Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: James
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

騎住鯊魚的一隻獅子

[Copy link]
21Floor
 Author| Post time 9-9-2017 00:10:35 | Show the author posts only
Alicia replied at 8-9-2017 22:38
大佬無閙過我...

大佬對我無期望...

妳個鬼靈精,最叻捉字蝨,找錯處,Photo hunt…
鬧妳邊有用?妳自己識點樣諗架喇,我對妳有信心。
22Floor
Post time 9-9-2017 00:30:55 | Show the author posts only
諗諗下,唔知點解見完你第一次之後
其實我都好似無乜驚過你tim
我想進步架,但係唔好鬧我
不過......我見你認真既時候我都會收斂下唔敢放肆
識時務者為俊傑
23Floor
Post time 9-9-2017 00:37:54 | Show the author posts only
如果知道有做錯嘅地方而冇人提點(或鬧),即是被放棄了,對嗎?
24Floor
Post time 9-9-2017 01:09:15 | Show the author posts only
感謝你用心良苦,令大家有機會係會內成長、進步,其實如果唔care 又點會花時間去鬧呢!
25Floor
Post time 9-9-2017 02:04:58 | Show the author posts only
有人鬧姐係有人願意提點自己,都係一件好事啊
26Floor
 Author| Post time 9-9-2017 02:22:32 | Show the author posts only
Autumn replied at 8-9-2017 23:18
所謂嚴師出高徒
亦所謂唔係睇好你鬼得閒鬧你, 鬧一次唔知死幾多腦細胞
至於收唔收到就睇各人造化 ...

無錯,妳睇于占元既元家班(成龍、洪金寶、元彪、元華、元秋…)全部都係打出黎,係真打,唔係鬧,真係「棒下出佳徒」。
27Floor
 Author| Post time 9-9-2017 02:31:30 | Show the author posts only
CoCo replied at 9-9-2017 00:30
諗諗下,唔知點解見完你第一次之後
其實我都好似無乜驚過你tim
我想進步架,但係唔好鬧我

妳在會內我不太擔心,最多係整蠱下我,整蠱下人,只要不過份也真係會帶比人歡笑,反而因為妳把所有Ram用了去整蠱人,所有營養去了個胸,引致處理日常生活就時常令我擔心,妳有唔明白既時候真係要搵下我呀~
28Floor
 Author| Post time 9-9-2017 02:33:57 | Show the author posts only
Mustard replied at 8-9-2017 23:21
都知你成日對我有奇望架啦⋯⋯奇怪地望住果隻!收到啦!有時都可以先了解多一點先出擊都得架 ...

對你呢個奇芭,真係唔敢講喇,你太高勒,高到我真係攀唔上,不過你自有你既捧場Fans就可以了。
29Floor
 Author| Post time 9-9-2017 02:40:15 | Show the author posts only
Gillian replied at 8-9-2017 23:44
我仲好記得你叫我入房果刻,我已經知道你要鬧我了~
開口第一句未到鬧既語氣,我已經全個人震晒
...

妳係其中一個不斷進步,由蛇"quar"既妳,變成行事果敢,懂得檢視自己,令我感覺好安慰和欣賞,繼續努力
30Floor
 Author| Post time 9-9-2017 02:51:48 | Show the author posts only
多多 replied at 9-9-2017 00:37
如果知道有做錯嘅地方而冇人提點(或鬧),即是被放棄了,對嗎?

現今一般的工作環境,除左上司同有機會被你連累既同事外,無乜人會咁得閒去鬧人。不過近年我會分別真心想人好同籍住鬧人而抬高自己既分別…

前者係會比埋指引或示範你睇,後者就純粹只係謾罵。
而揶揄則在兩者之間,要看受者既領悟力勒。
31Floor
Post time 9-9-2017 06:33:49 | Show the author posts only
鬧的確係最快傳送同接收既方法,中間有冇hard feeling 就睇自己點過濾。我相信係相向既,鬧既自己情緒都有所影響,但出於"愛之深責之切"先開口重火轟炸.....
32Floor
Post time 9-9-2017 07:16:19 | Show the author posts only
很有共鳴 ...
當人揾到自己鐘情既事
就會變得異常執著認真

...但係有d 渴望
同求其版既會長飲番杯 ...haha
33Floor
Post time 9-9-2017 08:35:46 | Show the author posts only
希望可以做到無機會比你鬧啦(唔係比人放棄)
支持大佬出文,加油幾鍾意睇你地既感受
34Floor
 Author| Post time 9-9-2017 12:04:57 | Show the author posts only
sandman replied at 9-9-2017 07:16
很有共鳴 ...
當人揾到自己鐘情既事
就會變得異常執著認真

無你講果隻喎,暫時得「認真版會長」有得賣乍喎!

只要你仲留響度,無走開,一定有機會遇見「求其版XX」
35Floor
Post time 9-9-2017 14:52:01 | Show the author posts only
聽完會長咁講,好慶幸自己發現咗這個會,申請入會系非常正確既選擇
36Floor
Post time 9-9-2017 14:53:12 | Show the author posts only
所以我絕對覺得罵人無問題,有用與否,都真係好睇當時人悟性同決心
我都有好多野要學,有機會指點下
Thanks James for the time and effort
37Floor
Post time 9-9-2017 15:00:20 | Show the author posts only
還記得當時大佬應該覺得我似舊頑石吧
點極都唔相信 大概果時可能已想放棄pec了吧~
大佬出既post仍是好有深度 明就明...
38Floor
Post time 9-9-2017 21:41:52 | Show the author posts only
我一直都認同話你係袋錢入你袋,不在乎的何必浪費氣力,不如留返啖氣暖肚。不過大佬你冇鬧過我喎
39Floor
Post time 10-9-2017 05:09:00 | Show the author posts only
大佬:
實在我心又唔覺你好兇狠,反而係你認真執著更有感染力,兇狠我因為想我好,反而你唔話我果時,估你唔到果下更嚇人。
我相信為人所欣賞既男士,總有個人之處。但最優秀既男人總不可能從天而下,必有經歷不斷進步。想留低既人一定都會明白,反而多得有你,有S & B,有大家,自己才有機會學到野。我心存感激!

我而種大叔,曾經自暴自棄。最後發現S & B,開始咗快樂既大叔人生。因為想親近欣賞既女士而努力,但慢慢明白有時快樂未必係得到的有幾多。而點你冇講過,反而係你不斷既付出感染了我。我希望每位男士都有進步既心,為自己,更為每一位參加活動既女士留下快樂記憶。

希望你兇狠

Login/Register to enlarge

40Floor
Post time 10-9-2017 13:11:22 | Show the author posts only
其實由填Form interview一刻,已經比大佬您指正的很多位置,
尤其我自知 係你口中所講 大意粗心的一批。
只希望可以一步一步改進自己。
令呢個樂園,大家玩得開心。

亦好多謝大佬的支持和幫助,我會努力的。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

1-5-2024 07:30 GMT+8 , Processed in 0.170854 second(s), 15 queries .