Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1302|Reply: 36
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Borison的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 26-8-2022 01:37:11 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
其實好多年前已經聽過S&B 嘅大名,但可能果時太細個,
嗰陣諗都冇諗過,呢啲咁刺激嘅活動係會有自己份。

到咗前幾個月,偶然再次見到s&b 嘅訪問,突然間腦海有把聲同我自己講,
人一世物一世,點解唔試吓呢! 咁我就膽粗粗,註冊完,好快就交埋表。

經過一輪嘅等待,之後收到電話聯絡,果下真係好開心,
原來啲咁刺激嘅嘢,真係有自己份。之後跟住指示,
一步步跟住做,心裏面一路期待住自己嘅第一次。

不過可惜前嗰排自己有啲問題發生要處理,最後過咗一兩個月,先至有機會正式參加活動。

到咗活動嘅前一晚,真係有種重拾青春嘅感覺。果種期待同興奮,
就好似小學雞學校旅行前一晚,會興奮到瞓唔着,同埋會重複檢查自己有冇執漏嘢

到咗當晚約定嘅時間,去到場地門口,接過眼罩,正式進入依個新世界。
帶起眼罩後,mentor多多就行過嚟拖住我。
佢溫柔嘅聲線,無微不至嘅照顧,竟然令我完全冇緊張嘅感覺。
多多細心提示我點樣行每一步,提示我現場環境情況,再帶我進入沖涼間。
人生第一次矇住眼沖涼,多多軟熟嘅雙手,真係令我好難忘

驗身過後,正式入房進行我嘅第一次。不過可能我個人比較習慣做主動,蒙住眼嘅我好似唔係好自在。
細心嘅多多,好似比我自己更加快察覺呢樣野haha 之後決定除下眼罩,
然後努力回報返mentor嘅照顧
喺度要再次多謝多多,你真係一個好好嘅mentor, 辛苦晒。

然後就係小姚。
可愛又調皮嘅小姚,入到房之後,只能夠講一句,戰鬥力超強  
作為新人嘅我,真係輸經驗,活動前冇食到飽,又唔記得自己帶支嘢飲,
加上當日溫度真係有啲熱,同小姚大戰完畢後,
下半身飽曬  但係個胃就非常之餓haha。

之後係其他同場會員

喬:美麗的喬,稱職的監場,多謝你打點一切
村上:高手高手高高手,有你喺度,大家傾偈嘅氣氛都好好,多多指教
草 & Randolph: 兩位師兄經常陪我傾計,又同我呢個新人分享心得, thx!
Puiching: 唔知你記唔記得自己講過咩,我當你講真嫁lol
Taylor: 多謝你請我食麵包,我真係好肚餓haha 希望下次有機會同你傾多d
Camila: 睇得出大家都好照顧你haha, hope you enjoy that night!
Coffee: 你實在太忙碌sosad 冇乜時間同你傾偈,希望之後有機會啦
Stella & mia: 兩位探班嘅美女,希望下次遇見嘅時候,你地唔係探班啦lol
雲師兄、火、ettata: 當晚冇乜機會同你地吹下水,有緣再會=]

最後當然要多謝大佬james, 多謝你悉心嘅安排
First
 Author| Post time 26-8-2022 01:39:58 | Show the author posts only
唔知點解, 第一個post 出唔曬d 字
3Floor
Post time 26-8-2022 01:50:33 | Show the author posts only
borison replied at 26-8-2022 01:39
唔知點解, 第一個post 出唔曬d 字

你係咪用左電話上的emoji ,最好用這壇的公仔
或者,寫了一些字出唔到,之後的字就會無晒,例如「目及」

4Floor
Post time 26-8-2022 02:07:35 | Show the author posts only
borison replied at 26-8-2022 01:38
然後就係小姚。可愛又調皮嘅小姚,入到房之後,只能夠講一句,戰鬥力超強  作為新人嘅我,真係輸經驗,活動 ...

多謝你肯同我入房就真!當日我覺得我哋好「正」呀。
你好融入大家~~你前途無限!!!

我好開心能遇到你這個對手,話事話,你唔詳細寫我有幾調皮,大家唔會信你的。
好喇,就由我動後寫出嚟!到時候你唔好一腳伸我出房!嘻嘻!!!

期待活動再見你
5Floor
Post time 26-8-2022 08:20:30 | Show the author posts only
波兄你已經好勁,第一晚即入2次房,仲俾多多讚你唔會'硬晒呔',算係天賦異稟,奇才黎。

我好少吹咁多水嫁,多數都房內出勤多。果晚無計,想贏比賽,就要俾啲心機估,哈哈。

下次再吹!
6Floor
Post time 26-8-2022 09:12:45 | Show the author posts only
村上 replied at 26-8-2022 08:20
波兄你已經好勁,第一晚即入2次房,仲俾多多讚你唔會'硬晒呔',算係天賦異稟,奇才黎。

我好少吹咁多水嫁 ...

硬晒呔係喎!!!這個形容好好記底先!!!

我形容波兄好融入,無「成身僵硬晒」太無墨水喇!!!
7Floor
Post time 26-8-2022 10:06:38 | Show the author posts only
恭喜波兄
嚟活動真係要準備補給先得
8Floor
Post time 26-8-2022 10:29:49 | Show the author posts only
做mentor點會辛苦,好好玩好開心㗎,希望比到你一個好開始,好快你就可以逐步實戰你心中所想!
9Floor
 Author| Post time 26-8-2022 13:43:50 | Show the author posts only
小姚 replied at 26-8-2022 02:07
多謝你肯同我入房就真!當日我覺得我哋好「正」呀。
你好融入大家~~你前途無限!!!

我都好開心遇到你呀
其實我唔係好識寫多糖多甜嘅文字haha
期待你嘅動後
10Floor
 Author| Post time 26-8-2022 13:47:05 | Show the author posts only
村上 replied at 26-8-2022 08:20

我好少吹咁多水嫁 ...

我睇過好多篇動後,當然知道你真正嘅才華係房入面啦lol

其實我都有啲拘謹㗎,不過表面扮晒嘢咁姐
11Floor
 Author| Post time 26-8-2022 13:48:01 | Show the author posts only
Leo replied at 26-8-2022 10:06
恭喜波兄
嚟活動真係要準備補給先得

係呀,做完運動真係要食嘢haha
Leo兄,期待之後活動見到你
12Floor
 Author| Post time 26-8-2022 13:52:23 | Show the author posts only
多多 replied at 26-8-2022 10:29
做mentor點會辛苦,好好玩好開心㗎,希望比到你一個好開始,好快你就可以逐步實戰你心中所想!
...

係好好嘅開始呀希望之後活動都多啲撞到你!
Once again , thanks!

13Floor
Post time 26-8-2022 14:13:44 | Show the author posts only
yay恭喜恭喜!
開左個好頭
14Floor
Post time 26-8-2022 15:40:06 | Show the author posts only
勁呀BORISON,入會後又咁勇猛
15Floor
Post time 26-8-2022 16:47:17 | Show the author posts only
歡迎!
個個叫你波兄,攪到我想叫你波叔
16Floor
 Author| Post time 27-8-2022 02:34:01 | Show the author posts only
Jacy replied at 26-8-2022 14:13
yay恭喜恭喜!
開左個好頭

Thx jacy
期待之後喺活動認識你
17Floor
 Author| Post time 27-8-2022 02:35:49 | Show the author posts only
阿草 replied at 26-8-2022 16:47
歡迎!

波叔,好鍾意佢件泳衣
18Floor
 Author| Post time 27-8-2022 02:36:31 | Show the author posts only
poker replied at 26-8-2022 15:40
勁呀BORISON,入會後又咁勇猛

絕對唔勁,會入面咁多高手,有排學野haha
19Floor
Post time 27-8-2022 07:44:38 | Show the author posts only
嗚哇~ 歡迎你加入ah borison~~(๑ºั╰╯ºั๑)
Hehe~~ 運動量咁大 係要食d野補充返既~~

20Floor
Post time 27-8-2022 11:47:33 | Show the author posts only
阿草 replied at 26-8-2022 16:47
歡迎!

以後有女會員同dorison玩緊,佢可以話自己Boring緊
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 14:29 GMT+8 , Processed in 0.129928 second(s), 22 queries .