Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 9377|Reply: 95
Collapse the left

[Ocean Team] 風之第一(?)次

[Copy link]
Post time 11-6-2016 11:44:23 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
加個問號,係因為其實係參與左兩次活動了
但連埋兩次先一齊出……

第一次,相信大部份人既感覺只有一個,就係緊張了
朝早先收到大佬msg問夜晚有無時間出席活動
完全沒有任何準備,包括最重要既心理準備,所以由朝早開始就十分忐忑
每隔一段時間又望下錶,睇下放工未,又上會網再睇下其它人的第一次
預想不同情況應該點處理,遇到朋友會點,遇到親戚又點
當然所有諗到既情況都係自已嚇自已,無發生到
所以大家都係唔好諗咁多

終於放工,快快手就走人,去到附近
可能真係太早了,都遊左好長一段時間,又諗左好多情況黎自已嚇自已(真係諗太多了)
最後收到大佬通知個確實地點,一路行去,心跳一路加速
心入面仲有些許忧疑,真係咁大膽參加不平凡既活動?
無時間比我諗太多,已經見到大佬了
比左眼罩我 (無左傳說中既香味同溫度),除錶同首飾
一步步走向門口,我步伐已愈來愈慢,有種淆底既感覺……
最後,帶上眼罩,前路一片漆黑中踏入活動場地

入到去,聽到好多人聲,好似好熱鬧
之後好多人過黎同我打招呼,一時間聽到好多人名
大家都知我緊張,過黎握住我隻手安撫我,多謝大家,真係同傳說一樣咁nice
但點解個個對手都咁凍呢,唔通個個都著得好清涼?
呢個時候,mentor出場(據說係一位好資深既會員黎),拖住我雙手,帶我慢慢慢步入去坐低
係等候期間陪我傾計,令我無咁緊張,幫我張羅毛巾衣服 ,因為太突然我咩都無準備
多謝監場幫我揀左件低調D既裙……

有少少震住咁同mentor入去沖涼
第一次係異性前面寬衣解帶,點會唔緊張呢
但十分丫Q地覺得我睇唔到佢,當佢都睇唔到我咁
Mentor十分細心地指引我路面情況,踏過一級又一級,去到指定地方沖涼
佢雙手係我身上游走,幫我清潔,印象中好似問過我做咩愈洗愈濕咁(掩面
仲話佢係新人殺手,佢既mentee大部份都消失哂
心諗,唔通佢會對新人好惡令大家唔敢再出現?so far 接觸落都唔似丫,點解呢
沖完入房檢查,腦入面想象緊,係咪全套功具呢
好快檢查完就出去等briefing

Briefing完,大佬過黎問我既新人禮想點玩
因為之前填form時寫過性幻想係多P,大佬就問新人禮要唔要
但我都係太緊張了,第一次都係唔好玩咁大了,簡簡單單好
所以同mentor入左房,再次發揮丫Q精神,用帶住眼罩當人地都睇我唔到既心態,帶住眼罩進行我既新人禮(雖然我本身都合埋眼多……)
我地初頭都係傾下計,互相認識了解一下先
之後就互相探索下對方身體,錫錫,玩玩手指再插插
detail過程唔太記得了,其實唔太在狀態,個人又緊張,好多時唔太識比反應
可能令mentorD無所適從,唔太知我想點,唔知有無悶親你……

除下眼罩,見到我既mentor,印象最深既係佢對眼
出到去,坐多陣,留意下大家既互動,傾下計
無留好耐就走了
多謝s&b,令我人生又試多樣唔係人人都會試既野
Mentor,我會再黎的  

好快,又迎來了我第二次參與既活動,六月之星
雖然唔係第一次,但緊張感還在 (係,我係好易緊張既人黎)
上次入去係矇住眼,所以其實好多野都矇查查唔多知咁
去到指定地點,同lift遇到個靚女,心諗,同一層,應該係會員?
一出lift就見佢好熟門熟路咁除鞋開門,果然係自已友

入到去已經有唔少人,但基本上大部份都係未見過唔識的
認識下D人,今次活動都好多人下,見到唔少係壇上經常見到名既人既真身
好高興認識大家

活動中,睇番之前活動既相,果然係大開眼界,如果有多D睇就好了
散會後各自活動,好多人入左房,個廳一下子少左好多人
聽下grace開心share佢多P既忙碌經驗
見到dick拎住隻蕉開班授徒咁,就去聽左陣,就同左jimmy入房用實物研究

入到房當然要傾下計先,分享左D不為人知既興趣
都係第一次咁主動同人分享
再試左D一直想試下既野,感覺都唔錯
又認識多左自已
可惜都係過於緊張,未能令對方盡興,唔好意思了

出番大廳,好熱鬧,見到枱面好多野食
到當晚既主題,生日蛋糕出場了,生日快樂丫
蛋糕上面既水果雖然飛到成枱都係,但都好搶手
又見到好似有個新人黎左咁
但夜已深,灰姑娘差不多要番屋企了

感謝darth係我呆坐既時候陪我傾計
多謝grace既分享同風扇
終於見到鹿叔叔,感覺你係一個好溫柔既人,你既擁抱十分溫暖
Gina,你著咁少都咁熱,下次可以試下再著少D
Lawrence, 隔住衫都摸到你好結實既肌肉,我會努力做運動,向你既before after睇齊
Jimmy再次講聲唔好意思了,同多謝你既分享同比我既新嘗試
仲有未能認識溝通既你同妳,希望有機會再同大家深入認識
最後特別鳴謝占士同監場
下次再見

Author| Post time 12-6-2016 18:01:47 | Show all posts
Class replied at 11-6-2016 12:22
支持支持~!!
希望妳好快融入到大家,更加希望在活動遇到你。

Class你好,黎緊咁多會見琲活動,總有機
Post time 11-6-2016 14:05:28 | Show all posts
因應最近有其他立心不良之人仕對我會作出之不盡不實甚至無中生有之所謂 {親身經驗}jimmy 借 wind 之動後講少少:
活動時任何行為皆是雙方意願 所以並不存在什麼......{ 不到妳 SAY NO }之事
未能放鬆已致未能盡歡也是平常事
能令女仕同 jimmy 分享個人經歷也是美事
我相信 同wind 還有下一次吧

Post time 13-6-2016 11:14:12 | Show all posts
Hello風小姐,同你會網傾過咁耐都唔知道原來你都係新朋友之一,恭喜你完成你既第一次同第二次,雖然我仲未可以參與活動,但都明白初初參加一定難免會有緊張,希望你將來可以多d參與活動,放下心中既緊張享受活動,祈待日後可以同妳、同大家吃吃喝喝,傾計同玩樂。
 Author| Post time 13-6-2016 08:20:13 | Show all posts
dick replied at 12-6-2016 23:01
唔緊要,可以補課架嘛~
我會架.....
我以前好驚同女仔接觸會啞哂講唔到野....

補課,真係要補下了
咁呢度咁多機會比你同唔同類型既女仔接觸
練習多D你都實可以克服到呢個問題

有包學得識保証,咁要報名上啦
(腦入面即刻諗起,奪A無難度,成績有進步
Post time 17-6-2016 00:53:23 | Show all posts
Gentle replied at 14-6-2016 23:11
唉,照前輩咁講,我機會微了

望住自己的小肚腩,我都好明白肚腩呢家嘢係減肥最難嘅地方,所以只要你好自然地縮肚都冇咗的話,個肚腩又唔係好大問題嘅~

利申:我只係純粹講出我嘅觀感,並不是批的準則,敬請留意
Post time 12-6-2016 22:58:35 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 22:19
咁係咪應該上左堂結構堂認識下呢個器官先呢
你會怕羞?睇唔出,你教得咁自然咁下次見 ...

唔緊要,可以補課架嘛~
我會架.....
我以前好驚同女仔接觸會啞哂講唔到野....
入會之後就好左好多
其實唔開班都可以上堂架 仲包學得識
 Author| Post time 12-6-2016 18:14:44 | Show all posts
Lawrence replied at 11-6-2016 20:43
Wind 歡迎你第一次緊張好正常架咋,希望你會喜歡這裡,大家都好想再見到你。(我係)
好開心咁 ...

黎緊咁多活動,大把機會見到大家

咦,唔通我摸錯野?可能唔夠時間,下次認真D再摸下係咩黎先
Post time 12-6-2016 20:48:11 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 18:03
見你都幾熟手以為開過幾班添
你都仲學緊野,我有排學了

其實唔熟架,我d表達能力又麻麻.....所以唯有用條蕉試下
所以我平日監場都係研究,平時活動就係實踐既時候
放心啦,哩度大把師兄教你~唔識教到識

Author| Post time 12-6-2016 22:16:04 | Show all posts
dick replied at 12-6-2016 21:52
唔畫佢地真係會分唔到架.....
其實仲有好多野可以研究,不過太多人我有少少怕羞
可以 ...

咁係咪應該上左堂結構堂認識下呢個器官先呢
你會怕羞?睇唔出,你教得咁自然咁下次見你開班要上下堂先

Post time 12-6-2016 21:49:18 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 21:25
又要咁岩果晚有蕉,你仲要畫埋野係條蕉度咁認真
集百家之大成,應該總會學到多少掛
...

唔畫佢地真係會分唔到架.....
其實仲有好多野可以研究,不過太多人我有少少怕羞
可以考慮係廳學騎術

Post time 11-6-2016 15:54:20 | Show all posts
小風你好呀~~~果晚好似有見到你飄過,不過要下次有機會先可以正式打招呼啦~~

回想自己係新人的時候,來左五六七次都仲係好緊張,不過其實,呢度啲人真係幾友善~慢慢習慣下,希望你都會越來越enjoy~~~
 Author| Post time 12-6-2016 17:50:19 | Show all posts
Waterman replied at 11-6-2016 12:10
風小姐,好高興活動當日終於第一次見到妳。雖然果次無乜機會傾計,但總會有下次的 。希望妳  ...

Hello 水先生,第一次見你印象深刻成晚要用毛巾包住

下次記得帶衫

Post time 12-6-2016 18:24:20 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 18:19
係,見你果晚好sexy
你唔係第一個話唔認得,見多幾次就會認得了

傻豬,個個女仔著呢啲裙仔,都即刻變sexy嘅,如Eva話齋,搵次一齊玩睡裙catwalk
經過今次後,我一定認得你喇
 Author| Post time 12-6-2016 21:22:39 | Show all posts
dick replied at 12-6-2016 20:51
其實唔熟架,我d表達能力又麻麻.....所以唯有用條蕉試下
所以我平日監場都係研究,平時活動就係 ...

又要咁岩果晚有蕉,你仲要畫埋野係條蕉度咁認真
集百家之大成,應該總會學到多少掛
 Author| Post time 13-6-2016 08:28:41 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 13-6-2016 00:53
鹿都係可以跑得快㗎,尤其見到靚女。
追住妳

咁快比你捉到添

話說上次去日本,D鹿係一見到你手有拎住野就跟實你走
無野係就so都唔so你,想同佢照張正面都難
好現實丫
 Author| Post time 12-6-2016 18:16:14 | Show all posts
Choco replied at 11-6-2016 21:34
我同你好有緣呢,你參與的兩次,我都在場
不過第二次你冇戴眼鏡,我初時唔認得你,所以又再傻更更 ...

係,見你果晚好sexy
你唔係第一個話唔認得,見多幾次就會認得了
 Author| Post time 12-6-2016 18:11:16 | Show all posts
小碗 replied at 11-6-2016 15:57
小風你好呀~~~果晚好似有見到你飄過,不過要下次有機會先可以正式打招呼啦~~

回想自己係新人的 ...

咦,原來果晚你係度?
唔知邊個係你添
希望下次唔會咁緊張啦
Post time 11-6-2016 21:31:05 | Show all posts
我同你好有緣呢,你參與的兩次,我都在場
不過第二次你冇戴眼鏡,我初時唔認得你,所以又再傻更更同你講:你好呀,我係Choco!
我真係好懵,不過,正如James所講,你唔戴眼鏡真係靚女好多
Post time 11-6-2016 20:40:43 | Show all posts
Wind 歡迎你第一次緊張好正常架咋,希望你會喜歡這裡,大家都好想再見到你。(我係)
好開心咁多俊男美女你會留意到我,你摸到好結實既可能唔係肌肉呢!係……
努力加油,你一定會更美麗!
Post time 11-6-2016 12:34:23 | Show all posts
灰姑娘要早走呀,見面時間真係太短了

多謝讚賞呀,好想攬住妳唔放呀

新人第一次真係會好緊張,正常既。
黎多幾次就會習慣,而且會越來越好玩。

希望可以好快再見到妳。
 Author| Post time 12-6-2016 18:00:45 | Show all posts
dick replied at 11-6-2016 12:20
我都係第一次拎隻蕉咁樣玩
最近我學緊手淫技巧呢,哩排周圍搵人做實驗
你地有咩想知都 ...

見你都幾熟手以為開過幾班添
你都仲學緊野,我有排學了
 Author| Post time 14-6-2016 22:57:55 | Show all posts
Gentle replied at 14-6-2016 22:49
哈哈,我隔住個mon 都feel 到妳D緊張。我只係繼續等待結果咋。如果有幸參加,我估計我也是緊張大師呢 ...

努力多D發言表現下自已啦
祝你好運
 Author| Post time 12-6-2016 18:09:05 | Show all posts
HipHip replied at 11-6-2016 14:13
係呀!係呀!個新人就係我啦,我叫HipHip呀,多多指教~
唔知我嗰日有冇摸過你? ...

Hello 原來係你
我只係遠處見到你係到摸緊人
聽講你鍾意腹肌
 Author| Post time 12-6-2016 18:07:24 | Show all posts
Jimmy replied at 11-6-2016 14:08
因應最近有其他立心不良之人仕對我會作出之不盡不實甚至無中生有之所謂 {親身經驗}jimmy 借 wind 之動後講 ...

絕對唔會無得sayno 啦
總有機會既
 Author| Post time 12-6-2016 18:05:53 | Show all posts
Margo replied at 11-6-2016 12:56
你好呀,我叫Margo呀
同你同lift 個位,我一入到去見同你同一層我心中都笑左出黎呢
仲偷 ...

Margo你好,我唔敢亂望丫
但專登比你出先跟你尾行
 Author| Post time 12-6-2016 18:18:54 | Show all posts
Ar sam replied at 11-6-2016 23:23
靚女wind,welcome ~
你第二次活動見過我架,你黎多幾次識下大家,慢慢就會冇咁驚張架喇~~ ...

嗯嗯,記得你有介紹過
去到果時你係坐係枱食緊野
 Author| Post time 12-6-2016 18:04:19 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 11-6-2016 12:37
灰姑娘要早走呀,見面時間真係太短了。

多謝讚賞呀,好想攬住妳唔放呀:0fbbf4 ...

要做灰姑娘無計啦,希望下次再見到你可以了解多D啦
Post time 13-6-2016 20:27:17 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 18:12
Hello 原來係你
我只係遠處見到你係到摸緊人
聽講你鍾意腹肌

哎呀呀,點解會咁樣傳架
其實呢。。。冇肚腩就得,不過有腹肌更好咯
Post time 12-6-2016 18:22:23 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 18:07
要做灰姑娘無計啦,希望下次再見到你可以了解多D啦

只係同妳傾左兩句,而且當日Jimmy 好快手

下次見到我要快手D,捉住妳。
 Author| Post time 12-6-2016 19:09:04 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 12-6-2016 18:25
只係同妳傾左兩句,而且當日Jimmy 好快手。

下次見到我要快手D,捉住妳。

你當日唔係都好快消失於大廳咩

哈哈,過黎捉我啦
 Author| Post time 15-6-2016 08:11:05 | Show all posts
Dylan replied at 15-6-2016 00:20
歡迎!

第一次通常都會有少少緊張嘅,來多幾次就會有好轉啦,放心,有好多友好嘅男士女士會讓你慢慢放 ...

多謝支持
希望係啦
 Author| Post time 12-6-2016 19:10:30 | Show all posts
Choco replied at 12-6-2016 18:27
傻豬,個個女仔著呢啲裙仔,都即刻變sexy嘅,如Eva話齋,搵次一齊玩睡裙catwalk
經過今次後,我 ...

睡裙catwalk
應該好好睇
 Author| Post time 12-6-2016 18:12:35 | Show all posts
Milan replied at 11-6-2016 17:00
你好,我叫Milan, 一位潛咗水嘅舊人,係時候上水換個新氣樽。
希望下次見到你
...

潛到咁上下真係要上黎見下人啦
希望見到你啦
 Author| Post time 14-6-2016 23:00:16 | Show all posts
HipHip replied at 13-6-2016 20:30
哎呀呀,點解會咁樣傳架
其實呢。。。冇肚腩就得,不過有腹肌更好咯
...

果晚隱約聽到大佬講的
呢度應該好多人滿足到你
 Author| Post time 19-6-2016 18:12:29 | Show all posts
Gentle replied at 14-6-2016 23:07
多謝妳意見了。希望到時有機會係不太緊張嘅妳來引導剛剛到埗緊張嘅我啦。
...

唔知幾時先學識唔緊張呢
你交左表未丫
Post time 12-6-2016 19:51:43 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 17:53
Hello 水先生,第一次見你印象深刻成晚要用毛巾包住

下次記得帶衫

Aiya.....留咗個咁差既 first impression 比女士添
 Author| Post time 14-6-2016 22:56:55 | Show all posts
古拿比加 replied at 14-6-2016 19:05
其實要黎幾多次先唔緊張?我連一開睇呢度D post 都身同感受

幾多次先唔緊張好個人啦
我諗我要十次八次先得
Post time 13-6-2016 12:23:55 | Show all posts
見到你篇 sharing,令我都好期待,希望可以快 d 參與到活動!
同時都希望可以在 forum 同大家多 d 溝通,咁到時見面就可以玩得更放更開心啦 =]
 Author| Post time 19-6-2016 22:09:12 | Show all posts
yschu2001 replied at 19-6-2016 22:05
其實而家我做緊, 不過為何呢度沒有手機版?

呢個咁深奧既問題,我諗可能要問大佬先知
覺得電腦版好用D
Post time 15-6-2016 00:13:50 | Show all posts
Wind replied at 14-6-2016 23:03
果晚隱約聽到大佬講的
呢度應該好多人滿足到你

有啲咁嘅事!!??點解我唔知嘅。。。
被人出賣咗添,唔制呀
 Author| Post time 13-6-2016 07:50:55 | Show all posts
小剛 replied at 11-6-2016 14:47
Hello 我係小剛 :)
好快就到我做新人喇,希望可以見到你啦到時候

歡迎你加入
唔諗咁多就無咁緊張,活動見
 Author| Post time 12-6-2016 18:17:38 | Show all posts
小紫 replied at 11-6-2016 21:59
歡迎你啊~終於出現了
話說你 mentor 係……?

可惜未見到你啦
我mentor係…………
大名鼎鼎既…………
蕃茄
Post time 13-6-2016 00:50:24 | Show all posts
Wind replied at 12-6-2016 19:12
你當日唔係都好快消失於大廳咩

哈哈,過黎捉我啦

鹿都係可以跑得快㗎,尤其見到靚女。

Login/Register to enlarge

追住妳

Author| Post time 12-6-2016 18:02:40 | Show all posts
karen replied at 11-6-2016 12:26
緊張係正常既,黎多d就唔緊張啦!

Hello,我是Karen!

Karen你好,唔知要去幾次先學識唔緊張
Post time 11-6-2016 12:17:57 | Show all posts
我都係第一次拎隻蕉咁樣玩
最近我學緊手淫技巧呢,哩排周圍搵人做實驗
你地有咩想知都可以問架,我監場既時候可以一齊研究

Post time 11-6-2016 12:07:23 | Show all posts
風小姐,好高興活動當日終於第一次見到妳。雖然果次無乜機會傾計,但總會有下次的 。希望妳 So far 都 enjoy 參與活動。
Post time 11-6-2016 14:10:53 | Show all posts
<對號入座mode>
係呀!係呀!個新人就係我啦,我叫HipHip呀,多多指教~
唔知我嗰日有冇摸過你?
Post time 20-2-2018 11:35:53 | Show all posts
從妳既分享睇得出妳真係好怕醜好緊張,感覺同其他師姐既分享唔一樣,希望將來可以感受到風既溫暖
 Author| Post time 19-6-2016 21:58:28 | Show all posts

交左表就多D去聊天室同人講下野,表現下啦
Good luck

Add post (19-6-2016 22:02):
仲要記得熟讀會規丫
Post time 20-8-2017 23:08:49 | Show all posts
我當日接到james电话,都好紧张,不过区好好听把声,你第一次接到电话什么感觉?
Post time 11-6-2016 16:57:44 | Show all posts
你好,我叫Milan, 一位潛咗水嘅舊人,係時候上水換個新氣樽。
希望下次見到你
 Author| Post time 18-6-2016 11:29:32 | Show all posts
cade replied at 18-6-2016 10:09
原來你都係新人喎

係丫,只係早你少少
Post time 11-6-2016 14:44:49 | Show all posts
Hello 我係小剛 :)
好快就到我做新人喇,希望可以見到你啦到時候
Post time 11-6-2016 12:19:56 | Show all posts
支持支持~!!
希望妳好快融入到大家,更加希望在活動遇到你。
Post time 14-6-2016 19:02:05 | Show all posts
其實要黎幾多次先唔緊張?我連一開睇呢度D post 都身同感受
Post time 21-5-2020 20:45:45 | Show all posts
Thank you so much for sharing your experience in details.
Post time 11-6-2016 12:23:54 | Show all posts
緊張係正常既,黎多d就唔緊張啦!

Hello,我是Karen!
Post time 17-6-2016 10:27:36 | Show all posts
係呢度令人生活都正面左,令大家保持健美既身n體
Post time 7-6-2018 12:07:13 | Show all posts
good report... looking forward to become one of you guys
 Author| Post time 19-6-2016 21:19:24 | Show all posts

想就行動填表啦
Post time 12-6-2016 15:48:10 | Show all posts
Hi Wind,
Welcome! Hope to meet you some time ;)
Suzan
Post time 11-6-2016 21:56:50 | Show all posts
歡迎你啊~終於出現了
話說你 mentor 係……?
Post time 13-11-2022 20:39:25 | Show all posts
感覺好幸福 我都要努力去加快進度加入
Post time 12-6-2016 17:45:30 | Show all posts
歡迎你呀~~!!!
我真係好怕熱啊
Post time 16-2-2018 22:42:08 | Show all posts
好詳細說明,可以了解多的啦
Post time 13-6-2016 02:58:38 | Show all posts
歡迎啊
希望好快會見到你~
Post time 12-6-2016 16:17:47 | Show all posts
原來香港咁多灰姑娘
Post time 18-6-2016 10:06:52 | Show all posts
原來你都係新人喎
Post time 11-6-2016 16:17:36 | Show all posts
睇到我都好緊張
Post time 20-8-2016 14:41:42 | Show all posts
nice post
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 06:04 GMT+8 , Processed in 0.227235 second(s), 26 queries .