Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: 肥姐
Collapse the left

[Sky Team] 終于被interview了

[Copy link]
Post time 8-4-2016 15:02:30 | Show all posts
Hi 肥姐,動前已經咁精彩,期待妳既第一次報告。
我都係新人,大家一齊加油
 Author| Post time 8-4-2016 18:26:39 | Show all posts
Webber replied at 8-4-2016 15:05
Hi 肥姐,動前已經咁精彩,期待妳既第一次報告。
我都係新人,大家一齊加油 ...

你動左未?
Post time 8-4-2016 19:07:47 | Show all posts

仲未呀
Post time 10-4-2016 05:13:44 | Show all posts
肥姐 replied at 8-4-2016 08:29
Part Two
一般我都會蠻主動去幫男生口的, 可是親完嘴以後, 他比我先一步到我的下半身。 心想, 天呀, 我 ...

我從來沒有試過豆豆已經高潮了, 還可以忍耐那麽久沒有把對方踢開的。
勾起了我的傷心往事……
 Author| Post time 10-4-2016 09:23:13 | Show all posts
Pepe replied at 10-4-2016 05:16
勾起了我的傷心往事……

介唔介意分享一下你的傷心往事?
Post time 10-4-2016 16:50:18 From the mobile phone | Show all posts
肥姐 replied at 10-4-2016 09:26
介唔介意分享一下你的傷心往事?

倒是沒有被踢開過,但總之也是在“豆豆”高潮後被冷落過。跟別的女性朋友訴苦,卻得到了“本來大多數女性就只有陰蒂高潮”、“過分強調陰道高潮是陰莖中心主義的體現”之類的女權主義教育。
 Author| Post time 11-4-2016 08:23:59 | Show all posts
Pepe replied at 10-4-2016 16:53
倒是沒有被踢開過,但總之也是在“豆豆”高潮後被冷落過。跟別的女性朋友訴苦,卻得到了“本來大多數女性 ...

一般豆豆高潮 的確不會想要繼續下去, 我這次也是意外案例, 當時候我有一點想知道我的極限在哪裏, 所以沒有推開對方。
陰道高潮那是另一個層次了, 我自己來說, 一般我第一次高潮以後, 再被進入, 陰道高潮的機率非常高。

反之如果沒有高潮, 直接被進入的話, 敏感度會低很多. 這也是前戲重要的原因, 男伴不要等到自己已經受不了才去愛愛, 應該早一點, 幫助女伴興奮起來, 這樣后半段, 你們兩個才能共同享受.

我有試過男伴已經等不及, 衹想進入, 那種狀況我就變成一個工具, 因爲我本身并沒有爽到. 幸好這類情況不常常發生.

Post time 15-4-2016 14:46:16 | Show all posts
真係估唔到係呢個區睇到咁精彩既半第一次動後。雖然你話失憶,但都好仔細,身同感受咁
歡迎你加入呀~ 遲啲見
Post time 16-4-2016 22:44:12 | Show all posts
呢個唔止係interview後感,更似動後感
多口問句,你加會員一年多先interview,係咪要達到interview既條件太難定有其他原因呢?
 Author| Post time 27-4-2016 19:40:36 | Show all posts
Wind.wind replied at 16-4-2016 22:47
呢個唔止係interview後感,更似動後感
多口問句,你加會員一年多先interview,係咪要達到interview既條件太 ...

哈哈 真系似動後多d, 其實系我就唔到時間interview, 會長系催左我好耐.
 Author| Post time 27-4-2016 19:41:41 | Show all posts
Real replied at 15-4-2016 14:49
真係估唔到係呢個區睇到咁精彩既半第一次動後。雖然你話失憶,但都好仔細,身同感受咁
歡迎你加入呀~ 遲啲 ...

Nice to meet you Real!
Post time 19-5-2016 10:19:34 | Show all posts
肥姐 replied at 8-4-2016 08:29
Part Two
一般我都會蠻主動去幫男生口的, 可是親完嘴以後, 他比我先一步到我的下半身。 心想, 天呀, 我 ...

你好阿肥姐我好少咁樣叫人,睇到你文章中形容既會長簡直令我自愧不如,搞到我對佢都有所幻想(唔好唔誤會阿唔係性幻想)一睹佢既風采。首先恭喜你加入S&B,希望你日後可以係S&B繼續搵到你既野,工作再忙都好都要有充分既休息先可以迎難而上麻,多謝你既文章,你寫得真係好似動後感。希望日後可以同你一齊互相學習,享受性愛。
 Author| Post time 4-7-2016 07:35:53 | Show all posts
MilkTea replied at 19-5-2016 10:22
你好阿肥姐我好少咁樣叫人,睇到你文章中形容既會長簡直令我自愧不如,搞到我對佢都有所幻想( ...

Hi MilkTea 我也期待在不久的將來跟你們遇見!
 Author| Post time 4-7-2016 07:37:44 | Show all posts
Smalljos replied at 9-6-2016 18:41
歡迎你加入呀~ 遲啲見

Post time 28-11-2016 06:46:06 | Show all posts
精彩的過程,睇度都想快啲可以join
Post time 8-12-2016 00:54:32 | Show all posts
interview原來係咁的 多謝分享。
Post time 6-6-2017 21:22:29 | Show all posts
我都係喺網上睇下大家既討論,還在猶豫中
 Author| Post time 1-9-2017 08:02:19 | Show all posts
阿喬 replied at 6-6-2017 21:25
我都係喺網上睇下大家既討論,還在猶豫中

的確係有條界綫需要踏過去, 9月了, 你加入了嗎?
Post time 14-9-2017 22:54:01 | Show all posts
肥姐 replied at 1-9-2017 08:05
的確係有條界綫需要踏過去, 9月了, 你加入了嗎?

還沒有 :P
Post time 4-12-2017 08:12:05 | Show all posts
其實我好喜歡服侍女仔 見到你呢篇文 我有感覺我來岩地方
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 23:06 GMT+8 , Processed in 0.094382 second(s), 14 queries .