Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Lilylulu
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Lilylulu 第一次

[Copy link]
41Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:26:05 | Show the author posts only
Daryl replied at 15-12-2020 18:19
恭喜妳Lilylulu
3P新人禮好精彩,有靚仔mentor又有Ck的手技招呼
我係Daryl, 咁大篇的第一次,証 ...

Hello Daryl~ 依家先發現原來係見之前你有係呢度留言 XD
42Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:26:39 | Show the author posts only
CK replied at 15-12-2020 22:50
等到頸都長埋。。。

加油繼續等下
43Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:28:07 | Show the author posts only
jason replied at 15-12-2020 23:11
又有寫人設又有動作場面,高汁

寫得太認真搞到太長
不過有人欣賞都開心嘅
44Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:29:32 | Show the author posts only
Mustard replied at 15-12-2020 23:19
Welcome lilylulu to snb club. 果然係一個好勵志嘅動後
希望你喜歡這裏,see ya in the future  ...

點解係勵志?
45Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:31:28 | Show the author posts only
Hammer replied at 16-12-2020 15:39
Hi lilylulu, 歡迎來到SnB Club, 我叫 Hammer.  
你篇第一次好好睇。。。。好似之前都未睇過咁樣形式既第一 ...

Hammer 你好 :)

其實我唔係特登分開寫要大家追小說咁,而係唔覺意就寫長左,唔分開根本寫唔掂

至於會唔會有潮吹出現,你估下?
46Floor
Post time 22-12-2020 14:31:41 | Show the author posts only
Lilylulu replied at 22-12-2020 14:23
有排寫,好想爛尾

會努力唔好爛尾~

唔準爛尾呀
快d寫埋去呀

47Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:32:53 | Show the author posts only
Alloy replied at 17-12-2020 23:05
哈哈,呢part真係估妳唔到,以為可以睇埋結局
效果好好呀, 好想追落去
沖涼個part好 ...

依家睇返覺得好搞笑,我估我 mentor 當時應該覺得好無奈
48Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:34:36 | Show the author posts only
James replied at 18-12-2020 19:22
原來你個人可以煩膠到呢個程度…「唔好喇~」(卓韻芝mode)

其實都唔係好煩膠

可能係我加工得有啲多……不過嗰下係真係有啲唔知點應對
49Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:36:37 | Show the author posts only
阿喬 replied at 18-12-2020 19:49
歡迎歡迎又一位甜姐兒~

喺呢度你可以慢慢諗清楚想要想做嘅嘢,最緊要開心! ...

多謝阿喬

我係好慢好慢 XD 匆匆一生開心真係好緊要~
50Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:39:23 | Show the author posts only
Rio replied at 20-12-2020 17:26
Hi Lilylulu, 首先再次歡迎妳加入S&B, 有幸同妳見面

P.S. 唔好再做氣氛破壞者

認識到你都開心啊 Rio
我從來都冇立心做氣氛破壞者架喎

51Floor
 Author| Post time 22-12-2020 14:54:23 | Show the author posts only
WymaN replied at 21-12-2020 00:31
Welcome u again :)

"人一世物一世=> 莫使金樽空對月", 咁樣對,給你一個出水笑容

因為我唔中意人生得意須盡歡呢一句 總覺得會樂極生悲
其實都係我手寫我口,成日亂咁將啲中意嘅句子拼埋一齊
我可能會爛尾,別期望太多

52Floor
 Author| Post time 22-12-2020 15:01:16 | Show the author posts only
edmund replied at 21-12-2020 15:09
多謝 Lilylulu 的分享呀!嘩好好睇!細膩得嚟又輕鬆,情色得嚟又不落俗套,咁高質,算點先?
但但 ...

你評價到咁好,有啲驚到寫你嗰陣真係爛尾冇呢個水準
唔好抱太大期望,okay?XD

哈哈除眼罩嗰下真係俾個顏值嚇親
53Floor
 Author| Post time 22-12-2020 15:03:03 | Show the author posts only
霍斯 replied at 21-12-2020 22:29
恭喜Lilylulu入會呀,你有潛質係到寫小說呀,要分幾篇黎睇先得。

我細個有立志過成為作家

不過最後因為太懶又覺得會難搵食所以冇認真發展 XD

54Floor
 Author| Post time 22-12-2020 15:04:18 | Show the author posts only
小伊貝 replied at 22-12-2020 14:31
唔準爛尾呀
快d寫埋去呀

謝謝下會唔記得 XD
咁就自行創作

會再繼續寫嘅,會唔會爛尾就唔知 XD
55Floor
Post time 22-12-2020 15:06:22 | Show the author posts only
Lilylulu replied at 22-12-2020 15:01
你評價到咁好,有啲驚到寫你嗰陣真係爛尾冇呢個水準
唔好抱太大期望,okay?XD

唔駛緊張如果寫到我嗰陣出咗事,都應該係因為題材(即係我)的問題
56Floor
Post time 22-12-2020 20:06:33 | Show the author posts only
Lilylulu replied at 22-12-2020 14:54
因為我唔中意人生得意須盡歡呢一句 總覺得會樂極生悲
其實都係我手寫我口,成日亂咁將啲中意嘅 ...

爛尾也可期望XD , 自主名作多爛尾 :P
add oil~
57Floor
 Author| Post time 22-12-2020 23:23:45 | Show the author posts only
然而,理智並沒有停留多久,CK 的手指又再把我剛剛連線的理智撕碎……

那是一陣狂風暴雨從下身襲來的感覺。
明明被撩動的是下身,大腦卻莫名地感到一陣悸動
——震碎了一切——
裡裡外外都只能泛作一湖春水,
裡面是蕩漾的水花連連,體外是一層層細密的薄汗,
室溫再涼也壓制不了越加上升的體溫……

就在此時,Pollux 突然提出:「我出一出去先,你地繼續」

乜鬼嘢話?
你做咩走啊呢位靚仔???
係咪我做錯左啲咩?你唔好走啦好冇啊?我唔想你走喎!
你做咩走啊?

雖然我內心有十萬個差唔多樣嘅為甚麽,
但係把口好多時跟唔上個腦嘅我,當時只係望住佢走左出去,
用無聲嘅眼神挽留(定係其實有問過一句呢?唔係好記得 拖太長就開始唔記得啲細節反正就係冇點強烈表現過想佢留低),
咁當然係失敗告終
只能目送佢嘅背影離開,暗暗地係漆黑中黯然神傷……
說時遲那時快,其實呢個內心小劇場只係維持左幾秒,仲有 CK 係度邊度有咁多時間諗咁多繼續返到房間現場~

在 Pollux 離開房間後,CK 手指的勁道越加遞進,令我渾身都起了雞皮疙瘩,不能自己。
與此同時,他的指甲也越加陷入我的臀肉,有點刺刺的感覺,令人難以不分神。

我伸手捉住 CK 的手指:「你啲指甲好吉,有啲痛」

CK 一臉懊惱:「啊!係啊?sorry 唔記得左剪指甲,平時都記得剪,今次一時唔記得,真係唔好意思」

我:「咁你返去要反省下啦」

CK 一呆:「我返去要反省下?」

我坦蕩蕩直視 CK 的眼:「梗係啦,唔記得剪指甲搞到整痛人喎,唔使反省啊?」

CK 再一呆 :「啊……係嘅係嘅……」

然後一頓,再苦笑:「唉……真係慘,畀新人叫我要返去反省下」

經他一說,我終於也忍不住大笑了起來。

我:「又真係幾慘喎。唔緊要啦,返去反省,下次唔好就得。下次唔好啦,知唔知啊?」

CK 繼續苦笑:「係,知道」

然後他就抽出手指,俯身向前,吻向我的嘴唇……

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
小小又長長嘅碎碎唸:

依家睇返論壇先發現,原來 CK 應該都算係個會入面嘅超級會員之類咁嘅存在,

畢竟係有年資嘅人,而我係一個剛入會嘅新人,
究竟我當時係發咩神經竟然無啦啦夠膽叫佢返去反省下???
我當時係諗都冇諗過,就好自然咁講左出黎,理直氣壯到一個點,連我自己都嚇親

可能係因為仲蒙眼嘅時候 CK 已經係度搞笑,不自覺就覺得冇咁陌生距離近左,
所以不知不覺就得寸進尺趾高氣揚

(當然唔係因為報復佢笑我啲反應好似打思憶咁跟住佢手指一下一下抽搐,仲要係咁玩我啲反應啦,
女人都係好寬宏大量架嘛,點會計較呢啲嘢呢。你話係咪呢?
當時個氣氛係好搞笑,唔知我表達唔表達到呢?其實我依家諗翻都覺得好好笑,笑緊

58Floor
 Author| Post time 22-12-2020 23:27:04 | Show the author posts only
edmund replied at 22-12-2020 15:06
唔駛緊張如果寫到我嗰陣出咗事,都應該係因為題材(即係我)的問題
...

一定唔係,一定唔係關你事,你好好啊
但係我懶起上黎連我自己都覺得驚,所以爛尾只係因為我決定要懶
59Floor
 Author| Post time 22-12-2020 23:29:47 | Show the author posts only
第四集 floor 55

Add post (22-12-2020 23:31):
想 add post 寫邊度有第四集,然後禁錯左「回覆」XD
60Floor
Post time 22-12-2020 23:32:09 | Show the author posts only
Lilylulu replied at 22-12-2020 23:23
然而,理智並沒有停留多久,CK 的手指又再把我剛剛連線的理智撕碎……

來啦來啦,沒有爛尾還要寫得這麼好,快點來看啦!

叫前輩去反省那部分真的大笑了出來。

剪指甲真的很重要啊。謝謝lilylulu分享

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-4-2024 00:10 GMT+8 , Processed in 0.091953 second(s), 14 queries .