Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 796|Reply: 14
Collapse the left

我想講.....

[Copy link]
Post time 1-6-2014 09:41:42 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
-休假組或HP值未足50的,是不具加別人HP分數的資格,努力令自己加番分呢。

-七週年活動,今年係響海外舉行,人數足十六位,男女各半,大家放開懷抱,一定好好玩!
  玩?我去係休息。

-由於私務繁忙,多元同基本組的活動,希望,真係希望可以每月各有四次,而EDF亦會只限一至兩次,甚至無,
  所以大家能夠出席的,就儘早報名,留意批核。

-說了很多次,大家使用的登入名,可否是方便別人稱呼的名字,不過,當你看到這個帖時,登入名已經改好了,
因為修改會網上的登入名已經失效,所以如果想改,只能從新註冊,並把舊登入戶刪除。

-忙,會以外的事好忙,不過忙得很舒心,希望大家在Sex以外,也可以找到更多快樂的天空。

Post time 1-6-2014 11:30:43 | Show all posts
開住冷氣坐沙發,一樂也~
好似我咁,個名幾易叫 仲同真人一D都唔似添
Post time 1-6-2014 11:55:28 | Show all posts
忙,玩,休息...再忙,再玩,再休息...再.......呢啲先係充實嘅人生麻!

對平常人來說,Sex party 同 現實世界 係兩個互相觸不到的時空,而會長就是我們的黑洞領航員,讓我們快樂的穿梭往返...quoted from Matrix: Chris, you are the man!
Post time 1-6-2014 13:53:51 | Show all posts
我都要努力加分先得
雖然身型有d輸洩.....不過我會努力架
最近苦練到有d想喊... 因為個教練實在太鬼畜.....
一到夏天個人就會特別精神~因為實在太多野玩
6-9月係我一年裡面最開心既月份
辛苦成年就係為左等哩3個月
最近發左個夢.....我發夢自己參加緊sex party.....
不過場境變左monster hunter咁......仲有任務板....
玩過既人應該會知我講咩....... =..="
有時諗,如果哩個世界有teleport技術可以將人傳送就好.....
加油啊會長~希望你都可以得到你想要既快樂
Post time 1-6-2014 15:59:23 | Show all posts
支持會長丶可以海外休息丶我改個名都容易叫丶但而加比人叫左做"菇菇"
Post time 1-6-2014 17:22:06 | Show all posts
Dino replied at 1-6-2014 11:58
忙,玩,休息...再忙,再玩,再休息...再.......呢啲先係充實嘅人生麻!

對平常人來說,Sex party  ...

Dino : 應該係蟲洞(黑洞吞噬所有物質, 而蟲洞可以穿越時間同空間)

Chris : 人類,係非常咁需要休息的,由其是你!
Post time 2-6-2014 00:02:57 | Show all posts
7週年生日快樂~~ SNB~~
支持你呀~ CHRIS~
Post time 3-6-2014 02:36:12 | Show all posts
明白曬,唔知可以講咩,唔知該從何說起,總之,在心中!!
Post time 3-6-2014 13:23:50 | Show all posts
首先祝各位團員和會長七週年海外活動成功和偷快,
也明白珍惜活動. 甘辛苦和幸運入到會,小弟很忙也會盡量參與和珍惜S&B中的歡樂.875328cc
Post time 13-6-2014 12:18:29 | Show all posts
Dino replied at 1-6-2014 11:58

對平常人來說,Sex party  ...

好同意~^^
忙,再忙,玩……  休息後再黎過,哈 ~^^  

呢度,就好似一個虛幻嘅空間,但又確係真真實實…… 好不可思議 ~~

p.s.    正能量,爆到漏? Keep 住呀 !!!   我都努力中 ^v~

Chris ... 你都加油呀 ~^^  
Post time 14-9-2022 22:35:10 | Show all posts
咦!點解咁舊嘅post會出番嚟嘅?不過比我發現到當年係有外遊團咁堅,真係嘆為觀止,這裡的會員巧幸福噢!
 Author| Post time 15-9-2022 06:31:06 | Show all posts
Lennon replied at 14-9-2022 22:35
咦!點解咁舊嘅post會出番嚟嘅?不過比我發現到當年係有外遊團咁堅,真係嘆為觀止,這裡的會員巧幸福噢! ...

2018年前,每年也會外遊一次。

應該是有人給了[like],所以便浮了上來,也好,給我機會重看並把內容修正更新。
Post time 15-9-2022 09:50:14 | Show all posts
如果有機會去到,相信一定好似小學雞去烏溪沙旅行前一樣,成晚瞓吾著。
可惜攞到approval 假釋出去呼吸一吓自由嘅空氣真係難過登天,
要開始挖定地道prison break 先
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 18:49 GMT+8 , Processed in 0.080260 second(s), 20 queries .