Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4281|Reply: 109
Collapse the left

[Ocean Team] 出喇~~出喇~~出左第一次喇@小新

[Copy link]
Post time 13-3-2017 10:12:00 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
三月之星@新地點
先指聲明我文筆唔好
希望大家酌情觀看

Intro

其實小新上年7月已經開左ACC, 亦係會網上面留下左好多腳毛.
睇過既第一次都不下幾十篇嫁喇.
估唔到而家竟然到我寫,哈哈
入會流程其實大家都係差唔多,所以我都唔係呢到重覆喇.
(睇緊而又想加入既朋友, 最緊要睇哂會長D interview ar 好多貼士ga hahaha 同埋唔好諗咁多, 快D入會啦~~)

好咁就等小新帶大家一齊重溫一下當日到底發生左D咩啦.

出發
活動當日一早就起左身. 上多次黎睇下d rules 同大祠堂,再溫一溫D人名hahaha 話哂第一次見ma 唔可以失禮人ga ma
之後等呀等等呀等點解都未夠鐘既??? 唔理喇早小小出去啦反正仲有野要買,
快快手沖個涼我就出發喇(其實我夾夾埋埋沖左3次..........)
好啦咁諗住第一次同大家見面無奶由2手胸胸ga ma 所以就去左超市個雪櫃摘左4合士多啤梨當做個見面禮啦哈哈,4盒我估應該夠既
希望當日個個都食倒啦

ALEX 都話士多啤梨打人牙較軟丫ma.同埋邊有人唔中意食士多啤梨ga 我心諗
比錢既時侯順手買埋套. 但係收錢呀姐見到我買咁多士多啤梨又買咁多套, 再加上我面露淫笑.
佢好似有D回憶起佢以前既往事咁都淫笑埋一份哈哈
跟住就去搭車lu

到逹
好快會合左大佬同埋同期既新人madmax & SAMuel 之後就上venue 喇
出lift 蒙眼就指定嫁啦. 蒙左眼之後大佬同我講我mentor 係coco~~coco~~coco
我既心情就好似一個好中意玩波既小朋友, 爸爸話送個波波池比你咁, 你地明唔明呀, 個種感動, 期待同雀躍
入到門口好似好多人wor, 又咩都睇唔倒,
本住輸人唔輸陣既心理, 老虎都扮唔驚啦. 同左好多個人握手同問下大家咩名.(其實我記樣同名都好差)
我應該都問左大家好多次你地個名 :P
好彩個個參家者都好friendly hahaha 所以我都無咁驚.
但係講真我到走既時侯都記唔哂, 真係對唔住大家

mentor
因為coco未到既關係我坐左係到同大家傾左一陣計hahaha 仲有人係咁篤我條腰tim
到底係邊個咁8 yim 快D黎同我相認啦哈哈
coco到左之後我地就入去沖涼喇.
coco 係咁問我驚唔驚跟住話佢係第一次做mentor 明明佢仲好似緊張過我咁.
成個過程好似海軍鬥水兵咁大家都唔知點好haha
咁作為一個稱職既mentee 我唯有係咁同佢傾計等佢唔好咁緊張啦
其實我本身係一個沉默寡言既人黎ga 你地誤會左我喇,我係為左coco先講咁多野ga jar

沖涼既時候annie 竟然咁岩又入黎沖wor咁大個仔第一次同2位女士一齊沖涼hahaha 夫復何求呀
不過annie都唔同人講野既~ 哼
之後大佬係我面前問coco肯唔肯同我入房, 當時我不知幾驚coco say no ar
然後聽到coco 同大佬講"我而家m尾, 你問下XXXX"
我以前所未有既反應係coco講到個下字既時侯大叫一聲唔介意hahaha 然後心入面好似有千百朵花開左咁,磨拳擦掌準備攻堅啦
點知又係土地問題.........無房...........即刻灰左

時間快轉到有房喇, 入到去梗係錫錫先啦.
一路錫一路又梗係不忙幫coco 按摩一下 ( . ) ( . ) 啦哈哈.
我唔識講, 唔係大咁簡直係巨型. :P
搞到我差d流口水咁濟
而coco就用口幫小小新, 其實coco含得好舒服hahaha 含到我叫左出聲呀
一陣之後我問coco 可唔可以除左個眼罩啦,
coco 批准後我就將個眼罩帶左落佢到反守為攻喇hahaha
帶住眼罩既coco 又驚又怕羞咁好鬼得意
甜野唔打太多喇. 總之就回味無窮啦hahaha
但係小弟唔生性竟然中途變到軟弱無力. 唯有用返口幫coco服務啦
有咩服務唔週到希望你多多包涵啦coco(齊戒沐浴左幾年,技術真係生疏左D)
最後就出返去lu hahaha
就算出返聽coco都仲係好照顧我同埋係咁同我傾計,真係一個100分的既mentor 呀!!!!!

小豆

又係土地問題哈哈,係等入房既時侯小豆竟然被一眾人狼捉左去玩羞恥play lol
見到佢被人玩到上氣唔接下氣我都已經唔忍心再捉佢入房啦, 我係一個好人黎ga ma haaha
唯有等下次有機會先啦

Twinky (同期新人+小豆助攻)
唔知佢地係咪玩羞恥play玩上引, 之後捉住左我mentor Coco 又玩過hahaha
我同twinky都係助攻人士.
唔知點樣就變成左我同Twinky 2個人係到咀而coco 個頭就係我大脾上面一路比人play 一路叫
係呢個氣氛下我隻手慢慢由twinky 件衫外面摸到入去件衫入面, 一路聽住coco 既叫聽一路輕撫Twinky既乳頭,
小小新當時已經精神起黎, 然後細細聲同twinky講不如我地入房law.
twinky含羞答答咁一齊入左房,
小小新實在忍唔住啦, 一入到去就跳左出黎,
twinky 亦跪左係地下將小小新用溫暖既口腔包住左.
加埋個個眼神真係叔叔不行了.
含左一陣我真係忍唔住喇好想進入twinky 身體,小小新著好雨衣
同twinky 正式合體, 因為twinky 黎m 既關係,我地都無換過姿勢,因為怕整到張床
一路抽插既時候一路有人入黎去洗手間.
而其中一個就係小豆喇,
我叫停左小豆, 之後問準twinky 可唔可以之後請左小豆為我助攻.
Twinky 輕輕點左一下頭
而twinky既水量係小豆既助攻下節節上升.
叫聲更加係聽出耳油呀
係小豆既助攻下過左一陣twinky就話夠喇.
之後諗住同twinky 再傾下計了解下既.
但係twinky 已經又入左房
而我又要走喇.
以後都係傾左計先開始好似會好D
都係個句有咩服務唔週到希望你多多包涵呀

---------------------------------------------------------------------------
其實仲有好多野可以打既但係太長應該無咩人有心機睇哂hahaha
仲有呀~我想問問成日偷打我patpat 個個到底係邊個呀??? 快D同我相認啦哈哈, 我今次會記住ga la

為我唔識記人名而道歉hahaha

Post time 13-3-2017 10:27:09 | Show all posts
>睇睇下唔多對路...
你D文筆風格 和我有點似,搞到我以為睇緊自己動後。
幾好,感覺似生多左條J 插緊其他女

>係呀,我都好中意會長既訪問和大祠堂,睇下點可以拎多D Hp。

>收錢呀姐淫笑,我都堅笑出聲。

>玩波既小朋友 +1 。  我好明白你既心情。

>本身應該合力比個下馬威比CoCo,你個衰仔太精甩邊,自己入埋房和Twinky玩。

>歡迎來到SnB一齊玩 :-)

Post time 13-3-2017 10:27:32 | Show all posts
恭喜小新得到緊張的第一次
我有睇哂喎同埋
 Author| Post time 13-3-2017 10:49:55 | Show all posts
Alex replied at 13-3-2017 10:30
>睇睇下唔多對路...
你D文筆風格 和我有點似,搞到我以為睇緊自己動後。
幾好,感覺似生 ...

哈哈我參考左你點寫丫ma
Post time 13-3-2017 10:51:18 | Show all posts
小新個名改得好 好鬼襯你

超市個度超好笑....
個阿姐心入諗一定多謝緊你令佢回憶美好之事

可能佢受你號召 個晚就黎溫故知新lol

你同coco好似好啱key咁
兩個一齊bilibala好好笑
之不過我覺得唔提幅畫會好d

Anyway welcome to the club
Im the one who was wearing the purple lingerie!
Btw....你同neil都好似好傾得....真係咩人都被你吹晒
 Author| Post time 13-3-2017 10:51:27 | Show all posts
PuzzleT replied at 13-3-2017 10:30
恭喜小新得到緊張的第一次
我有睇哂喎同埋

hi PuzzleT,
多謝你咁比面睇哂呀~~
交左表未呀快D交快D加入啦
Post time 13-3-2017 10:56:28 | Show all posts
小新 replied at 13-3-2017 10:52
哈哈我參考左你點寫丫ma

喂! 小新。
我發覺 我走既路線 和你有d似。
你仲要係 多嗲加強版。
係我呢個新人未站穩腳前就出現左你,

真係一個強敵~!
我決定.......
...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

我決定 我地2個要多d合作,搞興呢班女女。
 Author| Post time 13-3-2017 10:57:02 | Show all posts
Felicity replied at 13-3-2017 10:54
小新個名改得好 好鬼襯你

超市個度超好笑....

我己經記實左你係邊個啦哈哈一定唔會再搞亂你同第個人ga la haha仲有仲有, 生日快樂呀~~~Felicity hahaha
sorry for the belated happy birthday
 Author| Post time 13-3-2017 10:59:55 | Show all posts
Alex replied at 13-3-2017 10\"\"
喂! 小新。
我發覺 我走既路線 和你有d似。
你仲要係 多嗲加強版。

哈哈無問題呀大家一齊加油~~

Post time 13-3-2017 11:06:16 | Show all posts
歡迎你小新~
你既士多啤梨好好味
係會內喂飽過我既人我都會記住佢架,所以我會記得你的
CoCo做你mentor真係好夾,不過下次盡量唔好提有關場地既特徵啦

Author| Post time 13-3-2017 11:10:08 | Show all posts
dick replied at 13-3-2017 11:09
歡迎你小新~
你既士多啤梨好好味
係會內喂飽過我既人我都會記住佢架,所 ...

明白, 以後會小心留意
多謝dickdick 提點
Post time 13-3-2017 11:18:41 | Show all posts
小新小新小新  大獲了XXXXXXX我教壞左你 唔應該講...係我錯..
多謝你記得呢XXX隻嘢~
實在太感動你無埋提及到我唔識戴.............
有機會正式再黎多次,下次我會識戴...........架喇
之後既日子我都會睇住你架食唔飽著唔暖同我講
祝你前途無限長插長有
Post time 13-3-2017 11:24:28 | Show all posts
說好的一萬字呢

呀姐應該諗緊:買咁多士魔咩味修補前列腺仲買咁多dom dom 呢個小朋友

下次記得搵個「袋」袋好d 士魔咩味唔好夾扁佢地喇!

多謝你既士魔咩味,我食左2粒
Post time 13-3-2017 11:29:09 | Show all posts
睇到你第一次既語氣同你account 幅圖覺得你係活潑果類人
第一次參加活動就可以同大家混熟
睇黎師兄既吹水功力唔弱呢
 Author| Post time 13-3-2017 11:34:52 | Show all posts
CoCo replied at 13-3-2017 11:21
小新小新小新  大獲了XXXX我教壞左你 唔應該講...係我錯..
多謝你記得呢XXX隻嘢~
實在太感 ...

唔緊要啦我問一問使唔使改返佢啦
我自己都有大意.

本身我有打埋ga hahaha 不過諗諗下覺得唔係幾好del 返,

coco~~~~我個日返到屋企都係未解決~未解決~~未解決呀haahaha
最後要自己解決
 Author| Post time 13-3-2017 11:38:40 | Show all posts
Yancy replied at 13-3-2017 11:27
就好的一萬字呢

呀姐應該諗緊:買咁多士魔咩味修補前列腺仲買咁多dom dom 呢個小朋友

一萬字未免太唔人道啦...yancy 姐~
其實我比較怕呀姐會對我有性幻想hahahahaha
Post time 13-3-2017 12:03:54 From the mobile phone | Show all posts
你其實應該叫小舊唔係叫小新
一啲新人嘅氣場都冇
 Author| Post time 13-3-2017 12:04:59 | Show all posts
D_isaac replied at 13-3-2017 11:32
睇到你第一次既語氣同你account 幅圖覺得你係活潑果類人
第一次參加活動就可以同大家混熟
睇黎師兄既吹水功 ...

唔敢當唔敢當
你都快D交表入會啦~~記住做足功課呀
 Author| Post time 13-3-2017 12:07:12 | Show all posts
Twinky replied at 13-3-2017 12:06
你其實應該叫小舊唔係叫小新
一啲新人嘅氣場都冇

你都無啦哈哈
多謝你同小豆幫我完成左我既第一次2.5 p 呀哈哈
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 16:30 GMT+8 , Processed in 0.104914 second(s), 19 queries .