Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3393|Reply: 72
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 樂仔 第一次之簡報

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 19-8-2017 06:25:33 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by 樂仔 at 19-8-2017 06:28

是咁的
我的第一次參加活動  -   OCEAN TEAM 學前性教育

講到可以參加活動就要由入會講起啦 事緣一年前 我係YOUTUBE 睇片
忽然見到S&B 做既訪問 先發現到原來係有SAFE SEX PARTY 既存在

經了解過S&B的宗旨及會規後 我就填表報名 ...........
但好可惜當時因為仲係修身階段未見成效所以被decline了......

一年既時間經過 修身未算大成功 但已經減左幾十磅 (E+仲係肥仔一名) 某日又睇到某電視台既節目時
令我諗起「係時候啦」於是我再試下再影相 交表入會啦......等左一段時間某夜
終於電話批核成功 真係孝感動天啊 之後再做埋體檢就可以開始報名參加活動啦
呢度再次感謝會長CHRIS  同 大佬JAMES 俾機會我。批我入會同出席活動

活動當晚......我遲到...........
我去到目的地等大佬黎接我上去活動場地  [獲得眼罩+1]
眼罩裝備成功後開始帶住興奮又緊張既心情入門口啦.......

一入門口 非常熱鬧大佬話   嬌嬌Gillian 係我嘅MENTOR
心諗一句: 正呀喂  好多會友一直期待佢出現 想瘋狂同佢作出深入交流既嬌嬌做我MENTOR
但開心還開心 緊張還緊張   曚住眼雖然剌激但我好緊張
我已經緊張到進入化石模式
越同自已講放鬆D 就 越緊張 成個人越硬哂(全身)
然後 等緊MENTOR 同我沖涼時 聽到 FANNI 捉我隻手同我打招呼  話佢地玩緊Rummikub
之後我將成個人交左俾 好感激細心又溫柔既嬌嬌  好細心咁幫我沖涼
其間話我知新人禮既過程 THEN 大佬問我想唔想同MENTOR 曚住眼做第一次
想 我當然想 但因為緊張ER左下......大佬就話:唔好勉強喎
緊係唔勉強啦 開心都黎唔切啦........

沖完後跟住就入左房驗身 (感激是晚監場 秋 幫大家驗身)
跟手就入房繼續我既新人禮既下半PART啦
隔離床後來知道係NINA 幫緊同我同期新人KIMCHI開始緊新人禮
但因為可能不停受到開門關門 同大廳既熱鬧氣氛令到我分心左 我又緊張起黎
嬌嬌知我成個人硬哂 不停安撫我 令我唔好咁緊張
第一次蒙住眼做 感覺好奇妙
雖然中間有D反覆
幸好最後都可以係嬌嬌帶領之下 完成左我係S&B 既新人禮
多謝哂嬌嬌

出到房後見到一眾Members     S&B每一位都真係好NICE 好照顧新人
特別要多謝 MADMAX 幫我串線同 NINA 入房交流
多謝NINA既耐性 知你岩岩先病好 是晚真係辛苦哂你啦........
但由於當日狀態不佳 下次我會努力架啦
希望你可以快d好返啦
另外 祝今次活動既主角LOKI 前途錦繡 有機會再見
今次活動估計有近三十名 Members 我大概記得你地架
我記得真係記得  多謝你地 令我過左一個熱鬧 又ENJOY 既第一次
BTW 我真係好想玩Rummikub呀下次有機會真係要爭取下玩下先得

First
Post time 19-8-2017 06:59:40 | Show the author posts only
我都鐘意玩rummikub啊~有機會一齊玩。

welcome to s&b
3Floor
Post time 19-8-2017 07:17:04 | Show the author posts only
睇左posts一輪,覺得s&b會員係一班好nice 好gentle既人,唔知我印象啱唔啱?
4Floor
Post time 19-8-2017 07:46:43 | Show the author posts only
樂仔有內外兼備的嬌嬌做您mentor咁幸福第一次已經咁完美了

5Floor
Post time 19-8-2017 07:58:50 | Show the author posts only
樂仔~
Welcome to S&B ~
多謝你包容我既雞手鴨腳
多啲嚟吖~
6Floor
Post time 19-8-2017 08:17:56 | Show the author posts only
樂仔、歡迎你丫

有嬌嬌做mentor,仲有Nina 做房友,太幸福了!

睇黎你進度,下次實會好上手呢

黎呢度既活動每次都有好多新奇既話題同埋活動有驚喜的,希望有機會見到你丫。
7Floor
Post time 19-8-2017 08:28:03 | Show the author posts only
Hi 我係細粒粒
當晚我都有見到你,歡迎你啊
我都好中意玩Rummikub 架 下次可以一齊玩
8Floor
Post time 19-8-2017 09:34:05 | Show the author posts only
樂仔好野,咁快手出動後
我有同你傾計架,記唔記得我呀
9Floor
Post time 19-8-2017 12:40:39 | Show the author posts only
欣賞你堅持阿樂仔!付出左有收穫個感覺係咪特別正呢
10Floor
Post time 19-8-2017 13:49:59 | Show the author posts only
係米真係記得晒嫁?
Hi, 我係Alicia
我相信黎多幾次,熟左個環境,會慢慢無咁緊張嫁
恭喜你嘅第一次,有機會再見:)
11Floor
Post time 19-8-2017 14:24:04 | Show the author posts only
Hello樂仔!你係你同期同學仔,請多多指教!
12Floor
Post time 19-8-2017 14:30:40 | Show the author posts only
好聽話好快手

好高興見到面,歡迎加入!
13Floor
Post time 19-8-2017 14:57:52 | Show the author posts only
最緊要玩得開心
Welcome
14Floor
Post time 19-8-2017 17:38:50 | Show the author posts only
樂仔你好呀,我係Rimmi呀,嗰晚一直冇機會同你傾兩句,咁快出第一次動後,希望快啲可以再見到你啦
15Floor
Post time 19-8-2017 17:41:44 | Show the author posts only
哈哈我哋幾個8婆喺你新人禮果時勁吹水搞亂晒啲氣氛

咁快出動後,叻仔
16Floor
Post time 19-8-2017 22:42:34 | Show the author posts only
樂你 歡迎你呀
我有個習慣 中意撩啲係壇傾過計嘅新人
希望冇嚇親你啦

期待下次再見 有機會傾多啲計

Add post (19-8-2017 22:45):
打錯你個名添 sorry
17Floor
Post time 20-8-2017 03:22:58 | Show the author posts only
Solar replied at 19-8-2017 07:17
睇左posts一輪,覺得s&b會員係一班好nice 好gentle既人,唔知我印象啱唔啱?

所有參加者都好Nice,呢個印象完全正確,最兇狠冷漠既都只係兩位會長,慎入。
18Floor
Post time 20-8-2017 03:27:46 | Show the author posts only
你外型好似基本組一位參加者,下次有機會踫埋的話,兩個行埋睇下似唔似…
btw,無印象之前有reject過你,當時都係好呢個登入名?
足證明,S&B收人是頗有要求的。
19Floor
Post time 20-8-2017 10:54:39 | Show the author posts only
樂仔,我好奇想問下
20Floor
Post time 20-8-2017 10:59:27 | Show the author posts only
Solar replied at 20-8-2017 10:57
樂仔,我好奇想問下

Sorry, 剛才按錯掣....

你介唔介意分享下,這一年內你除左瘦身之外,仲做左乜野準備,令會長俾你入會呢?
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 22:31 GMT+8 , Processed in 0.093021 second(s), 18 queries .