Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3395|Reply: 77
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 一個機緣巧合下發生左maxine呆豬嘅第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 8-10-2016 06:30:11 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
一個飲醉酒嘅晚上,因為一個同朋友輸賭嘅game,就係咁就用左我嘅資料開左個account
係我失去當晚記憶嘅同時,隔左一晚就收到一個陌生人嘅whatapps,我當時仲以為係我飲酒飲到highhigh地俾左電話人嘅人whatapps我,諗住求其應兩句就算
但當佢問我一個問題“你有冇係一個論壇到注册過?”呢個問題對住我黎講真係好好笑,因為我由細到大都未上過論壇亦都唔識用,心諗“咪玩啦,依家溝女嘅手法真係層出不窮”
後尾諗諗下,唔係喎!揾返我當晚飲酒零碎嘅記憶,再去問我朋友,先知道成件事嘅由來
咁樣先知道呢個人係會長佢問我想唔想了解下,諗住咁咪了解下囉有乜所謂,聽左兩個訪問再傾左一陣,咁就迷下迷下咁佢問乜我答乜
之後仲好好人打黎教我個會網點用,有咩睇,睇會規各樣,thank you so much(個刻真係覺得自己好似個智障)好快就約見面試,其實我完全唔知要做啲乜,呆雞咁跟住佢,續樣續樣教我做,真係多謝晒對我呢個電腦白痴咁有耐性但當我講我3圍數字嘅時候,一臉懷疑咁,我真係唔知俾咩反應我記得最後講左句“你着住衫又收得幾埋喎”所以話呢~人不可以貌相哈哈~~~好快就去到我第一次

未上去前我都係呆下呆下咁乜都冇諗,但當上到去帶左眼罩嘅個刻真係會驚同緊張,因為我有啲夜盲,所以其實我最驚嘅係我會PK
直到交我去到我mentor嘅手,個個都好nice咁同我打招呼先放鬆啲,SORRY原諒我當時俾唔到啲咩反應,因為太黑我真係只能進入自我催眠狀態
去到帶我沖涼,真係覺得幾尷尬,不過因為mentor好風趣同好細心先令到氣氛冇咁尷尬,當你問我“食咩可以食到個胸咁大?”嘅時候,真係怕醜到紅都面晒
幫我行新人禮嘅時候都好貼心咁問我意見感受,但我本身真係唔善於表達,其實可能我已經黎左高潮不過我都唔知所以你真係好正架!唔好再話我傷你心喇哈哈
同埋你話見到我嘅南半球好開心,咁我都心感榮幸嘅

第一次潮吹,第一次sharebed
當聽到話你都噴到少少水嘅時候,真係覺得“下!乜原來我都得架咩”真係出奇過出奇蛋
Sharebed嘅時候,我都好怕醜唔敢嗌,不過後尾我都豁左出去,因為我橫掂都睇唔到野咁滯,咪當人地都睇我唔到囉哈哈

呢一晚我真係好攰,但攰得好開心嘅,雖然腳仔有啲軟但一班人好融洽咁傾下計,玩下,我真係好中意

呼~~~終於打完呢篇論文
我記性唔好可能唔記得啲名,但我都記得啲樣架,我會多啲上黎同大家溝通架喇
大家多多指教,希望下次活動可以見面啦
最後都要多謝返會長大人俾我一個人生新嘗試
同埋多謝我朋友嘅輸賭局,如果唔係我都唔會係到哈哈

First
Post time 8-10-2016 08:04:15 | Show the author posts only

嗚。。錯過了的波波!!(揼心中!!)

自我介紹下先!
Hello 你好啊!我係波波控JollyB~:b048a2d
玩得開心就多啲出現啦~~
3Floor
Post time 8-10-2016 09:24:37 | Show the author posts only
Halo
我係你矇眼時打過招呼既布丁牙
當然都有摸過啦(( Jb很妒忌吧
中意就嚟多啲啦
仲有好多會員可以認識下
4Floor
Post time 8-10-2016 10:17:07 | Show the author posts only
真係要多謝你朋友啦咁,順便拉埋佢入會啦
5Floor
Post time 8-10-2016 10:21:23 | Show the author posts only
我地個個都好nice㗎,尤其係d女嘅,男嘅走晒我地就一下子湧到妳身邊,希望冇嚇到妳
6Floor
Post time 8-10-2016 11:15:27 | Show the author posts only
Pudding replied at 8-10-2016 09:27
Halo

酸死左啦。。。不要再說了
7Floor
Post time 8-10-2016 12:11:21 | Show the author posts only
Hahahaha你班朋友真夠朋友!型呀!!!
我當晚都有摸摸你....我都自愧不如呀!
你一定要黎多d!
(jollyb見你唔到好揼心! hahaha)
8Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:13:33 | Show the author posts only
Jollyb replied at 8-10-2016 08:07
嗚。。錯過了的波波!!(揼心中!!)

自我介紹下先!

哈哈!久仰大名呀教主
希望有機會就俾你摸下啦哈哈
9Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:17:50 | Show the author posts only
Pudding replied at 8-10-2016 09:27
Halo

我記得呀~好呀我都想見識多啲
10Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:20:31 | Show the author posts only
小紫 replied at 8-10-2016 10:20
真係要多謝你朋友啦咁,順便拉埋佢入會啦

可能呢啲就係緣分haha咁等下次同佢再輸賭下
11Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:23:59 | Show the author posts only
多多 replied at 8-10-2016 10:24
我地個個都好nice㗎,尤其係d女嘅,男嘅走晒我地就一下子湧到妳身邊,希望冇嚇到妳
...

冇嚇親呀反而要多得你地我先冇咁驚thank you
12Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:27:14 | Show the author posts only
Felicity replied at 8-10-2016 12:14
Hahahaha你班朋友真夠朋友!型呀!!!
我當晚都有摸摸你....我都自愧不如呀!
你一定要黎多d!

係呀我啲朋友最中意玩我
太過獎喇~其實我都係小兒科黎架咋
13Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:29:22 | Show the author posts only
gilette replied at 8-10-2016 12:28
哈哈!慶幸今次你啲朋友為你帶來一個好嘅開始

其實我都好怕朋友會趁我醉做一啲影響自己嘅事, ...

咁我好信我嘅朋友唔會點條黑路我行嘅
14Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:30:50 | Show the author posts only
SAB905 replied at 8-10-2016 15:43
看到你們個個的第一次,我都很渴望快D成為你們的家人

哈哈希望你都可以好快有你嘅第一次啦
15Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:34:03 | Show the author posts only
Dylan replied at 8-10-2016 10:52
歡迎來到S&B

講真,又真係收到好低調,睇無出哦。有機會要親眼睇下 ...

好呀!因為我不嬲行開低調路線架
16Floor
 Author| Post time 8-10-2016 17:36:09 | Show the author posts only
DonDon replied at 8-10-2016 13:35
哈哈~ 成件事好似發生得好突然, 但你應該好enjoy, 好正既一晚

係呀真係好突然,突然到我自己都估唔到
17Floor
Post time 8-10-2016 20:50:21 | Show the author posts only
Haha我好彩比我見到你
(Jollyb妒忌我吧~~)
18Floor
Post time 9-10-2016 00:37:01 | Show the author posts only
Hi Maxine, 可惜Miss咗你既第一次, 冇緣見識到你既嬌人身材 下次有機會一定要見識見識!
JacK This user has been deleted
19Floor
Post time 9-10-2016 04:41:59 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
20Floor
Post time 9-10-2016 08:47:45 | Show the author posts only
睇到你既分享都令人熱血沸騰呀
我叫阿詹呀,希望來緊活動都有機會出席啦!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 07:04 GMT+8 , Processed in 0.086237 second(s), 18 queries .