Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2362|Reply: 78
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 傳奇插入.........攻能組宿營

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 23-4-2017 21:22:40 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
睇大家既第一次同埋動後就睇得多喇,發夢都估唔到有機會自己打一篇(戴番個頭盔先,我自問無咩書卷味,文筆唔好,詞不達意等等唔好見怪)
是咁的,我大大話話都正式入左會3個星期,其實之前嗰兩個OCEAN活動我都心動想報名,但一來驚驚地,二來唔係好就到時間,就放棄報名既念頭。
直到今次,睇到大佬之前個舊Post話要有交帶,當初都鼓起勇氣交Form驗身,無理由大佬批左入會,反而自己縮沙架,所以就把心一橫噤個報名制喇

講番嗰日喇!我跟住大佬Send俾我條片到左指定地點,打俾大佬後佢再Send第二條片俾我,叫我跟住自己上黎。條片圖文並茂,咁我就好似城市野外定向咁搵路去,不過因為條片好似開左加速器咁,我跑住搵都要係咁Repeat先搵到 (後尾聽到大佬話原來係佢自己跑住黎拍,仲再加埋字幕,用心制作呢)。搵既途中一步一緊張,始終我未參加過呢類活動,連其他交友活動都無咩去過,真係好緊張。唔知係咪我行得太快,行行下俾兩隻狗狗前後圍攻,由於我細個有俾狗追既經歷,所以其實我好驚,但硬住頭皮上喇,當狗狗追到我好近之際,我發現好似就到喇,即刻打俾大佬求救,大佬出到黎狗狗就走左,之後就Check證,叫我除錶,俾個眼罩我戴起,俾對手佢,眼前一黑,我就知道,Legend的新人禮要開始了~~~
一入到會場,我聽到大佬叫“Pecky”個名,我即刻Load番我喺壇到同佢傾過計,佢就係我,Legendmentor “Pecky”眼前全黑都幾可怕,喺呢個時候,有一對滑嫩既手就拖住我,一把溫柔既聲介紹自己我係Pecky”。除左鞋之後,Pecky就帶我行入去,我聽到好多人聲,其實真係好緊張,Pecky就將我一隻手放喺佢腰間攬住佢,無限既安全感迅間湧入我個心(真係好好攬),之後就帶左我坐低拎齊野去沖涼。Pecky一行開,不安感即重襲,呢個時候有女仔捉我隻手介紹自己,分別係Gina同埋SuZie,腦海一loadload到兩位女神既頭像,諗諗下,Pecky就番黎俾我攬去沖涼,同我講原佢係第一次做Mentor,佢都好緊張。由我睇唔到野,其Pecky好細幫我沖,由上到下,我唔係幾好意思,所都有幫番佢搽梘液,但真係無限尷(除左女友外未試過同第2個女仔沖涼),仲要摸到佢重要部位,Pecky可能知我緊張,就錫左我咀咀一啖,同埋攬住我,咁樣小Legend難免有反…..係好事,但係我唔想一陣大佬驗身有誤會…..
好!沖完涼驗完身之,大佬問我想唔想同mentor玩,我心諗梗係想喇,佢咁nice咁吸,但另一方Pecky唔想,所千鈞一髮答咗“Er…想呀,大佬話要“Er”既係咪唔想(之後諗番自己傻仔左,如果Mentor唔想,大佬根本唔會問我)Pecky幫手喺房門寫上我哋個名就開始玩了,幪住眼真係有無限幻想,我哋就由輕吻開始,Feel黎得好快就已經進化成濕吻,我噤低左Pecky,用我個咀同舌慢慢由咀到頸沿住錫落去,我感覺到Pecky既呼吸轉急,既溫柔又銷魂既呻聲提示我應該要再落去小Pecky(呢次係我第一次幫女士錫妹妹,驚技巧欠奉),但Pecky既呻聲話我知我應該鍚得岩掛。之後再黎一輪水乳交融既濕吻,我問Pecky可唔可除左個眼罩(我記得Pecky Strengtheye contact),想見到你,Pecky話驚我見到佢個樣我會失望,又話唔係女神級,俾好多心理準備我就除了,視力恢帶俾我好大既沖,環,地方,同埋喺我下面既呢位女士,喺自光襯下,嘩,好靚女呀,唔知係咪Pecky出口術描太差,眼前樣同自腦內既期有好強既對比,眼前一位實在係靚太多了。
之後有一段小插曲,話說Pecky好似睇到窗外有人偷睇,由於當時我喺上面見唔到,但為咗安心,Peckyresourceful咁用個枕套遮住。之我哋又攬住左訓喺到傾下計(Pecky真係超好攬),佢就訓左喺我心口上面,又介好多會既野俾我知,有D咩唔可做,有咩規舉等等,仲俾左D貼士我,多謝你!傾傾下又忍唔住鍚鍚,今次到Pecky,呢個感真係非筆墨所能形容,總之好正!一路落去,Pecky用咀叫醒小Legend(其實一早醒左),我有D緊張,因為又係我既第一次……感覺估唔到……太舒服喇。之後幫小Legend著雨褸,做應該做既事去搵好濕既小Pecky,唔多描喇。(喺到想同Mentor道個歉,因為實在太急珠珠(未黎到已想去,黎到行新人禮幪住眼去唔到),呢個時候洗手間又反鎖左,加上種種心理壓力好大,小Legend未發揮到100%,可能令你唔夠盡興,Sorry) 抱住內疚既心情行出大廳,兜個大圈同Pecky去沖涼(呀終於柯到珠珠),今次睇到野,點都輪到我幫番妳洗白白喇,Pecky話睇下夜D有房再玩喇,之後就一齊出去。
考驗黎喇,要認人記人名,見到SuZie, Gina, Lawrence, Dick, Dylan, Felicity同埋另一位新人Carson (我記到樣但真係記唔曬名,請補充), 大家都喺到睇緊戲
(之後既事用呢排興既point form)
-Dylan真係見識廣博,仲介左幾套戲俾我。
-冇耐男神Nakata就帶左三文治探班,仲同幾位女士煮大餐,雖我平時都有入廚,但喺幾個高手面前,似都幫唔到咩手。
-LawrenceDylan同我哋兩個新人分享,取經好機會,Thx!可我似未太融入得到呢個環,文同埋人
-Gina手撕雞,Felicity咖哩都100分好味,不過兩位太忙,又有D cool,嗰日無同兩位傾下計,Sorry
-SuZie 整親所橙帶,整親都洗哂D碗,會唔會太warm,好彩俾我幫下手,希妳快D好番喇!
-之後Kim到左,不過一黎就同Dick入左房,唔係好見到面,希望下次有機會(妳好似整親,Take care la,唔係下次點同你抱抱呢)
-可惜Pecky太忙,飯都無時間食,無時間再邀請你,唯有下次睇下有無機會喇
-Gina, Felicity 其實你哋無黑面,係我未融入到,無主動搵你哋傾姐,唔洗改名做黑面女神呀!
時光飛逝,時間唔早都差唔多要走,第一次S&B….~~~~~~
呢篇第一次都出現左好多第一次,由Pecky第一次做Mentor,到我好多樣野都係第一次試,感覺好特別
P.S. Mentor Pecky 真係好正,好Nice又好攬又靚女,簡直係我女神,同埋你搽既指甲油好靚!
未習慣到呢到既文化,喺1.唔講得自(好似要洗左記憶咁) 2.唔問人哋背既情下傾計,其好少試。
另外又抱住好緊張又內疚既心情,所以嗰日唔敢太主動,到我再有信心再噤參加制嗰時,我一定要主動一百倍先得,睇住黎喇!

First
Post time 23-4-2017 21:44:18 | Show the author posts only
Hi Legend, 歡迎入會! 有靚女 Pecky 做 mentor 真是一個好的開始!
3Floor
Post time 23-4-2017 21:45:00 | Show the author posts only
加油吖,我第一次其實都超緊張,希望遲的可以慢慢習慣
4Floor
Post time 23-4-2017 21:53:21 | Show the author posts only
Welcome Legend! See ya in the future event
5Floor
Post time 23-4-2017 22:10:32 | Show the author posts only
Hi Legend
嘩!有Pecky做您mentor真的爽到爆
Pecky對眼大到呢
身材火辣唔再講
個嘴仔係咪好好咀呢
的確,Pecky好喜歡出口術,成日話自己唔索唔靚,事實不知幾索幾正
期待有機會見面
6Floor
Post time 23-4-2017 22:10:38 | Show the author posts only
可以要求去珠珠架, 忍得咁辛苦
有pecky做mentor真係幸福呢
7Floor
 Author| Post time 23-4-2017 22:40:58 | Show the author posts only
Francis replied at 23-4-2017 21:47
Hi Legend, 歡迎入會! 有靚女 Pecky 做 mentor 真是一個好的開始!

Hi Francis, 我mentor真係好正呀, 嬴在起跑線
8Floor
 Author| Post time 23-4-2017 22:42:43 | Show the author posts only
Arrow replied at 23-4-2017 21:48
加油吖,我第一次其實都超緊張,希望遲的可以慢慢習慣

Hi Arrow真係要調整下心情,原來比我想像中難,一齊加油呀

9Floor
 Author| Post time 23-4-2017 22:44:40 | Show the author posts only
Mustard replied at 23-4-2017 21:56
Welcome Legend! See ya in the future event

thx 芥末哥!
遲下見呀
10Floor
Post time 23-4-2017 22:46:57 | Show the author posts only
哎呀,好想睇下大佬用心制作嘅video 啊,可惜去唔到

Legend,歡迎加入!你Mentor 真係又索又(戰鬥力)勁,好幸運呀你。
11Floor
 Author| Post time 23-4-2017 22:48:47 | Show the author posts only
Kennedy replied at 23-4-2017 22:13
Hi Legend
嘩!有Pecky做您mentor真的爽到爆
Pecky對眼大到呢

係喎, 打漏左我Mentor好好咀咀好好錫.....不過我嗰日有現場讚既
我期待見到大總統!
12Floor
 Author| Post time 23-4-2017 22:57:23 | Show the author posts only
Tofu_Tofu replied at 23-4-2017 22:13
可以要求去珠珠架, 忍得咁辛苦
有pecky做mentor真係幸福呢

Hi 豆腐幪住眼嗰時唔敢講, 開左之後眼玩左一陣,想去但係洗手間門反鎖左 我都感覺到嗰份幸福

13Floor
 Author| Post time 23-4-2017 22:59:02 | Show the author posts only
Autumn replied at 23-4-2017 22:24
恭喜你成為PECKY 第一個仔仔, 即係我有第3代喇, 哈哈哈~

第一次緊張好正常,多D 黎就好嫁喇~ ...

下次你要介紹番我哋3代同堂既人俾我知先得喇
14Floor
 Author| Post time 23-4-2017 23:04:28 | Show the author posts only
Virginia replied at 23-4-2017 22:49
哎呀,好想睇下大佬用心制作嘅video 啊,可惜去唔到

Legend,歡迎加入!你Mentor 真係又索又(戰 ...

好同意你個又索又勁!
I'm the Lucky Legend
15Floor
Post time 23-4-2017 23:07:12 | Show the author posts only
Autumn replied at 23-4-2017 23:06
你MENTOR 個MENTOR 係FIDO, FIDO 個MENTOR 係我~

希望有日4代同堂在活動見啦, 哈哈哈~

哈哈 秋秋你的 mentor 是誰啊? 要五代同堂也不是沒有可能啊
16Floor
Post time 23-4-2017 23:13:19 | Show the author posts only

那肯定有機會!

秋秋你的徒子徒孫都開枝散葉啦
17Floor
Post time 23-4-2017 23:31:39 | Show the author posts only
第一次心情緊張影響表現發揮是好正常嘅,玩多幾次就會越來越好呢!歡迎你參加
18Floor
Post time 23-4-2017 23:34:47 | Show the author posts only
我就係當日另一個新人啦!!!
慚愧tim....到而家仲未打好篇第一次

好彩個日有你...唔止得我一個新人...等我無咁騰雞

雖然而家諗番都係緊張到爆
19Floor
 Author| Post time 23-4-2017 23:38:10 | Show the author posts only
Clarkson replied at 23-4-2017 23:37
我就係當日另一個新人啦!!!
慚愧tim....到而家仲未打好篇第一次

終於見到你喇
串錯左你個名Sorry, 我係用你講個名我自己拼架
其實大家都好緊張,我明呀,一齊加油喇
20Floor
Post time 23-4-2017 23:40:34 | Show the author posts only
Legend : 好幸福吖您!Pecky 有迷人電眼!正吖!
你要多啲參加吖!唔好諗嘞!。期待見面! Gill
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 18:00 GMT+8 , Processed in 0.100353 second(s), 26 queries .