Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 21726|Reply: 266
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] CoCo*月黑風高面試日之我同會長有個約會~ahwoooooo

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 12-11-2016 14:44:05 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
呢一晚翻天覆地,次序其實我已經唔記得哂,唔知次序有冇亂
只可以講
「會長」其實係一個送俾女會員既入會大禮物

話說 約左會長係某地方某餐廳等
咁岩有個金毛飛企係度...我心諗:唔會係掛 迷行過黎呀
呢個moment會長不知不覺行左過黎
Wooooo 同我幻想中既一樣高大威猛有型~之後一路閒談一路慢步行去面試的地方。
一開始便對資料、對問卷
逐題逐題咁問 好 尷 尬
會長係有魔力去援和個氣氛既~好自然咁傾下計講下笑又摸下我個頭(會長可能呢排摸得貓狗多)

Part 2 驗身
沖好身我褸住毛巾著住會長提供那件裇衫去梳化
會長已經准備好架餐幫我檢閱下體~然後去到手指檢閲,初初淨係入左小小,之後唔知幾時全部入哂,
了下了下一時大力一時細力
我個人覺得呢part係會係舒服而唔似檢查#.#
會長:「痛唔痛?定好舒服 」
我個身一路扭黎扭去 其實毛巾都已經甩埋 基本上已經全裸係會長面前
之後突然會長出口檢閱,成個過程我已經用唔到文字去描述
靈活到我完全感受唔到條脷係咩構造
最慘係高潮過後會長仲唔會停口
仲不停攻擊 點郁都擺脫唔到 仲要夾雜住小小鬚根痕痕地
我嗌唔好嗌繼續又嗌停
語無倫次 唔知自己講咩 腳都震哂
而會長係無理過我點嗌 繼續做緊佢面試既一部分 .....
而我最後十分榮幸獲得'亞太區S&B會長最喜愛錫下面女主角'既其中一個 哈哈哈

中途有個小插曲係佢見到我下面裂左小小
問我呢幾日係迷有過性行為
嘩 果然經驗老到

之後Part 3
會長俾我為所欲為
其實....係我俾會長為所欲為(我想揾個機會為所欲為佢)
開始錫咀 耳仔 頸 胸
我頸同耳仔好敏感 越係縮會長就捉得越緊唔俾縮 (我估係問卷度佢記得我咁寫過)
慢慢又錫返落下面
我上個高潮仲未消化
然後又係一輪呻吟再夾雜語無倫次既說話
我又一次被擊敗
會長有舖高潮左都唔會放過你舖癮
有d興奮有d痛苦 對腳係咁震
之後激吻完
訓係會長懷裡傾計 我就一路啜佢linlin
我要反攻會長
我用咀去了解一下小會長(其實係超級大會長)
由個頭開始轉住咁舔 慢慢舔落去袋
再舔返上去慢慢含 再用手慢慢掃下袋
其實見到堂堂S&B會長俾我一路含一路細細聲呻吟,其實係幾爽YY 呵呵呵呵
又一次好榮幸會長讚我口技唔錯
我既目標要口爆你!!!!!
係我舔得開心啜得起勁既時候
俾會長抽起個人
又用手加口攻擊我下面
迷糊之間
小會長唔知幾時戴左套
慢慢插左入黎 自己都忍唔住叫左一聲
因為真係好大好粗好長好入
會長好識控制速度力度
攬實我去一下一下咁衝擊
我諗我呢世人係未試過叫床叫得咁大聲
一路插 一路捽
突然...開哂燈話想睇住我高潮
最後就係俾會長望住黎高潮
我想拎塊布cum住塊面
我都唔知果刻係咩醜態

Part 4 沖身刷背(由於機緣,可以留低比平時面試耐一點)
其實會長真係好細心 我覺得仲細心過女人
廁所入面點蠟燭 氣氛超正
坐果張日本買既古怪傻豬櫈
一開波已經拎花灑黎攻擊我下面
佢後面攬實我基本上我縮都縮唔到
我坐係張櫈已經無哂力挨住會長
會長係身後又錫又舔咁
仲用手指試圖破我肛 佢好大力攬實我基本上反抗唔到,試左幾下感覺好奇怪
之後幫我刷背全身洗乾淨香噴噴
然後.....出去....繼續
又係溫馨談心時間
唧下掃下摸下舔下捽下
攪到興烚烚
我細細聲係佢耳邊講左句「插入黎啦」
會長一路捽:嗯?插邊到?
我:插呢度
會長:即係邊度?嗯?插邊度
我:下面..啊..
會長捽快左再問:邊個下面
OmG引死人
然後會長又係唔知幾時已經戴左套
一個轉身~拎個枕頭墊係我肚臍下面
好快咁插左入黎
今次玩doggy 會長有講過佢個Size doggy既話會頂得好入頂到頂
果然下下都到頂 會長隨住我既呻吟聲時快時慢
仲有會唔知用咩pose可以撐實你對腳劈到最大~捉實兩隻手,務求插入去下下都令你叫哂救命咁款
我由一開始呻吟變到之後叫哂救命!唔好!停!
會長應該覺得係:救命,唔好停
會長的確係無停過.....
然後個腦空白哂 無哂記憶之後點
激戰過後
播左套戲睇 會長要入房忙S&B既嘢
我係廳度睇下戲 休息下
佢時不時做做下嘢就出黎挑逗下人
又錫下又啜下波波又舔下耳仔
會長:「出黎幫你醒一醒神,唔好訓著」
你想像下會長把聲再加埋小小淫言淫語
嘩!!!其實係好正
睇完戲 入房同會長一齊睇S&B既舊日活動不見樣的照和片,
然後又打算一齊小睡一下,補眠一眠。
點知會長係手多多,根本唔會令人訓得著
會長用佢把好磁性既聲講:「你唔好再引我攪你喇」
明明就係你......

之後落黎既係.......秘密
哈哈哈哈哈哈哈哈

總之就係
手指甲情不自禁war床單都war到崩左
手鍊又斷埋
連電話都唔小心飛左落地…

最後要講既係
#我好幸運YEAH
#就好似數碼暴龍入面被選中既細路
#我地既S&B會長真係女士既神物 無得頂
#我下面濕哂 但把口真係叫到乾哂
#會長把聲真係一聽就不行了
#除左把口係神技之外,另一樣係完全唔知幾時戴左套然後會突擊插左入黎
#係房見到會長打理S&B既文件真係好用心好用心,果一刻真心有小小感動,加油

First
Post time 12-11-2016 15:00:04 | Show the author posts only
秒速帶套真係要學,keep到個momentum好重要!
jackson This user has been deleted
3Floor
Post time 12-11-2016 16:39:26 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
4Floor
Post time 12-11-2016 17:35:12 | Show the author posts only
Wow!!!真係好詳細好精彩呀
睇到都腳仔軟呀
5Floor
Post time 12-11-2016 17:40:00 | Show the author posts only
好刺激呀!想像到你應該係個幾跳脫嘅人咁lol
Hahaha搞到我都想玩得咁刺激添!
6Floor
Post time 12-11-2016 18:14:34 | Show the author posts only
正啊!!旅途果然好愉快

7Floor
Post time 12-11-2016 18:15:49 | Show the author posts only
Felicity replied at 12-11-2016 17:43
Hahaha搞到我都想玩得咁刺激添! ...

好快你就會見到有人俾大佬當眾進行羞恥play好期待~~
9Floor
Post time 12-11-2016 18:29:43 | Show the author posts only
想入(會)非非
10Floor
Post time 12-11-2016 18:32:55 | Show the author posts only
真係幸運同刺激,難怪見完即刻上壇話腳都軟哂⋯⋯
11Floor
Post time 12-11-2016 18:34:16 | Show the author posts only
不得了不得了,我係男都覺得正
12Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:41:04 | Show the author posts only
Ringo replied at 12-11-2016 15:03
秒速帶套真係要學,keep到個momentum好重要!

呢下真係無得輸
殺你一個措手不及
13Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:43:05 | Show the author posts only
mikeyim replied at 12-11-2016 15:05
Coco 篇感想寫得好正,重要會長果然係女士既寶物

簡直師傅黎

14Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:44:43 | Show the author posts only
jackson replied at 12-11-2016 16:42
精彩第一次,正,描述得好詳細,有機會要同大佬學下野,有五成都天下無敵 ...

睇黎會長要開班授徒
造福社會
15Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:45:51 | Show the author posts only
Maxine replied at 12-11-2016 17:38
Wow!!!真係好詳細好精彩呀
睇到都腳仔軟呀

真係完左腳都仲震緊架
16Floor
Post time 12-11-2016 18:46:39 | Show the author posts only
Jollyb replied at 12-11-2016 18:18
好快你就會見到有人俾大佬當眾進行羞恥play好期待~~

I bet that one wont be me!!
Looking fwd to 食花生!!
17Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:47:37 | Show the author posts only
Felicity replied at 12-11-2016 17:43
Hahaha搞到我都想玩得咁刺激添! ...

我認我係幾跳脱 無乜時停
好期待見到你地丫
18Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:49:12 | Show the author posts only
Jollyb replied at 12-11-2016 18:17
正啊!!旅途果然好愉快

Yeahyeahyeah平安抵達S&B

19Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:50:11 | Show the author posts only

想下想下就入架喇
20Floor
 Author| Post time 12-11-2016 18:51:52 | Show the author posts only
Georgina replied at 12-11-2016 18:35
真係幸運同刺激,難怪見完即刻上壇話腳都軟哂⋯⋯

途中會長收我電話唔俾我上壇住架
打算直擊進度俾大家知
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 13:43 GMT+8 , Processed in 0.100962 second(s), 23 queries .