Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2479|Reply: 32
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

冬菇第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 21-5-2014 22:11:18 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
      終於到了這一天,心又慌,心又喜.早上返工都心跳加速,快速完成工作,下午放假去party.

站在門口,個心好似跌左出來,矇眼入屋,Kody幫我行新人禮,他很溫柔的服侍我,接著成為我在S & B的第一個好朋友,訓在床上,又看不到東西,只聽到自己的心跳聲,Kody開始行動,突然感受到手震,我問Kody你好驚呀,他說第二次參加,吾知新人禮耍做甚麼,會長又出左去.於是就在一個好驚,另一個好怕的情況,震震下完成左第一次.我問Kody可以開眼未,他說吾知,好似要帶到完場.

矇眼出廳,有人話除得,有人話吾得,最後聽到Rainbow很堅定話"除得",於是才開始欣賞Kody的健壯身材,和美貌.他是一個好nice的人,多謝你的第一次"侍浴"

接觸鹿叔叔,一個健談的朋友,好快談到入房,他的按摩手法很好,按到d衫吾見晒,隻鹿手又按到小菇流晒水,最後一輪親熱後,又再天南地北的談心

好快中午場結束,晚場人數很多,又有氣氛d,我幫wai wai BBQ食物,大家好開心又食又飲,10時左右準備離開,
比Calbee捉左入房,他是一個溫柔體貼的男士,有風度。享受中,James入左房,同Calbee話,我去街,未回來不準比冬菇走。我已經快手快腳沖涼,換好衫,穿好鞋,準備James回來前走人,但是個電話要問小碗拿,她說新人耍會長批准才可走,終於James出現啦,所有衫又比佢除晒,掙扎都無用,佢舖晒潮吹巾,侍候我,我心想死緊啦!幾分鐘我已投行,水花四射,一張巾都吾夠用,要補巾,可能叫聲太大,聽到客廳D人嘩嘩聲,還有人偷睇。今次從後進入,很舒服的體位,但完事後真的腳軟。行入電梯都有困難。

最後多謝四位俊男,使我有美好的第一次經驗。葉安祝你生日快樂,另老嘜包未比錢你,下次連本帶色還比你
First
Post time 21-5-2014 22:58:53 | Show the author posts only
WoW WoW, 好快手呀! 菇菇!
果然有效率! ← 我指入會進程, 不久前你仲15 16緊交唔交表~
希望有機會可以見下你呢隻出水菇菇!
3Floor
 Author| Post time 21-5-2014 23:16:58 | Show the author posts only
Jackie replied at 21-5-2014 23:01
WoW WoW, 好快手呀! 菇菇!
果然有效率! ← 我指入會進程, 不久前你仲15 16緊交唔交表~
希望有機會 ...

多謝你上次的回應丶決定去馬丶突破自己
4Floor
Post time 21-5-2014 23:25:57 | Show the author posts only
歡迎菇菇
單憑文字保守估計你既排水量最少有3杯水.....
難怪會長多次提醒我地要做好防水準備......
睇怕搵日要集齊各路指技高手黎會一會你.....我咁大個仔淨係潮吹過一個人喳~
我最鍾意就係睇噴水表演~
如果可以練到一柱擎天就好啦~

Login/Register to enlarge

5Floor
 Author| Post time 21-5-2014 23:34:13 | Show the author posts only
dick replied at 21-5-2014 23:28
歡迎菇菇
單憑文字保守估計你既排水量最少有3杯水.....
難怪會長多次提醒我地要做好防水準備 ...

話時話丶巳前從未"潮吹"過丶是被會長開發的丶昨天四位男士也只有會長成功
6Floor
Post time 21-5-2014 23:51:40 | Show the author posts only
冬菇今次煮了幾様餸,希望你喜歡鹿筋伴冬菇。祝妳每次都開心快活
7Floor
Post time 21-5-2014 23:52:31 | Show the author posts only
冬菇 replied at 21-5-2014 23:37
話時話丶巳前從未"潮吹"過丶是被會長開發的丶昨天四位男士也只有會長成功
...

其實潮吹事前要做好多功課架......
無做功課既男士係好難搵到個位....就算好彩俾佢搵到但都未必會吹到.....因為唔係大力就得....
我入會大約遇到5,6位女士.....6位入面有3位係肯俾我用手指的
而3位入面只有一位能夠成功潮吹,証明經驗係幾咁重要.......
我仲學緊呢.....希望有日可以學成啦~

8Floor
Post time 21-5-2014 23:57:36 | Show the author posts only
歡迎冬菇~~~
呵呵,所以電話係要keep 好呢!畀你走左,畀james 怪辦事不力都係事少,但令你第一次活動少了個飯後甜品就唔好嘛
9Floor
Post time 22-5-2014 00:22:32 | Show the author posts only
恭喜...好難得咁快入會的冬菇..我對您的潮吹存在無限幻想...有如滔滔洪水..綿綿不絕..
10Floor
 Author| Post time 22-5-2014 09:21:23 | Show the author posts only
小碗 replied at 22-5-2014 00:00
歡迎冬菇~~~
呵呵,所以電話係要keep 好呢!畀你走左,畀james 怪辦事不力都係事少,但令你第一次活動少 ...

多謝小碗用心良苦丶使我有美好的第一次回憶。
11Floor
 Author| Post time 22-5-2014 09:28:36 | Show the author posts only
dick replied at 21-5-2014 23:55
其實潮吹事前要做好多功課架......
無做功課既男士係好難搵到個位....就算好彩俾佢搵到但都未必會吹到... ...

Dick,菇菇等你的一陽指練成丶做你實驗品(不過那天James是用口)
12Floor
Post time 22-5-2014 09:48:11 | Show the author posts only
冬菇 replied at 22-5-2014 09:31
Dick,菇菇等你的一陽指練成丶做你實驗品(不過那天James是用口)

好~你等我,到時我地集齊人就黎搞掂你
講樣野你知,指技練到最高境界就如同十條利一樣.....

Add post (22-5-2014 09:53):
p.s. 前題係要有隻BB仔手~
13Floor
Post time 22-5-2014 10:14:06 | Show the author posts only
支持支持
14Floor
Post time 22-5-2014 10:20:59 | Show the author posts only
哈佬~ 估唔到 一返工 開電腦, 就見到有個 第一次動後感出來呢~
Hold 唔住, 要拿拿聲讀佐佢呢~
希望可以快快係活動見到你啦~
15Floor
 Author| Post time 22-5-2014 15:21:59 | Show the author posts only
Lala,
希望活動遇到你
16Floor
Post time 22-5-2014 19:45:21 | Show the author posts only
banaji replied at 22-5-2014 17:32
我從來未見過噴水表演T0T
係咪唔係所有女仔高潮都會噴水ge哩?

唔一定架,每個人體質都唔同
我地有一個性學區,如果你想知可以入去慢慢睇
入面大部份你想知既野應該都有
睇唔到? 仲諗咩,快d交表驗身出黎睇真人仲好啦
17Floor
Post time 23-5-2014 04:59:49 | Show the author posts only
banaji replied at 23-5-2014 02:43
多謝Dick大大既提供
我遞左d form同資料ga 啦~不過仲未有結果,怕有d part pass唔倒:tus ...

嘩....原來你上年已經註冊左 睇黎係要d時間.....
我記得有幾位壇上見習生都活躍左好耐架~睇怕都要d時間黎打動方丈啦
其實跟足程序做就無問題啦~頂多都係等14日,如果無反應可以e-mail搵多次,除非佢reject你啦~
以你咁耐既時間我諗多數都係有資料未交齊/無跟足程序做啦~
哎~又離左題添~
加油,我諗你煲熟會規對你幫助會比較大~希望有日會見到你啦

18Floor
Post time 23-5-2014 11:56:38 | Show the author posts only
冬菇 replied at 21-5-2014 23:19
多謝你上次的回應丶決定去馬丶突破自己

我都係括出去才有收獲,慢慢你會在S&B feel 到! welcome you ^^
19Floor
Post time 23-5-2014 14:11:33 | Show the author posts only
welcome to s&b , 希望係呢度搵到你想要嘅野,enjoy ~
p.s   同你行新人禮嘅應該係Kobe
20Floor
 Author| Post time 23-5-2014 19:58:28 | Show the author posts only
Forza replied at 23-5-2014 11:59
我都係括出去才有收獲,慢慢你會在S&B feel 到! welcome you ^^

多多指教及分享
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 11:21 GMT+8 , Processed in 0.085710 second(s), 18 queries .