Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5875|Reply: 94
Collapse the left

[Ocean Team] 小豆打開了通往禁忌世界的大門 - 補充編

[Copy link]
Post time 21-2-2017 22:00:01 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
小豆十分感謝感激每一位曾經仔細閱讀過小豆第一次嘅人們, 因為你們願意花時間閱讀一篇平實淡然嘅文章,
然而當中並無熱血沸騰嘅畫面以及春色盪漾嘅情節, 依然有好幾百次的瀏覽次數, 令小豆心裡面感到十分滿足。

不過由於大佬覺得文章雖好都必須有"內容"扶持, 再加上與對手分享自己當下嘅感覺亦係學習嘅一種,
所以"十分希望"小豆能夠將"缺失"嘅部分再由心而發的發表一次, 好讓對手們知道小豆當下的感受,
令雙方都能有所得著。其實小豆本想將其放於心底, 獨自回味, 那麼小豆就在此補充一下之前所"缺失"的部分吧。

面試當日基本考核之後, 會長就要求小豆沖一個人生最乾淨嘅涼, 不過其實當時嘅小豆並不是很理解會長所表達嘅意思, 會有人沖涼沖唔乾淨架咩?? 當小豆踏進浴室之後, 看到鏡中嘅自己, 不其然問了自己一句: 呢一切都是真實存在嗎?? 還是只是小豆嘅南柯一夢??
既然事情已經來到這個地步, 就讓該發生的情節都順理成章的發生吧。

其實當時嘅小豆早已把理性拋諸腦後, 只想讓自己好好的放縱一次.....
我將身上嘅衣服全部脫光, 赤裸著身子踏進淋浴間, 而在浴室外卻有一個素未謀面的陌生男性在等小豆把身體清洗乾淨。
小豆弄濕身體塗抹梘液後, 張開雙腿把身上的污垢都沖洗得一乾二淨, 當然相比身體的其他部分, "妹妹"的乾淨更為重要。
穿好會長配給的長衫, 小豆就鼓起勇氣踏出浴室。會長發現小豆已經在其身後, 就叫小豆躺臥在沙發上, 準備身體檢查.....

雖說萬分期待給會長進行身體檢查, 但始終對對方一無所知, 心中難免仍有多少顧慮同疑惑。會長準備好所有"工具"及"裝備"後,
小豆當下不禁懷疑自己是否將要進行"婦科檢查"。

會長: 瞓低。
小豆: 咁快?? 唔好啦~
會長: 你好似同男朋友講嘢咁嘅, 我哋做事好有效率, 好快手架。
小豆: 吓~
會長: 快啲啦。

小豆半推半就下開始進行身體檢查。

係陌生男性面前張開雙腿, 將最私密的"妹妹"開放於人前, 小豆除了睇醫生時會這樣以外, 從未如此豪放大膽。
會長細心檢查的同時不忘讚賞小豆"洗得乾淨", 小豆當下不懂反應, 心諗: 我應該高興嗎?? 完成"核心"外圍的檢查後, 當然是最重要的"核心內圍"。會長慢慢將其修長嘅手指插入小豆嘅"核心內圍", 會長並未有因為小豆感到尷尬而停下其檢查,
相反更肆無忌憚的在內探究。小豆深深感覺到羞恥心作祟, 不斷向會長請求: 唔好呀.....

會長"仔細"的向小豆解釋: 現在手指頭的位置就是T-Spot, 不斷刺激的話, 就會引發潮吹(我無記錯的話....), 千祈唔好忍呀。
小豆當下只感到無盡嘅羞恥同快慰, 我以為應該會到此為止, 但原來這只不過是前菜, 之後會長撫摸小豆粗壯嘅大腿更用嘴不斷親吻及挑逗"妹妹",
因為如此這般嘅體驗係小豆從未經歷過的, 不知如何是好。小豆曾經想盡方法擺脫其中, 但由於會長實在太過孔武有力,
我只能被乖乖按於沙發上, 小豆害怕自己荒淫失控嘅樣子會呈現於會長眼前, 小豆並唔希望會長將我定義為: 飢渴嘅痴女,
所以小豆希望用盡僅存嘅理性將自己控制, 結果當然係事與願違。

不過會長並未因此而放過小豆, 會長問小豆: 你想入哂定入一半?? 係小豆未來得切反應之際, 會長已經替我拿定主意: 兩樣都試呀。
我心諗: 全部入哂"妹妹"會頂唔住架, 小豆仍未作好心理準備, 會長已經將其最雄糾糾嘅"工具"插入小豆嘅身體, 全部入哂.....
小豆當下脫口而出: 好粗!! (呢個尺寸小豆只係係日本成人電影欣賞過, 已經足夠令小豆對其十分憧憬, 只是我做夢也未料到會有幸親身體驗而已。補充: 小豆係唔睇歐美系架。)
會長嘅抽插已經令小豆失去理智, 更按捺不住自己嘅叫床, 而最令小豆感到羞恥的是: "妹妹"被塞得滿滿。如果可以的話, 請將呢一刻不斷重複, 可以嗎??
小豆真的好不要臉.....

呢個畫面小豆只於別人嘅故事當中"閱讀"過, 現在小豆也能親身與會長於沙發上"交流", 著實令小豆興奮不已。之後會長將小豆反轉變成"小狗",
從後進入又是另一種享受, 不過小豆仍然徘徊於理性自控與荒淫失控之間..... (其實理性嘅部分早已所餘無幾, 僅存的可能只有千百份之一.....)
小豆性經驗不多, 所以當下並不知道要如何處理自己嘅欲望, 小豆十分害怕被定義為"飢渴嘅痴女".....

之後會長仍然將我以"小狗"嘅姿態按於沙發上後插, 邊插邊拍打小豆的屁屁, 我再一次陷入羞恥與興奮之間, 突然會長用雙手掩蔽小豆嘅口鼻。
其實小豆係這樣嘅刺激下, 早已感到呼吸困難, 如今更被人掩蔽口鼻, 小豆當下以為自己是否發現了會長不可告人的秘密,
所以會長要將小豆殺之滅口。(其實最有可能係小豆叫得太大聲, 會長又唔好意思叫我收聲, 咪咁囉.....)
最後小豆就以"扒下的小狗"與會長作完結。

刺激過後, 小豆滿身大汗, 會長要小豆站於沙發上, 小豆心入面又出現無限嘅問號, 原來會長是想幫小豆拍裸照。
小豆心諗: 頭先殺我唔死, 咁就影我裸照威脅我咁話啦喎!! (其實會長又點會咁做呢, 佢都不知幾咁溫柔細心, 係小豆曳故意係文章入面戲弄會長啫..^3^..)
其實只是加入的其中一個要求, 既然小豆未交齊資料, 那麼就乖乖拍照吧。

會長之後帶小豆到浴室沖涼, 小豆又再心諗: 會長同小豆一樣都係潔癖架, 好乾淨呀~
小豆以為沖涼就只係沖涼, 但原來小豆真係太年輕啦, 事情又點會就這樣完結呢。

會長提議幫小豆刷背, 小豆當然爽快答應。起初刷背的而且確是刷背, 但慢慢背越刷越往前移轉, 最後更變成家傳戶曉嘅: 搓 my breast。
小豆無法抗拒, 只希望能夠多搓一會就一會..... 突然會長幫小豆清洗一處小豆最害怕的地方: 小.....菊.....花..... 。
我被突如其來嘅感覺嚇了一跳, 不停問: 做咩呀?? 你做咩呀?? 小豆本身個人對污穢的事物十分厭惡, 但會長清洗嘅手法實在舒服, 舒服得令小豆無法抗拒。
就係咁小豆又再叫聲不停, 原本一個好簡單嘅沖涼, 會長令我有很不一樣嘅體驗。

之後會長問小豆: 點解心口仔咁脹卜卜嘅, 係咪假架?? 小豆不加思索立即回答: 真架!! (如果小豆要僭建都僭建咗啲眼耳口鼻先啦, 起碼出街都有機會俾人讚句靚女嘛.....)
由於天氣比較寒冷, 所以會長就快快幫我沖水, 沖完上身就沖下身。"妹妹"不斷被水沖, 小豆就不斷叫, 原來沖涼都可以沖得這麼不一樣,
小豆真係大開眼界。

穿回自己衣服與會長抱抱後, 小豆就帶著滿足嘅心情歸家去。(之後個五天工作日, 小豆完全無法正常工作, 經常忘我地回味及傻笑, 就連同事都好奇問道: 你無事呀嘛??)

過了幾天, 就是小豆新人禮嘅大日子, 就如前文所提到小豆其實並不知情。到達會場後, 小豆被蒙眼進場, 會長介紹完小豆後, 就請CK陪住小豆。
當時小豆緊張萬分, 眼前漆黑一片, 人聲夾雜, 腦袋無法思考, 會長嘅Briefing根本就左耳入右耳出,
簡單Briefing之後CK就好溫柔細心咁帶住小豆向浴室進發。

入到浴室, CK想幫小豆退下褲子, 但由於小豆從未被人這樣更衣, 實在好不習慣。CK知道小豆十分緊張, 亦百般遷就小豆, 終於將身上衣物全部脫光,
準備沖人生第一個最緊張嘅涼。CK真的很溫柔細心常問小豆水溫可以嗎?? 這樣好嗎?? 那樣好嗎?? 小豆雖然害怕, 但CK嘅溫柔確實令小豆輕鬆不小。
當CK嘅手撫摸小豆時, 小豆整個人陷入不知所措當中, 不斷東遮西掩。呢個時候CK同小豆講: 你唔好咁緊張啦, 不如你搭住我膀頭, 唔使驚喎。
但CK越溫柔小豆越不知所措, 開始失控地高聲說話。CK慢慢安撫小豆的情緒, 同小豆講: 不如你抱住我啦。小豆當下不懂回應, 只有傻傻的站在原地,
小豆害怕自己太過主動, 會令CK以為小豆是一個痴女, 所以小豆不敢輕舉妄動。(小豆真係好怕俾人誤會係飢.....渴.....嘅.....痴.....女.....)

可能CK見小豆比較被動就主動將小豆抱住, 問: 不如我鍚啖你呀, 咁當然如果你唔想的話, 可以拒絕我嘅。小豆聽到後心跳加速,
心諗: 係呢度?? 呢個環境?? 呢個情況?? 好色嘅小豆又開始幻想。小豆接受了CK的提議, CK親吻了小豆的嘴三次, 我雖然故作冷靜其實心猿意馬。
之後CK問小豆: 點解你個嘴甜嘅?? 小豆心諗: 係CK你把口甜啫。終於到了清洗"妹妹"嘅時間, CK毫不猶豫地用手幫小豆清洗乾淨,
繼上次會長之後, 小豆又再一次被陌生男性清潔身體。小豆就快要心臟病發啦~

沖完最緊張嘅涼之後, CK幫小豆穿好僅有的一件外衣就帶小豆入房讓會長檢查身體。

小豆床都未坐暖, 會長就一手將我按於床上, 伸手撫摸小豆的"點點", 張開小豆雙腿後, 仔細檢查"妹妹"是否有被清洗乾淨。
未幾會長又開始親吻及挑逗"妹妹", 雙眼被蒙上令我有一種不能言喻嘅感覺, 比第一次身體檢查時更渴望要求更多。或許因為我是一個極度缺乏安全感的人,
衣服近幾被脫光、於陌生的環境、與陌生嘅人物、雙眼被蒙上等等等, 已令小豆緊張感多於快感。

之後會長問小豆: 想與Mentor玩嗎??
小豆都未回答會長又問: 你想要幾多個?? 兩個?? 三個?? 四個?? 小豆心諗: 難道我個樣俾人感覺好"餓"?? 太多人小豆處理唔到架喎.....
小豆同會長講: 可能Mentor唔想同小豆玩呢?? 同埋一個就夠啦。
會長立即幫小豆問Mentor: 小豆話你可能唔想同佢玩喎。
CK答: 唔係呀, 無啲咁嘅事。

就係咁開始咗同Mentor嘅第一次。

會長另外多請了一位叫小佳嘅男性去輔助Mentor, 然後會長第一時間將小豆身上唯一嘅外衣極速脫去, 小豆只能赤裸裸的坐在床上。
之後會長就悄悄地退出房間, 留下CK、小豆及小佳三人。呢個時候CK叫小豆躺下來, 進行有夠特別的三人對話。其間CK與小佳不斷輕柔地撫摸小豆,
小豆本身早已緊張到全身僵硬, 現在又有兩位男士對小豆如此撫弄, 你哋係咪想迫死小豆呀..... 呢一刻小豆的腦海除了空白一片還是空白一片, 已經無法正常運作.....
及後連小佳都退出房間後, 就真的只剩下CK跟小豆兩個。

此時CK於小豆耳邊說: 而家只係得返我哋兩個, 你唔使驚啦。就是如此才更讓小豆打從心底的緊張起來, 更加徹頭徹尾的空白一片。
這位溫柔細心又貼心嘅Mentor知道小豆的手開始冰冷, 就與小豆一起蓋好被子, 正式開始做我們愛做的事。

CK親吻小豆的每一下都令小豆有怦然心動嘅感覺, 小豆一直以來的幻想終於能夠成真啦~ CK壓在小豆身上小豆不但沒有感到難受, 反而讓小豆感到十分厚實的安全感。
於Mentor嘅呵護下, 小豆緊張嘅感覺得到很大程度的釋放, 此時CK問小豆: 你有口交經驗嗎?? 小豆點點頭, CK就說: 那幫我含吧。
由於小豆真的經驗尚淺, 亦提早備案: 我經驗唔多, 可能會令你唔舒服..... CK十分溫柔的說: 唔怕, 試咗先啦。我用僅有的技術, 為CK提供拙劣的口交服務,
然後Mentor反過來讓小豆躺下, 親吻及撫弄"妹妹", "親口"教小豆口交技術。

早於踏入會場前會長已向小豆提及Mentor擅於那種技巧, 會長告訴小豆CK手指靈巧, 擅於讓女士體驗舒爽無比的高潮 - 潮吹。
係小豆目前嘅人生中, 呢種體驗都係遙不可及, 但若然有機會的話, 小豆都十分期待CK將這方面的知識用於小豆身上。

Mentor除了"親口"教小豆, 亦有"親手"讓小豆體驗不一樣的感覺, 不過CK唔想嚇怕小豆, 所以就放小豆一馬。之後CK就將自己最雄糾糾的部分溫柔地插進小豆身體,
CK嘅溫柔已經令小豆心動不而, 每一下抽插都令小豆十分舒服。不過小豆不敢發出叫聲, 因為房間外有其他會員, 如果讓外面的人聽到小豆的叫聲, 小豆會極度無地自容。
不過CK卻跟小豆說: 唔好忍啦, 我想聽你叫呀。原來Mentor真心想迫死小豆..... 小豆最後都乖乖聽Mentor說話舒服呻吟, 不過仍然盡力按捺聲浪。

然後Mentor請小豆騎於身上, 希望了解小豆的騎乘技術。恐怕小豆要再令CK多失望一次, 苯拙嘅技術不消一會小豆已經感到疲累, CK則體貼地將小豆變成"小狗。
被CK後插的小豆, 確確實實"深深"感受到Mentor深厚的技術, 小豆喜歡被抽插的感覺, 從小嘅幻想被某程度地實現了。
最後Mentor請小豆扒於床上嘗試另一種不一樣的後插.....

呢一晚小豆得到CK最溫柔、最體貼、最不一樣嘅呵護, 小豆真的從心感謝你。感謝你的包容、感謝你的體貼、感謝你的溫柔、數不清嘅感謝.....
希望有朝一日小豆能成長為合格嘅小豆, 以"報答"Mentor新人禮嘅呵護。

之後CK帶小豆出去與其他人見面時, 小豆才發現原來Mentor係戴眼鏡.... 眼鏡..... 眼鏡..... 眼鏡..... 眼鏡.....
眼鏡對於小豆嚟講有住無可抗拒嘅致命吸引力, 小豆對眼鏡嘅迷戀已經到咗不能自拔嘅地步,
會長不經意嘅選擇, 為小豆帶來難忘嘅第一次.....

大佬~ 小豆已經將缺失嘅部分填滿, 今次應該收貨啦啩~

Post time 21-2-2017 22:41:25 | Show all posts
原來內容咁精彩,果然補充得好!
歡迎啊
Post time 21-2-2017 22:49:26 | Show all posts
睇完咁詳細嘅「第一次」
覺得有種似曾相識嘅感覺
我覺得我同你嘅感覺有相似嘅地方lol
Let go of the insucure feeling and enjoy every moment at the event
我覺得我自己呢幾個月黎真係變得更大膽更唔怕醜
(雖然都仲係好怕醜...但被人羞恥得多迫得多,都真係有進步嘅)
Post time 21-2-2017 22:51:05 | Show all posts
記錄詳細又精彩的動後,叻叻喎!

妳一入會就能享受到兩名超級人馬的威力,真開心呢!
 Author| Post time 21-2-2017 22:51:09 | Show all posts
Virginia replied at 21-2-2017 22:44
原來內容咁精彩,果然補充得好!
歡迎啊

Hi Virginia~
多謝你支持小豆呀,
相比其他會員, 小豆仍然有排學習㗎
 Author| Post time 21-2-2017 22:53:06 | Show all posts
Felicity replied at 21-2-2017 22:52
睇完咁詳細嘅「第一次」
覺得有種似曾相識嘅感覺
我覺得我同你嘅感覺有相似嘅地方lol

咁有機會小豆一定要捉住你傾餐飽先得啦
 Author| Post time 21-2-2017 22:55:23 | Show all posts
Fido replied at 21-2-2017 22:54
記錄詳細又精彩的動後,叻叻喎!

妳一入會就能享受到兩名超級人馬的威力,真開心呢! ...

精彩就唔敢講, 可以啦~
所以小豆都好受寵若驚㗎~
Post time 21-2-2017 22:56:29 | Show all posts
小豆 replied at 21-2-2017 22:56
咁有機會小豆一定要捉住你傾餐飽先得啦

被人羞恥得多自然無咁怕醜
叫會長同你玩下羞恥play la haha
 Author| Post time 21-2-2017 22:57:42 | Show all posts
Felicity replied at 21-2-2017 22\"\"
被人羞恥得多自然無咁怕醜
叫會長同你玩下羞恥play la haha

上次會長已經玩死我咁濟㗎啦
Post time 21-2-2017 23:00:47 | Show all posts
小豆 replied at 21-2-2017 23:00
上次會長已經玩死我咁濟㗎啦

哈哈其實係度發覺總有男士欣賞自己
自然會提高自信
我都慢慢學習緊相信自己有吸引人嘅地方

Author| Post time 21-2-2017 23:11:53 | Show all posts
Felicity replied at 21-2-2017 23:03
哈哈其實係度發覺總有男士欣賞自己
自然會提高自信
我都慢慢學習緊相信自己有吸引人嘅地方

小豆都期待自己成長為變得有吸引力嘅小豆
Post time 21-2-2017 23:40:11 | Show all posts
小豆你都係被選中既細路 有入會禮物

Add post (21-2-2017 23:44):
Btw....舊燒冬菇...真係好好食
Post time 21-2-2017 23:49:36 | Show all posts
重寫得超好啊小豆!太精彩啦~~
你文筆超好,完全感受到你當時嘅心情!
 Author| Post time 21-2-2017 23:49:40 | Show all posts
CoCo replied at 21-2-2017 23:43

CoCo~
小豆唔明咩係被選中嘅細路??
咩禮物呀??
 Author| Post time 21-2-2017 23:55:00 | Show all posts
Nina replied at 21-2-2017 23:52
重寫得超好啊小豆!太精彩啦~~
你文筆超好,完全感受到你當時嘅心情! ...

Nina多謝你支持小豆呀~
小豆嘅文筆尚有好多進步嘅空間,
不過你喜歡小豆都好開心㗎

係大佬唔滿意, 強烈要求小豆寫得清楚啲,
小豆都係被迫㗎
Post time 22-2-2017 00:35:37 | Show all posts
好詳細好精采的動後!

原來小豆是眼鏡控啊 (筆記...)
Post time 22-2-2017 01:26:47 | Show all posts
估唔到,咁可愛既小豆,文筆原來咁好,支持妳!次次都要玩得開心。

希望有機會可以再見到妳
Post time 22-2-2017 01:52:40 | Show all posts
你手筆真係寫得好好吖....
睇黎你可以慢慢地被"開發", 好好享受
Post time 22-2-2017 01:54:16 | Show all posts
好豐富,好精釆,唔寫出黎,真係太晒。

相信妳既對手也感到和妳當晚的一樣滿足,努力呀,小豆,地球需要妳!!!

Post time 22-2-2017 01:56:34 | Show all posts
CoCo replied at 21-2-2017 23:40

妳個衰女包,食左人地舊冬菇,仲要提喎
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 02:30 GMT+8 , Processed in 0.111616 second(s), 19 queries .