Post time 6-6-2009 03:59:33 | Show the author posts only
補飛先....:P

辛苦哂CHRIS + AVA + CAT~~~~

用左好多心機時間同力水照顧大家~~~THANK YOU!!!:kiss: :kiss:
3Floor
 Author| Post time 6-6-2009 04:00:56 | Show the author posts only
4Floor
Post time 6-6-2009 08:52:14 | Show the author posts only
原帖由 chingchingching 於 6-6-2009 03:50 發表

...

好詳盡既報告丫~
小葵支持你~ :loveliness:
5Floor
 Author| Post time 6-6-2009 09:57:35 | Show the author posts only
原帖由 Sunny 於 6-6-2009 07:58 發表

hihi 我係sunny:victory:
support u ar:lol
hope to see u soon~~:P

hi sunny~:$

thx for your reply n looking forward to meet ya :loveliness:
6Floor
 Author| Post time 6-6-2009 09:59:19 | Show the author posts only
原帖由 carado 於 6-6-2009 08:52 發表

好詳盡既報告丫~
小葵支持你~ :loveliness:

thank you 小葵~~:P
7Floor
Post time 6-6-2009 10:14:38 | Show the author posts only
You are great YY, glad to hear you had a good time.
Hope to see you again soon la!!!

Support support!!!
8Floor
 Author| Post time 6-6-2009 11:44:22 | Show the author posts only
原帖由 OTO 於 6-6-2009 10:14 發表
You are great YY, glad to hear you had a good time.
Hope to see you again soon la!!!

Support support!!!

hey OTO~

really thx for helped me fitting in....hehe

otherwise i wouldn't had a great first time experience....

still hving stiff shoulder tho....

wondering if i would hv any chance to enjoy yr skill next time...lol

anyway, wish to see ya soon~
9Floor
Post time 6-6-2009 13:08:30 | Show the author posts only
原帖由 chingchingching 於 6-6-2009 03:50 發表

...
支持YY~~:victory:
10Floor
Post time 6-6-2009 14:14:21 | Show the author posts only
Ha.....ha.....U're so lovely, it's true.  And dun forget to try abit more the wine I brought.  And ur report......in a words, excellent!  Support!  Yeah!!:victory:
11Floor
 Author| Post time 6-6-2009 16:00:05 | Show the author posts only
原帖由 波子妹妹 於 6-6-2009 13:35 發表
     支持YY~~個件其實都唔係我GE戰衣黎GE~~都係一個女會員留係到比我著之MA~
我發覺左一樣野呀~~你同我一樣都有個酒渦GA~~~I  LIKE IT BABY~~希望下次可以再見到你啦~~~

P.S.  OTO個時係幫我按摩緊GA~~大家唔會 ...

哈哈哈哈....特登含糊d架....
咁先有多d幻想空間嘛....lol :P
係呀~~有酒窩既女仔都係good野黎架....wahahha;P
12Floor
 Author| Post time 6-6-2009 16:05:23 | Show the author posts only
原帖由 bogyman 於 6-6-2009 14:14 發表
Ha.....ha.....U're so lovely, it's true.  And dun forget to try abit more the wine I brought.  And ur report......in a words, excellent!  Support!  Yeah!!:victory:

thx tom tom~
try a bit more yr wine n be a bit more wild~~ lol:P
bow to yr 3揸2指半!!
13Floor
 Author| Post time 6-6-2009 16:21:03 | Show the author posts only
原帖由 小紅帽 於 6-6-2009 16:15 發表
無機會見你tim:Q ~
支持支持:loveliness: ~

傻啦~~實有機會既~~多謝你支持!!:kiss:
不過見到既時候要錫住我呀~~ :loveliness:
人地..."怕羞"架...;P
14Floor
 Author| Post time 6-6-2009 18:08:52 | Show the author posts only

**注意!! 以下部份內容可能會令人不安, 請由有經驗人士陪同閱讀, 謝謝!!**;P

因為新既關係....特別受到亞神既照顧....:$ :loveliness:
之前未見面既時候...chris係msn講笑話佢係神級...
一試之後都真係不得不臣服於佢...所以叫佢做亞神...haha
本來出黎都係諗住俾佢見下真人拎多d資料睇下批唔批我出席活動咁...
點知係佢既熱情攬攬外加上下其手後....都係失守....
begin with a nice body massage in bath...
第一次發育完成後同其他人沖涼....又幾舒服喎...haha
俾人發現massage之際已經濕左添...:$
係床到神神溫柔咁錫由上而下....神神既口技真係好勁...攪到本來仲有d怕羞唔係好敢叫既我都....
耐何之前唔生性....同震蛋朋友玩太多....好難有高潮....
跟住試到神神既加鷹哥真傳....真係欲仙欲死...:$
到左神既傑作出場....嘩....痛呀!!....小神神慢慢咁進進出出...都係頂到我....
跟住佢話佢已經搵手頂住未入哂...:L
慢慢適應左之後....仍然係o係頂唔順但係又好enjoy唔想佢停既狀態下持續進行...
跟住試doggy....第一次成功呢個pose...(哈哈...因為太有質感...之前都唔成功)
e...好正呀...少左之前既頂唔順既感覺...取而代之既係酥酥麻麻既感覺...

再戰神神...
仍然俾佢攪到頂唔順.....

三戰神神....等到有吉位...haha
神神話要考驗下我強項....(自認為giving oral...)
對住個咁有經驗既人...唔係..係神...真係驚失禮人...
不過仍然放手去一親小神神....好彩....神神都覺得唔錯...:L :victory:
再黎一輪口舌玉門關....:$ 就再同小神神交流...
不過有d distracted....唯有先下戰書...下回分解....

同斯文有禮既cy入左去營....
好溫柔咁錫錫...咀咀...波波....好舒服...想要指數升級...
同時cy手指亦遊到小森林....不過剩係o係出面浮游....引死人咩...
慢慢手指去到第一個關卡...不徐不急....想要指數再升~~
去到第二關...cy手指入到深處...只係作輕微既抖動....
嘩....想要指數爆燈....
跟住因為我既關係....要去沖涼...:L
唔好意思呀cy...:(
希望下次有機會再遇啦~~ :$
15Floor
 Author| Post time 6-6-2009 21:37:47 | Show the author posts only
原帖由 小紅帽 於 6-6-2009 21:32 發表

哇, 講到咁....:$
搞到人地好想.....:$

hahaha
多謝你呀小紅帽!!:kiss: :kiss:
我既任務(寫動後感)因為你已經達到目標~~~:victory:
跟住你實識點做啦~~:P
16Floor
 Author| Post time 6-6-2009 21:41:58 | Show the author posts only
原帖由 小紅帽 於 6-6-2009 21:40 發表

下下下~
點做呀:o ~
我蠢蠢呀:Q ~

出席多d活動囉~~:lol :kiss:
17Floor
 Author| Post time 6-6-2009 23:22:30 | Show the author posts only
原帖由 little_lamb 於 6-6-2009 23:16 發表
YY tell me why~ :lol
睇完你個report我醒起一樣嘢呀~
就係我唔記得左飲湯呀~:Q

LOL...你唔係唔記得...
係你訓死左....;P
18Floor
Post time 6-6-2009 23:38:30 | Show the author posts only
原帖由 chingchingching 於 6-6-2009 18:08 發表

**注意!! 以下部份內容可能會令人 ...

真係多謝妳既[兩截棍動後感],真係棍棍都咁應呀。
第一截,有晒過程,有晒影像,活動小記者;第二截仲要命,有過程影像不特止,還鉅鈿無遣咁去描寫........
真係睇到面紅呀.........我介紹一個好勁既寫男士比妳,佢支野好勁,嚇死妳,寫出黎既文章,擺出黎賣,一定要入膠袋,仲要一入入兩個。

http://swingandbangclub.com/viewthread.php?tid=1690&extra=page%3D2

佢同妳有得揮,佢叫Jakey,佢之前寫既,妳一定鐘意睇,不過妳強過佢,佢出野一滴滴,最尾果滴仲特別稀,有爛尾欺場之嫌,妳兩位可以互相切搓指教。
我成日都話,我都係人,唔係神,我得既,大部份男士都可以,只要肯學肯練就可以。
19Floor
 Author| Post time 6-6-2009 23:54:45 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 6-6-2009 23:38 發表

真係多謝妳既[兩截棍動後感],真係棍棍都咁應呀。
第一截,有晒過程,有晒影像,活動小記者;第二截仲要命,有過程影像不特止,還鉅鈿無遣咁去描寫........
真係睇到面紅呀.........我介紹一個好勁既寫男士比妳,佢支野好勁,嚇死妳, ...

HAHAHA
面紅? ;P  真係想睇下....
又係你話要寫得真....
咁咪寫我最有feel既部份囉....haha
下次收歛下...:P

其實我都係參考過jakey哥既大作...
再用女性既角度出發....hehe
20Floor
Post time 6-6-2009 23:56:53 | Show the author posts only
原帖由 little_lamb 於 6-6-2009 23:44 發表

臨瞓前唔記得飲呀!~ :$
係啵~~小茵茵!!我都唔記得飲添..........!!:Q
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-4-2024 12:57 GMT+8 , Processed in 0.092383 second(s), 18 queries .