Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 985|Reply: 18
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[快]不等於[好],[急]大多跟住[亂]、[多]就會[雜]...

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 5-9-2014 21:50:55 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
唔知關唔關一週刊事(唔想乜都入佢數),

呢幾日重現番最初2007年未有會網時的光景,例如:

1.有好多電郵收到,要逐封處理(至少要睇下寫乜),分別在以前電郵內會問:[係咪真係有活動?有無相片證明?點玩法?],
   現在就:[已經註冊左成為[會員](當然唔會知道【會員】係S&B最高級別),跟住要點?]
                 [註冊左,跟住點至有得玩?請指點。]
                 [岩岩post左個自我介紹,並且想填表,但唔夠coin 份表]封信就係咁多,唔知想點樣?
                 [我個登入名同我真名一樣,原來唔合會規,所以想改XXXX]十個電郵有四個係呢個要求,仲要比得一個名我,好似實有,實無人用,
                 到底我應該再問定有得佢呢,我選了後者,時間上消費不了。
                 到底係我地太進步,定個世界太倒退?
                 如果現在我仲要逐封逐封去照顧和處理,我會無晒睡眠時間,更加無時間出活動(有人會立即話:[你家下都少出活動喇~],係少左,但至少有。)
                 一個無活動既party club,人多又有乜用?
                所以,除左交付參加表格會理之外,一切華洋雜項問題,我都唔打算回覆
               (因為洋務方面,有S&B洋務大臣 Dino負責,我唔駛點理)
               有心既,就自己響會網尋找密碼,破解呢個密室遊戲(借熊叔叔的形容),破解到,咪可以去到S&B呢個奇妙國度囉~~
                  不過附加一句,無上番個會網了解番三、五七日就交表既男士,我會期待你有一目十行既神技,否則,祝你好運,要知道,現在比以前更嚴,唔合格的,要至少一個月後再來,所以[快],真係未必就係[好]

2.會網上亂咁黎,響唔應該既區域留不恰當既言詞.....
響人地[聊天室]自我介紹算得乜野?[新人報到區]就當然要問下問題先至夠破格喇,咁都仲唔夠,幾難至比佢搵到個地方可以新人都開得帖,仲唔開番個帖黎自我介紹呀?簡直霸氣外露。還未計灌水呃coins之徒,一帖一句洗人板,仲要洗著文武兼備既老熊,哼,唔知有幾長既JJ比人切呢?
呢幾日唔單止版主好忙修正同埋
報告比我知,資深既會員或參加者都出力不少,有勞了。

3.登入名千奇百怪....
呢個我唔提名勒,自己睇喇嘎.....不過有粗鄙字眼既,如比我見到,或有人報料,就一會刪,唔好污染呢片樂土。

4.阿[嘉昏熊陸壹駟]
  我估你應該有時光機,可以回到過去,亦都知道你好急,但係未破解到個密碼,都係去唔到活動既,所以,你報2013年回顧帖入面既活動,係無用的。

我估有趣既事,陸續有黎,對於我地呢班平日嚴受規則既S&B人,可能暫時未習慣,比少少時間,見慣大場面既我地:[嚇我唔到既!]

First
Post time 5-9-2014 22:44:36 | Show the author posts only
一入首頁頁尾果炸online 人數......
幻覺黎架姐,嚇我唔到既!
3Floor
Post time 5-9-2014 23:24:24 | Show the author posts only
係有心加入,就應該睇清睇楚
亂咁開ac,令負責人工作量大增之餘,對你的印象更有影響
學校有校規,依度都有會規
唔該睇完先加入,依度唔係夜場比錢就可以黎玩
請自重。。。
4Floor
Post time 6-9-2014 00:58:37 | Show the author posts only
有D自我介紹, 真係睇到有D火...
5Floor
Post time 6-9-2014 01:00:52 | Show the author posts only
Tony replied at 6-9-2014 01:01

好有同感,得罪講句,你地係咪唔鐘意睇指示的呢?
6Floor
Post time 6-9-2014 01:42:00 | Show the author posts only
Tony replied at 6-9-2014 01:01

Tony Relax呀,希望會長置頂果幾個新POST有新人睇得明
7Floor
Post time 6-9-2014 02:28:24 | Show the author posts only

明白的…

對他們,我們要保持高度克制並使用最低的武力。
8Floor
Post time 6-9-2014 03:40:00 | Show the author posts only
哩2日,見到有好多人入左黎
再睇下人數.....連會員既登入次數都多左
再上網搵下,真係嬲嬲地.....但同時又多左d諗法
雖然係有一班不速之客,但樂觀d咁睇~會網都真係多左人睇啊.....都算係一種另類宣傳
眼見會長工作量大增......真係有d過意唔去.....
其實如果有心入會既人,細心咁睇下會入面既內容唔難發現當中既奧妙
我知道哩幾日入黎睇既人有大部份人都抱有一種"唔知係咪真"既想法,甚至會誤會左我地係另一個會
我明白初黎報到一定會有野唔明......
但當你發現哩樣野係真既時候,你又會用咩態度去面對佢? 如果連會規都無辦法了解又如何指望去了解一位女士呢.....
如果想"快"就必須從"慢"開始~當體驗到"壞"就會更了解咩係"好"~

Login/Register to enlarge

"就算係一張廁紙、一條底褲都有佢本身嘅用處架嘛"
9Floor
Post time 6-9-2014 04:56:57 | Show the author posts only
唔怪得多左咁多新會員, send email俾會長問點入會又真係新奇左小小...
10Floor
Post time 6-9-2014 09:00:57 | Show the author posts only
我記得我一開始都睇漏野,之後再慢慢刨,都要刨幾個鐘先基本了解成個運作
11Floor
Post time 6-9-2014 10:51:15 | Show the author posts only
Stephenia replied at 6-9-2014 01:03
好有同感,得罪講句,你地係咪唔鐘意睇指示的呢?

相信唔係唔仲意睇指示,只係求以最快最簡單直接嘅方法入左來睇下係啲咩,梗係註冊左先啦…用戶名,是但啦,最好易記或跟email address 一樣就最方便...

睇下睇下,呢到真係好荀禾,好想加入,立即時最高效率download forms, 睇曬所有既重點, 問乜野先去找野答案,什麼會規,理念,是否適合自己?入到會先算啦!

大家大多都是香港人(包括小弟),快,要方便,有效率,只求重點,過骨先算,大家都理解嘅...但這裡所發生的事往往一般普羅大眾未有或未能接觸...所以想入我們這個"另類"地方,以上心態需要重新調整,值唔值得,入咗嚟咪知囉!

祝大家找到想找到的,good luck!

12Floor
Post time 7-9-2014 19:50:18 | Show the author posts only
了解,雖然好想即刻交表,但吸收會長既教導後好努力了解S&B中,亦都希望同大家有基本既交流先再申請!
13Floor
Post time 7-9-2014 20:00:24 | Show the author posts only
NormanSam replied at 7-9-2014 19:56
我都係聽會長及好多參加者會員嘅教導,不會草草交表!因為我好恨入會參加活動……
...

同意呀!!對S&B冇返咁上下基本既了解都唔敢隨便交表,自己知自己事。
14Floor
Post time 7-9-2014 23:16:52 | Show the author posts only
sun fu sai!!!
15Floor
Post time 8-9-2014 10:38:54 | Show the author posts only
我係新人...我注冊果時已經睇左規則內容...初初見到問卷時都覺得好煩...咁係咁樣反而令我更放心

因為入會資格難即係等於唔係個個都可以隨便就入到會..參加到活動..

所以搵左日得閒慢慢做TEST...早幾日已經交哂表..相果D..希望合格啦
16Floor
Post time 8-9-2014 17:22:49 | Show the author posts only

Login/Register to enlarge
17Floor
Post time 11-9-2014 00:41:34 | Show the author posts only
No pain no gain!世上沒有不勞而獲的東西,有付出先可能有收獲!

如果我地新人可以用多d時間去了解會規,去閱讀其他成員的寶貴分享,相信必然可以幫到會長及自己!
18Floor
Post time 27-12-2018 19:24:24 | Show the author posts only
看完終於明白點解會長話登入名咁重要。。。知錯了。。。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 12:10 GMT+8 , Processed in 0.136781 second(s), 22 queries .