Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3874|Reply: 63
Collapse the left

[Ocean Team] 大滿足新人禮 burgess

[Copy link]
Post time 23-2-2017 01:21:19 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
過去從來唔係一個電視迷嘅我...竟然會比一個電視節目嘉賓吸引住....
佢就係會長Chris。節目內容已經將我深深吸引住..
已經諗緊我入咗會後..可以將我過度旺盛精力..奉獻比S&B 女會員。哈 哈 哈 哈哈 哈

過去兩個月,我經常係Abby 聊天室度留下唔少腳毛..大約得知邊幾位女士喜好...
從而重點練習同操練..滿足各女士喜好..由升呢到睇到自拍照..每日都令我翻睇又翻睇..對各位女士充滿憧憬!!!!!

到單拖上深山訓練前夕..我竟然接受朋友邀請,到健身房一轉作出最後訓練....
(奉勸各位男士..切勿在參加活動前作出消耗體力愚蠢行為...)

講番正題,第一次出席活動見到James,就覺得有道強烈氣場散發出來..
James 遞過眼罩比我,然後踏入門後就正式接受新人禮。
Georgina - 我的Mentor .  係未戴眼罩之前已經偷望到妳..估唔到真係妳!
係一片漆黑環境下,我無好緊張,全因我100%信任Georgina .... 佢又門前帶到我入屋,竟然無撞到任何物件..
帶到我上樓好溫柔咁幫我寬衣扣褸....從未試過蒙眼沖涼比人服侍感覺係咁神秘..完全唔知到對方下一步想點...
我幾享受比人蒙眼沖涼架!此時完全比Georgina撻著慾火...將我把隱藏已久屠龍刀..重現人間...

驗身後...我的第一次係咁展開... 飢餓十足ge我 完完全全生擒咗 Georgina  口舌交融都聽見Georgina 呻吟聲...
睇黎妳未食早餐wo 餓得都幾緊要下~~一手將其底褲扯開..直接進攻妹妹..敏感Georgina好快就進入狀態..不停咁收縮下陰...
取悅mentor係我職責..我都想第一次唔淨止係比人帶領住..之後我做咗隻甩繩馬騮..
亂咁跑亂咁走..將封印已久寶劍..插入Georgina 妹妹最深處..就係咁第一次就比咗Georgina..
唔知係未齋戒沐浴太耐..經過幾個體位後..忍唔住就將我億萬大軍..全數貢獻上去.....
Georgina 我想講..我真係好滿足 第一次就可以咁飽肚..多謝你..比咗第一次咁好經歷我...

CoCo

係壇上經常傾計交流對象之一,亦都係波波星人之一..
就算我比人蒙住眼都好..都認得出妳偉大..我隻手都算大..一手摸落去就知道我兩隻手都包唔住波波 好震撼....
CoCo 作為上堂model ,我當然要努力聽書受教..
Ck..屈機一陽指 令到CoCo 小姐短時間內噴水噴足兩次...呢種情況下只係睇av情節有,竟然會係現場睇到 ..
wa wa wa聲 點解可以咁多水出..之後輪到大佬展開舌頭攻擊..耐唔耐吊下癮令妳有慾仙慾死感覺..體會到到喉唔到肺感覺係好難受...
上完堂..諗住同其他成員交流下..回顧下上堂學到知識..
點知Coco作出邀請..當然求之不得..正所謂活學活用ma ..學完即刻用番腦海先會有深刻印象...
波波星人一開始令我體會到爽暢快感..原來係咁美妙...然後試用番大佬上堂教口舌技巧..果然不出幾分鐘就令到CoCo 淫液湧下...
burgess 以傳統體位男上女下..攻擊coco最深處....敏感的妳 下體已經不停咁收窄感受到妳已在高潮狀態下..
burgess 都不作無謂堅持...噴出所有子孫...能夠遇上波波星人結合~~~~~~感覺好偉大呀.....呀....呀......

Ar Sam

因爲妳遲黎加上妳攞住個大書包,令到我目光開始注視妳...第一眼比我感覺就認定妳係治癒雞湯類型,
仲好希望我果晚飲到妳碗心靈雞湯。正當我同haru係廚房煮野,而妳又好識做黎幫下手增加同妳溝通機會...
對妳有所認識先..最估唔到我原來早一步觸動妳心霏。
回復體力後,我大膽咁走過Sam Sam 身邊 .. 請問妳願唔願意加入我第一次。
但Sam Sam 未驗身沖涼,我唯有繼續等下.
正當我開始發呆之濟...我見到個一位好似賣內衣廣告model 走在我眼前..原來係Sam Sam 黎 ...
著住件黑色睡裙..係大廳到行黎行去..此刻觸動到我心霏!

像黑色詩歌一般多細膩
              換黑西裝抱起你才優美
                   這見證神也驚喜
            我虔誠看你 以靈魂騷動你
                騷動到有樂器奏到心扉
            我全神看你 以靈魂來抖氣
                 感覺多騷靈 以無邊溫柔吻你

然後再一次邀請妳...大家行過天梯
只見到間間爆滿房間,惟有提議浸浴,係浸浴期間,不斷同Sam Sam 交流下,仲發現到大家曾經有共同興趣嗜好。
終於有房la~Sam 瞓係到姿態,有如大衛雕塑作品咁體態優美,仲不斷咁回避我眼神...害羞感覺總帶比人憐憫。
嚴重缺水burgess當然遊走迷人三角地帶尋找水源,大就止完渴輪到小漢堡亦示意舉旗入閘~ 啪啪啪啪啪....
同時聽到大佬係度瘋狂抽插Christine
...澎 澎 澎 聲..好似睇緊4d AV咁..好震撼... 我地唯坐係旁邊睇戲食花生..跟手沖涼個時比人發掘到另外一面Tim~ 完 ~

Yancy & Felicity

我無諗過第一次黎,就遇上呢個組合!
除眼罩見到Felicity 就感到氣場好勁..
Cool到爆形象底下原來係鍾意比人羞恥,
門前個對足球已經好令我飛撲去接。
Yancy 妳嬌滴滴身型原來蘊藏巨大殺傷力武器,係男人都會舉灑白旗。
係我肚餓食緊野時候,妳竟然同Felicity 玩豆豆..加埋妳條誘人底底..個刻好想跪低,一嚐妹妹滋味!

回正題,學財爺派糖果然有成效。食完野梗係要o趙番粒薄荷糖清下口氣,估唔到就係粒糖, 就打開咗同妳地關係。
重要係邀請我FFM...萬萬諗唔到第一次就有咁ge 待遇,一享齊人之福..
哈哈哈哈 食咗四隻蛋當然有力氣逐個逐個抱起來錫,濕吻衝破西班牙女鬥士,魔女此時亦都介入。
三個人體液不分妳我,只求感官上觸動 進入忘我境界。
yancy 口舌起勢進攻西班牙隊,我就用嘴嘴試下魔女洞穴,聽見西班牙隊失守,我黎個突襲就直闖黃龍..
每一下都頂到yancy 最深處....經過一輪抽插就比人反攻...
從未試硬完 又軟 又變番硬...個種又酥又痺感覺...辛苦到我大嚎叫..寧願比人打都無咁痛苦...
佢地邊有咁易放過我...felicity 一下坐上我頭上,用妹妹坐落我把口叫我收聲..
當由我嚎叫..變做坐係上面個位發出幾耐人尋味聲音..就知佢幾享受la....
換個位置後我務求填滿feli 唯有係咁加鞭 ,一聲我好滿足la...小burgess 停下來.. ..
魔女yancy 用吸啜作作最後玩弄....可惜我因體力不支已倒下.....投降

Tofu  一副修女尊容.. 慈祥樣子帶著神聖不可冒犯感覺..其實個心好好奇好想與妳交流一次 .... 有機會我一定唔會放過!

Haru 多謝你邀請我玩3p ... 我會盡快接受你邀請...仲有你煮野又好好食 好暖男!

梅妺&Mavis  兩個都好熱情款待..多謝妳地不停攞野食比我...我亦會努力出席多d活動升lv 參加唔同活動!

新人禮可以有咁正享受..實在多謝S&B
會長大人 監場人員 肛明會成員 女士 男士比咗一個好warm 新人禮  Burgess

Post time 23-2-2017 01:28:30 | Show all posts
歡迎你~~
但是咪仲未完的?
 Author| Post time 23-2-2017 01:29:11 | Show all posts
Nina replied at 23-2-2017 01:31
歡迎你~~
但是咪仲未完的?

出唔灑..留言又出唔到
Post time 23-2-2017 01:30:57 | Show all posts
Burgess replied at 23-2-2017 01:32
出唔灑..留言又出唔到

揾大佬幫手吧!
可以有d字唔出得,影響咗以後全部文章都出唔到?
 Author| Post time 23-2-2017 01:34:13 | Show all posts
Nina replied at 23-2-2017 01:33
揾大佬幫手吧!
可以有d字唔出得,影響咗以後全部文章都出唔到?

搵咗了
Post time 23-2-2017 07:09:00 | Show all posts
你第一次參加活動就咁精彩,好快融入大家喎,一定大有作為呢!
Post time 23-2-2017 07:44:14 | Show all posts
唔怪得你話體力耗盡哂啦,原來大戰左咁多回合
Post time 23-2-2017 09:22:56 | Show all posts
Burgess,第一次活動就FFM.
真幸福,你副計真係無得頂,
身為男士的我也十分羨慕。
Post time 23-2-2017 09:42:56 | Show all posts
我知我個樣惡啦
哈哈cool有cool嘅好
入房唔cool咪得囉
睇到yancy"折磨"你我又襟住你對手
真係勁好笑
 Author| Post time 23-2-2017 09:50:34 | Show all posts
Felicity replied at 23-2-2017 09:45
我知我個樣惡啦
哈哈cool有cool嘅好
入房唔cool咪得囉

搞到我典床典蓆...妳地真係唔話得...
好似接受緊酷刑咁..妳又好識做坐上來
妳滿足到我個口就點都得..btw ..妳粒小豆真係好敏感
Post time 23-2-2017 11:16:57 | Show all posts
非常有意義的活動,能有在場感,多謝分亨。
Post time 23-2-2017 11:34:57 | Show all posts
歡迎加入!好利害啊!第一次就咁精彩,睇黎操開真係精力旺盛過人!
唔知有無機會見識
Post time 23-2-2017 11:38:54 | Show all posts
Welcome Burgess

好詳盡嘅報告,見你咁滿足,我都好想宿營牙
Post time 23-2-2017 11:45:33 | Show all posts
真羨慕可以參予。
Post time 23-2-2017 12:04:10 | Show all posts
作為新人....你都真係好ACTIVE.....
交出所有子孫.....
Post time 23-2-2017 12:54:45 | Show all posts
好想再錫錫feli 豆豆

好啦!收貨 但唔等於免你一死
Post time 23-2-2017 17:00:46 | Show all posts
多謝burgess的詳細分享
小弟都好期待第一次的分享!

Post time 23-2-2017 17:51:03 | Show all posts
Yancy replied at 23-2-2017 12:57

無啦啦想錫人嘅....
我都想錫偶像呀!
(因咩解究we sound so sheshe... Ohhhh jeezzzz)
 Author| Post time 23-2-2017 18:51:46 | Show all posts
Virginia replied at 23-2-2017 11:37
歡迎加入!好利害啊!第一次就咁精彩,睇黎操開真係精力旺盛過人!
唔知有無機會見識 ...

大家同組別一定好快會見識到!!
 Author| Post time 23-2-2017 18:53:23 | Show all posts
Yancy replied at 23-2-2017 12:57

Feli粒豆豆真係好好錫...
下次在一齊整到佢大嗌
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 20:33 GMT+8 , Processed in 0.096055 second(s), 19 queries .