Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: James
Collapse the left

[Sky Team] 副會長禁不住的活動感想----James

[Copy link]
Post time 12-12-2014 02:15:22 | Show all posts
Uni-corn replied at 12-12-2014 01:35
原來S﹠B 禁室培慾了一隻DICK DICK 出來。

但願會有第2隻,第3隻出來

Post time 12-12-2014 10:19:51 | Show all posts
多謝 james 的盡心盡力, 我也會努力維持大會的順利運作.
我也想補充一點, 大家都是遵守公平玩樂的原則, 沒有人比其他人可以有更多特權.
所以當你 approaching 一個對手, 甚或正在熱身時, 有舊人想加入, 隨你們雙方意願去做好了, 不要怕尷尬而勉強而行.
OK 就OK, 不 OK 也可照樣拒絕.
(Well, 唯一特權人士, 是會長或副會長)
Post time 12-12-2014 10:36:28 | Show all posts
阿泰 replied at 12-12-2014 10:22
多謝 james 的盡心盡力, 我也會努力維持大會的順利運作.
我也想補充一點, 大家都是遵守公平玩樂的原則, 沒 ...

在下請問泰兄,以上的特權可否解釋得詳細一點?以免其他人(尤其是新人)有所誤會,謝謝。
Post time 12-12-2014 10:56:51 | Show all posts
Thank you James for your precious insight. I forgot to buy my 'doms on the night and I promise you it won't happen again!
If it happens more than once, it's not a mistake but a lack of care right?
Please all, accept my apologies.
Post time 12-12-2014 11:12:09 | Show all posts
首先多謝,會長,副會長,及工作人員。

要搞好一個活動,其實不容易,事前準備工作,人,物,地方,

保持活動運作順利,處理突發事件......事後處理真是頭都暈,

所以會長,副會長同工作人員,真是盡心,盡力。

我會聽會長指示,守會規,守時,有手尾等等。
希望大家一同守護呢片樂土

(我試過犯錯,要大師兄指正。一定要時常,要求自己做好D)
Post time 12-12-2014 11:20:38 | Show all posts
小碗 replied at 12-12-2014 00:22
活動是難搞的,少人頭痕,多人也頭痛.... 辛苦Chris 也辛苦James 和各位工作人員了,我們每個人都要做好自 ...

嘩...................寫到咁白?!!! 小碗你要小心佢枝大炮!
Post time 12-12-2014 11:56:17 | Show all posts
眼見從零到開始, 從無變有, 從空想到實踐, ........
甚至見証住人來人往....百感交雜...

經歷很多, 所以更加珍惜, 更加守規, 更加愛惜會長, 副會長, 及各位會員...

有時為咗個會, 我很多時會有話直說, 可能得罪好多人...

但係有得改善先會進步, 望大家見諒,

因為要守住這片樂土, 一定要大家一齊努力的,

加油, 共勉之。
Post time 12-12-2014 12:34:12 | Show all posts
葉安 replied at 12-12-2014 10:39
在下請問泰兄,以上的特權可否解釋得詳細一點?以免其他人(尤其是新人)有所誤會,謝謝。
...

Sorry, 講得唔清楚。
記得有新人在壇上問過, 這裡是不是論資排輩的, 舊人會有優先選擇對手的權利? 這個就當然不是啦 。
任何人都是自願參與活動的, 那怕是老前輩,也不用勉強。
另外, 亦不能自持是舊人/熟人, 把正在傾偈/調情中的另一對的其中一位拉走 。
唯一可以這樣做的, 只有會長/副會長, 因為他一定是察覺到有不當行為, 才會出手的, 這就是我所說的特權了。
Post time 12-12-2014 13:21:43 | Show all posts
多謝James 既reminder
呢個係一個好好既平台,大家要珍
Post time 12-12-2014 13:36:29 | Show all posts
多謝管理員咁落力搞好每一次既活動..每個人既合作都好重要
大家一齊做得更好~
Post time 12-12-2014 14:28:46 | Show all posts
Thanks for such good activity and notice. l have to keep it in my mind and upgrape myself. .
Post time 12-12-2014 15:18:10 | Show all posts
小碗 replied at 12-12-2014 00:22
活動是難搞的,少人頭痕,多人也頭痛.... 辛苦Chris 也辛苦James 和各位工作人員了,我們每個人都要做好自 ...

嗯.....你是用了誇張手法嗎?
Post time 12-12-2014 20:22:09 | Show all posts
收到晒 !!!!  
~~ 一切得來不易 ~~   
都係果句, 珍惜現在還有的 !!!!!!!!!!!!!!

" 從未有過的滿足感" ?    從第一步踏入 S&B , 接觸會長再到活動, 一切一切嘅快樂, 我諗我呢一世都唔會忘記呢 ~~~~~~~

Post time 12-12-2014 23:00:38 | Show all posts
Great!! 明白了。
Post time 13-12-2014 01:24:31 | Show all posts
Dancingtree replied at 12-12-2014 16:30
泰說到這點,於心有戚戚然。本來我也不打算說的,但我想可能有朋友也有類似的經歷或感受。其實我都試過幾 ...

樹樹
我不知道你實際遇上了怎樣的事,但我猜,我大概也能明白你的感受。類似的情況我也曾遇過。具象一點說,可能是在跟A男對話的時候,忽然B女從後突襲A男,然後襲下襲下那兩人便襲到房裡去,剩下…

是好無奈甚至灰機的狀況……但是否可以或應該用規則去禁絕這些事呢?又好像好難,因為可能情況是:
1) B女根本不知道你們在調情
2) B女看到你們聊天聊了一輩子,想著你們可能其實沒有入房的意圖,所以來碰碰運氣
3) A男其實…只是想跟我聊天而已,一直在找機會甩身,B女是去救他
或者我從另一個角度說個案例吧。某活動中,有個完全唔通氣的男纏著我,完全無視我不想跟他進一步的任何signal,借口行開下回來又被纏住。咁,我又不好意思直接就說「請你走開,我不想跟你進一步,也請你不要再阻礙我跟其他人說話」(seriously 到今日我都唔覺得我講得出句咁嘅野)。那唯一脫身的方法,就是漸漸融進去其他談話圈中,最後不知怎的終於被另一個男生「拯救」去…

所以,究竟是侵入別人的調情,還是不過join in 一個對話圈呢?有時是可圈可點的,或者始終還是要靠大家自覺、醒水,和想像力,去化解狀況。例如:
1) 留意下形勢才撲上他人去(但呢個好難,玩到high high 地時好難仲可以好似釣魚咁留意風吹草動)
2) 無論是「入侵」的或「被入侵」的,都可以問問在場的大家:係咪都ok? 這可以是一句話,可以是一個眼色,視乎大家幾有默契。但這是最最最重要的呢。(說起來,我都有點淆底,平時自己有冇做足呢…orz)
3) 順勢就去個多P啦!新組合也是一試無妨呢!

最後,要記得「得唔到人 都唔扣自己分」。這隻歌,我在入會的最初幾個月一直loop (也不只是這句,基本上這歌也講了一些我在這裡的transformation……)
正如你說,有「共識」的話,對手是會回來的。但如果原來聊了好久都沒建得成共識,不是你的問題,係(今次)唔岩玩啫。

(對不起,我又做了長氣婆婆了…… 我不知道我的想法對不對,但或者說了一大堆,當拋磚引玉,也求大家指正一下。
Post time 13-12-2014 01:28:36 | Show all posts
Barbie replied at 12-12-2014 15:21
嗯.....你是用了誇張手法嗎?

無論係燈柱定係石墩,都係一樣吞唔落嘛
Post time 13-12-2014 01:44:58 | Show all posts
小碗 replied at 13-12-2014 01:27
樹樹
我不知道你實際遇上了怎樣的事,但我猜,我大概也能明白你的感受。類似的情況我也曾遇過。具 ...

也不長氣哦!

我出席了兩次活動, 其實我本身太主動, 有時舊人之間已有默契, 我也不方便插咀。

不過我覺得, 順其自然, 多體會人家感受, 那大家都會開開心心。
Post time 13-12-2014 10:22:10 | Show all posts
小碗 replied at 13-12-2014 01:27
樹樹
我不知道你實際遇上了怎樣的事,但我猜,我大概也能明白你的感受。類似的情況我也曾遇過。具 ...

其實小碗同樹樹講既我明,不過可能小妹係個臉皮厚的貓,每次我都問:介唔介意一齊傾OR我可唔可以一齊玩?(其他會時,不是S&B活動中)

我其後被告知有人話我煩,但我就跟主辦人說,
那為何不說句:「我哋想獨處下」何其簡單,
須知道參加這種活動的都係成年人,唔會介懷,
唔講跟住又去投訴既先令大家難落台吧.
而且問唔係問一個,係問晒兩個人,
如果一個話好,一個話唔好,
自然就知咩事,亦唔會再有甩唔到身既程況吧.
最重要都係好有禮貌且面帶笑容地問
不過依D都係小妹個人行為,有不足請指教
Post time 13-12-2014 10:28:27 | Show all posts
小妹明白作為主辦單位既難處,多謝副會長既提醒及各工作人員作為新人,小妹會多觀察舊人的言行,多多學習.
Post time 13-12-2014 11:05:35 | Show all posts
嘉菲猫 replied at 13-12-2014 10:25
其實小碗同樹樹講既我明,不過可能小妹係個臉皮厚的貓,每次我都問:介唔介意一齊傾OR我可唔可以一齊玩?( ...

我又覺得妳這樣問很得體呢!

坦坦白白, 又不是只問一個。相比起我自已, 男人老狗, 反而不敢插咀, 我顯得太細膽!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 20:56 GMT+8 , Processed in 0.109208 second(s), 16 queries .