Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Return to list New
Author: Chris
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

我們都是[性上癮]?

[Copy link]
41Floor
Post time 1-9-2017 08:00:37 | Show the author posts only
Callan replied at 22-4-2017 00:24
非常認同你的講法。我已經差不多2年無同我男友愛愛了!每次我要求時,佢都會話我曳曳、無地方等藉口來推 ...

恭喜恭喜 找到了新天地! Enjoy!
42Floor
Post time 1-9-2017 18:26:29 | Show the author posts only
我自己或者都未算上癮吧,係需求量同求知慾比較大
43Floor
Post time 8-9-2017 13:19:53 | Show the author posts only
高比 replied at 22-4-2016 01:16
無錯, 我都覺得與其出去搵咁多拖拍係為sex ge, 不如係到同大家交流下好過, 無謂因為想要sex而去拍拖 ...

無錯, 因為一時之快而作出既選擇往往都無乜好既收穫
44Floor
Post time 8-9-2017 13:21:16 | Show the author posts only
loki replied at 1-9-2015 12:35
的確
有時候跟本搞唔清係真係對方問題 定係自己責任

如果講感覺既事要說成責任, 未必有D悲呢~
45Floor
Post time 22-4-2018 03:02:32 | Show the author posts only
「已婚男如果保持在會內守規玩樂,保持性趣,婚姻應該就不會出亂子」

但男人的性趣可能取決於新鮮感、刺激感
這只會在會內存在
回到家又是那已厭倦了、平淡了的髪妻

46Floor
Post time 30-12-2022 01:28:37 | Show the author posts only
是否性上瘾我覺得係自己可以控制(性)還是被(性)控制自己,生長在這個地方大多數人都是比較保守,只要你/妳對(性)開放一些都會對你/妳帶上有色眼鏡(不論朋友、親人及另一半),就算在另一半面前想親身去深入了解(性)都不容易,所以大多數人都只是過着基本的性生活,如果想再深入開發(性)當中的樂趣只可以上網同幻想,但都只係可以纸上談兵,現在有了這裡S&B大家都可以適放自己,去追求自己一直
以來都想去試同想要一個不一樣的性,因為(性)對有要求同追求的人都是一門學問。
47Floor
Post time 28-2-2023 14:36:10 | Show the author posts only
能夠滿足自己又沒有其他壓力負擔,盡情釋放自己嘅所需
只要遵守會規,不觸及底線、咁樣應該可以喺我哋人生中得到額外嘅滿足快樂。
我諗呢個就係sex party存在嘅意義
48Floor
Post time 24-4-2023 02:51:45 | Show the author posts only
對於性嘅需求或者幻想,相信好多人都會有。不過係睇下去到邊個點。人生苦短,對自己要好d。知道後果,知道自己做緊咩。肯承受結果。咁咪去做。做左如果唔鐘意咪停,鐘意咪係生活上搵個平衡點。最難做到係承認自己嘅內心想法,同埋踏出第一步。
49Floor
Post time 14-10-2023 12:30:08 | Show the author posts only
我想參加會既活動,但又害怕被另一半知道,更吾想佢會參加,我係咪自私?
50Floor
 Author| Post time 14-10-2023 19:55:23 | Show the author posts only
Man replied at 14-10-2023 12:30
我想參加會既活動,但又害怕被另一半知道,更吾想佢會參加,我係咪自私? ...

這們問題,還用問嗎?
你自己心裡早已有答案,對她好一點吧。

51Floor
Post time 16-10-2023 09:20:22 | Show the author posts only
其實每一個人都有不同的性需要,有啲人好「大食」,有啲人好「細食」,不分男女的。
這是本能嘅慾望,不需太介意的,應該盡情將呢份慾望抒發出來,這樣對自己是最好的

52Floor
Post time 1-11-2023 08:05:54 | Show the author posts only
我認為社會對於成癮的定義並不清晰。例如,如果有人每天看色情影片並自慰,他們就被視為有成癮問題。但問題在於,如果一個人每天晚餐時都喜歡享用一杯紅酒,那麼這算是成癮嗎?答案是不算。

心理學家將成癮定義為某種阻礙你完成職責和正常運作的行為

53Floor
Post time 1-11-2023 21:44:56 | Show the author posts only
我覺得最重要係點樣面對自己. Edwin講得啱, 如果有渠道, 應該盡情將呢份慾望抒發出來, 好過壓抑住自己或不斷用不適當方法解法自己性需要. 見過有男性朋友一個星期俾錢嫖四日, 當時背後話佢爛滾, 但後來明白原來佢一直喺性方面都得唔到滿足. 當然, 佢個人性情亦較孤獨.
54Floor
Post time 2-12-2023 15:50:21 | Show the author posts only
個人角度覺得其實女性對性的需求遠遠大於男性, 因為除了體力上虛耗 始終唔需要虛耗精力, 男人做愛需要出精其實係虛耗緊本體的元氣.. 正所謂取陽補陰 ,我是極度認同的..每次的完事個人覺得系吸取左男性嘅陽氣或對方的能量場,因此我喜歡同能量高的人做愛。至於性上癮 可謂上癮? 我認為性是一個生理需求不存在上癮一說,只係需求大唔大嘅分別..如果性對人體沒有害只有好處 又何樂而不為呢.. 最重要安全至上潔淨性愛。

55Floor
Post time 3-12-2023 08:47:09 | Show the author posts only
FaFa replied at 2-12-2023 15:50
個人角度覺得其實女性對性的需求遠遠大於男性, 因為除了體力上虛耗 始終唔需要虛耗精力, 男人做愛需要出精 ...

請問文中所指"高能量的人"是什麼意思?
能具體說明一下嗎?謝謝!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 01:27 GMT+8 , Processed in 0.078267 second(s), 14 queries .