Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: edmund
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] edmund - 第一次

[Copy link]
Theme
Post time 19-5-2019 12:51:21 | Show all posts
未睇你的第一次前,先向妳講一番真心話,小姚特別鍾意敢放表達的人,因為我也是,所以對你特別關懷,見完你真面目後,這份關懷已升華到一份情。

。鉅細無還。。。哈哈。。。第一次聽。。。
。(Chris按:並不是SnB),點解用按?按鍵盤?按摩?國語?
。「拍攝自己裸照,測試你有沒有在別人面前赤身裸體膽量」<——拍攝就能測試出現在表現。。。不你出席多D活動,就真正測試你的膽量喇。。。
。你勁攪笑講會網是古董。。。笑左出嚟。。。
。好想睇你入會要求震驚的樣。。。
。我剛巧上壇,見到你介紹,老實說被你自我介紹吸引左,感覺到你真誠想入會的。。。
。每人都是獨特,而你也有很多個人之處,不止是鍵盤。。。
。你對同你發生過親密關係的人一個位置,是一份愛,內心充滿愛,做事力量都大好多。。。
。又攞個腎出嚟。。。笑使。。。
。想睇你交表時的造型,活動再見希望見到,拿拿拿,改唔改造型你自己決定。。。
。嘻嘻!我知坐在梳化跟你握手活潑的女聲係邊個。。。嘻!
。開眼見到我後,有沒有心想,記住妳,妳就是小姚,成日整蠱我。。。
。寫動後的文字能反映自己內心,好似同自己交流一樣,讚賞。。。
。最後,非常戥你開心,有Nina做你mentor ,你也很很很叻仔,邀請Belle 入房(她也是長期在房的)。。。
。你多出活動,會學習一些在現實生活中學習唔到的事,這些事可以套用在現實生活中。。。
First
Post time 19-5-2019 14:17:08 | Show all posts
edmund replied at 19-5-2019 13:27
多謝你啊小姚!終於見到你真人,同印象入面的你一樣咁nice咁照顧他人

- 「按」大概即係「 ...

你另一樣數要找。。。哈哈。。。我太唔怕羞。。。你估咩未。。。快D估。。。就係。。。睇我哋自拍,要留言的。。。哈哈哈哈!
3Floor
Post time 19-5-2019 14:58:18 | Show all posts
占面 replied at 19-5-2019 14:54
跟住落來佢要一個月內出自拍

佢話已影,會找數。。。

你好忙喎。。。記得要多些休息。。。
4Floor
Post time 19-5-2019 20:42:47 | Show all posts
史力加 replied at 19-5-2019 16:01
你嘅作風果然系萬字長文啊
睇你前半段嘅介紹,真係好有感觸!
第一次見到會網之後嘅興奮,以及隨 ...

路過。。。等緊你出第一次。。。
5Floor
Post time 20-5-2019 14:34:03 | Show all posts
史力加 replied at 20-5-2019 13:57
出左啦~呢幾日有D忙,所以出慢左,請Mentor指教~

我見到,好詳細的第一次,家 下工作忙中,會慢慢睇。。。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

1-6-2024 15:39 GMT+8 , Processed in 0.084148 second(s), 17 queries .