Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3352|Reply: 85
Collapse the left

Seattle的第一次

[Copy link]
Post time 8-5-2016 20:00:30 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
前言
話說喺大半年前, 有一次喺一個FacebookPage有人介紹safe sex party, 睇落幾吸引。本住八卦精神, 我喺google就搵到原來呢個會就係S&B。嘩!! 睇埋大家分享嘅第一次, 就更加心癢癢, 覺得好正正子呀~~ 但因為我份人其實唔健談, 小說話多做事  , 所以驚驚地融入唔到呢個大家庭, 就打消咗入會嘅念頭。但結果… 唔知係咪春天嘅原故, 突然又豁~豁出去入會同聯絡會長Chris。一鼓作氣係efficient嘅! 有會長跟進住, 之後啲程序好快完成, 合格咗好快就可以參加”第一次”~

正題
承上題, 合格咗好快會長就邀請我出席第一次活動,行新人禮, 膽生毛嘅我一口答應。 直到到咗活動場地樓下等大佬James接我上去,等待係淆底嘅! 又開始擔心同大家玩唔埋。但蒙住眼一入門口就感受到大家嘅開心同熱情, 所以擔心係多餘嘅!
原來我新人禮嘅mentor係做mentor經驗豐富嘅Dick, 佢用dick dick擦背大法幫我洗白白, 咁我都禮尚往來洗下小dick dick。洗白白後入房, 等驗身其間Nakata同小古入嚟同我傾計, 好sweet呀, 令我唔使呆等, Dick dick仲端上老火靚湯。驗身時,  James問我想同幾多人玩, 雖然我都想試幾P, 但驚自己蒙住眼應付唔嚟, 所以都係答1個。Dick 入返嚟, 戲肉來了! 舔妹妹再用手一陣已經令我turn on, 不概為mentor! 之後小dick dick變咗大dick dick先緊要, 頂到盡, 爽到嗌到不停, 出面大家啲歡樂聲停嘅時候唔知聽唔聽到我的叫聲。第一次世界大戰完咗, 終於除眼罩見Dick dick同佢大佬真面目, 休戰溫馨一陣, 嚐下甜嘅士dick糖, 不過吮糖功力有待改善。之後又再爆發第二次世界大戰, 大戰其間James入嚟攞嘢, 仲話特登安排Dick dick做我mentor, 後入緊嗌緊俾大佬踢爆我嘅癖好真係紅都面晒~~ 世界大戰係激烈嘅! 想依偎休息多一陣就已經聽到要開briefing了。

出房門終於開眼見到大家喇! 大家都好nice, 有人問我想食乜飲乜, 小古仲捉住我手仔添~ Briefing中途係新人自我介紹, 今日新人除咗我仲有Marvel同Joss, 我食住嘢成個傻婆咁亂up咗幾句, 唉 (掩面~~ briefing完再飲飲食食睇下其他人玩呀, 同大家傾下計呀, 我呢個名成功釣到Dylan同Mustard同我吹水。之後同Mustard入房玩, 從佢即場整affogato已經覺得佢係暖男系, 入咗房更覺暖意。佢同我講解咗活動中可能出現嘅狀況, 同埋點調節, 再加上好sweet嘅坐低後抱錫錫, 溫柔的進攻, 連一齊洗白白都好細心, 所以Mustard係暖男無誤。

同Mustard沖完涼出嚟, 咦, 又有新面孔 (for me), 性感嘅Abby同埋一大隻蕃茄。Mustard crossover 蕃茄傾計, 我呢個麵包皮喺度聽下笑下咁。隻蕃茄原來有手的, 成日唧人, 不過我係唔怕唧! 喺廳玩玩下就玩埋入房, 房內房外好似兩個人, haha, 好認真錫, 好認真捽豆豆 (俾你搵到我個死穴添!), 仲好認真要逐項評分, 所以認真玩得耐! 好鍾意壓住我趴低瞓平後入, 壓住頂到好入有雙重壓迫感。中場休息俾蕃茄發現咗我嗰兩舊相傳會”銀”親人嘅骨, 希望冇”銀”到你。仲有, 我個pat pat話多謝你讚佢喎。
之後洗白白出嚟見到走剩一半人, 都玩咗好幾個鐘, 但竟然第一次嚟就感受到嗰股玩到唔願走嘅魔力。同布甸夾攻蕃茄 (但失敗), 仲有兩張人肉按摩椅坐, 打打鬧鬧好好玩~~

小古: 無論樣貌同行為都好sweet呀你~~
Grace: 其實我有意冇意對眼都唔安分咁望你心口……
Georgina: 睇forum時已經見大家話你好索, 聞名不如見面, 堅索~~
Eva: 從多個男士口中得知你係女戰神, 好期待呢個畫面呀~~
布甸: 我好鍾意你個頭, 好靚呀! 同你個人一樣咁靚~~
Joss: 見你未除眼罩巧驚驚, 原來一除眼罩就脫胎換骨,  正~~
Nakata:  when the time I realized that you can speakCantonese, that feeling was just like Columbus exploring new world :P
Dylan: 因我之名釣到你同我傾計, 傾得好開心呀~~
Darth, 葉安: 睇住你哋玩骰都覺得好開心, 你哋好帶動到氣氛呀~~
Angie, Barbie,Abby, Marvel (唔知有冇漏呢, 我記人好弱…) : 今次同你哋相處時間少啲, 希望遲啲再見~~ Nice to meet you Marvel, hope tosee you again

Dick dick, Mustard,蕃茄: 多謝你哋同我玩, 每一個每一次都好enjoy~~

最後梗係多謝Chris批准我入會, 同埋James喺活動上嘅照顧~~ 呢個會好正呀, 辛苦晒你哋將佢run得咁好!

Post time 8-5-2016 20:17:21 | Show all posts
好彩妳話Mustard係暖男

妳好,我係Karen !希望下次見到妳!
Post time 8-5-2016 20:17:35 | Show all posts
Very good report!!! I am impressed you remembered all the names! Welcome to S&B!!! Lets chat more next time!
 Author| Post time 8-5-2016 20:19:14 | Show all posts
Dylan replied at 8-5-2016 20:15
出動後好快

你以後會發現我係周圍吹水嘅人,經常不務正業 ...

一早已經被人催喇, 不敢怠慢~~~
Post time 8-5-2016 20:58:01 | Show all posts
HiSeattle 你真好彩有Dick  Dick  做mentor,咁我一定見到你!
因為Dick Dick 有保證
Post time 8-5-2016 21:03:44 | Show all posts
歡迎妳, 很開心的第一次。
看看之後有沒有機會 XX 遇上西雅圖 了。
 Author| Post time 8-5-2016 21:11:38 | Show all posts
karen replied at 8-5-2016 20:20
好彩妳話Mustard係暖男

你好呀, Karen, 我都希望下次見到妳!
難道Mustard仲有其他名堂?

Author| Post time 8-5-2016 21:14:28 | Show all posts
Darth replied at 8-5-2016 20:20
Very good report!!! I am impressed you remembered all the names! Welcome to S&B!!! Lets chat more ne ...

好呀, 下次搵我傾計丫, 我怕醜
Post time 8-5-2016 21:14:50 | Show all posts
能夠做你Mentor係我既榮幸~

Login/Register to enlarge

你要多D黎啊~其實同你玩都好開心
有咩招呼唔到要出聲啊~有機會再玩過

Post time 8-5-2016 21:20:19 | Show all posts
Dylan replied at 8-5-2016 21:08
睇來S&B要期待一位叫「北京」嘅參加者啦

一個叫 「天空」既 都得
 Author| Post time 8-5-2016 21:34:15 | Show all posts
Ar sam replied at 8-5-2016 20:27
好鍾意壓住我趴低瞓平後入, 壓住頂到好入有雙重壓迫感,你同我喜好一樣呀

睇得出你都應該係係 ...

你好呀芯芯~哎呀呀, 我哋係同好~

未見面就令你覺得我玩得添
 Author| Post time 8-5-2016 21:36:36 | Show all posts
Forza replied at 8-5-2016 21:01
HiSeattle 你真好彩有Dick  Dick  做mentor,咁我一定見到你!
因為Dick Dick 有保證 ...

你好Forza, Dick dick真係有保證,
希望有機會認識你~
Post time 8-5-2016 21:41:40 | Show all posts
Welcome!  Hope to meet you sometime - cheers!
 Author| Post time 8-5-2016 21:45:15 | Show all posts
dick replied at 8-5-2016 21:17
能夠做你Mentor係我既榮幸~
你要多D黎啊~其實同你玩都好開心
有咩招呼唔到要出 ...

知道~~~~~~ 希望再見到親愛嘅MENTOR
Post time 8-5-2016 21:48:05 | Show all posts
Hi, it's me, NaKata (from Washington)
Welcome to the club and look forward to finding out more about you
Post time 8-5-2016 22:08:40 | Show all posts
邊係啫,你地氹我開心姐~
見你玩得開心就好啦,下次再見喔
 Author| Post time 8-5-2016 22:18:05 | Show all posts
阿泰 replied at 8-5-2016 21:23
一個叫 「天空」既 都得

唔使又北京又天空喇,阿泰遇上西雅圖都得㗎~

你好呀阿泰~~
Post time 8-5-2016 22:21:24 | Show all posts
歡迎你呀Seattle~ 只係briefing時見過你一面 下次再見面同你傾下計呀! 希望以後會經常見到你
 Author| Post time 8-5-2016 22:21:43 | Show all posts
markethunter replied at 8-5-2016 21:39
真係一個唔錯的體驗

希望你都有機會體驗~~
 Author| Post time 8-5-2016 22:23:55 | Show all posts
Suzan replied at 8-5-2016 21:44
Welcome!  Hope to meet you sometime - cheers!

Hello Suzan! 我都希望可以遇上你~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

16-4-2024 22:47 GMT+8 , Processed in 0.103360 second(s), 21 queries .