Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 6158|Reply: 146
Collapse the left

[Ocean Team] Nina 的又驚又喜第一次(上半部)

[Copy link]
Post time 13-12-2016 02:55:07 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係一個少少凍,最適合bbq同訓晏覺嘅下午⋯突然收到會長Chris嘅whatsapp問我"你有無寫下感受?"

令我又回想起幾日前副會長比我嘅驚喜!和副會長初次見面+半個新人禮~
本來好眼訓要午睡的我⋯醒晒!雖然過咗幾日,但心情仲未平服,當晚嘅事仲歷歷在目!

我本身係好三分鐘熱度嘅人,對好多野都有興趣,但總係唔會的起心肝去開始 ,就算肯的起心肝去做都會攤長去做~睇資料要幾星期,填個表又一星期,預備好所有野去實行可能都要搞幾個月⋯
但今次搞入會手續,我反常地快手快腳(自己認為)咁去註冊,填表,影相,寫自我介紹⋯比預期的有效率去完成!咁反常嘅表現,係因為S&B好吸引我,有心思嘅活動,完善嘅會規,會員相處融洽,會長嘅無敵細心⋯整個會的氣氛都好好!最令我想加入嘅原因係比到安全感我,覺得會長好保護每一位會員!嚴格得來又非常有人情味~
講到自己懶有幹勁,其實係因為有會長係背後一直推動我先完成到,由其係影祼照呢部份⋯我係想過一個月後先影的⋯剛去完旅行,食到腩突突,無咗條腰⋯但會長一句"要影好快"精而簡嘅說話,令我lunch都唔食,去咗揾fitting room影相,順便買埋衫⋯女人啊⋯

我成日覺得有被會長睇穿嘅感覺⋯
佢講完我就會自動跟住做,老細叫我做野都無咁聽話順攤!

交完相,表格第二日就見面了,一見面副會長就話"原來你咁矮架~睇相唔覺喎" ,我心諗⋯我係咪可以直接返屋企了? 但副會長叫我上車,仲請我食雞旦仔,又開心返~諗住今次係面試吓,對吓考題,心情尚算輕鬆~點知副會長開車後話 [今 晚有活動,帶我去感受吓先!]媽呀~劇情太快啦~我好驚呀!
副會長話,我未驗身,所以會帶橙帶,但去到都會有檢身,mentor帶我沖涼!鳴呀~我M到喎,點好意思呀⋯⋯會長叫我唔駛擔心,男會員們咩情況都遇過,叫我放心!

今 晚縮,唔知自己仲有無勇氣了,難得人家不介意,我又何必擔心咁多⋯蒙住眼入去後,會長就介紹mentor Jack我識,Jack小心亦亦咁帶我坐低,介紹在場人士我認識,有Gina, felicity...dick, CK, Dylan....記唔到全部名,好對唔住,之後有好滑的手握住我手,對不起,忘了你叫咩名,唔好意思,我對手好鞋!又有位好親切嘅小姐抱抱我,叫我估吓你係邊個?係bikini 嗎?謝謝你嘅抱抱,令我無咁緊張!

介紹完畢後,Mentor就帶我去沖涼,由於我睇唔到野,行到阿婆咁慢,要你扶住唔好意思,入到去好尷尬咁要jack幫我除衫,除晒後我反而無咁驚了,就由得Jack幫我沖身,沖得好仔細,由其是洗胸部時,好舒服! 得自己比人服務唔係咁好,所以幫返mentor洗一洗,嘩~好滑啊,肌肉又結實!沖涼時mentor盡責地同我講解會規
沖涼完,Mentor 幫我穿上副會長借比我嘅裙仔,件裙仔好鬼馬,好似包晒成個身,但又露出整個背部,唔算好低胸,但左右兩側又會露"波邊"。。。其實應該係我胸唔夠大撐唔起。。。sosad~

出返廳坐低,副會長就問我點解仲著住bra? 女仔沖完涼要真空唔帶bra的!我不斷問身邊嘅Mentor"真的嗎?" 心諗。。。副會長真係機心好重,每個過程都有精心計算過。。。咁沖完涼副會長就帶我去檢查吓,副會長好專業,工具好齊備,進行時會解釋吓佢做緊咩,用緊咩!突然副會長手指係我入面撩住某個位,問我舒服定痛。。。答案係舒服的~以前唔會覺得有感覺,仲會好唔自在!這是傳說中的G點嗎?
當我以為搞掂出得去,會長又熄咗燈。。突然覺得比人放咗震旦係妹妹到咁,即時無晒力。。原來舌頭可以咁有力的,未試過。。。多謝副會長比機會我開眼界

出返去 Mentor問我入唔入房?我梗係話入啦~ 我地傾吓計,用吓身體語言溝通吓。。。係過程中感覺到你應該會好受女會員歡迎的,你除咗外型好,仲好溫柔細心,好識照顧人,有Jack做我Mentor,我覺得自己好幸運~  希望有機會可以繼續我地未完成嘅事。

開心時光特別快,出返去無耐,副會長就送我走lu......臨走時遇上JollyB,同佢握吓手,JollyB手好滑好軟啊~ 落樓時遇到coco, 會長叫我抱吓佢,OH~感覺好正,好想將塊面埋落佢胸口haha~
好開心出席呢次活動,大家都好友善,CK你好有趣。。。成晚都變住聲同我講野。。多謝副會長比咗個咁寶貴嘅經驗我,我會盡我責任完成驗身手續,希望好快可以正式同大家見面,謝謝大家~

jackson This user has been deleted
Post time 13-12-2016 03:36:18 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 13-12-2016 08:00:36 | Show all posts
Welcome Nina! 好用心寫妳頭半個第一次,仲睇得出妳好小心,識得寫 '今 晚',唔使比人 J 爆個頭
希望妳快 d 完成手續然後再次出席活動啦。
Post time 13-12-2016 09:00:45 | Show all posts
你認錯人喇....我係LA LIN 呀....
Post time 13-12-2016 09:33:53 | Show all posts
Waterman replied at 13-12-2016 08:00
Welcome Nina! 好用心寫妳頭半個第一次,仲睇得出妳好小心,識得寫 '今 晚',唔使比人 J 爆個頭  ...

我漏夜幫佢執左,所以咪無比人J 爆囉

你讚佢,佢可能都唔知你講乜。
Post time 13-12-2016 09:44:09 | Show all posts
Ninaaaaaaaa~希望下次可以正式見到你
我其實果晚放左枕頭係心口度炸
Post time 13-12-2016 09:47:08 | Show all posts
歡迎你呀nina!!!
係呢度真係玩得開心又放心
期望好快可以正式見到你啦!

你話好似被會長睇穿 同我感受好相似呀!
我都係3分鐘熱度同打算慢慢慢慢黎
點知一個星期左右咩都搞掂晒
平時做野又無咁大動力 我係要人迫的哈哈
我都話如果佢係我老細 我一定超勤力超快手
Post time 13-12-2016 09:47:50 | Show all posts
CK replied at 13-12-2016 09:03

傻鴨!!! 搞咩你又自稱na lin呀!!
又多個外號哈哈哈哈!!!
Post time 13-12-2016 09:53:08 | Show all posts
Felicity replied at 13-12-2016 09:50

我問佢叫咩名....佢話叫NINA.....
所以我自稱LA LIN黎WELCOME佢丫嘛....

如果果個係你...我都會自稱
TEI CE LE FE 咁介紹我架..... (嘩....掉轉讀真係好Q難讀....)
Post time 13-12-2016 10:24:07 | Show all posts
Felicity replied at 13-12-2016 09:50

傻鴨亂入
Post time 13-12-2016 10:33:53 | Show all posts
CK replied at 13-12-2016 09:56
我問佢叫咩名....佢話叫NINA.....
所以我自稱LA LIN黎WELCOME佢丫嘛....

Ty-ci-li-fe都幾好聽喎
實唔會撞名添

Post time 13-12-2016 10:45:42 | Show all posts

我唔會亂入人架....我一定會問清楚先入架.....
可......
Post time 13-12-2016 10:47:10 | Show all posts
Felicity replied at 13-12-2016 10:36
Ty-ci-li-fe都幾好聽喎
實唔會撞名添

唔好聽.....
你知唔知中文變左咩???

"睇死你肥"呀.....我相信你唔會想要囉....
Post time 13-12-2016 11:16:23 | Show all posts
CK replied at 13-12-2016 10:50
唔好聽.....

頂!!!!!!!大笑左出黎..hahahahahaha
Post time 13-12-2016 11:19:05 | Show all posts
CK replied at 13-12-2016 10:48
我唔會亂入人架....我一定會問清楚先入架.....
可......

知你問左先入喇轉場吹水~我地唔好佔據左Nina第一個post
Post time 13-12-2016 11:19:47 | Show all posts
CK replied at 13-12-2016 10:50
唔好聽.....

救命呀!點解你咁都諗到架
Post time 13-12-2016 11:24:10 | Show all posts
NINA !歡迎你~~~
希望我地可以快啲見到面啦
我係Maxine 呀~~
 Author| Post time 13-12-2016 11:56:22 | Show all posts
jackson replied at 13-12-2016 03:39
Nina, 歡迎你加入S&B,你寫得好好呀,希望之後有機會可以同妳碰頭啦

多謝你呀Jackson~ 你都寫得好好呀,仲記到咁多人名呢,你好叻仔!
好記得你出現時,我聽到d女仔好興奮我都期待同你碰面,我地一齊加油
 Author| Post time 13-12-2016 12:05:14 | Show all posts
Waterman replied at 13-12-2016 08:03
Welcome Nina! 好用心寫妳頭半個第一次,仲睇得出妳好小心,識得寫 '今 晚',唔使比人 J 爆個頭  ...

多謝你呀Waterman~
係幾用心架,但寫得長氣咗d, 下次希望精簡d haha
我其實寫錯好多字架,你去CK個動後感會見到我因為打錯字而不斷出現「蠢豬,蠢豬」呢篇文要多得James 幫我執過先見得人咋!
希望可以有機會同你會面啦,我會努力的
 Author| Post time 13-12-2016 12:08:01 | Show all posts
CK replied at 13-12-2016 09:03

LA LIN~ 你對手好大好暖呀!你好鬼馬,令我心情輕鬆不少,多謝你呀~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 23:05 GMT+8 , Processed in 0.095421 second(s), 19 queries .