Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5744|Reply: 72
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

到底有幾想參加?

[Copy link]
Theme
Post time 15-6-2016 20:52:06 | Show all posts
MilkTea replied at 22-5-2016 09:55
哈哈,S&B由2007年建立至今會長閱人無數,真係乜野都可以比會長睇穿,無錯,我就係一個滿腔熱誠人,有些人 ...

真係唔知你呢篇有幾多人睇到,其中一個一定係我!

見你寫心路歷程寫得咁滋味,我都忍唔住寫下先。。。。

回想起認識S & B應該是上月三十號左右,是很遇然地看到Chris 和一眾S & B 巴絲打在hk01的訪問,睇到我個心㷫合合,於是search S & B website,仲非常之咁順手咁注冊埋,然後在兩星期內,我經歷了面試、填form、半個新人禮、body check。

係。。。。以上嘅環節是跟足我所經歷的次序,是跟一般新人的程序不像樣,這是我去半個新人禮時,身邊的人告訴我的。在當中嘅過程我當然有懷疑啦,但往往是腦袋在質疑,手指卻毫不猶疑,一步一步咁將我帶入來S & B。

或者我是一個追求與眾不同的人,所以連加入一個群體,都要打破常規正如大家會擔心新人會呆坐成晚,Chris已經在我半個新人禮告誡我:「你唔好成隻開籠雀咁,男仔唔會想同你入房架。」
(其實我真係擔心正式嘅新人禮後我會啞咗,嗰日大家都好關照小妹,過咗嗰日,冇大家的關顧,我真係會唔知點架)

現在正在等驗身報告,如無意外好快就可以去sex party玩啦~~~
First
Post time 16-6-2016 02:21:01 | Show all posts
scofield1992 replied at 16-6-2016 00:41
HipHip 恭喜你咁快就入到會呀
我都努力等緊會長審批
希望好快可以見到大家啦!!

男孩子是要等一陣子的~
餓一餓,精神爽利
3Floor
Post time 24-5-2017 16:27:53 | Show all posts

係呀,你睇返我個第一次就知點解架啦~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

24-5-2024 04:53 GMT+8 , Processed in 0.078675 second(s), 18 queries .