Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2164|Reply: 35
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Radian 難忘的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 7-4-2023 00:25:26 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
經過多年既人生洗禮,終於立定決心,努力遞表入會,
亦多得大佬的激將法用心良苦既鼓勵,因為一直唔想講太多野,
覺得無人真係在乎,但相反,原來好多會員會回應你。
好!一於用最短時間把握機會推動自己,終於收到大佬通知,踏入呢塊福地。

「難求緣份至 難求全合意,始終都有第一次。」

萬分抱歉有事遲到,多得大佬體諒,
到左門口,見到大佬真人都好高大,同埋佢把磁性聲好夾,
如果出世前可以揀聲帶,我會揀大佬呢啲聲。
戴上佢比既眼罩,入到去已經有一對好溫暖既手拖實我合什既雙手,
如果用一個顏色去形容呢份暖意,係日出既顏色,
加左一份空靈感既聲線做甜品:「我係你今 晚既mentor, Taylar(心) 」,
蒙左眼聽覺特別靈敏,聽得出Taylor 係中意甜笑既人,
微微肉感既手全程捉實我驚我緊張,隨後聽到Jax, Sunnyb ,Helen 主動介紹自己,
個人都放開左d .

入浴室沖涼,Taylor 繼續用佢空靈而慢既聲線問我水溫o 唔ok ,
大家傾下閒計講下野食,中途笑我話我瘦但鋼條型,戮中左我呢啲瘦底不願承認的事實,
我答已經好過之前,但我會加倍努力。

出到黎大佬幫我做驗身,幸運Taylor 願意同我試我入會既第一次,
佢細心將戴住眼罩既我扶到床邊叫我慢慢訓低,我已經忍唔住上下其手,
雙手撫摸坐係我身上既Taylor,究竟係一個點既女仔,
暗喜我中意紮左辮既女仔,骨架好靚,浪得起件衫,小小肉感,係運動型身型。
我地開始濕吻,之前追開post睇人地既第一次報告多數會緊張,
原來真係會,聲帶都緊埋,腦內好多內心戲,擔心我令佢享唔享受到?
對方中唔中意我地既濕吻?包袱太多,集中唔到,
又諗佢鐘唔鐘意同我交纏,千思萬緒係腦海,唔諗了!
由於我唔習慣女士服侍我,我反客為主將佢按係床上,
開始對佢既弱點攻擊,首先係乳頭,頸,耳,耳背,輕拍打屁股,
終於搵到佢既要害之一,谷衡舌頭肌,不斷進攻,
一陣嬌喘聲令忍唔住要除眼罩一睹眼前既尤物。

Taylor皮膚好白滑(忍住無請教護膚心得),完全無令我失望,
相反對自己好失望,因為太緊張關係,由沖涼入房到而家,
小弟真係未爭過氣,徘徊係理性與感性之間,
保持住七分軟三分硬(加上早一日,諗住未有活動,出左兩次火),
當時情況如同Marvel 入面Bruce Banner 係咁叫Hulk 現身,
但發脾氣唔肯現身一樣,咁算la , 小Hulk 唔出黎就迫唔到佢出黎,
尷尬示意Taylor 攻擊我最敏感部位,當時情況可以用兩句歌詞去形容

「一雙手只要握成拳頭能捱下去,
哪怕我面容極蒼白拒絕疲累」

終於慾感稍勝緊張感,最後都成功進入,隨而緊張感又番黎,
要比自己打分既話同留班重讀一樣,諗起自己都想搵窿捐。

完事後,Taylor 仍然帶呢個留班仔去沖涼傾左陣計,出到廳Taylor 貼住我去講解會規,
尤如中學時聽住自己迷上既老師去講解咁吸引,加上水光既臉,
下面不自覺自己識硬,個刻好想為自己平反,不過知道Taylor 要走了。

臨走佢主動攬下我,果刻我感性的眼濕濕起來,竟然係浩翰宇宙中,
兩粒微塵可以量子糾纏埋一齊個種小確幸感。

然後陸續見到Sunnyb , 雲師兄,就知點解Taylor 話我瘦了,
因為佢地真心正,點解可以個個咁fit 咁大隻, 仲有 Jax,
一個憑外貌同笑容都應該會邀約到女士既男仔。

呢個會啲男士都係男神LEVEL,最後因為我被強烈緊張感包裹住,
令我知道當晚一定一定點都硬唔起來,呢個經歷,
人生從來未試過,亦估唔到會發生係自己身上。

事後同Jax,雲師兄仲有大佬,Helen 傾計同我講番第一次都有會員係咁,
大佬亦教左我好多細心位野,仲同我講:
男士唔得唔係大問題,狀態高低人人都會有,
但千祈唔好強調平時(同其他女士)唔係咁,容易令到女士誤會自己唔夠吸引,
先會令男士無狀態,呢啲細心位一定要記住。

相信緊張感係會由傾多啲熟左而消失。

最後: Taylor 多謝你做我mentor  , 做mentor 真係好偉大,
感恩感激,千言萬語在心中。你既笑容真係好可愛,
下次再見到你,我會重讀升班的。 BTW, 呢個會每個女士都有可愛之處,
男士都好無隔膜去分享心得經驗。

後記:多謝雲師兄同Jax 同我man's talk, 雲師兄耐力好勁,Jax 入房次數好多,
大佬更加唔駛講,做攪手絕對respect, 有今生無來世,
多謝Helen 走前都同我分享軼事。
Sunnyb , Rapunzel , Belle 雖然未有機會傾計,
有緣認識到,下次見面再傾。

First
Post time 7-4-2023 01:22:10 | Show the author posts only
歡迎你加入,我真係第一次聽到有會員既第一次活動出現眼濕濕既情境呀

黎多啲就會好快習慣架喇
有緣見面再傾丫
3Floor
Post time 7-4-2023 01:35:49 | Show the author posts only
Mentor真係好細心好好人,個個都咁好,祝你每次都盡慶而歸
4Floor
Post time 7-4-2023 08:31:57 | Show the author posts only
歡迎你呀 Radian
狀態有上有落好正常,我都會架,唔駛介懷

恭喜你有Taylor做mentor,細細聲話你聽,你只要搵到佢個敏感位,佢就好快會turn on架喇
5Floor
Post time 7-4-2023 11:07:39 | Show the author posts only
幾星期前見到你成為會員,一直期待你寫的第一篇動後,首先要恭喜Radian你成為SB既會員! 見到你寫一緊張時小弟弟會吾爭氣,有點失望實屬正常,諗返自己當初破處時/頭幾次做既時候都因為太緊張或心理壓力而全身發抖,力不從心。有幸以前既女伴吾嫌棄我,兩個人互相睇AV取經。就好似第一次去一個陌生既環境會好不自在,但隨著去多幾次慢慢熟習左個環境之後就可以放鬆下來,你要加油!有緣份我地可以互相分享,一齊學習。

最近試左支新既威士忌,都幾重煤泥味,我諗你會中意,有緣分的話希望可以同你一齊味威士忌!

6Floor
Post time 7-4-2023 11:40:34 | Show the author posts only
恭喜你Radian
能夠出現活動係成功第一步,想就好好享受往後既活動既話,就要煅煉自己,初次來身心未習慣好正常,加油吧,學習更多,同時發揮自己
7Floor
Post time 7-4-2023 13:00:56 | Show the author posts only
Welcome Radian, 第一次出活動緊張係好正常既事… 最緊要係好好調整番個心態.

放鬆 享受 活在當下! 希望你日後可以係活動見到你 同埋見到你玩得Enjoy 既一面.
8Floor
Post time 7-4-2023 13:04:59 | Show the author posts only
Hi ridian 在完全陌生嘅環境同人,有這個小甜嘅描述己很好了,

相信你會好快融入活動,期待你更精彩嘅動後。
9Floor
Post time 7-4-2023 14:06:38 | Show the author posts only
恭喜呀Radian, 成功嘗試左第一次!
因為在意先會緊張

有咁多男神係到,要保持自信唔緊張又真係有D難度,不過大佬教既細心位應該都幫到手去融入,加油!

同你一樣,身材方面要加倍努力,期待之後有機會傾下。
10Floor
Post time 7-4-2023 20:51:18 | Show the author posts only
出世前要揀聲帶
依句笑死我
系架,會長把聲好好聽架
當初都係被E把聲拉咗入會
11Floor
Post time 7-4-2023 21:55:54 | Show the author posts only
很榮幸成為你的mentor,其實我第一次做mentor緊張到不停傻笑
果然矇眼係會呃到下人呢
你的鋼條身型係好令人羨慕至真無取笑你的成分架

我呢D自稱飲水都肥既人都係潛返落水先

12Floor
Post time 8-4-2023 02:38:49 | Show the author posts only
我諗除左型男靚女之外

有一個咁既地方會可以互相交流同支持真係一個福地
感覺你係好易融入環境既人 祝你之後玩得盡興
13Floor
Post time 8-4-2023 08:48:38 | Show the author posts only
Taylor replied at 7-4-2023 21:55
很榮幸成為你的mentor,其實我第一次做mentor緊張到不停傻笑
果然矇眼係會呃到下人呢
你的鋼條身 ...

water will make u fat? yea right I doubt that very much.
14Floor
Post time 8-4-2023 08:50:38 | Show the author posts only
it happens sometimes. it happened to me couple times. just relax and enjoy the ride next time
15Floor
 Author| Post time 8-4-2023 22:17:22 | Show the author posts only
阿喬 replied at 7-4-2023 01:22
歡迎你加入,我真係第一次聽到有會員既第一次活動出現眼濕濕既情境呀

黎多啲就會好快習慣架喇

因為個下感動,個個都好nice
16Floor
 Author| Post time 8-4-2023 22:19:38 | Show the author posts only
Solar replied at 7-4-2023 08:31
歡迎你呀 Radian
狀態有上有落好正常,我都會架,唔駛介懷

係,做mentor 好偉大
唔知我搵到個個敏感位同我搵到個個位置一樣呢?一講起taylor 腦入面又浮起佢既溫柔

17Floor
Post time 8-4-2023 22:25:31 | Show the author posts only
恭喜晒Radian你入會,唔緊要,凡事都有第一次,我相信你下次無咁緊張㗎喇
18Floor
 Author| Post time 8-4-2023 22:26:34 | Show the author posts only
ToP replied at 7-4-2023 13:00
Welcome Radian, 第一次出活動緊張係好正常既事… 最緊要係好好調整番個心態.

放鬆 享受 活在當下! 希望你 ...

hi top , 希望你講既係真,我發覺我都而家沉澱緊,會質疑自己,原來個種緊張壓力好難形容,諗緊下次點先唔會仲係呢個緊張狀態,請教下你會點調整?
19Floor
 Author| Post time 8-4-2023 22:31:32 | Show the author posts only
Geff replied at 7-4-2023 11:07
幾星期前見到你成為會員,一直期待你寫的第一篇動後,首先要恭喜Radian你成為SB既會員! 見到你 ...

多謝你先。 個種緊張而失去自信會代入到原來不舉既人係咁樣感覺。

我都希望可以見到你,不過可惜既係唔比飲酒,你好似好快買支新wo , 不過我見而家好多人又玩 xo 同干邑。
20Floor
 Author| Post time 8-4-2023 22:34:25 | Show the author posts only
Daryl replied at 7-4-2023 11:40
恭喜你Radian
能夠出現活動係成功第一步,想就好好享受往後既活動既話,就要煅煉自己,初次來身心 ...

thanks , daryl , 你個名一睇就知係你,因為唔太識讀,多謝你鼓勵,睇黎個個都話要去多幾次,要勇於面對自己不足
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 08:46 GMT+8 , Processed in 0.107287 second(s), 22 queries .