Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3761|Reply: 41
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 六國大封相

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 12-9-2014 21:15:14 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
故事男主角:Dick, James, Kingsley, Tinlok, Max, 阿牛, 阿泰同我Louis
故事女主角: 藍天, 泡泡, 小碗, 晴, ,Jackie, Rainbow, barbie, Kris, Dinner, kimi
以下故事真人真事, 無改偏同虛構 時間關係 會精簡d

故事第一回講到我新人Louis 除下手上所带既裝備 驗明正身 便被James 矇上雙眼進入會埸
一踏進大門。我感到有两種好猛既氣場衝住我而尼...吾係霸氣同殺氣...而係人氣同冷氣
人氣令我有一種踏入家門既感覺。 而冷氣則幚助我消暑, 两者缺一不可
坐底途中又摸到Kingsley 隻手 同佢有講有笑。瞎子交流果然吾錯

我感覺到拖住小碗隻玉手入尼 估吾到新人禮都由您主持
係新人禮之中令我明白到沖涼都要有一定功架先舒適
哈又令我從個中學習到一d 小技巧 多謝你啊小碗

故事第二回講到我地新人同前輩互相認識, 食過盆菜宴就進入天堂同地獄之間既 國皇遊戲
玩之前好驚幫人擔傘...好彩有Dick 代替左我仲幫我擔埋 haha
其他有av版層層疊la。有三個互鍚la 係尼個game 我親新睇會到Kris 既接吻技巧 個5秒令我進入仙境 從未試過
可惜你係廳既時間太小...下次我想入房深入小小交流一下..吾知得吾得尼?!><
我又幸運地再次抽中俾兩位美人 泡泡同Kris 一齊吻我上身 仲加埋阿牛錫我手背
但因為太爽既關係 我只係注事係阿牛到....希望兩位女士吾好介意

故事第三回终於尼到最终回, 最激烈就在此回上
又講到我坐係sofa R 水吹之際....蓝天係我耳邊講完機密後...
Kingsley, 阿牛同我二話不說攻進房 一開門就知守門大將Rainbow 等我地三子
我地三子見門就破。尼返場三英戰呂布 途中我地斯殺既慘叫聲己傳出門外
最後連爆破糖玩埋先出門...後尾先知Rainbow 既功力只係出左3成
出門後阿牛同Kingsley 休戰 我同Rainbow 諗住搵地方單打獨鬥
點知撞到Barbie 同Max 完場 諗住约下Max 打返場4人賽
然後我讓左我位俾Kingsley 上馬...繼而佢同Rainbow 就進門lu....
當日生日人生多於事我地一個一個係面前吹立蠋
我係其中一個...我都好想我每年生曰都過得甘special
本來有故事女主角幫我用另類吹立蠋, 但因為衛生問題我拒絕左...吾緊要留反下次
仲有Dinner 令我感受到甘大個仔第一次俾人餵食birthday cake...so enjoy
重要關頭尼lu 臨尾聲Dick, 阿牛, Rainbow, kimi, 泡泡同我分享大家性經驗...傾到半路...
突然殺出程咬James 提醒我地夠鐘吾入房就散band
諗返轉頭吾係多得James 都上演吾到六國大風相尼場好戲 ...Thank you James
我地一行6位戰士入房吾夠幾分鐘即刻舍甲備戰
由我發師令3..2..1 wa 一齊上ar...6個肉色打成一偏...個個手口無一樣得閒...
如果吾係我吾小心搞左幾次gag. 大家戰鬥力應該增加幾成 下次我會搞小d架la
其間我地好互動3個配答吾同輪住尼轉 利害過出奇蛋吾止滿足到三個wish
6個男女各有所長 我不停向佢地學習...正所謂邊做邊學...先係學得最快
過程有享受有遺憾
享受就係輪住俾三位美人Kimi, Rainbow, 泡泡不停用嘴功我個頭...搞到我最後變左 hold左個幾鐘...屍橫偏野
遺憾就係佢吾爭氣臨門一脚先尼低頭思顧鄉功入泡泡失敗...尼q 留反下次用
全程令我爽YY 最後三個分開各自修行....如果下次床可以再大d 放到3pair 人就好lu
全程1v1 好似就仆就仆甘...阿牛個pair 重要企係到...
Anyway 我地三pair 人爽到簡直難以用筆墨去形容....尼多十round 都願
最後因時間關係散band 其實我知大家都耳由未盡....希望下次預返大家再戦到底
仲要多謝甘多位工作人員開OT 去support 我地
同帶俾我地各位壽星仔女甘快樂既一晚
再次感谢甘多位
S&B 真係令我學識吾小野同令我有一晚保貴既經歴

多謝Kingsley and James 一齊送俾我既禮物
我會成日用得著。哈哈
同各位美女臨別前仲有擁抱既機會... 比食事後煙更滿足

以上文章只係用左得意方式去演繹, 如有冒犯真係sorry 吾係有心

First
Post time 12-9-2014 22:21:13 | Show the author posts only
Hi Louise,你分享得好精彩
3Floor
Post time 12-9-2014 22:45:29 | Show the author posts only
WA...又一精彩分享,點可以唔支持呀!!
4Floor
Post time 12-9-2014 23:10:39 | Show the author posts only
哈哈~下次gag要係正確時間先用
企係到睇下面都幾好晝面, 女主角係咁變
繼續努力
5Floor
Post time 13-9-2014 00:26:14 | Show the author posts only
Wah 六國大風相,睇文字都high 呀
6Floor
Post time 13-9-2014 08:47:26 | Show the author posts only
精彩分享
7Floor
Post time 13-9-2014 09:16:03 | Show the author posts only
第一次就如此境地,實在太幸福了!
8Floor
 Author| Post time 13-9-2014 09:45:02 | Show the author posts only
Jason288 replied at 12-9-2014 22:51
真係描述到好鬼正呀,葡萄緊......

吾洗萄葡wo
你吾係阿源....一定有機會体會到s&b 既歡樂

9Floor
 Author| Post time 13-9-2014 09:47:28 | Show the author posts only
阿牛 replied at 12-9-2014 23:13
哈哈~下次gag要係正確時間先用
企係到睇下面都幾好晝面, 女主角係咁變
繼續努力 ...

係既牛兄我下次會搞小d gag
Ruturn 返去個認真mode 小説話多做事
10Floor
 Author| Post time 13-9-2014 09:50:10 | Show the author posts only
Dino replied at 13-9-2014 09:19
第一次就如此境地,實在太幸福了!

作為新人既我亦都覺得好幸運
第一次就有甘多經歷
多謝甘多位師兄師姐俾機會我去体驗姐

11Floor
 Author| Post time 13-9-2014 13:41:22 | Show the author posts only

講“ 這些機會不是属於我” 個位主人翁
12Floor
Post time 13-9-2014 22:22:12 | Show the author posts only
新人禮最重要技巧係咩?係沖完無泡~~

非常精神嘅第一次呢~~ 冇睇到你地的國王遊戲同6p 真係可惜
13Floor
Post time 14-9-2014 01:11:32 | Show the author posts only
你嘅投入加主動,令你更加樂在其中呢,抵讚 ^^  

仲有你嘅吻  

祝你越玩越 Enjoy ^v~

歡迎你呀 Louis  
14Floor
Post time 14-9-2014 03:50:39 | Show the author posts only
好精彩;)  好想知你搞左咩爛gag 令佢地謝皮呀
15Floor
Post time 15-9-2014 07:12:02 | Show the author posts only
好精彩呀!特別對新人了解活動好有幫助
16Floor
 Author| Post time 15-9-2014 12:10:15 | Show the author posts only
小碗 replied at 13-9-2014 22:25
新人禮最重要技巧係咩?係沖完無泡~~

非常精神嘅第一次呢~~ 冇睇到你地的國王遊戲同6p 真係 ...

那時你在交響樂中
多謝你d backgound music 令到我地進行得如火如柴
17Floor
 Author| Post time 15-9-2014 12:11:52 | Show the author posts only
Rainbow replied at 14-9-2014 01:14
你嘅投入加主動,令你更加樂在其中呢,抵讚 ^^  

仲有你嘅吻  

有你既技術 梗係令到我樂在其中la
18Floor
 Author| Post time 15-9-2014 12:14:03 | Show the author posts only
kris replied at 14-9-2014 03:53
好精彩;)  好想知你搞左咩爛gag 令佢地謝皮呀

好想知咩?
下撞到面...慢慢入房搞gag 俾你聽下~

19Floor
 Author| Post time 15-9-2014 12:16:19 | Show the author posts only
king replied at 14-9-2014 13:20
HELLO LOUIS,

六國大風相果然厲害!!

阿King 你睇尼真係要同Rainbow 切磋下...
佢真係好强 試過便知好
20Floor
 Author| Post time 15-9-2014 12:17:42 | Show the author posts only
kc1662014 replied at 15-9-2014 07:15
好精彩呀!特別對新人了解活動好有幫助

既然有幫助...希望係活動快d見到你la

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 13:03 GMT+8 , Processed in 0.091519 second(s), 22 queries .