Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2184|Reply: 52
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] RuFI ~~~~ 揚帆出海

[Copy link]
Theme
Post time 22-7-2019 22:19:12 | Show all posts
路飛, 我係海賊女小姚....
你的序和結尾寫得好好. 讚! 仲要一隻公仔都無, 不愧係麻甩海賊王的第一次特別有型.
決定有緣見你就一齊出海吧!
講起無知,可以同你傾三日三夜,  啤酒唔該...加多碟花生 朱古力 雪糕 燒多春魚...仲有榴槤...
為何無知係可怕呢? 點解唔可以係可喜的事呢?有無知就有動力, 有無知就有追求, 有無知就有進步.
偶然定唔知係命運既安排比佢搵到 S&B, 凡事有安排的, 就等你內心慾火就快熄事, 就會幫你再燃燒起來.
“吃貨”, 電話蟲突然響起,  好驚一個批踭打中可愛既 Nina, 踏入赤土開始都早已經盲左 ....哈哈....笑使左...笑標晒眼水喇...
這句真係笑到勁拍個mon[下次等親戚探訪完後,期待再讓你品嚐一下真正既服務]你講到好似等你親戚走左, nina就可以品嚐你, 哈哈笑使.
咩係"已完"???
哎呀! 少年篇第一次笑使我喇, 替你開心有Nina 做你mentor , 你好叻仔, 睇住你邀約大V, 聽到你答佢的問題, 勁攪笑.

First
Post time 22-7-2019 23:18:56 | Show all posts
RuFI replied at 22-7-2019 23:05
Hello Fallen...終於見到你啦…
係啦,下次見到面要傾多d呀。

建議你戒用[下次]這兩個字, 用 [有緣] [有機會]  .

聊天室再傾.

3Floor
Post time 22-7-2019 23:19:49 | Show all posts
RuFI replied at 22-7-2019 23:13
Hello 小姚,太好了,有榴槤食,傾幾耐都得。

“已完” “議員”

議員......... 想搵野亨你個頭......好爛呀.......

返聊天室傾.

4Floor
Post time 7-5-2020 18:07:36 | Show all posts
Rufi 你好
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-5-2024 12:42 GMT+8 , Processed in 0.055267 second(s), 19 queries .