Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5034|Reply: 87
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

蘇珊和S&B有個約會(序幕)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 21-10-2014 18:26:01 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
終於輪到我同各位分享第一次啦!
以前從來唔知亦冇聽過有sex party這回事,真的不能不多謝某報章的報導,尤記得某夜睇到嘅時候,簡直係猶如沙漠中發現綠州,「係您啦!」尼種感覺,之後入會,繼而交表s, 自拍,見會長,全血檢,攞埋報告,全程只用2星期,我諗我都算是坐言起行,把握每分每秒。好快就成功成為初級參加者!
但,世事往往不能盡如我意,因工作關係,等左幾個禮拜先可以有機會出席派對! 成日睇見大家既第一次,動後感,真羨慕!終於、喜愛夜蒲的我等到咁arm喺出埠前可以出席十月嘅美酒派對la.  Hooray!

等呀等,尼日終於來臨,好衰唔衰又遲放工,來到party 已經係差不多最遲果個,成為遲來的new blood. 曚左眼,入到去,聽得出好熱鬧好多人!唔知會係邊個s幫我行新人禮呢??答案就係⋯⋯Calbee and Haru la!  佢地好溫柔咁拖我埋sofa 坐定定等shower room, 拖住我手同我傾吓計,問我緊唔緊張,haha, 有ga,不過興奮多d lor. Ok, after a while, shower is ready la!!! 可以洗白白lu!  佢哋既小心又温柔地幫小女子寬衣,調教水温,洗背、身etc... 好舒暢。

OK, now 新人禮正式揭幕(of cos 繼續矇眼), woohoo!本來以為淨係Calbee n Haru, 但本着the more the merrier 嘅原則下,原來加入左inspector - 葉安san 是也!真係唔講得笑呀,比三個壯男圍攻嘅感覺原來係咁爽爽and爽ga!!!由面、口、唇、耳(ho 敏感呀!救命!)、頸、以下⋯⋯(其他唔講咁多,數唔清、心照la),我呢,不停此起彼落地叫叫叫,完全超 natural high!葉安手技尤其厲害,摩打手,叫到我呢⋯⋯(喉嚨勁乾)!之後呢... 係做乜呢... 咁當然唔會咁快停la (我肯你哋都唔制啦,係咪先?!)。輪流男上女下 (and 狗仔 :p), 始終曚住眼,靠感覺,尼種方式係比較方便帶來快感gwa I guess. 真的很享受呢種集纏綿、溫暖、再加激激仲有激的快感啊!

冇錶又冇鐘,感覺上過得快,但實際上都意會到應該過左好一段時間,我嘅首輪大戰終於壯烈地結束 ^^ 好多謝Calbee, Haru, 葉安呀!

終於出廳同各位正式見面,HiHi!! *\(^o^)/* 跟手就快翠沖涼,之後出番來,飲番杯先!尼個時候,開始同Jimmy 摸住洒杯傾吓計,認識吓,繼而入房加深了解。是夜第一次開眼同對手交流,四目交投再加吻、摸、吹、插嘅化學作用又不一樣,如是者翻雲覆雨一回合後,又再洗白白,出廳再飲再小休。

坐咗喺sofa後的椅子上,喺尼個時候遇上坐喺我前面嘅Jerry. 知道佢原來都係pretty new to the team. 咁又吓計,認識吓啦!之後⋯⋯入房繼續啦of coz,大小親親之際,突然佢企起身,將我抱起,chok下chok下,繼續(更加)大力抽插(試想想容祖兒嘅「加大力度」吧)。OMG,超正!我so enjoy 之餘亦不自覺地將叫聲加大(share 牀的另一pair 亞泰&我唔記得嘅果位lady-very sorry ar,嘈到你地) 。之後訓番落牀繼續繾綣,過一陣又encore抱抱,super LIKE!  尼個位以前試過但威力從不及今次強勁,超爽呀!

完事後大家諗住出去沖涼時,唔太記得情形,但唔知點解無端端開咗燈,我哋衫都未來得及着番就滾水六腳咁、非常lei hea 揾番d衫,走出廳揾個corner 先有機會着衫。諗起都攪笑,好似d架步無端端比差人叔叔查排咁(or小販走鬼),wahahaaa!

沖完涼,再同大家傾傾,就斤發現wa, 原來咁夜(or早?) ga la?! 所以話呢,happy times flyyyyy! 同大家說good nite, 來個goodbye kiss, 我就番屋企lu. 其實party 前幾日因jet lag and 工作關係,日日都攰到暈,但反而party 完就越夜(Or 早?)越精神,大概我也被S&B的歡樂力量感染了吧!

當晚有機會同你/妳傾計或嬉戲嘅,好高興認識你/妳們。因人較多時間太少,而未有機會chit chat/了解的其他S&Bers, 及未有出席這酒派對的,但願可於不久將來(再)遇上,齊來親親吧!
(唔好意思,已經好耐好耐冇寫中文,我又唔識打中文,寫得好慢,所以貪快貪方便成篇都中英夾雜!)

Last but definitely not the least, special thanks to Chris & team for arranging and making this party happen. Much appreciate
ヾ(@⌒ー⌒@)ノ  Cheeeeeeers all!

First
Post time 21-10-2014 18:37:00 | Show the author posts only
支持蘇珊的第一次~
我就係share你地半邊床既lady呀~
我feel到你超爽
3Floor
Post time 21-10-2014 18:41:38 | Show the author posts only
哈~~好野!我係第一個留言!等左你篇第一次好耐啦!
和你纏綿真係好正啊~~有緣再戰~~
歡迎你加入!希望你可以係度找到你自己!
4Floor
Post time 21-10-2014 18:42:10 | Show the author posts only
Bella replied at 21-10-2014 18:40
支持蘇珊的第一次~
我feel到你超爽

竟然俾你搶左我的第一位!
5Floor
Post time 21-10-2014 18:49:13 | Show the author posts only
真係好係妳既風格,我都估到妳唔會驚加喇,但又估唔命運安排,要去到妳咁遲至出現,黎緊要睇住個活動區,一見就好報勒。
6Floor
Post time 21-10-2014 19:10:35 | Show the author posts only
如果唔睇名.....我會以為哩篇動後係由一位男士打出黎....
再睇一睇下面個原因.....突然又覺得篇野幾過癮
雖然走前先同你傾左2句(其實可能得1句),不過我已經記住你啦~
有機會交流下啊~~歡迎加入
7Floor
Post time 21-10-2014 19:52:17 | Show the author posts only
支持一下先~

Suzan 係一個很好的partner,其實果招我見泰兄和Bella 玩,太利害!

跟著照做!

下次一定要再試!哈哈^_^
8Floor
Post time 21-10-2014 22:19:53 | Show the author posts only
感到 Suzan 的動後感就好連飲完幾支可樂 從胃噴出一大口氣體般…爽呀!

這裡還有雪x,fun達,Cream &疏乎等緊妳!keep it up!
9Floor
Post time 21-10-2014 22:30:04 | Show the author posts only
支持Suzan :)
睇落好爽咁啵,唔知係唔係人如其文呢
睇黎唔係我一個咁諗啵lol
10Floor
Post time 21-10-2014 23:19:14 | Show the author posts only
和我一吻的,是妳嗎 ?
11Floor
Post time 22-10-2014 00:10:19 | Show the author posts only
Wish to meet you soon..
12Floor
Post time 22-10-2014 01:21:48 | Show the author posts only
Way to go girl!  Looking forward to meeting the gang.  (no puns intended)
13Floor
Post time 22-10-2014 12:53:47 | Show the author posts only
曚眼後坐你格離傾偈,言談間發現你的性格好有探索同冒險精神,有自信,完全唔會脅場
奈何當晚我比較慢熱,不能再跟你慢慢了解
hope to see u soon
14Floor
 Author| Post time 22-10-2014 13:24:20 | Show the author posts only
calbee replied at 22-10-2014 12:56
曚眼後坐你格離傾偈,言談間發現你的性格好有探索同冒險精神,有自信,完全唔會脅場
奈何當晚我比 ...

來日方長,實有機會再玩gei. 係呀,我鍾意作多方面嘗試 ^^

坐你隔離時,係咪你同我講女仔要斯文d?!
(^_−)−☆

15Floor
 Author| Post time 22-10-2014 13:27:54 | Show the author posts only
阿泰 replied at 21-10-2014 23:22
和我一吻的,是妳嗎 ?

高中生之吻果吓!if so gum 係啦!我都係睇番你篇動後感先知尼個動作嘅寶號,好得意!!希望我唔大重啦hahaaa
16Floor
Post time 22-10-2014 13:32:09 | Show the author posts only
Suzan replied at 22-10-2014 13:27
來日方長,實有機會再玩gei. 係呀,我鍾意作多方面嘗試 ^^

坐你隔離時,係咪你同我講女仔要斯文d?!

叻女,仲記得
17Floor
 Author| Post time 22-10-2014 13:33:59 | Show the author posts only
jerry replied at 21-10-2014 19:55
支持一下先~

Suzan 係一個很好的partner,其實果招我見泰兄和Bella 玩,太利害!

果招你見隔離玩?咁你咪即係唔專心?!oh......
Hahaa. J/k. 欣賞你好學精神兼學得快!Like x Like!
(*☻-☻*)
18Floor
 Author| Post time 22-10-2014 13:37:41 | Show the author posts only
Bella replied at 21-10-2014 18:40
支持蘇珊的第一次~
我feel到你超爽

Heeheeeeee 我都感覺到你好enjoy (*^^*)
Hope to see ya again soon ne!
19Floor
Post time 22-10-2014 13:41:21 | Show the author posts only
歡迎Suzan,

你既第一次真係好精彩~

有緣相見啦小美人
20Floor
 Author| Post time 22-10-2014 13:50:40 | Show the author posts only
晴~ replied at 22-10-2014 13:44
歡迎Suzan,

你既第一次真係好精彩~

多謝你呀!希望不久將來可同你見面 (^_^)v
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

27-4-2024 11:45 GMT+8 , Processed in 0.104318 second(s), 18 queries .